BYANNIE -

Spenderar min sista söndag på året...

Som jag gjort i princip alla andra söndagar hela detta året. I min gosiga säng, nyduschad och med en serie framför mig. Mysigt mysigt! Imorgon är det nyår, kommer bli jättekul. Har massvis med planer tillsammans med Denise och Jennifer. Något som ännu är oklart är vem som blir min nyårskyss, hmm.. Haha nä men men, har dock morgondagen fullspäckad.. Kommer bli rätt intensivt. Ska först göra naglarna, sen ska jag sola och sen möta upp Kalle med Denise (saknat honom massor!!!) och sen ska jag åka hem för att packa och sen bär det av till Jennifer. Mer info och sånt får ni imorgon. Ikväll måste jag somna tidigt, har en lång dag och en ännu längre kväll framför mig imorgon. Wiii!!!


Bästaste vännen

Sååå glad över att Denise äntligen är hemma! Hon ringde mig så fort hon kom hem och jag åkte dit fortare innan hon jan blinka typ haha. Hon hade med sig två underbara överraskningar också, hon vet precis vad jag vill ha!! Så himla glad blev jag, sov i alla fall där och idag har jag bara tagit det jätte lugnt eftersom det är nyår imorgon, wihooo!!


Dec. 29, 2012

Hej!

Sitter just nu på bussen på väg in till Kungsbacka. Är inte på jättebra humör, skulle åkt in med Jennifer men så orkade hon inte men jaja sånt som händer.. Ska egentligen inte ens göra något i Kungsbacka men får passa på att sola lite och köpa nylonstrumbyxor eller något. Kändes rätt segt att fixa sig och sen stanna hemma liksom så får helt enkelt göra det bästa av situationen.


För mycket tankar

Har alldeles för mycket tankar som snurrar runt i minn huvud just nu. Vill sova men kan inte.. Döööö


Tråkig fredag

Tur att kusinen min räddar det!


Tar en sväng till Magaluf

Eller ja solen som bjuds i Sverige i alla fall! Åkte in till Kungsbacka för att sola en stund, jätte skönt och väääldigt behövligt inför nyår och allt kände jag. Får ju försöka se lika brun ut som Denise som kommer hem imorgon kväll hehe, lär ju gå sisådär men men. Sitt i alla fall nu på bussen på väg hem, idag kommer min älskade kusin Erica till oss! Så himla mysigt. Får dock se ifall jag kommer vara hemma eller inte ikväll. Är ju trots allt fredag som sagt var.


Torsdagsmys

Hej!

Hittade ingenting i stan förutom en foundation och lösögonfransar. Behövligt! Nu ligger jag i soffan med Jennifer och kollar på favoriten footloose, älskar den!! Är ensam hemma idag och det händer ingenting, så himla tråkigt och det är ju ändå lov men nej.. Jaja imorgon är det helg, hoppas på bättre då!!


On my way

Godmorgon!

Jag är faktiskt vaken tidigt för en gång skull, eller ja jag vaknade förvånansvärt för en och en halv timma sen! Good girl.. Sitter i bilen nu påväg mot Göteborg. Ska byta mina hörlurar, lämna in mobilen och ta hål i öronen (!!!). Har ju haft det två gånger innan men har strulat så mycket men nu ska vi till en specialist som ska hjälpa mig. Skönt!! Har längtat som en galning..


Details - my basement


Årets julklappar

 
Önskade mig i princip bara pengar i år faktiskt, så det blev därefter mest pengar. Fick dock lite grejer utöver det eftersom det aldrig är jättekul att få ett kuvert med pengar sen är allt över liksom. Såååå jag fick alltsåde ni ser på bilderna + godis, strumpbyxor, lösögonfransar osv. Jättenöjd vilket fall som helst!! Parfymen och skalet (!!!!) fick jag av min kära syster. Fick kaledern och en del av pengarna i av mormor och morfar, presentkortet av Mattias och resten av mamma och pappa. Tack så sååå så mycket!! Undrar ni något är det bara att fråga i kommentarsfältet.

I'm alive

Hej!

Ska skärpa mig med bloggandet men så svårt när man har jullov och har så mycket att göra hehe.. Ska fota grejerna jag fick i julklapp också för var visst en del som ville se vad jag fick.

Igår var jag med Jennifer, vi åkte in till Kungsbacka mot kvällen och satte oss på naam. Fikade och sen kom Jack och Albin. Vi satt och snackade till typ nio för då stängde naam. Åkte hem till mig och kollade på pretty little liars. Love! Idag var tanken att åka in för att kolla på mellandagsrean men ingen kan så känner inte för att göra det själv riktigt.. Hmm..


Juloutfit

Har precis kommit hem till familjen Janebrink där vi ska fira julafton i år. Mysigt!! Har idag på mig topp från tessie tillsammans med en basic kjol från H&M. Älskar min basic kjol, kan ha den till i princip allting och den kostar ju typ bara 49kr, huuur bra som helst! Öppnade ett paket innan också, fick ett par skitsnygga hörlurar från Laila bagges märke men måste tyvärr byta dem för jag har för små öron för just den modellen.. Men men bara att byta som sagt. Ska visa bild på dem sen för de är verkligen jäääättesnygga.


God jul önskar systrarna Carlsson

Första stoppet: farmors julfrukost!


Uppesittarkväll

Har nästan precis suttit mig framför tven med mamma, pappa, Ronja, mormor, morfar och Mattias. Dags för uppesittarkväll nu nämligen! Så himla mysigt, har det som en riktig standard tradition. Gosi goooos!


Fikar

Nu är alla klappar klara så belönar mig själv med en fika tillsammans med Jennifer. Myyyys


Dagen före dopparedagen

Godmorgon! Eller det är kanske inte morgon längre förresten hehe...

Nu ska jag börja städa mitt rum, usch det ät nog det värsta jag vet. Förstår mig inte på folk som alltid lyckas hålla allt rent. Typ Johanna, har aldrig i hela mitt liv sätt hennes rum stökigt. Sjukt!! Har heller inte fått någon endaste liten julkänsla. Jätte konstigt men men.. Nu måste jag fortsätta att städa, ska iväg sen en snabbis för att handla inför julklappsleken imorgon.


Sköna lördag

Nää inte så kul lördag verkar det som. Har varit en riktigt seg helg faktiskt. Och jag som är på bättringsvägen nu och allt. Så synd... Hoppas innerligt att den kommande veckan blir lite bättre.


Miss my baby

Saknar min bästa Denise som är och gottar sig i Spanien.. Dem har tydligen haft det väldigt tur med vädret, så fuskigt! Tur att hon kommer hem om en vecka ungefär så hon kan fira nyår med mig och Jennifer. Räknar ner dagarna nu Denise!!!


Back

Hej!

Orkade verkligen inte blogga igår, ber om ursäkt för det.. Igår så var jag så himla trött, Alex och Oscar var hemma hos mig och kollade på film i torsdags så jag och Jennifer la oss rätt sent. Igår sov jag typ hela dagen och sen mot kvällen så gick jag och Jennifer hem till Carle och bara var där och chilla. Var en del killar där så det var trevligt. Nu sitter jag och Jennifer på bussen till Kungsbacka för lite julshopping. Stressigt men kul! Jag har alla mina klappar klara så jag hänger mest med för fikandet hehe. Är till och med lika lång som Jennifer idag, kände nämligen för klackar, ett bra tag sen så att säga. Jag har alltså på mig jeans från dr.demin, tröja från sisters, skärp från raglady, jacka från Ullared, armband från btb & klackar från Jeffrey campbell.


Espresso house med favoriter

Hej!

Har precis delar på en kebabtallrik med Jennifer och nu sitter vi i soffan och kollar på tv. Var som sagt inne i Kungsbacka innan och fikade på espresso house med olivia och Fanny, så himla mysigt! Satt där i typ fem timmar och bara pratade och skrattade sååå så mycket. Men nu är jag och Jennifer hemma i alla fall, imorgon får hon också jullov! Skööönt


Inviger jullovet..?

Nä inget jääättekul sätt att göra det på men men.. Fick i alla fall jullov idag med det känns verkligen inte som det med tanke på att jag inte ens varit i skolan och "firat" in jullovet liksom. I alla fall så ligger jag i sängen min och kollar på oc, faktiskt bättre än väntat men är fortfarande alldeles för förälskad i oth för att börja tycka om en serie så mycket igen... Haha låter som att jag snackar om två killar men nej så bra är det inte haha. Nu ska jag kolla vidare och hoppas på att jag mår bättre imorgon så jag kan fika med mina gosisar Jennifer, Fanny och Olivia!!


Min syster och jag

Hej!

Vad nära på att säga godmorgon men kom på mig själv att klockan faktiskt är strax över tre haha... Idag är både jag och Ronja hemma från skolan för att vi är sjuka. Kul att ha sällskap här hemma för en gång skull! Börjar bli riktigt trött på att vara hemma och ligga i sängen.. Jaja är jag bättre imorgon så ska jag och Jennifer fika med våran fina vän Fanny som åker till Thailand på fredag.. Ännu en skitunge! Först nenne, sen Denise, sen Johanna och nu Fanny. Haha inte det minsta avundsjuk som sagt var..


Skitunge

Min bebis sitter just nu på ett plan på väg till Karibien. Om jag är avundsjuk? Nä då, känner mig rätt hemma här i snön och allt slask. Plus att jag är sjuk, rätt bra det med faktiskt..


Hem från sjukhuset

Hej!

Var som sagt hemma från skolan idag och blir nog hemma hela veckan. Går ju bara tills på onsdag men ändå. Har bara tagit det lugnt idag och nu var jag precis på sjukhuset och fick recept på penicillin, hur kul som helst.. Mår inte alls bra så ber om ursäkt över att bloggen får ta smällen över det..


Jag har utan tvekan världens finaste kusin


Inte på topp

Hej!

Är inte alls på topp idag, mår jätte konstigt och är inte alls bra över huvudtaget. Ska vara hemma från skolan imon för kommer inte orka känner jag redan nu.. Igår hade jag i alla fall jättekul. Jag, Johanna, Jennifer & Fredrica åt, spelade spel och snackade skit hemma hos mig och sen åkte vi till Kungsbacka. Valde att dra åt olika höll dock så det var lite synd men men. Jag och Jennifer drog i alla fall hem till Lisa där vi var ett par stycken, hade det som sagt jättekul! Slänger in lite bilder från gårdagen.


Bebisar


Lagar mat

Hej!

Kom hem från stan för ett tag sen. Lunchade som sagt var men köpte inga presenter, bestämde mig för att köpa dem i Kungsbacka istället. Nu är jag i varje fall sol helst hemma. Lagat mat åt mina kära vänner som kommer hit på middag sen. Dock lagat jag bara en del av den, den kommer med resten hehe. Men jag gör min extremt goda och berömda (host) pastasallad. Yummie!


Mot stan

Hej!

Blev en lugn kväll igår tillsammans med Miina. Vi åt middag och sen spelade vi tvspel hela kvällen. Himla mysigt!! Nu sitter jag på bussen påväg in till stan. Ska luncha på Jensens med syster min och så ska vi fixa de sista julklapparna. Skönt och ha det gjort sen liksom. Brukar vara tidig ute med sånt men i år har ju allt gått så jäkla fort. Visst har det? Har i alla fall idag på mig päls från Ullared faktiskt, byxor från Zara, väska från minnetonka, tröjan är snodd från Denise hehe, primes och skärp från tessie.


Pyssel

Pysslar lite på mattelektionen och lyssnar på julmusik. Himla trevligt! Nu blir det bamba, hört att vi får pepparkakor. Jippiiii!!


Friday morning

Alltid samma sköna känsla att vakna upp och veta att det är fredag!! Tror jag mår bättre idag också, dagen har ju inte riktigt börjat än men det känns rätt bra i alla fall. Gick upp rätt tidigt idag faktiskt. Tog en låång dusch och sen har jag bara ätit, fixat mig och så. Skönt att för en gång skull ha lite tidpå sig på morgonen. Har idag på mig mina dr.demin ocean black, svart topp från gina och sen har jag snott det fina halsbandet av denise hehe. Planerna för idag är än så länge att Miina ska hänga med mig hem. Vi hittar säkert på något kul ikväll, har alltid kul med henne, min lilla docka! Nu ska jag försöka fördriva tiden på något annat sätt tills jag ska gå till bussen. Puss på er!
 
 

Japp det ska jag bli

Är så trött och sur och ledsen och allt suger!! Hatar att plugga och är arg och ledsen på allt. PMS? Nej faktiskt inte. Men fyfan va skönt att det är helg imorgon.. Jag tänker skaffa ett jobb också, och spara alla pengar så jag kan köpa en lägenhet. Fatta va skönt, kan vara för sig själv hela tiden. Ensamvarg? Nej jag är faktiskt sällskapssjuk men det är sånt man har vänner för.


Sån där deppdag

Känns som att jag har för många av sånna.. Haaate


Duktig

Godmorgon!

Sitter just nu på pendeln in till Göteborg. Först var min buss försenad och sen min pendel så kommer in senare än tänkt, segt. Börjar 12.30 men hade tänkt att gymma innan jag börjar. Hur duktig är jag inte?? Missade ju en dag igår och egentligen gymmar jag inte på torsdagar eftersom jag har idrott. Okej okej, fick lite who cares känsla där.. Har en skön dag idag i alla fall! Först engelska och sen idrott sen så slutar jag. Skööönt! Ska dock hem och plugga plugga och återigen plugga. Euuw,..


Stalkers

Hej!
 
Ligger just nu i mamma och pappas säng med mamma och ronja. Kollar på onsdags favoriten "Stalkers". Love it! Kommer nog iväg till skolan imorgon också. Skönt. Hatar att vara hemma såhär och då har det ändå bara gått en dag. Börjar 12.30 vilket gör allt ännu bättre! Ska nog ta bussen 09.20 så hinner jag gymma innan vi börjar. Sen har vi idrott andra lektionen, gött! Aja nu börjar det snart igen så better gooooo.
 

Dör

Ligger fortfarande i sängen haha.. Men nu pluggar jag faktiskt, eller rättare sagt försöker. Usch borde finnas motivationsbilder för pluggande också! Inte bara mat och träning haha. Skit svårt ju.. Aja nu ska jag försöka göra ett par instuderingsfrågor och sen ska jag äta tacos med min familj. Så mysigt så! Hoppas jag mår bättre imorgon också..


Fjortisperioden is baaaack

Hahaha sånt här gör jag när jag är sjuk och har tråkig. För fin alltså....


Småsyskon....

Oskön morgon!! Vaknade för att gå till skolan men hade kramper i hela magen, vaknade mitt i natten också och visste inte var jag skulle ta vägen. Mår fortfarande jätte dåligt, det kommer och går liksom. Sen så när jag vaknar har Ronja självklart tagit min odd molly jacka vilket hon INTE får. Småsyskon alltså! Någon där ute som har samma problem? Jag blir i alla fall lika galen varje gång.. Ingen god morgon för mig inte, är väl bäst ifall jag försöker få i mig lite frukost nu..

Hon är inte alltid sådär söt och oskyldig!!! Hon är för det mesta en elak liten skitunge (okej kanske inte men jag är sur)


Lämnar allting bakom mig

Har precis gosat ner mig i min stora varma säng med OC framför mig. Försökte plugga innan men det var hur svårt som helst att fokusera.. Får ge det ett nytt försök imorgon. Usch blir galen på skolan just nu!!! Räknar ner dagarna till avslutningen på onsdag....


On my way

Sitter snaaart på bussen på väg hem. Är ganska trött nu faktiskt. Har gymmat med Miina ett tag nu så är hungrig. Ska dock direkt hem för att packa massa grejer och sen åka och lämna det till Denise. Den skitungen åker till Spanien på fredag!! Usch så hemskt.. Aja sen ska jag börja plugga på mitt samhällsprov. Segt segt segt.. Denna låten går förresten på repeat i mina hörlurar, love!


Ester elenora

Känns sjukt inne med alla dessa julkalendrar i år. Raglady, Tara, Fiorucci, Melrose, Lode Living, Bikbok och  huuur många fler som helst affärer har julkalendrar. Skitkul! Är mest insatt i Raglady & Fioruccis julkalender faktiskt. Bikbok har också grymt bra erbjudanden, till exempel så har dem 30% på ALLA svarta plagg. Men i alla fall idag har även Raglady 25% rabatt på en mössa samt ett par vantar jag sååå gärna vill ha. Verkligen huuur fina som helst.
 

Sovmorgon

Godmorgon!

Sitter just nu i bussen på väg till skolan. Fick en mini sovmorgon idag eftersom bussarna går några minuter tidigare nu förtiden. Därför kan jag ta en senare buss och ändå hinna fram till skolan i tid hehe.. Har ätit en "rejäl" frukost för att jag ska kunna hålla mig pigg till matteprovet som är lektionen innan lunch, usch hatar att ha prov innan lunch! Aja får se hur det går, vill så gärna få E så jag slipper tänka på det under lovet. Slänger in en bild på mig och Alex från i lördags. Bästaaa


Thailands snygging..?

Haha dog lite av skratt när jag såg detta... Är tydligen med i Thailands snyggaste, gud så trevligt! Härligt att någon tycker jag ser exotiskt ut, alltid tyckt att jag sett så svensk och tråkig ut och för att inte nämna riktigt sådär svenne blek. Thanks!


Can't you see what I see?

 
Försökte ta header bilder innan men gick ju sisådär. Ska ta bilder i snön någon dag framöver och fixa ihop en ny design. Sitter just nu och kollar på "Lilla årskrönikan" haha så fruktansvärt roligt och gulligt. Kan inte ens tänka mig att jag faktiskt varit så liten en gång i tiden. Tror dock inte jag var så rolig som dem är haha. Borde egentligen plugga inför matteprovet tills imorgon och mitt samhällsprov som är tills på fredag men har ingen ork alls. Usch usch..

Härliga måndag

 
Godmorgon!
 
sitter just nu i bussen (bloggar från safari för appen fungerar väl fortfarande inte?). Aja ska i alla fall till skolan vilket är kanske ganska uppenbart men men. Skulle egentligen tagit mig till gymmet idag efter skolan men glömde gymkläder och måste verkligen börja plugga inför mitt samhällsprov.. Har blivit så himla skoltrött nu på det senaste tiden. Inte bra alls men som tur är så är det snart jullov. Längtar som en galning!! Såg även att min bild i inlägget "bloggappen suger" inte ville komma upp så lägger in den här istället.
 

Hela min helg

Hej!
 
Ber om igen för så dålig uppdatering men kan bokstavligttalat inte leva utan blogg appen haha. Sitter liksom aldrig vid datorn om jag inte är i skolan. Jaja tänkte i alla fall gå igenom helgen lite lätt.
I fredags så mötte denise upp mig och miina i skolan. Vi gick på stan ett bra tag. Köpte ett par byxor och en topp, ja ni såg ju själva. Sen så stack vi åt varsitt håll, jag duschade, packade och sen drog jag till denise tillsammans med johanna och sen kom jennifer. Vi åt middag tillsammans och sen så pratade vi igenom om vad vi skulle göra. Bestämde oss tillslut för att dra hem till Marcus där det var rätt mycket folk faktiskt. Så det var kul! 
 
På lördagen så åkte jag och jennifer in till stan och lunchade på jensens. Loooove!!! Hon skulle kolla på en jacka och det tog ett bra tag innan hon hittade en hon tyckte om. Men tillslut så. Vi åkte hem och sen senare åkte vi återigen hem till denise. Planen var att vi skulle dra hem till jacob men nej det blev inte riktigt så men vid tolv gick vi hem till Alex och Christoffer. Christoffer hade haft födelsedags middag eftersom han fyllde 22 i lördags. Hade jääääättekul! Dansade, snackade och hade det allmänt trevligt ända till klockan 6 haha då kände jag, denise och jennifer att vi började bli trötta så vi gick hem till denise och sov.
 
Idag vaknade jag därefter rätt sent, åkte in till kungsbacka och köpte färgpatroner till skrivaren (vuxenpoäng++) och sen åkte jag hem och började med mitt album. Kommer bli så braaaaa!
 

Blogg appen suger

Hej!!
 
blir så arg på blogg appen, funkar verkligen inte just nu.. Fler som har samma problem? Försöker nu då blogga via safari och det är ju liiite segt haha. Är med Jennifer nu och vi ska luncha men berättar för er om gårdagen när jag kommer hem och har en dator. Slänger in en bild på hur jag såg ut i alla fall. Hade på mig en ny topp och ett par nya byxor som jag köpte i stan med Denise igår. Vad tycker ni??

På svenskan

Hej!

Sån jäkla otur... Bussarna och pendlarna var så försenade idag så jag kom 25 min innan mattelektionen skulle sluta så hann ju inte göra matteprovet som var idag. Seeeegt.. Nu har jag i alla fall svenska och sen samhäll. Efter det slutar jag och det är FREEEDAG!!! Ni får även se en halv deprimerande sommarbild.. Hemskt, hatar att kolla ut och se snö samt folk med stora jackor, halsdukar, mössor och vantar. Buhu... Jaja fredag i alla fall! Vad ska ni göra ikväll finisar?


Åker hemifrån FET

Förlåt miina!!! Glöm inte gymmet imorgon klockan 8, allt jag åt idag ska bort så vi kör hårt imon haha!!


Details

Hej!

Har precis kommit hem till Mattias, mormor och morfar. Hade ju mitt prov innan och det gick helt okej bra. Spänner tandställningen också och har fått en fyrkantig båge så kommer få massa mellanrum mellan tänderna haha. Glugg nästa? Sweeeet! Vid sex ungefär så ska vi möta mamma, pappa och Ronja på Liseberg och där ska vi äta julbord. Himla mysigt!!


Mot en la dentista

Okej ingen aning ifall det där ens var rätt men jag är i alla fall på väg mot tandläkaren nu. Försöker med all min kraft skriva detta inlägg med mina djupfrysta fingrar så det kommer inte bli ett sånt långt inlägg hehe.. Nu är vi framme så got to gooooo


In my bed

Hej hej!

Har precis lagt mig i sängen. Har inte hunnit med så mycket idag faktiskt. Slutade två och kom hem sex typ. Gymmade i ungefär tre timmar, skööönt! Sen när jag kom hem så åt jag, duschade och pluggade. Tråkigt men behövligt. Har prov imorgon i kost och hälsa men det ska nog gå bra. Förhoppningsvis haha. Nu ska jag inviga the oc. Avslutade ju faktiskt oth igår, usch gör typ ont i hjärtat att skriva det haha....


At the gym


Bästa lektionen + bästa läraren

Så underbart va!! Världen bästa lärare som kommer till lektionen med en full påse med massa olika chips, ostbågar osv och säger att vi ska kolla på film. Filmkunskap är heeelt ok ändå!!


Mjukis i skolan?

Haha ovanligt som satan för att vara mig! Har aaaaaldrig mjukisbyxor på mig i skolan faktiskt, inte ens hemma typ. Alla blev jätte förvånade över att jag hade det på mig idag. Men det är sååå skönt!! Har estetisk kommunikation nu och försöker komma på lite idéer till en uppgift vi gör nu.. Sååå, ut mot stan!!


Good to be home

Hej!
 
Har precis gått och lagt mig i sängen nu. Kom hem typ 8 idag usch usch.. Körde hårt på gymmet idag (för att vara mig haha). Sprang och cyklade nästan 1 mil och sen körde Miina styrka med mig stenhårt. Var där i nästan fyra timmar och sen åkte jag raka spåret hem. Kom hem, åt lite grillad kyckling med ketchup och sen tog jag en snabbdusch. Nu har jag panikångest, sista one tree hill avsnittet. Kill me, please...
 
Visar upp min älskling, balsamsprayen som håller mitt löshår fräscht och lent. Thank God for balsamspray!!
 
 

Gottit

Hej!

Har en halv lektion kvar nu. Efter det ska jag och miina dra till gymmet. Skönt! Så jäääääkla kallt ute nu också usch... Men men får väl se det positivt och säga att snart är det ju faktiskt vår (tar i lite haha). Laddar upp inför gymmet med godis. Bra där Annie!


Nämnde jag att jag älskar vintern?


Text text text

Hej!

Blev helt ändrade planer idag för mig. Skulle egentligen åkt in till Göteborg på lite ärenden men snön tillät inte mig och pappa det idag. Men trots det så kämpade jag mig ut till att ta bussen in till Kungsbacka för att gymma med Denise. Så skönt! Det roligaste var bara detta.. När vi skulle hem från gymmet tar vi alltid en buss till stationen eftersom man kommer exakt tid till onsala bussen plus att det är rätt långt att gå. Speciellt nu när det är kallt och tråkigt väder. Så vi står där på busshållplatsen och bussen kommer inte. Vi kollar på appen för att se ifall den kanske är försenad men nej tyvärr. Vi tänker såklart att vi kanske missat den då vi sprang för att hinna med så vi börjar gå. När vi kommit en bit ser vi bussen komma men vi hinner varken tillbaka eller till nästa busshållplats haha sååååååå surt!!


Frukost

Godmorgon!
 
Vaknade för ungefär en timma sen. Har omprovsdag idag och ligger inte efter i någonting längre så jag är ledig! Hur skönt som helst verkligen. Har faktiskt lite saker att göra idag som jag berättar senare för er. Hade faktiskt tänkt att gå och och fota lite grann eftersom snön "äntligen" har kommit hit. Så underligt hur mycket man uppskattade snön när man var liten och hur mycket man underskattar snön nu. Bussarna och tågen blir alltid försenade på vintern, det är kallt som satan, tar ju en evighet för att snö och slask att försvinna sen och man måste se ut som en snögubbe när man ska utanför dörren.. Nä jag må vara född på vintern men ingen vinter människa för det inte. Har i alla fall gjort mig lite frukost, favoritfrukosten just nu faktiskt! Lättfil, solrosfrön och en halvt grönt äpple. Sååååååå gott!! 
 

Jag saknar dig

Har precis suttit på filmen "Jag saknar dig". Har inte sätt den innan men hört att den är bra. Jag som själv har en syster kommer väl lipa som satan. Lyckas ju ändå lipa till allt och alla filmer som finns. Aja nu ska jag koncentrera mig på filmen. Puss & godnatt!


Me and sis


Tankar

 
Satt och tänkte lite grann innan, det är ju så himla många som säger "jag önskar man kunde spola tillbaka tiden". Jag har sagt det säkert en miljon gånger och det har nog de flesta av er också gjort men.. Jag tänkte innan att det hade varit så mycket lättare ibland om det fanns en "reset" knapp till livet. Typ att man får göra om allt, inte göra sånt man inte borde ha gjort eller fått uppleva om saker och ting. Hade varit så skönt för det finns säkert så där en miljaaaaaard saker som jag önskar ja kunnat gör ogjort eller saker som jag önskat ATT jag gjort. Önskar att jag vågat ta för mig mer och sagt saker jag inte vågat säga. Önskar att jag fann mina vänner jag har nu tidigare än vad jag gjorde och önskar att jag aldrig blivit vän med vissa. Men okej, man har lärt sig av sina misstag det har man absolut men ibland kan det varit skönt att slippa göra vissa av sina misstag. Jaaa, jag har en lite utav en depp-mode period just nu haha. Ni kanske märker det på grund utav hur lite jag bloggar. Det blir så ibland. Men det blir bättre.
 
 
en glad liten annie i turkiet för många år sedan, känns sådär EXTREMT skönt att jag har tandställning nu hahahaha..

In the car

Sitter just nu i bilen och väntar på mamma. Vi lämnade Rebecca på stationen för typ en timma sen och nu gör vi lite ärenden. Eller ja hon gör haha. Ska dock tvinga henne till en sväng förbi donken hehe. Wonderful!! Första december idag också godingar, visst är det underbart ändå? Tiden går bara så hiiiimla fort tycker jag!


Tjejmiddagen

Godmorgon!

Tänkte ta och berätta lite om gårdagen för er. Alla tjejerna kom vid typ halv sju, och med alla tjejerna menar jag Rebecca, Johanna, nenne, Siri, Fanny, Jennifer, Natalie, Moa & fredrica. Vad ju tyvärr fyra tjejer utöver det som inte kunde komma. Men i alla fall, vi åt grillat kött och pastasallad och sen bjöd jag på chokladmousse som dessert. Efter det satt vi och spelade spel, pratade, dansa, lysande på musik osv. Öppnade mina presenter också, så himla fina är dem!!! Ska visa er bilder sen. Blev verkligen superglad. Sen senare mot kvällen kom Carle, gabbe och Danne en snabbis och sen sov Rebecca här med mig. Får se vad dagen bjuder på idag, men så länge så bjuder jag på lite random bilder från igår.