BYANNIE -

Simple

Godmorgon!
 
Sitter i vardagsrummet med mamma, pappa och Ronja. Vi har ätit en riktig frukost med färska frallor, kokta ägg, massa pålägg osv. Nu kollar vi på Monsters University, så mysigt så! Har ångest för att jag egentligen måste plugga, usch. Får ont i magen.. Men får plugga idag en stund. Charlie ligger och sover, försökte väcka honom för några minuter sedan men njaa det gick sådär haha.. Slängde ihop ett mini kollage, jätte fult dessutom haha. Bikbok har fått in jättefina simpla paljett linnen och här hemma har vi redan två av dem. Dock finns ett ännu finare som jag inte har med på bild men det fanns inte när jag var inne i stan så ska försöka få tag i det någon annan gång. 
 
 

Lill-lördag

Hej!!
 
Slutade som sagt jobbet 7, pappa, ronja och Charlie kom och hämtade mig. Fick med mig en victoria's secret body lotion, ett torr schampoo och lösögonfransar till helgen. Smått och gott! Nu har jag hunnit äta, hämtat ut ett paket och spelat spel. Charlies födelsedagspresent kom idag haha, lite smått sen men men. Han fick ju en annan present mycket tidigare. Den lilla presenten var armband, ett till mig och ett till honom. På hans står det Annie 28/1 och på mitt samma fast det står självklart Charlie istället för Annie haha.. MEN idag kom hans stora present, ett par Uggs fick han äv mig! Det uppskattades vädligt mycket för det hade han önskat sig. Så nu är jag fattig hehe.. Passade ju på att köpa ett par till mig själv också men dem hade inte kommit än, tråkigt.. Vill ni se bilder på presenterna kan jag fixa det, låter det som något?? Nu ska vi kolla på once upon a time hehe.
 
 
 

Nails

Hej!

Sitter nu i bussen påväg till freeport, ska jobba från 2 till 7 idag. Igår hade jag det sååå mysigt! Började ju med att fixa naglarna, är sååå nöjd med dem verkligen! Sen mötte jag upp Fanny på stationen så åkte vi in till Göteborg. Vi satte oss först på Jensens och sen gick vi till nordstan. Fick med mig ett linne från bikbok som jag kanske ska ha på fredag, får se. Sen gick vi även till tara och därifrån fick jag med mig ett par byxor, ni ser en liten skymt av dem på bilden. Har ju något dr.denim beroende, alltså det blev mitt nionde par igår, illa! Aja, snart ska jag hoppa av bussen men här får ni en bild på mina nya fina naglar. Är så nöjd så!



Fixa och fixa

Godmorgon! (Man kanske inte kan säga det fortfarande haha)

Sitter nu i bilen påväg till Hanna, ska äntligen fixa naglarna!! Sen ska jag träffa Fanny och kanske även Matilda. Ska fixa en grej till helgen, Johanna ska ha tjejmiddag vilket kommer bli sååå kul! Är för övrigt ganska trött idag så hoppas på att jag piggnar till snart, ögonen vill bara stängas igen typ. Så jobbigt!! Aja har faktiskt inte så mycket att säga nu men slänger in två bilder. En på mig och Ronjis och en på min outfit. Inte för att man ser så mycket haha. Byxorna är i alla fall från dr.demin, vit tröja från bikbok, jackan är ronjas och har ingen aning om varifrån den kommer hehe, sjalen är från CC, smycken från pearls for girls och Micheal kors. Väskan kommer från minnetonka och skorna är från ldir, mina älsklingar!! 



 

Monday

Hallååå!
 
Idag har jag hållt mig inne, har känts säkrast så med tanke på stormen. Usch, så läskigt!! Dock vågade Charlie ta sig hit en stund innan han skulle åka till Ogge. Vi bara pratade och myste lite, vi har även 9 månader idag hehe. Nu sitter jag i soffan och spelar spel på datorn, har laddnat ner massa spel som jag spelade när jag var liten. Typ Diner Dash, Cake mania osv. Någon som känner igen dem? Jag älskade dem!! (okej gör det fortfarande hehe).. Nä nu ska jag faktiskt fortsätta spela och äta på mina 2 marabou som jag fick utav Charlie hihi!
 
 

Söndagsmyser

Hej!
 
Igår så åkte jag till Fanny när klockan var 5-6 ungefär. Eller ja, vi möttes först upp på stationen och sen gick vi och åt på Karma. Satt där ett bra tag, Johanna och Albin satt också där så pratade med dem en liten stund. Sååååå längesen jag träffade båda två!! Blev så glad när jag såg dem. Sen så gick vi i alla fall hem till Fanny och efter ett tag så kom Olivia. Sen vid 10 tiden ungefär kom Hampus och Tommy förbi en stund också, trevligt! Var hemma vid halv ett tror jag och somnade direkt. Så trött! Idag har jag bara tagit det lugnt och för nån timma sen så kom min morfar och min älskade kusin som jag saknat SÅÅÅ mycket!! Lycka ♥ Snart börjar solsidan också, love it!
 
random bild från arkivet
 
 

Mys fredag

Sitter nu på pendeln påväg hem. Har spenderat min fredag på allra bästa sätt. Har haft det så mysigt med mina fina klasskompisar. Först så åkte jag med miina, Eva och Josefine för att köpa present till Matilda. Gick runt i massa små butiker i Haga och tog även en fika. Sen gick vi tillbaka till miina där Febe och Matilda var. Då fixade vi mat, blev min speciella pastasallad, kyckling och favoritsåsen. Så gott! Vi satt bara och snackade och skrattade hela kvällen. Nu fortsätter jag hem till fann lite spontant där även Olivia befinner sig. Ska också bli mysigt, saknar mina gosisar!! Här får ni två bilder, en på Matilda och en på mig från halloween i skolan. Jag var en katt hahaha...



Räknar ner

Godmorgon!

Äntligen fredag och om några timmar är det äntligen lov! Så skönt så jag dör. Idag har vi halloween i skolan också vilket betyder att alla kommer vara utklädda. Jag älskar verkligen att klä ut mig, tycker det är så roligt men detta året har jag varit jätte otaggad på det. Går alltid all in men nej, lär nog bli ganska tråkig i år men jaja. Har egentligen matteprov idag också men har pratat med min mattelärare så ska göra det på omprovsdagen för jag kan verkligen ingenting och till och med Mattias, min morbror som alltid hjälper mig, sa att det var riktigt avancerat nu. Usch hatar att jag var tvungen att välja matte 2b.. Efter skolan ska jag i alla fall hitta på lite roliga saker med mina kära classmates. Ska bli så mysigt! Nu ska jag lyssna på musik och spara lite batteri. Skriver senare, pussar! 



vegas_nay @ instagram

Godmorgon!
 
Min morgon startade faktiskt riktigt bra. Ronja hade lånat mitt busskort men glömt lämna tillbaka det igår så när bussen kom insåg jag detta haha. Tur som jag hade så skjutsade världens bästa pappa mig hela vägen till skolan. Alltså det mina vänner är riktig vardagslyx för mig haha. Vi stannade även vid donken och köpte frukost. Så mys! Nu har jag sedan 09.40 grafisk design. Blev klar med våran uppgift förra lektionen så sitter och leker lite i photoshop nu istället. Efter skolan ska jag bara hem och städa samt göra klart min hemsida som ska vara klar tills imon (skolarbete, ingen seriöst alltså haha).. Appropå ingenting så vill jag tipsa om en tjej som är såååå duktig på allt som har med smink att göra. Hon har ett instagram konto som heter vegas_nay. Ska visa er lite bilder från hennes konto, så sjukt duktig!
 
 
 
 

En segis

Godmorgon!

Idag var en sån dag då jag bara ville ligga kvar i sängen och inte göra någonting typ. Men nej, det var bara att gå upp och dra sig till tandläkaren på sin sovmorgon haha.. Hos tandläkaren gick det inte så bra som jag ville men så kan det gå. Är jättehungrig och är sur över att gröten på McDonalds inte finns kvar. Nu ska jag hoppa av pendeln pch gå till skolan. Taggar matte som första lektion, jippi! Såhär känner jag mig idag, typ.



Dum telefon

Hej!
 
Min mobil har valt att ja.. Sluta fungera helt enkelt. Den slutade fungera i söndags. Den vill liksom inte ladda förrutom när den är helt avstängd. Känns också ovärt att byta batteri när jag ändå snart ska byta till femman. Aja sånt som händer! Får blogga så mycket jag kan på datorn istället tills det löser sig. I fredags så var jag i alla fall med Fanny och Olivia hemma hos Fanny. Vi myste massor med idol framför oss. Blev så ledsen över att Sara åkte ut... Igår var jag med Charlie och vi åkte med hans familj till Ullared. Himla mysigt! Hittade lite bra att ha saker. Sen åkte vi hem till Oliven och var där ett tag. Idag har vi firat min morfar hemma hos honom och mormor. Också jätte mysigt! Nu så ska jag skynda mig för solsidan börjar. Som jag längtat! Hoppas ni haft en bra kväll, pussar!
 
 
 
 

Torsdag, inte fredag

Godmorgon! 

Sitter nu på bussen som är som vanligt sen. Börjar 10 idag men eftersom vi ska till fryshuset måste jag åka in väldigt tidigt.. Segt kan man säga. Ännu jobbigare när Charlie ligger kvar hemma och sover, så fuskigt! Men men.. Var så inställd på att det va fredag idag så blev så himla besviken när jag insåg att det var torsdag, visst är sånt hemskt? Idag har jag klätt mig i en ny svart kjol som heller inte kom upp på bild igår, en svart stickad tröja, svart vit sjal, beige pälsjacka, nylonstrumbyxor och min Micheal Kors klocka. Ni kanske kan få bild sen, får se. Ni får så länge en selfie från arkivet hehe



Goodnight

Nu ska jag och älskling kolla på andra sidan häcken och sen ska vi sova. Ska bli så skönt! Imon står fryshuset högst upp på listan. Ska bli roligt! Godnatt pussar till er så länge.


Lite nytt

Hej!
 
Gud vilken dag jag haft idag... Började tidigt, alltså så åkte jag hemifrån klockan 7. Sen hade jag två lektioner och därefter lunch. På lunchen så gick jag och Miina till subway och handlade mat. Sen gick vi tillbaka till skolan och pluggade inför en engelska redovisning som vi har på fredag. Efter det hade vi svenska men jag och Miina var tvungna att gå vid 14.00 för då hade vi möte med matrådet. Sen gick vi tillbaka till skolawn och fortsatte pluggandet med våran engelska redovisning trots att vi hade slutat och sen klockan fem hade jag mentorssamtal. Lånade en kamera innan jag åkte hem med mamma och Charlie. Så nu sitter vi här i soffan och kollar på tv. Tog kort på mina nya grejer också lite fort men min tröja från bikbok ville inte fastna på bild..
 
 
Vet inte vad som hände med min dator för hälften av bilderna vill inte laddas upp men hade köpt en glittrig topp också men den får ni säkert se någon annan gång. Kanske ska byta den, får se. 
 
På bild ser ni i alla fall mina efterlängtade LdIR skor!! Så glad! Sen en poncho från svensk som jag passade på att köpa från miinto då den var nästan 1000kr billigare. Den röda tröjan är från bikbok och kostade 149kr. Har aldrig ägt ett rött plagg så får se hur detta blir. Kommer någ bli fin till ett par svarta tajta jeans och mitt långa blonda hår. Vad säger ni?
 
 
 

Timber

Godmorgon!

Sitter just nu och väntar på pendeln.. Min buss var sen så missade därefter pendeln jag skulle tagit från början, så surt.. Kallt är det också, usch!! Slutar även fyra idag vilket också suger.. En positiv del men den här dagen är att jag har digitalt skapande och att svenska hollywoodfruar är på tv idag hehe. Ska även ha spinning idag på idrotten och det är också lite roligt får jag faktiskt säga. Nej nu kommer pendeln snart men tänkte dela med mig av en låt som går på repeat i mina hörlurar och har gjort det de senaste dygnen, galet bra!!



Sjukling

Hej!
 
Har idag varit hemma hela dagen pga. migrän.. Har i princip sovit bort hela dagen men nu känns det mycket bättre! Såå nu sitter jag och kollar på film med mamma, pappa, ronja & Charlie. Sen ska jag och Charlie fortsätta kolla på en film som vi började kolla på igår, Monsters University. Har längtat efter den så mycket så nu tvingar jag Charlie att kolla på den med mig hehe. Jag och Charlie har även beställt massa kläder. Mest åt honom hehe. För hans del blev det en Ralph Lauren jeansskjorta plus en marinblå kabelstickad tjocktröja och en t-shirt. För min del blev det denna godingen. Kommer bli så snygg till ett par svarta jeans!
 
 

Cred till Loka

Hej!

Just nu sitter jag och Charlie och väntar på att degen ska jäsa. Vi kollar lite på catfish, älskar det programmet! Måste även ge lite cred till Loka för fy va god deras nya med pepparkakssmak är! Helt sjukt god. Charlie trodde den skulle vara jätte sliskig men nu snor han den istället haha. Den är i alla fall väldigt värd att testa! Den slår sommarens jordgubbsglasssmak med längder. Nu ska jag försöka plugga lite och sen ska vi fortsätta baka. Puss så länge!





Min helg

Hej!

Har haft ganska fullt upp denna helgen skulle man kunna säga. I fredags efter skolan gick jag förbi bikbok och hittade lite smått och gott, sen satte jag mig med miina, Matilda och Febe på wayne's coffee och fikade. Efter det åkte jag hem till mig med Olivia. Duschade, åt och fixade mig. Sen vid 7 stack vi till Fanny och hade idolmys. Blev kvar där till 12 och sen kom mamma och hämtade mig. Igår så åkte jag till Charlie, han hade släktkalas så vi firade honom. Gästerna kom 5 och åkte vid typ 9 så det blev ett tag. Himla roligt men blev så trött efteråt!! Vi gick därefter och la oss väldigt tidigt. Nu sitter vi på bussen hem till mig, vi ska baka kanelbullar och sen ska jag plugga samt ta kort på lite kläder jag köpt det senaste. Mina efterlängtade skor också hehe. Åt även granatäpple för första gången någonsin igår haha. Måste säga att det är en grymt fin frukt men fick lite ont på tungan efter ett tag..



30%

Godmorgon!
 
Sitter nu på mattelektion som slutar om fem minuter.. Har varit så trött den här veckan så det ska bli sååå skönt med helg nu verkligen! Måste dock ta tag i matten på riktigt nu för har matteprov om två veckor exakt. Usch får ont i magen av bara tanken! Nu ska vi i alla fall snart gå på lunch. Hade tänkt skynda mig sen på lunchen så vi hinner iväg till bikbok. Dem har faktiskt 30% på allt med ordinariepris. Hur bra som helst! Får se ifall jag hittar något fint! Nu är snart klockan 15 över så måste skynda mig hehe. Uppdaterar senare, puss på er så länge!
 
 

En bättre torsdag

Hej!
 
Har haft en jättebra dag idag. Började med att stå på gymnasiemässan från 08.30 til 11.30. Var huuuur roligt som helst verkligen! Pratade med massa folk hela tiden, så roligt. Har ni frågor om skolan osv så kan ni bara kommentera eller skriva till mig någon annanstans. Svarar nog fortast på facebook. I alla fall, efter det så hade vi bara en lektion över att gå på vilket var skönt. Sen så mötte jag upp Fanny och Olivia på jensens så lunchade vi. Så himla mysigt! Sen kom Charlie för vi skulle kolla på jacka åt honom. Gick till några affärer och sen åkte vi hem. Efter idag är jag väldigt trött men det har det varit värt. Ska sätta på en film med Charlie och sen ska vi nana, kommer säkert somna under filmens gång haha. Just det!! Fick mina efterlängtade skor också hihi. Ni får se dem imorgon, kan ta bilder på dem igår. Så NÖJD!
 
 

Tummen ner

Hej!

Åkte som sagt hem en snabbis innan, var väl hemma i tjugo minuter. Hämtade lite grejer tills imon och sen åkte jag till Charlie. Vi har hunnit äta pizza med Ted och mackan, kollat på Grease och nu kollat vi på säsongsavslutet på stalkers. Finns så sjuka människor!! Är så himla trött så ska bli skönt att sova snart också. Imorgon är det gymnasiemässan som gäller, ska bli riktigt kul! Står som sagt 08.30-11.30 så kom och hälsa! Nu ska vi gosa, vi är ledsna på bilden för att det regnar för övrigt hehe. Puss!



Idag är det en sån dag

Hej!

Började min dag med att gå upp klockan 6.. Somnade inte förrän klockan 12 igår så blev inte så mycket sömn. Sen hade vi även historia prov andra lektionen. Kändes som att det inte gick så himla bra men vi går väl se. Är så trött idag verkligen. Vill bara lägga mig någonstans och sova. Svårt att hålla ögonen öppna när man sitter på pendeln också haha. Ska även hem till Charlie sen. Usch blir sammanlagt 3 timmars åkande idag. Inte kul! Charlie den fuskisen hade spenderat hela sin dag på Ullared med klassen. Jusste! Köpte en kjol idag också och ett par skor för några dagar sedan som jag får imorgon. Underbart! Charlies "stora" present har inte kommit än så tänkte visa den och den lilla tillsammans senare. Slänger in en bild som beskriver mig idag ungefär.



Plugg...

Godmorgon!

Usch vet inte hur jag ska kunna hinna med saker och ting nu. Har ett historia prov imorgon och idag slutar jag fyra så är hemma fem om inte senare. Kommer vara trött och hungrig då så kommer väl göra allt för att inte plugga.. Måste dock verkligen.. Sen imorgon måste jag göra klart min annonsremake i grafen. Just det, sen hinner en timma mellan 9-10 gå åt att kolla på svenska hollywoodfruar också haha.. Nu är jag i alla fall på väg till skolan så måste se vart jag går. Puss så länge!



Min helg

Hej!
 
Nu tänkte jag berätta lite om min helg som jag lovat.. I fredags åkte jag till kungsbacka direkt efter skolan. Mötte upp Olivia och vi satte oss på de nya espresso house inne på kungsmässan. Efter ett tag kom Fanny så vi satt där och planerade kvällen. Efteråt så åkte jag hem, bytte om, lämnade mina grejer hemma och sen begav jag mig till kära Olivia. Hon och Fanny hade köpt thaimat, massa godis, drickor osv. Så mysigt!! Vi satt och åt samt kollade på idol och sen kom Charlie, Albin och Ogge för att göra oss sällskap. Sen mot kvällen/natten åkte jag och Charlie hem till honom. Han fyllde nämligen år i lördags så ville vakna upp med honom. På lördagsmorgonen blev vi väckta av sång utav Sandra, Mackan och Ted. Jag gav även min present till Charlie, ungefär. Det har varit lite strul med min present och min andra present hann inte komma. Men utav mig fick (får snart rättare sagt) han ett par uggs och den andra presenten kommer idag så den får ni se sen. När klockan var 12 så åkte vi med mina morföräldrar till tjolöholm där det var den årliga skördefesten. Älskar den!! Fick med oss massa gott hem. Sen vid 3 åkte vi till Tio Pepes och mötte upp Alex, Anki, Christopher och Axel. Vi åt massa god mat och sen gick vi till Aranäs där Arvningarna skulle spela. Kom hem vid 9 och då kom Fanny, Olivia, deras två tjejkompisar från klassen plus Ogge och Albin. Känner att det blir mycket text här nu hehe.. Men hade i alla fall en super mysig helg tillsammans med mina favvisar ♥
 
 
 
 
 

Nails

Godmorgon!

Har hela morgonen lyssnat på Justins nya låt. Som jag längtat efter den!! Har lyssnat på hans teaser i evigheter känns det som så äntligen får jag lyssna på hela låten!! Så fin är den.. I alla fall så tänkte jag skriva om helgen sen på datorn för orkar inte skriva allt på mobilen. Tänkte i alla fall visa er mina naglar. Har fått sån utväxt så målade dem själv igår och lekte lite. Gjorde ju alltid allt sånt själv innan jag började med akryl. Älskar ju det men det blir ju inte av längre. Så passar ibland på när jag haft fem ett tag. Dock gjorde jag det på kvällen igår och sen sov jag med dem när de inte torkat helt så dem var ganska fula när jag vaknade haha.. Tappat en sten och sen har jag fula märken i lacket.. Aja jag är snäll så ni får trots det se dem hehe..



Finner.inga.ord





Busy

Haft det sååå fullt upp denna helgen så inte hunnit med bloggen över huvudtaget. Berättar om allt imorgon istället för nu ska jag sova och gosa med min man! Puss




Idolmys




Myser

Hallååå!

Sitter hemma hos Charlie. Firade som sagt hans mamma, så mysigt! Gav henne blommor, åt mat tillsammans med Charlie, Ted, charlies föräldrar samt morföräldrar och för övrigt så fick Sandra en jättefin stor tavla som charlies mormor har målat. Så sjukt duktig!! Åt efterrätt för ett tag sen också och nu sitter vi och kollar på kläder åt Charlie. Brukar lätt bli så hehe.. Försöker dock övertala honom om att kolla på film istället men det går sådär.. Har i alla fall haft en jättemysig dag tillsammans med han och hans familj. Sånt behövs! Måste gå och lägga mig rätt tidigt.. Börjar tidigt imorgon och måste därefter upp tidigt, har även skolfoto imorgon så får väl fixa mig liiite mer än vanligt. Ska träffa mina älsklingar Fanny och Olivia imorgon också, ska bli så roligt!! Slänger in en bild på mig och Charlie, eller ja han ville inte riktigt vara med på bild..



Back

Godmorgon!

Nu känner jag att jag har fått tillbaka blogglusten och släppt på allt lite. Har fått så fina och gulliga meddelanden som verkligen hjälpt! Tack snälla till nu som skickat, ni har verkligen fått mig till att må bättre! 
Igår fikade jag med min fina Frida, så mysigt. Hon är så bra!! Idag ska jag till Charlie och fira hans mamma Sandra som fyller år. Kommer bli jättetrevligt! Ska även på "möte" idag i skolan. Ska nämligen stå på gymnasiemässan nästa vecka (torsdag 08.30-11-30) så behöver gå igenom lite grejer. Ska bli roligt! Nej nu ska jag njuta av min tågresa.. Så uppdaterar senare. Ni får en bild på mina fransar idag, har en sån där "bra fransdag" idag. Trodde inte jag kunde ha det med mina jobbiga fransar men jo tydligen! Lägg även märke till mina avatarögon haha.. Det visste ni inte va? Har sånt litet näsben så skinnet lägger sig över ögonen haha.. Dock var det mycket värre när jag var mindre, nu har det nästan försvunnit. Har haft jätte komplex över det men nu tänker jag knappt på det. Hoppas trots allt att det försvinner helt någon gång och att mitt näsben kan växa lite till hahaha...