BYANNIE -

VALBORG


Godaste lunchen!!

Hej! Oj oj oj va jag kommer få stressa nu.. Sitter nu på pendeln som går om någon minut. Har TYNGSTA väskan ever med mig. Ska nu möta upp Jennifer för att slå ihop våran present och eftersom att jag inte hinner hem så får jag fixa mig i Kungsbacka haha. Som tur är så är Jack så himla snäll som kör oss hem till Moa så slipper vi tänka på den biten i alla fall. Känner att det kommer bli en grym kväll ikväll! Hoppas alla ni får en superbra Valborg! Uppdaterar lite senare så ni får se klänningen jag köpt, är sååå nöjd med den.


Hjälp


Guuud va denna dagen gick alldeles för fort!! Jag och mamma gjorde först lite ärenden i Kungsbacka, sen åkte jag hem, åt mat, kollade top model, pratade i telefon, solade, duschade, lämnade in cv och sen blev klockan 11?! Hann inte ens plugga vilket jag verkligen hade behövt. Men men, tror det kommer gå ganska så bra ändå. Nu måste jag skriva en lista på allt jag ska packa ner imorgonbitti. En väldigt stressig dag väntar på mig imon. Wish me luck!


Typ som en torsdag


Hej! Nu sitter jag på pendeln hemåt. Eller inte riktigt hemåt men till Kungsbacka åtminstone. Ska möta upp mamma för att fixa en grej tills imorgon. Sen ska jag hem och plugga lite till. Så skönt att jag har historiaprovet imorgon istället! Ännu skönare att det är sista skoldagen på veckan imorgon. Så lyxigt verkligen. Kommer dock få det sååå stressigt och jobbigt imorgon och vet inte hur jag ska lösa det än. Slutar ju 4 och ska vara hos Moa klockan 6 så hinner inte hem emellan. Får se hur det blir.. Måste nog i alla fall hem och skriva en lista på allt jag ska ta med mig till skolan imorgon för annars lät jag väl som vanligt glömma hälften haha.


Glowstick

Godmorgon!

Sitter nu på pendeln så är snart i skolan. Tisdagar brukar gå ganska fort så hoppas att de gör det idag också hehe. Var jättepigg när jag vaknade idag, så skumt! Kanske för att vädret är så bra? Vill verkligen SÅ gärna sätta på mig ett par shorts men är alldeles för feg haha. Har liiite för bleka ben för att våga sätta på mig ett par shorts. Men snart så! Såg för övrigt en jättesöt bild idag som jag tror stämmer in på de flesta. Så himla gullig jämförelse verkligen haha.



 

Trötter


Nu är jag sååå trött, och att jag skulle gå och lägga mig tidigt gick ju inte sådär jättebra precis. Som vanligt haha. Har i alla fall pluggat ett par timmar nu så nu kan jag gå och lägga mig utan ångest hehe. Så himla skönt att ligga i sin egna, stora säng dessutom! Så underbart verkligen. Saknat den som en galning! Nu måste jag få mig lite sömn innan jag ska upp imon. Har sovmorgon, underbart det med! Natti natti


Ny favorit

 
Denna fina klänning/tunika fick följa med mig hem från Åre. Kommer använda den flitigt då den är såå fin och sååå skön! Dessutom är den lite djupare i ryggen vilket även det är ett stort plus. 
 
 
Idag så har jag som sagt varit i Kungsbacka med Jennifer och köpt present till Moa som fyller år på onsdag. Jättemysigt! Åkte hem ganska tidigt, tror jag redan var hemma vid fyra vilket var jätteskönt då jag är ganska trött. Ska dock hinna plugga lite innan jag går och lägger mig. Blir nog så att jag går och lägger mig rätt tidigt idag skulle jag tro hehe.. Eller ja det brukar väl låta så.. 

Bäst



Kära Göteborg


Äntligen hemma!! Nu har jag hunnit sola, duscha och fixa mig. Inviger min nya långklänning dessutom. Och hur bra är inte vädret då?!

Mys på tåget


Har precis pluggat och nu ska jag snart lägga mig. Ska först äta lite godis och kolla på film med familjen plus familjen Larsson. Är sååå otagg på skolan imorgon verkligen. Helt underbart att vi bara går tills på onsdag. Nä nu ska jag fortsätta kolla lite på filmen innan jag somnar. Puss och godnatt!


Matkoma


Mm blev ganska mätt efter denna brutalt goda hamburgaren. Sjukt bra mat hade dem där vi var! Och jättemysigt verkligen. Nu sitter vi och bara väntar på att tiden ska gå så vi kan sätta oss på tåget. Sen måste jag råplugga. Har historiaprov imorgon vilket känns sisådär.. Usch. Ångest! Börjar även bli så himla trött känner jag. Vill bara hem och lägga mig i min underbara säng!!


Bra söndag


Hej! Har haft det sååå bra idag. Vi gick till Holiday club och badade efter lunch. Älskaaaaar att bada!! Underbart att dem hade utomhuspool också. Efteråt fixade vi oss lite fort och nu sitter vi på en uteservering (!!!!) och väntar på middagen. Alltså så himla underbart. Fick en mexikan-hatt typ haha. Vill inte tillbaka till verkligheten just nu i alla fall. Har det rätt bra här så att säga!


Anchas

 I denna fina butik var jag innan. Dem hade jättefina grejer! Självklart hittade jag en hel del grejer. Älskade tavlorna ni ser på första bilden, hade så lätt velat ha tavlan det står "eat cake" på med Alfapet-bokstäver. Fick i alla fall med mig en klänning från FAV. Jättenöjd! Kan visa er den sen när jag är hemma. Nu är vi på hotellet och ska snart bege oss mot byn igen. Där ska vi äta och hitta på lite andra saker innan vi ska ta tåget hem. 

Lycka i en påse



Tre från idag


Efter middagen gick jag upp och kollade på top model som sagt. Middagen idag var SÅ god. Förrätt var en charkbräda med massa kallskuret. Varmrätt var en grillbräda med lamm, sidfläsk och flankstek. Bearnaisesås, någon slags mousse liknande grej med örter samt örtsmör. Till det fick vi pommes. Alltså så gott verkligen! Sen fick vi hallonsorbet samt en drömgod pralin. Var död efteråt haha. Efter att jag kollat klart på top model kom alla barnen upp och vi bara flamsade en massor. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Imorgon åker vi hem. Puss och godnatt! 


Top model


Just nu kollar jag på top model, har missat massor med avsnitt nu när jag är här. Eller massor och massor haha, typ två. Hejar så mycket på Ellinor!! Nu ska jag fortsätta kolla. Puss så länge!


Festligt


Hej! Blev faktiskt en hel del åkande för mig idag. Jättekul! Sjukt fint väder idag också. Så himla underbart! Var även nere och kollade på afterski idag. Sen tog jag en snabb dusch och fixade mig. Ikväll så spelar pappa så ska kolla på honom. Sista kvällen här idag så det är lite festligt! Har på mig min älsklingstopp idag till och med. 

ATM



Bowlingen


Hej! Kom precis hem från Holiday club. Alla familjer valde att bowla vilket var jättekul. Jag, Ronja, Ludde och Filip hade en bana. Alltså brutalt va kass jag var haha. Små kidsen vann över mig överlägset verkligen. Men jag bjuder på det! Skrattade mest och fick nog flest folk att skratta hehe. Efter att vi spelat 45min ville vi fortsätta vilket även våra föräldrar ville så vi körde 45min till. Så kul verkligen! Efter det så gick vi ner, köpte en varsin glass och sen tog vi en taxi hem. Så nu ligger jag i sängen, nöjd efter en hel dag här i Åre. Nu ska jag sova, natti natti!

Luddes mössa


Leker as najs i luddes mössa, just nu bowlar vi. Gjorde min första strike precis så I'm on top wohoo!

Förrätt


Sitter just nu på restaurangen. Blev inte någon afterski för mig men satan va kul jag, Ronja, Ludde och Filip hade det haha! Allt började med att vi har en stång i vårat rum som Filip började dansa runt, och det slutade med att han stod runt den med massa smink samt min leopard kimono, bh och en svart kjol haha!! Gud va vi skrattade. Vi har i alla fall precis ätit upp våran förrätt. Hur gott som helst. Nu väntar varmrätt och sedan bowling!

Snapshots från toppen

 
Hej! Sitter just nu i vårat rum med Ronja, Ludde, Filip, Viggo, Maja och Felix. I princip alla kidsen haha. Jag har suttit och småpluggat lite grann på historiaprovet jag ska ha på måndag. Får se ifall jag väljer att ta mig ner till dagens After Ski sedan, alltid kul att kolla lite på pappsen. Måste dock fixa mig lite då jag ser ut som.. Ja en dag efter att man åkt skidor helt enkelt haha. Det säger faktiskt sig själv. Ska rycka upp mig lite nu, Ronja har satt på lite musik så känner mig glad. Mycket bättre än ifrån innan. Vilka ups n' downs jag har alltså haha. 
 
 

Freeeedag


Godmorgon! Mår lite konstigt idag, vet inte vad det beror på. Oroar mig för massa saker helt i onödan. Blir nästan arg på mig själv när jag överanalyserar och tänker så mycket. Har mina sånna dagar. Men men, här är det jättefint väder precis som igår! Sitter på ett uteställe och bara njuter utav solen. Ikväll ska vi bowla, blir roligt. Är så pinsamt dålig haha men är ingen dålig förlorare utan skrattar bara åt mig själv så det är bara kul. Längtar lite efter mina vänner också. Är sååå beroende utav dem verkligen. Sånt märks när man är en bit ifrån allt. Nu ska vi snart åka upp mot toppen. Puss så länge!


Food


Blev ganska nöjd med min mat trots allt hehe. Älskar hamburgare. Efter maten så bestämde jag, Ronja, Ludde och Filip oss för att gå till Holiday Club och bowla. När vi kom fram så hade dock bowlingen stängt haha.. Alla föräldrarna kom efter ett tag så har vi bara suttit i baren. Börjar bli lite trött så vi ska snart gå mot hotellet. Älskar att vara här verkligen!! Och vårat rum är helt underbart!


Now: dinner


Hello! Det blev några få åk idag, det var så sjukt varmt idag verkligen!! Helt galet. Blir nog så att jag åker i T-shirt imorgon haha. Skönt. Efter att jag och Ronja kom hem så somnade jag som en stock. Så trött efter inatt verkligen. Sov till 6 ungefär och halv åtta skulle vi ner till restaurangen och äta middag så var tvungen att lägga på ett kol. Nu sitter jag i alla fall här nere med resten av alla familjer. Så ledsamt att det tydligen skulle bli en fiskrätt med räkor och massa gott idag, så tål jag det inte haha.. Men det blir säkert bra ändå, nu kom det in lite bröd så ska ta mer mobilen. Puss!

Bra rum



Spa


Vi väntar fortfarande på liftkort, skidor och rum så vi passade på att kolla in hotellets spa. Jättemysigt! Älskar ju att bada så har längtat jättemycket efter att få göra det. Älskar att det fanns en kall pool också, dröm! Snart ska vi nog äta lunch, känns som att det kommer gå segt idag.. Vill bara få vårat rum nu:(


Framme

ÄNTLIGEN! Är dock så trött för kunde först inte somna och den vaknade jag mitt i natten och kunde inte somna om.. Så tröttsamt. Var helt död sen när vi var tvungna att gå av tåget. Nu har jag hunnit ta en del utav deras underbara frukostbuffé, älskar frukost men som vanligt åt jag för mycket så nu har jag matkoma. Har ont i ögonen också för att jag är så trött haha.. Snart ska vi hyra skidor och åka lite tror jag. Segt bara för att vi har inte fått vårat rum än då några inte checkat ut än.. Så kan inte byta om eller fräscha upp mig. Måste se helt underbar ut, not haha.




Vikthets

Alla blir alltid så himla trötta på alla ideal om hur smala alla ska vara. "Tjejer ska ha kurvor" och allt vad som sägs. Blir SÅÅ trött på det! Fine om man nu vill klaga på all hets som är, dock tycker jag ändå att alla mål är upp till var och en. Men ifall det inte är okej att klaga på någon som är "större" än vårat "sjuka ideal" så är det inte okej att sitta och klaga på någon som är "mindre" heller. Blir verkligen galen. Jag kämpar som fan för att gå upp i vikt, vissa har det problemet. Extrem ämnesomsättning så man inte går upp i vikt. Går till doktorer och gör massa blodprov för att se vad problemet är. Så är det inte okej att dissa hur överviktiga människor ser ut, så är det inte okej att dissa hur underviktiga människor ser ut heller. ALLA kämpar med olika saker. Mvh arg och underviktig tjej som VILL gå upp i vikt men inte kan. 




Snapshots


Sitter i en kupé med Ronja, mamma, pappa, Ludde, Filip, Tessan och Lasseman. Vi har spelat kort och lite sånt. Åt en as god sallad innan som jag gjorde i ordning själv på slimfood. Efter det åt jag en glass på Burger king, så gott!! Ser (inte) fram emot en 13 timmars tågresa haha.. Jaja, det blir ju kul sen i alla fall.


On my way


Sitter nu i bilen på väg till centralen. Tåget mot Åre går om en timma ungefär tror jag. Är så glad att komma ifrån allt ett tag! Ska bli skönt. Men just nu är jag så himla hungrig så är typ bara taggad på att äta mat på slimfood haha. Känns verkligen som att jag glömt något, hade inte blivit förvånad ifall jag har det. Ska kolla ut lite nu för börja må lite illa när jag är så hungrig, hmm.. Uppdaterar senare. Puss så länge!


Breakfast

 
Är nu hemma efter en kort dag i kungsbacka samt Göteborg. Tandläkaren gick bra, var där inne i ca. 2min haha. Sen tog jag tåget till Göteborg och mötte upp tjejerna så satte vi oss på Brogyllen. Alltså deras frukost.. OSLAGBAR typ. Vi satt där ett bra tag och bara åt samt prata. Så himla mysigt verkligen. Sen så gick jag och gjorde några snabba ärenden, köpte nylonstrumpbyxor, en ny långklänning och ett nagellack. Kan visa er dem sen. Så himla gulligt, när jag gick på centralen kom det fram en kille lite blygt och frågade vad jag hette, ifall det gick bra i skolan (???) och efter några andra frågor kom "skulle jag kunna få ditt nummer?". Haha alltså, hade aldrig vågat fråga något sånt. Men det var gulligt.

UNDERBART

Godmorgon!
 
Alltså haft en sån skum morgon verkligen. Vaknade utav alarmet som går 05.30. Brukar alltid snooza minst 40-45min men kunde inte somna om. Helt omöjligt, så jag låg vaken under min "snooz-tid". Jag som alltid brukar vara så himla trött när jag vaknar på morgonen. Konstigt.. Gick i alla fall upp och fixade mig eftersom att jag inte orkade ligga kvar i sängen. Åt lite mat och blev klar på en halvtimma. Så hade typ 35min på mig att göra ingenting. Hatar när det blir så haha. Nu ska jag i alla fall snart sätta på mig kläder och sen ska jag ta mig till tandläkaren. Efter det åker jag som sagt var in till Göteborg och äter frukost med tjejerna och sedan åker jag hem för att fixa de allra sista innan vi åker. Helt okej bra dag hehe
 
 

Mys

Som vanligt innan jag går och lägger mig så har jag solat och duschat och nu kollar jag på top model. Får sån sjuk panik på Caroline, kan hon bara sluta prata typ haha.. Låter verkligen som att hon läser från ett manus. Snart ska jag sova och imorgon ska jag upp tidigt för att åka till tandläkaren. Puss och godnatt!




Lise Sandahl

Är kär i dessa kjolar från Lise Sandahl. Såå fina och verkar även vara så himla sköna! De kostar 499kr på Fiorucci och funderar verkligen på att få låta en utav de bo i min garderob hehe. Lutar nog kanske mest åt den blåa då jag inte har några blåa plagg överhuvudtaget. Alltid kul med något nytt. Så fin verkligen.. Vilken tycker ni är finast? Beställde förresten en klänning innan! Ni får dock inte se hur den ser ut än, ska ha den nästa onsdag då Moa ska ha tjejmiddag. Men den är så jag verkligen haha. Precis min stil.
 
 

Två favoriter

Hej!

Sitter nu på pendeln efter att ha klarat första skoldagen haha. Trots att vi slutar fyra på tisdagar så brukar dem oftast gå ganska så fort. Nu ska jag hem för att packa och greja. Älskar att packa så det blir inga problem. Imorgon åker jag ju till Åre efter skolan så jag och tjejerna ska äta frukost efter första lektionen. Har tydligen alla lektioner efteråt "inställda" på ett eller annat sätt så hur skönt som helst! Nu ska jag lyssna på musik, spara lite batteri och äta dessa två. Stora favoriter!!




Nighty

Nu ligger jag äntligen i sängen. Har ätit, kollat på tv, solat 20min och duschat. Är sååå trött men avslutar trots det min måndag med lite top model tittande. Dock är vårar internet hur segt som helst så börjar bli liiiite otålig haha. Slänger upp en selfie från ett par timmar sedan. Imorgon är det skola, oskönt. Men ska bli underbart att få träffa mina älsklingar Miina, Febe, Matilda och Josefine!! Så längesen nu. Natti natti!




Crop top

Har verkligen fått upp ögonen för dessa korta toppar. Tycker det är sååå snyggt. Har kollat runt lite på några olika, hittade två som jag tyckte stack ut lite grann. Älskar den som har lite spets på då den även är off shoulder. Två flugor i en smäll! Hittade båda två på nelly.com, nu ska jag alldeles strax äta. Pappa har gjort i ordning jättegod mat så längtar typ tills att det ska bli klart haha. Nu tjatar mamma på mig, måste städa. Har skrivit ett långt inlägg som ligger i utkastet men vet inte ifall jag ska publicera det eller inte. 
 
 

Monday morning

Godmorgon!

Igår var det en sån bra dag verkligen. Vi åkte till Albin runt 6 och vi blev nog nio stycken tror jag. Vi åt grillade hamburgare, drack massa gott, spelade kortspel och hade det bara så bra i de underbara vädret. Idag är det sista dagen på lovet och just nu ligger jag i Denise säng. Ska ta mig hem ganska tidigt då jag måste städa och börja fundera på ifall jag har något jag måste göra inför skolan. Lite sisådär men så är det när man går tillbaka till verkligheten haha.. 




Så mys



Vår-väskan

Skrev precis ett långt inlägg men det laddades inte upp (!!!). Så nu skriver jag inte lika långt för orkar inte. Efter att jag låg ute i solen ett tag så valde jag att gå in och ta en snabbdusch. Nu sitter jag på bussen, ska första handla lite mat och sen ska jag hem till Albin och grilla tillsammans med vänner. Hur underbart låter inte det? Perfekt avslut på lovet! Har på mig långklänning, solglasögon och jag har äntligen tagit fram min knallorangea väska. Tycker så mycket om den men måste köpa en i en ljusare pastellfärg så jag kan variera lite mellan skrikit och mjukt hehe.




Soooool

Hej!

Vaknade vid åtta då min familj kom hem. Alla gick och la sig eftersom dem var så trötta, ville inte vara uppe själv så jag gick också ovh la mig. Vaknade vid halv ett, vilket är väldigt sekt för att vara mig men det var skönt. Gjorde i ordning frukost och nu har jag legat i solen en timma ungefär. Underbart! Så himla varmt och skönt idag verkligen. Har så himla mycket tankar i huvudet också, vet inte om jag är glad eller ledsen. Ska bli grymt att åka iväg under några dagar. Tror att jag behöver det. Slarvar så mycket med allt nu. Tyckte denna bilden passade väldigt bra in på mig, haha verkligen jätte klockren. Sad but true kan man nog säga haha.



Oj oj



Strawberries

Åt först grillat som sagt, blev så galet mätt men trots det var jag tvungen att äta jordgubbar, hallon, glass, grädde och maränger. Ja ni förstår ku själva vilken matkoma jag hade sen.. Somnade i mormor och morfars soffa och när jag vaknade åt jag mer efterrätt haha. Typiskt mig sånt där. Men så himla gott. Snart ska nog morfar köra hem mig så jag kan städa huset, inte taggad på det.. En del att städa så att säga.




Hos mormor&morfar

Är nu hemma hos min kära mormor och morfar. Dem ska bjuda mig på middag idag, så mysigt! Älskar deras mat. Dessutom blir det grillat och bara det är ju helt underbart. Är så himla trött eftersom jag och Denise gick upp tidigare idag. Vi gick runt i lite butiker och kollade, hittade dock ingenting. Sen åt vi på Burger King, var så galet hungrig eftersom jag knappt åt någonting igår. Nu ska jag kolla på tv och vila lite innan maten. Så trött verkligen...



 

Snack

Hej!

Igår var jag helt död. Mådde inte alls bra igår men har bara mig själv att skylla. I torsdags så kom Denise, Maja, Lisa och Amber hem till mig. Hade så mysigt med dem! Gjorde i ordning pastasallad och kycklingspett till alla. Så vi åt, drack och spelade massa spel. Blev mycket skratt dessutom! Sen åkte vi till Göteborg men det blev en tidig hemgång. Igår så gjorde jag ingenting under dagen, sov för det mesta. Sen vid 8-9 kom Denise så stack vi till Tobbe en stund. Kom hem tidigt då med eftersom jag inte mådde så bra. Nu sitter jag och Denise på pendeln mot Göteborg. Hon ska köpa en skinnjacka och vi ska mysa lite i de underbara vädret!! Mår mycket bättre idag dessutom hehe. Slänger in en bild på mig och Amber från i torsdags.




Fieeesta


Ny topp från bikbok 99kr, love it!! Ha en bra skärtorsdag finisar 


Skärtorsdag

Hej!
 
Nu försöker jag fördriva tiden lite grann. Sitter och kollar på Top Model då jag missat de två dagar i rad. Sen när klockan är runt två måste jag börja göra mig i ordning för att åka till Kungsbacka. Ska även kolla på något att ha på mig ikväll, fick pengar utav världens bästa mammsi och pappsi som påskpresent. Får se ifall jag hittar något fint! Nu ska jag fortsätta kolla på Top Model. Såååå uppdaterar senare, puss så länge!
 
 

One teaspoon

Godmorgon!

Ligger nu i sängen bredvid Denise. Igår hade vi världens mysdag, kollade film, poppade popcorn osv. Vi låg i soffan i princip hela dagen haha. Idag däremot har vi en del planer och massor som ska hinnas göra. Ska först sola samt duscha, äta, diska och städa. Sen åker jag till Kungsbacka och handlar mat samt nylonstrumpbyxor då jag råkade riva sönder mina förra veckan, hmm.. Sen ska jag möta upp Denise igen så åker vi till mig och lagar mat till resten av tjejerna som också med ikväll och sen på kvällen drar vi in till Göteborg. Blir nog en bra dag detta! Fick tillbaka mina one teaspoon shorts när Denise kom hit, hennes vän Jasmine har lånat dem ett tag. Provade dem men dem är så stora... Himla ledsamt. Antingen så får jag försöka sy in dem på något vänster eller så får jag sälja dem. Vill typ inte sälja dem för kolla bara hur snygga dem är...




Breakfast with my baby



B/W

Hej!
 
Efter promenaden med Johanna gick jag hem och gjorde i ordning middag. Efter det så somnade jag i soffan, som vanligt haha... Skyller på att jag gick upp tidigt idag igen hehe. När jag vaknade diskade jag all disk och pratade med Denise i en timma. Vi kom överens om att hon skulle komma hit med sista bussen, hon har varit i Jönköping nämligen. Ska bli så mysigt att vara med henne! Får se vad vi hittar på för något. Hoppas alla har en bra kväll för övrigt!
 
 

Lite nytt

Låg ute i lite mer än en timma men det blåste så himla kallt så solade 20min i solariumet istället, lite fusk hehe. Efter det tog jag en låååång dusch. Välbehövligt! Skulle lite snabbt sätta mig vid datorn och blogga men råkade bli att jag började kolla på lite kläder så jag klickade hem två nya grejer hehe.. Nu ska jag göra i ordning lite lunch, diska samt städa lite grann. Sen ska jag ut och gå med Johanna, så mys!
 
 

Tisdag

Godmorgon!

Ligger i sängen just nu, borde gå ut och lägga mig i solen för att försöka få lite färg men att det blåser ute gör allt liiite jobbigt. Haha så kräsen.. Har idag hunnit med att äta frukost, sagt hejdå till min familj och kollat lite på tv. Måste verkligen ut och lägga mig ett tag. Känns dock lite sisådär för vi har några byggarbetare här just nu. Men kan nog hitta ett ställe att lägga mig på utan att jag syns haha. Målade mina naglar igår, det blev vitt och en ringfinger nagel blev typ arielgrön (??). Himla vårigt! Ska försöka köpa lite nya lack, alla har blivit gamla efter två år hehe.. Okej nu ska jag sluta skriva och göra något utav mitt liv istället haha. Puss så länge!




IRL

Har precis lagt mig i sängen med datorn framför mig, ska kolla på IRL. Älskar svenska filmer. Imorgon ska jag upp lite tidigare för att säga hejdå till min familj som åker iväg till Branäs. Kommer bli tomt men ändå lite skönt hehe. Under ett tag åtminstone. Imorgon ska jag nog även träffa min älskade Frida som jag saknar ihjäl mig efter. Kommer bli så mysigt! Nu ska jag kolla klart på filmen och sen ska jag sova, natti natti!




Kaos

Hej!

Idag åkte jag ju som sagt till läkaren. Har verkligen inga problem med att ta blodprover osv, tycker inte att det är farligt alls. Men idag, fy va hemskt haha.  Har ofta hänt att läkare tycker det är svårt att hitta mina vener men det har blivit bättre på senare tid. Idag gick det däremot inte så bra. Första läkaren testade två gånger på samma arm och letade med sprutan i armen ett tag innan han gav upp. Sen kom en annan läkare och hittade en ven direkt och fyllde fem rör med blod. Var helt slut efteråt och bröt ihop när jag kom hem, var sååå yr och skakade. Det har verkligen aldrig hänt innan men fick i alla fall i mig lite mat och sen däckade jag i soffan. Efter att jag vaknade så pratade jag med Denise i över en timma, underbart! Nu kollar jag på top model och äter mat, myyyyys.



 

The first time

Alltså så söt film. Vill bara gifta mig med den killen nu typ. Har nog lite bråttom egentligen, ska fixa mig och plocka undan min frukost innan morfar kommer och hämtar mig. Har dock redan glömt bort ifall det var halv tolv eller halv ett vi skulle vara där.. Ska fortsätta kolla på filmen nu, soooo in love.




Lips

Godmorgon!

Morfar ringde och väckte mig vid åtta och sa att jag skulle vara klar till halv ett. Ska nämligen till läkaren och kolla upp min vikt, det är inte så bra nu. Men innan någon säger något så vill jag säga att jag äter precis som jag ska, så det är inte problemet. Efter att morfar ringde så kunde jag inte somna om så har bara legat här i min underbara säng och kollat i mobilen. Ska försöka gå upp och göra lite frukost nu. Vaknade helt ensam då Ronja sover hos sin pojkvän och mamma jobbar. Hatar att vakna ensam i ett hus haha. Slänger upp en halvt mobbad bild, så himla kul för mina läppar blir så svullna efter jag sovit. Jätteskumt! Har ju inte alls så fylliga läppar annars liksom haha. Sen syns mitt ärr alltid mycket tydligare precis när jag vaknat, också lite konstigt.




Underbara söndag

Hej!

Hur underbart är det inte med lov? En ångestfri söndag är ju inte helt fel! Mår bra idag också haha. Vad jag ska hitta på idag är oklart. Mitt humör är däremot på topp, älskar livet typ haha. Ska sola och duscha samt städa idag så måste snart rycka upp mig. Först ska jag äta pizza med Ronja, fick inte i mig något igår typ. 




Så död

Gårdagen spenderades tillsammans med Denise, Maja och Mathilda. Vi var först hos Mathilda och förade, sen vid tio så åkte vi till Göteborg där kartellen skulle spela så vi tänkte kolla på dem. Hade SÅÅ kul verkligen!! Efter det så åkte jag och Mathilda för att sova i Hisingen hos några. Så idag var jag inte hemma förrän vid tre typ. Och idag har jag verkligen bara sovit, är verkligen så död haha. Mamma köper pizza till mig nu så hoppas att jag mår lite bättre efter att jag fått i mig lite mat. 




Shorts-lover

Hej!

Har suttit och pluggat nu efter skolan, duktig som jag är. Har lämnat in mitt engelska arbete, kändes sådär faktiskt men men. Det är inlämnat i alla fall hehe. Ska lämna in ett till arbete, vet bara inte ifall jag är klar med det än, hmm... Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med mat, vi ska äta räksmörgås. Så himla gott!! Hade tänkt sola idag, vet inte ifall jag orkar.. Det är så himla tråkigt haha.. Måste i alla fall börja tänka på att fixa mig lite grann, fräscha upp mig lite helt enkelt. Tänkte visa er mina tre shorts jag köpt. Är ju som sagt shortsberoende så har ju liksom redan hunnit köpa tre shorts detta året. Sommarshorts dessutom, så kan inte använda dem till nylonstrumpbyxor utan måste vänta tills jag kan gå barbent. Så typiskt mig, men det gäller att vara ute i god tid hehe.
 
 
 
 

Friday morning

Godmorgon!

Så glad över att det är fredag, snart lov och snart kan jag använda min mobil. Underbart!! Tror det kan bli bra väder idag också, hoppas på det. Planerna för idag är ganska oklara än så länge så får se hur vad som händer helt enkelt. Har en skön skoldag idag, börjar 10 och slutar 13.15 så det är perfekt! Har tvåinlämningar som ska in idag också, känns som att jag ligger ganska så bra till trots allt. Uppdaterar senare när jag har min mobil, tills vidare så får ni en selfie från igår hehe.




HAPPY

Hej!
 
Idag blev jag såååååå GLAD! Mamma kom hem med min saknade telefon! Eller ja en ny, den gamla är ju spårlöst försvunnen.. Så nu är jag och min fina guldiga telefon med bra kamera och snabbt internet återförenade hehe. Äntligen kan jag börja blogga bra igen, wihooo! Däremot så måste jag förbi tre imorgon för att få ett sånt där litet simkort, så kan inte använda telefonen än haha. Men snart så! Annars idag så har jag bara pluggat och pluggat, ska fortsätta med lite engelska nu och sen ska jag sova. Får se vad jag gör imorgon, mitt lov börjar ju imorgon. Så ännu en sak jag är glad över. Har lite lyckorus i kroppen nu hehe. Nej nu ska jag fokusera på engelskan en stund så jag kan gå på lov utan att känna att jag har något efter mig. 
 
 
Bild från imorse. Linne från River Island och tröja från Missäy.

Coffee

Godmorgon!

Imorse gick jag upp tidigare och hämtade lite kläder som Johanna hade hos sig. Jätteskönt att gå ut när jag precis hade vaknat, blev genast mycket piggare då! Sen fixade jag mig, åt frukost och kokade kaffe som jag tog med mig på pendeln. Är dock inte alls van med koffeinet än så sitter och skakar nu, jättejobbigt haha. Idag har jag en skön dag, har endast två lektioner. Måste dock hem för att plugga en massor sen. Nu ska jag ha graf och med tanke på att de är typ de roligaste jag vet så kan jag inte skriva så mycket nu hehe. Uppdaterar senare, puss så länge!




Illustration 2

Godmorgon!
 
Har precis gått in i klassrummet och ska ha JRI. Har min längsta dag idag vilket känns sådär, börjar 08.20 och slutar 16.10.. Har dock en jättelång lunchrast men men. Idag måste jag hem för att plugga på massor med grejer. Har en del grejer att göra idag faktiskt. Måste även hinna sola och duscha, hmm.. Nu måste jag fokusera lite på lektionen så tänkte slänga in två illustrationer jag gjort på mig själv. Den första är den första jag någonsin gjort. Den hänger uppe i skolan och har panik haha. Den blev heeeelt annorlunda när den skrevs ut, ser jättebrun ut vilket jag inte gör på datorn haha. HEMSKT! Ni får i alla fall se den i rättvisa. Den andra gjorde jag igår under en väldigt kort tid så den är lite slarvig och kantig runt ansiktet samt munnen.
 
 
 

Leo shoes

Hej!
 
Den här dagen har också gått så himla fort, skönt! Skulle lånat Majas as snygga leopardskor som står här hemma men hon har så små fötter så fick inte på mig dem. Så sorgligt haha, funderar på att köpa ett par likadana. Dem piffar verkligen upp en hel outfit. Slänger upp ett kollage på olika leopardskor här nedanför så ni får lite inspo hehe. De som är från H&M är de som jag funderar på. På tal om Maja så pratade jag precis med henne en stund. Mysigt! Nu väntar jag på att trolljägarna ska börja, hade tänkt greja lite men en ny illustration också. Gjorde ju klart den på Ronja igår, gjorde en idag på lektionen helt från början till slut och nu har jag börjat med en till. Loooove it!!!
 
 

Sjukaste skämtet

 
 
Sjukaste skämtet jag sätt haha, hade DÖTT av rädsla ifall detta hände mig. Fy va hemskt hahaha!! En fördel är att man har sätt Saw filmerna om man ska kolla på klippet. Alltså hahaha, snälla kolla!! Så himla sjukt verkligen.

Illustration

Hej!
 
Dålig bloggning idag.. Så jobbigt bara när jag inte har en bra kamera på telefonen och dessutom är den segast i världen. Har idag gått i skolan från 08.20 till 15.30 vilket har varit skönt. Dagen har faktiskt gått väldigt fort! Hade även graf vilket alltid är lika kul. Var dock klar med mina uppgifter så gjorde en illustration på Ronja för skoj skull. Det roliga var bara att den blev typ 10gånger så mycket bättre än den på mig haha. Tänkte visa er den till och med! Sååå kolla ner om ni vill se den hehe. Nu ska jag lägga mig i sängen med once upon a time framför mig samt prata lite grann med en gosiiig. Puss och godnatt!
 
 
Notera att jag precis lärt mig hur man använder illustrator, detta är min andra illustration och jag gjorde den väldigt fort. Jag är nybörjare helt enkelt så var inte allt för kritiska hehe.
 

Sunday

Ligger nu i sängen och ska snart sova, skulle kollat på en film till engelskan men hittade den ingenstans och har inte netflix så det gick ju sådär.. Kollar nu på ett avsnitt av once upon a time, det duger de med hehe. Ska fortsätta kolla så får sluta skriva nu. Slänger upp en bild från igår på mig.




Min lördag

Hej!
 
Igår så kom tjejerna hit vid 5 ungefär. Vi satt och drack samt åt massa gott, sen när klockan var 7 så gjorde vi i ordning oss för att gå mot bussen. Var hos Carle och firade honom tills typ 12 tror jag och sen åkte jag, Mathilda, Johanna, Denise och Maja till Martin där vi var ett tag. Sen var jag, Johanna och Denise inte hemma hos Denise förrän vid fyra. Vaknade redan vid nio så har inte fått mig så mycket sömn hehe. Idag ska jag bara ligga i sängen heeela dagen och kolla på film. Love it!! Slänger upp två bilden från igår, den första är på Fredrica, Maja och Mathilda. Den andra är på Lisa och Fredrica. Så fina!
 
 

En bra dag idag

Hej!

Har sån sjukt fullspäckad dag idag.. Vaknad vid elva, åt frukost, solade och duschade. Nu sitter jag på bussen mot Kungsbacka för att köpa en kjol och lite mat till ikväll. Ikväll ska nämligen jag till Carle som har fyllt 18. Ni som läst min blogg länge känner nog igen namnet hehe. Ska bli så kul att träffa alla igen!! Innan så ska vi tjejer göra hemma hos mig så ska köpa lite ost och kex. Tjejerna ska till mig redan vid 4-5 då vi ska till Carle runt 7-8. Så har lite bråttom idag. Måste hinna hem för att städa och hinna fixa mig själv också haha. Tänkte dela med mig utav en GRYM låt innan jag hoppar av bussen så enjoy!




LYCKLIG

Efter idag så känner jag bara... Så mycket lycka. Är så stolt över mig själv och mår bara så bra. Vet inte hur längesen jag kände mig så glad, för kanske ingenting. Är liksom glad på livet. Längesen nu. Jag är nog kanske glad för att jag är "tillbaka till verkligheten". Jag är Annie igen och jag ska för alltid vara Annie. 
 
 

The clutch

Måste införskaffa mig en ny clutch. Har en superfin "rosett-formad" som är helsvart med guldmärke men är alltid kul att kunde variera lite grann. Speciellt jag som ofta kan klä mig hel svart, funkar ju grymt genom att bryta av med en clutch. Min favorit utav dessa är definitivt den giraffmönstrade, förvånade? Inte? Hehe.. Den kommer från Nelly och kostar ca 600kr tror jag det var. Såklart ska den jag tyckte bäst om även vara dyrast haha. Nu ska jag sluta skriva för måste gå och lägga mig, imorgon är det helg och jag är överlycklig! Veckorna går så himla fort och snart är det lov, kommer bli så himla himla bra.
 
 

En torsdag

Hellooo!
 
Nu har jag lektion och ska göra ett arbete som är lite segt. Har haft graf och lunch idag bara. Älskar skola på torsdagar eftersom vi bara har två lektioner. Sitter dock och funderar på ifall jag ska stanna kvar och kolla film på engelskan, gör jag det så kommer jag få vara ledig på en utav engelska lektionerna. Sååå ja, får se hur jag gör. Hade såklart varit skönt att komma hem. Ska även grilla idag vilket är UNDERBART. Finns inget bättre. Idag har jag på mig mina utsvängda Lise Sandahl byxor, vit tröja, smycken från lite olika och mina solglasögon. 
 
 

Pizza

Hej!
 
Ligger nu i sängen efter att ha pluggat, solat, duschat, pratat i telefon, kollat på tv och ätit. Jag och Ronja åt pizza som fanns hemma. Den var verkligen så äcklig haha, smakade tillgjort i hela munnen. Så vi slängde typ allt, sad but true. Är rätt hungrig nu faktiskt när jag tänker efter.. Får bli bra frukost imorgon istället! Var ju även hos tandläkaren idag efter svenskan. Det gick superbra. Världens bästa morfar kom dit så han körde hem mig och Ronja efteråt, vi stannade även på donken och köpte glass. Finns ingen bättre morfar än han ♥. Nu ska jag och Ronja sova, hon ska sova hos mig inatt. Så mysigt! Eller ja, tills hon börjar sparka, prata i sömnen osv osv haha..
 
 

Cropped top

Hej!
 
Idag på våran långa onsdags-rast gick jag och Miina till Max och åt. Vi testade deras nya crispy fries och herregud va gott det var! Lite farligt nästan hehe. Tog även en hamburgare och lyxade till det lite. Efteråt så gick vi till Arkaden för jag ville gå till Topshop, hittade en topp. Inte riktigt en sån jag var ute efter, hade velat ha en lite längre, vit och långärmad men denna var fin den med. Så jag slängde ihop ett litet kollage nu under svenskan. Den kommer bli grym med ett par höga jeansshorts på sommaren!! Dessutom så är fjäderhalsbandet helt underbart. Vad tycker ni?
 
 

Morning

Godmorgon!
 
Var så himla himla trött imorse när jag vaknade avskyr att börja såhär tidigt.. Men slutar tidigare i alla fall vilket är skönt, ska nämligen till tandläkaren idag. Längesen nu känns det som. Skönt de hehe. Ska ha mentorssamtal om sju minuter så måste sluta skriva snart. Tänkte att jag skulle slänga upp tre små bilder jag hann ta imorse. Mina jeans (okej Ronjas jeans), min frukost (att jag hann äta två mackor är verkligen ett mirakel) och min telefon som jag tyckte ni kunde få se. Behöver lite medlidande haha, hemknappen är trasig och ja.. Det suger.
 
 

Top Model

Sitter nu i soffan med mammi och kollar på Top Model samt äter coop-chips hehe. Ska plugga lite också, ska göra en te förpackning i grafen. Intressant! Är helt sjukt trött, blev det efter maten. Vet inte vad som hände men hade kunnat somna som en sten nu typ. Måste kolla på finalavsnittet på Walking dead sen bara. Vill typ inte, känns så sorgligt att jag måste vänta 100 år tills nästa säsong kommer.. Usch!!
 
 
 

Dark hair

Hej!
 
Idag i skolan hade jag matteprov som sagt. Vet inte riktigt hur det gick, hoppas bara på det bästa hehe. Gjorde så gott jag kunde vilket faktiskt är huvudsaken. Sen hade vi digitalt skapande och fick klart min hemsida, äntligen! Så skönt att få ett arbete klart. Sen hade vi idrott och nu sitter jag hemma och väntar på mat hehe. Igår färgade jag mitt hår (!!!). Färgade det mörkare och det blev verkligen mörkare, men känns faktiskt bra! Alltid kul med förändringar. Måste bara sola lite solarium nu så jag slipper använda kastanjevatten, känns alltid så ofräscht efter en dag med sånt. Föredrar helst vanligt solpuder. Vad tycker ni?