BYANNIE -

Brunett

Hej!

Igår mådde jag verkligen så mycket bättre. Åkte till hair by angels vid två och fina Emelie räddade mitt stackars hår. Tacken från början var att jag skulle ta ut löshåret och bli lite blondare men jag kan verkligen inte ha så blont hår, det passar verkligen inte mig överhuvudtaget. Såå jag färgade om det hemma igen, brunt, men det blev typ råttfärgat hahaha. Efter frisören var jag med Fanny och Olivia. Vi var hemma hos Fanny hela kvällen. Deras klasskompisar kom dit, Olivia, Jasmine och Josefine. Så trevliga!! Sen kom även några killar så hade hur kul som helst. Idag jobbade jag 11-14 så har endast hunnit äta här hemma. Har roliga planer för ikväll också, kommer bli grymt!! Ni ska få se bild på mitt bruna hår också, är så nöjd.





Party time with my babes




So done

 

Breakfast

Godmorgon!

Är hemma idag igen, blir bättre och bättre dock vilket är positivt! Myser till det lite extra nu när jag är ensam hemma. Kollar på once upon a time, tänt lite ljus och äter clementiner. Angående min lilla make-over.. Ja ni får se senare. Det har varit liiite kaos med det haha.. Men det löser sig förhoppningsvis. Nä nu är min serie väldigt spännande så kan inte sitta och blogga samtidigt, missar så mycket i så fall. Bloggar lite senare, puss så länge!



Next: mini-makeover

Kan ni gissa vad jag ska göra?


No good

Godmorgon!

Vaknade vid fem idag och trodde jag skulle spy av magsmärtor.. Jättehemskt! Får se ifall jag kan komma iväg till skolan senare. Mår inte alls bra nu.. Så sitter i soffan med mamma som också är sjuk. Hade verkligen behövt komma iväg till skolan då jag skulle gått på extra matten idag.. Får se ifall jag orkar får måste verkligen få det gjort... Somnade sent igår också, inte förrän halv tolv tror jag. Ska försöka få i mig lite frukost nu tror jag. Är lite hungrig men har även för ont i magen för att kanske kunna få i mig något. Usch.. Aja nu får jag försöka göra något utav mitt liv. Puss så länge!



Bra onsdag

Sitter nu mätt och belåten i soffan med två avsnitt av elsas värld framför mig. Här hemma åt vi min älsklingsrätt, köttfondué. Lite sen födelsedagsmiddag men det var det verkligen värt! Ikväll är det paradise hotel också, love it. Fikade ju som sagt med Fanny och olivia innan också. Vi planerade våran "grej" som jag pratat om och nu har vi äntligen planerat klart allt jag pratat om ett tag. Så taggad!! Var även förbi raglady en sväng och fick med mig ett ballt hårband. Gick på 39kr haha så det var verkligen som hittat!! Nä nu ska jag fokusera på datorn hehe, pussar!


Nästa: fika

Blir ett snabbis inlägg nu! Sitter på pendeln och ska strax hoppa av. Ska träffa mina hjärtan Fanny och Olivia så ska vi fika planera och sen kolla på Tara och raglady som har 20% på allt idag från klockan fem. Så nice!! Ska se om jag hittar något så jag kan använda mitt presentkort hihi. Nu måste jag packa ihop mina grejer och sätta på mig jackan för nu ska jag alldeles strax hoppa av. Uppdaterar senare, pussar!


FINALLY

Hej!

Äntligen sitter jag på pendeln hemåt. Tisdagar är så långa..! Nu ska jag iallafall äntligen hem och jag ska fota mina presenter jag fick när jag fyllde år. Bättre sent än aldrig hehe.. Sen ska jag även sola samt duscha. Ska även försöka hinna städa mitt rum innan paradise hotel börjar. Får se hur det går haha. Idag ska jag och Charlie sova på olika håll, känns alltid lika tomt. Men nu får vi sakna varandra lite istället, bra det med! Har dessutom börjat bli jätte gymsugen.. Kanske får ta tag i gymmandet snart? Nä nu ska jag värma mina händer, lyssna på min musik och försöka att inte somna på pendeln. Ni får en bild på min fina tills vidare.



Christmas wishlist

Pink christmas
 
 

Wake me up

Hej!

Måndagar lyckas alltid vara så sega. Speciellt på sista lektionen som dessutom råkar vara den roligaste. Kul att man råkar vara som tröttast då liksom. Brukar alltid köpa godis på den lektionen för att hålla mig vaken men idag när jag gjorde det behövdes det inte ens för vi skulle ut och fota. Lite dumt men nu har jag istället lite godis att äta på pendeln hehe. Ska hem till Charlie nu för övrigt. Fryser så mycket så vill bara dit och gosa in mig i hans one piece!! Vi började även kolla på the internship igår så ska se klart den idag. Nu ska jag värma fingrarna för dem fryser väldigt mycket,brr...


 

Fixed my nails

Hej!

Idag har det varit en såndär skönt seg söndag. Fick en efterlängtad skön sovmorgon och vaknade bredvid min fina pojkvän. Gick upp och gjorde frukost till ljudet av allt byggandes från utsidan. Sen lät jag bara tiden gå. Vid fem så solade jag ett tag och efter det tog jag en dusch. Pappa kom hem med thaimat lagom till solsidan och efter solsidan så har hela familjen kollat på once upon a time. Så mysigt så! Jag hann även att fixa mina naglar men däremot hann jag bara fixa ena handen innan det var mat haha. Köpte glittret från makeupstore för någon dag sedan. Så himla fint! Vad tycker ni?



Lördagsmys

Hej!

Sitter nu hemma med Charlie. Ska mysa till det med chips och popcorn samt en bra film. Jobbade som sagt idag också vilket gick bra. Hade en heeel del att göra och dem hade fått in så mycket nya vs body lotions!! Blev helt galen haha. La undan en direkt som jag ville ha. Ronja och hennes pojkvän Jacob är även här så förhoppningsvis vill fem också kolla på lite film med oss. Tänkte även visa er en shower gel som jag köpte för ett tag sen när jag jobbade. Alltså den luktar sååååå gott!! Den luktar som typ marabou mint eller after eight kanske. Nej nu ska jag kolla på tv med Charlie. Puss så länge!



Tankar

Godmorgon!

Igår spenderade jag min kväll hemma hos Fanny där även Olivia var. Vi planerade som galningar inför en väldigt rolig kommande sak. Längtar så mycket!! Åkte hem vid elva tror jag det var. Nu sitter jag på pendeln på väg till jobbet. Duktigt va? Utöver det så har jag en sån dag då jag tänker väldigt mycket på allt. Jag är förvirrad, jag vet inte vad jag vill, borde och kan göra. Vad klarar jag av? Vad är det jag verkligen vill? Så mycket tankar. Jag vet inte ens vad det är jag mår bra över längre. Att vara tonåring är inte alltid enkelt men det är väl så det är. Vi ska ha kul och lära oss på vägen. Lära oss av våra misstag så vi är förberedda och kommer kunna klara av vuxenlivet. Usch, så mycket tankar samt funderingar men så få svar.. (Och nej det har inte hänt något speciellt så tolka inte detta som något specifikt heller)



Red lips




Mot skolan

Godmorgon!

Fick skjuts utav Sandra till bussen imorse, så skönt!! Så nu sitter jag på pendeln in mot skolan. Vill bara ha helg nu.. Fick en födelsedagspresent utav Charlies familj också, så otroligt gulligt! Blev hur glad som helst verkligen. Nu ska jag faktiskt sova lite hade jag tänkt. Somnar så sent när paradise hotel går på tv... Efter skolan ska jag iallafall äta med mina klassisar, kommer bli sååå mysigt! Vi ska äta i Kungsbacka idag faktiskt. Får se vad dem tycker om det hehe. Slänger upp en bild på min fina kille och en på min present. 



Onsdag

Hej!

Idag började våra temadagar som vi ska ha skolveckan ut. Tyckte det var sådär, min grupp fick ett litet halvtråkigt ämne att arbeta med men det blir säkert bra ändå! Mina presenter får jag ta kort på imorgon för jag befinner mig hos Charlie just nu. Såå nu ska vi kolla på film tillsammans med Ted. Väntar på att paradise hotel ska börja hehe. Charlie hade även lagat mat åt han och mig när jag kom hem till honom. Så mysigt! Slänger upp en bild som miina tog på mig igår. Där ser ni lite utav en av mina presenter hehe, halsbandet syftar jag på. Loooove it!!



Föreläsning




Brända mandlar




Min dag idag

Hej!
 
Idag är det min dag, wihooo! Äntligen 17 kan man ju säga.. Så drygt bara för nu börjar ju typ alla fylla 18 istället. Hur segt är inte det då? Haha... Aja. I present har jag fått massor med fint! Fick två tidiga presenter, en utav dem var telefonen och den andra har ni inte sätt en. Hade tänkt ta kort på allt ikväll så ska ni få se. Mina underbara klassisar har också firat mig i skolan idag, så mysiga!! Fick jättefina grejer utav dem med som ni kan se på bild nedanför. Matilda är sååå duktig på att rita, så grymt att hon ritade en jeffrey haha. Efter skolan så ska jag hem till mamma, Ronja och Charlie. Då ska även mormor och morfar komma så ska vi fira mig lite. Så synd att pappa jobbar, hade gärna velat att han skulle varit med och firat mig men han får vara med och fira mig igen i helgen istället! Nu ska jag jobba lite med min hemsida. Puss så länge!!
 
 

Fläta




Ny vecka

Godmorgon!

Haha alltså jag kan nog vara den sämsta helg-bloggerskan någonsin. Har alltid så fullt upp känns det som så bloggen får liksom vänta, så dumt. I fredags så mötte jag upp Fanny och Olivia i Kungsbacka. Slutade typ halv elva, så himla skönt!! Vi åt i alla fall en riktigt mysig middag på McDonalds haha. Sen åkte jag och Olivia hem till mig och kollade på film samt myste massor. Senare mot kvällen kom Fanny igen och sen åkte dem vid 12. I lördags jobbade jag 10-15 och sen åkte jag hem med Charlie och senare mot kvällen så åkte jag till Viktor med Denise och Sara. Var lite folk där men vi bestämde oss för att dra till Åsa istället vilket var så dumt. Blev en hel ända bussresa istället, men men sånt som händer! Var hemma vid ett kanske och sen igår så jobbade jag 11-15. Så nu ska jag sova lite på väg till skolan hehe, puss så länge!



Kafé Vanilj




Torsdag

Godmorgon!

Sitter nu på bussen på väg till skolan. Har lite sovmorgon idag och börjar 09.40 men lär ju komma en aning sent då bussen är 10min sen.. Förhoppningsvis hinner jag med Öresundståget, hoppas på det! Idag slutar jag 14.30 och då ska jag fika med mina klassisar, så mysigt så! Sen ikväll ska jag mysa med Charlie. Är faktiskt väldigt glad idag så hoppas på att ingen förstör detta nu hehe. Idag har jag på mig tråkigaste outfiten på länge men orkade inget annan imorse. Svarta byxor från dr.denim, långärmad basic tröja från H&M, skärp från tessie, pälsjackan har jag ingen aning om vart den är ifrån. Till detta har jag även mina låga uggs och hårband från raglady.


Serier och mys

Har precis lagt mig i sängen. Fryser sååå mycket och det är så kallt här hemma så ligger nerbäddad i min favorit filt plus mitt täcke. Lite mysigt faktiskt, varmt och skönt också. Framför mig har jag elsas värld på datorn. Så sjukt roligt! Sem väntar även fyra avsnitt av portkod. Har inte hunnit se dem än och jag älskar ju verkligen dem serien så det ska bli intressant, undrar ifall säsong två blir lika bra som ettan?? Hmm, det återstå att se. Nä nu ska jag se på Elsa, godnatt pussar till er!

 

En sötnos

Hej!

Idag slutade jag 11.20, helt okej skönt! Åt lunch med miina, Febe och Matilda på Ching palace och sen åkte jag till Hanna vid tre. Fixade till naglarna lite, fick även se hennes nya lilla hund. Sötaste jag sätt på länge! Helt galet verkligen. Nu sitter jag dock äntligen på bussen, bussen från Hanna var sen så missade min buss till Onsala men nu så! Ska träffa Johanna vilket kommer bli sååå mysigt! Den fuskisen är ju även ledig imon, oskönt... Aja nu måste jag spara batteri för har bara 4% hehe, här får ni en bild på lilla Sid!



Min älskling är trött

Hej!

Haft en lång dag i skolan idag, slutade fyra men var inte hemma hos Charlie förrän 6 nästan. Så segt! Hade idrott sista lektionen och då kommer jag alltid hem så sent. Så nu har jag varit här hos Charlie två timmar ungefär. Har ätit pizza med han, Ted och mackan och nu tittar jag på när Ted spelar GTA. Smsar lite med oliven och leker lite med telefonen. Min kille är lite trött idag, varför vet jag inte eftersom han haft en kort dag men jag börjar nästan tro att han har järnbrist eller något. Så trött som han är och så mycket som han sover är ju galet!! Stackaren.. Nu ska jag försöka väcka honom för han kommer aldrig kunna somna ikväll annars. Puss så länge!



Måndagskväll

Hej!

Ligger nu i sängen efter denna måndagen. Hade det sååå mysigt med Sofie innan! Vi kom för övrigt fram till att i år har vi känt varandra i 10år, helt galet egentligen. När jag kom hem så år jag hemmagjorda hamburgare med familjen och sen tog jag en liten powernap i soffan medan Charlie spelade spel. Skulle egentligen pluggat men det gick sådär. Nu ska jag fokusera på once upon a time, själv dessutom för Charlie vill inte kolla med mig :(



Graf och sånt

Hej!
 
Började 08.20 idag och slutar nu om en kvart. Skönt! Har graf sista lektionen och med tanke på hur kul det är så går ju tiden såååå fort. Vi har gjort wallpapers så tänkte att ni kunde få se en av dem jag gjorde, inte super avancerat men ville ha det stilrent. Nu efter skolan ska jag fika med underbara Sofie, guuud va längesen det var vi sågs. Vi var jättenära när vi gick i lågstadiet så ska bli kul att ses. Sen åker jag hem, tanken var att jag skulle åkt till Charlie men han ville hem till mig och spela spel med pappa haha.. Såå jag åker därefter hem och gosar med honom hos mig istället. 
 
 

Farsdag


Hoppas du haft en bra farsdag bästa pappsi, jag älskar dig

Hela min helg

Hej!

Har varit riktig usel bloggning i helgen, ber om ursäkt för det. I fredags direkt efter skolan så åkte jag till Kungsbacka och mötte upp fina Frida. Vi satte oss på espresso house ett bra tag och bara pratade en massor. Så mysigt! Sen var tanken att hon skulle hängt med mig hem men hon fick så väldigt ont i huvudet så det slutade med att jag bara låg i soffan hemma och kollade på film. Igår så åkte jag till Kungsbacka igen vid 6 ungefär och mötte upp Fanny och Olivia. Vi satte oss på tullen och sen vid 8 så åkte Olivia. Då beslutade jag och Fanny oss för att dra till Hampus som hade krök. Väldigt kul faktiskt! Åkte dit med Johanna och Fredrica och det var roligt att umgås lite med "de gamla gänget". Åkte hem vid ett/två ungefär och sen kom Charlie och sov hos mig. Idag har vi bara tagit det lugnt här hos mig, ätit pizza osv. Snart ska vi kolla på favoriten once upon a time, så mys!! 



Lucky

Hej!
 
Slutade halv tre idag och åkte direkt till kungsbacka och mötte upp Fanny och Olivia. Så satte vi oss på Espresso House ett bra tag! Charlie satt även med oss ett tag. Hade så mysigt! Pratade och planerade en massor som jag ser fram emot nu. Kommer bli grymt. När jag åkte hem väntade mitt underbara paket på mig. ÅH jag är så glad så ni anar inte!!! Titta på bilderna så förstår ni kanske mig hihi!
 
 

Torsdag

Godmorgon finisar!

Nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Mår bättre idag mem fortfarande inte bra, kan dock inte missa en massa i skolan så måste försöka. Däremot har jag idag väldigt ont i magen, vet inte varför så hoppas det går över. Planerna idag är att jag ska träffa Fanny och Olivia och planera massa kul!! Blir säkert så att vi sätter oss på espresso house skulle jag tro. Nu ska jag snart hoppa på pendeln så får skynda mig med att skriva. Åh jusste, förhoppningsvis så får jag ett paket idag eller imorgon och ni förstår inte min lycka då!! Ni får veta mer om det när jag får hem det. Puss så länge!



Sleepy

Hej!

Har nästan precis lagt mig i sängen efter en hel dag hemma. Har legat ner i princip heeeela dagen förutom när jag var på sjukhuset då såklart. Har kollat på elsas värld, hela säsong 1 och de fyra avsnitten som fanns på säsong 2. Så bra så jag dör! Man lider ju verkligen med Elsa haha. Har inte så jättemycket mer att säga eftersom det ju det jag gjort hela dagen liksom. Nu måste jag mor min vilja gå upp ur sängen igen för kom på att jag glömt ta sista pillret innan jag ska sova. Alltså åh va jag hatar sånt!! Precis när man gosat ner sig i sängen, suck... Ni får en random bild från mitt rum på mina rosor jag fått av Charlie i somras. Där hänger dem fint hihi!



Sjukhus

 
Hej!
 
Igår hade jag som sagt teorikurs, var sådär men behövligt. Efter det så körde mamma mig till Charlie så sov där inatt. Dock fick jag åka till sjukhuset istället för skolan imorse och fick beskedet "en riktigt kraftig urinvägsinfektion". Tackar för den... Har så himla ont så har stannat hemma idag. Har fått antibiotika också, så sitter nu och gottar mig mig med loka pepparkaka och lindt sea salt. Två favoriter i en smäll! Kollar på disney också, en till favorit hehe. Nu ska jag försöka sova lite, puss så länge!

Ester Elenora

Sitter just nu på digitalt skapande kursen. Älskar den! Har slängt ihop ett kollage lite snabbt, ber om ursäkt för den otroligt fula utklippningen men orkade inte haha.. Gjorde det snabbt som sagt, inte så noggrant. Det ni ser är i alla fall Ester Elenoras otroligt fina fjäder halsband. ÄR KÄR. Vill så gärna ha ett! Vilket vet jag inte, båda är så fina! De ligger på ca. 499kr. Beror mycket på från butik till butik men dem ligger på 499kr inne på miinto.se. Vad tycker ni om dem?
 
 

Bebis Annie

Godmorgon!

Nu har jag suttit mig på pendeln precis som för övrigt är sen. Så skönt med sovmorgon också! Längtar dock redan till helgen.. Aja, idag slutar jag egentligen 4 med idrott som sista lektion men jag ska på teorikurs så jag kan få börja övningsköra. Läskigt men lite roligt! Igår satt jag och kollade på massa foton vi hade hemma. Alltså jag var så ful som bebis haha, satt och skrattade så mycket igår verkligen haha herregud. Tyckte tydligen även om att klä ut mig redan då haha...



Monday

Fick sluta tidigare idag vilket var väldigt skönt! Var hemma redan vid två faktiskt.
Köpte hem mat till min älskling som låg hemma hos mig i feber, snäll som jag är hehe. Så nu sitter vi i soffan och kollar på våran standard serie once upon a time. Är väldigt hungrig också så väntar på att pappa ska komma hem med mat. Nä nu har jag inte så mycket mer att säga så lägger upp en bild på min fina.


 

Byxdress

Har länge velat ha en fin byxdress, ingen med långa ben utan en kort. Lånade en jättefin utav Johanna för ett bra tag sedan och blev så kär i den! Såå nu har jag länge letat efter en som faller mig i smaken. Har hittat två stycken som jag tycker är väldigt fina och de är heller inte dyra alls. Känns dock liiite onödigt att köpa två, eller..? Nä men vilken tycker ni är finast? Känns lättare att använda den första eftersom jag oftast använder silvriga accesoarer och skor men den med guld är så speciell! 
 
 

Animal

Godmorgon!

Nu sitter jag på tågen på väg till skolan. Känns sådär att börja igen men så är det ju. Måste komma igång för att tycka det är "kul" igen. Mina ögon är sååå trötta. Fikade ju med Fanny och Olivia igår, så mysigt! Sen vid sju kom pappa och hämtade mig. Vi köpte pizza och sen åkte vi hem till resten av familjen. Kollade på solsidan osv. Jag somnade nog inte förrän vid halv ett för jag och Charlie kollade på once upon a time. Så ja nu får jag skylla mig själv haha.. Har mina zebra byxor idag, så snygga!



Mot mina favoriter

Sitter nu i bussen på väg till Kungsbacka. Ska möta upp mina favoriter Fanny och Olivia. Ska bli så kul att träffa Olivia igen också, hon har ju gottar sig i Italien ett tag nu. Skönt att hon är hemma nu!! Ska spara lite på batteriet för har bara 35% kvar. Men våra planer är i alla fall att ta en fika på karma, jag ska även ta en snabbtitt inne på kungsmässan. Inviger mina nya uggs idag också, så sköna!! 


Snack

Hej!

Igår firade vi fina Johanna. Började med att jag och Fanny var här och fixade oss, sen strax innan sju gick vi till Johanna. Hade det så trevligt och Jon bjöd på massa gott! Hade det verkligen jättekul, hoppas även hon blev glad över presenten. Efter tjejmiddagen så stack alla förrutom två hem till sebbe. Där spenderade vi resten av kvällen. Blev dock himla trött så stack ganska tidigt vilket alla andra också gjorde. Idag har jag sovit till fyra, nästan fem hehe... Men nu sitter jag med Charlie och kollar på The heat, vi har köpt en massa gott också. Så mysigt så!! Slänger in två bilden från kvällen, en på mig och sebbe och en på mig och Matilda! 



Welcome home beauties ♥

 
Godmorgon! Idag fick jag hem mina nya älsklingar. Såååå nöjd! Otur bara att Charlies var för små.. Får helt enkelt skicka tillbaka och få ett par större. Alltså åh som jag har längtat!! Igår åkte jag hem till Denise förresten. Där var även Johanna, Moa, Fredrica och Mathilda. Kollade på insidious och myste. Sen så sov jag och Johanna där. Vaknade dock redan halv åtta så tog nio bussen hem. Nu sitter jag hemma, kollar på Hannah Montana med Ronja och ska snart städa upp lite här hemma. Vid 4-6 kommer mitt lilla hjärta Fanny hit så ska vi fixa oss inför kvällen. Ska bli sååå kul!♥