BYANNIE -

Mysfrukost

Åh alltså att vi inte gjort detta innan!! Sån otroligt bra start på morgonen och dessutom behöver jag inte äta lunch i skolan vilket är en enorm lycka haha. Då kommer jag hinna med andra saker jag måste göra. Det var första gången jag var på brogyllen faktiskt men absolut inte sista. Hela min frukost kostade ca. 60kr. Så otroligt värt verkligen! Fralla med ost, skinka och gurka, yoghurt med hallon, ägg, en bulle, melon, juice och kaffe eller te. Så gott!! Rekommenderas stort.



Tidig

Godmorgon! 

Idag är jag lite tidigare än vanligt på fredagar. Vi börjar 10 men jag är redan på tåget. Ska nämligen möta upp tjejerna och äta en mysig frukost på brogyllen innan skolan börjar. Så gosigt så!! Har två lektioner idag och sen ska jag köpa presenter för ska på två tjejmiddagar i helgen. Såå idag ska jag fira fina Josefin som fyllde 18 i veckan! Ska bli jättekul! Idag har dessutom jag och Charlie varit tillsammans i 13 månader, helt galet egentligen. På tal om oss så stämmer denna bilden så himla bra in på hur vi (jag) är hahahah..



Sorry

Hej!

Igår hade jag en sån fullspäckad dag.. Först var det skola, vi hade kärleksfestival så Fråga Olle hade föreläsning för oss. Sjukt kul! Efter detta gick vi till skolan och fick baguette till lunch. Sen så gjorde vi ett sex quiz och fikade lite haha. Väldigt bra skoldag part jag säga! Efter detta så åkte jag till Kungsbacka och mötte upp mormor, morfar, Erica och Ronja. Vi firade Erica som idag fyller 16. Woho!! Ska ringa henne när jag kommit hem (vet att du läser detta hehe). Vi åt på restaurang, tog vitlöksbröd som förrätt och pasta med gorgonzolasås, oxfilé samt kantareller. Alltså såååå gott så var helt död resten av dagen haha! Slänger upp bilder på maten innan jag hoppar av tåget, puss!



Känner såhär

Har känt såhär idag så därefter ingen bloggning. Lika bra det tyckte jag. Har varit irriterad heeeela dagen verkligen. Har bara velat sova bort hela denna dumma dagen. Nu är det äntligen dags för det, att sova alltså. Godnatt och puss, imorgon får ni höra utav en gladare Annie hehe..


 

Sjukling

Hej!

Idag ligger jag hemma och är sjuk.. Himla kul hehe.. Har väldigt ont i halsen vilket ja, suger rent ut sagt. Så har legat i soffan hela dagen. Kollat på serier och ätit isglass samt kräm. Så segt också när jag ser hur fint väder det är ute. Ville också sätta på mig våriga kläder och åka till Göteborg idag, Buhu... Tänkte att jag skulle berätta om helgen men egentligen orkar jag inte men jag gör det ändå. I lördags åkte jag till Denise där det var en del tjejer. Vi hade begravningsmiddag för hennes lägenhet eftersom att hon flyttar denna veckan. Därefter den vita rosen hehe. Efter vi ätit god mat hos henne och kollat på mello så åkte vi hem till Fanny. Hade det jättetrevligt hos båda två! Nu ska jag fortsätta kolla på walking dead. Puss!




Lördag





Mat och mys

Jag och Charlie gör lite mat. Det blir grillad kyckling med chips haha. En stor favorit här hemma! Charlie tycker inte om att ha chips så han gör en potatisgratäng istället. Sen ska vi kolla på walking dead och bara mysa. Har laddat ner massor med spel på mobilen så sitter och spelar hela tiden haha. Är så hopplös när det kommer till spel. Om det är någon som har quizkampen kan ni lägga till byannie. Är bäst på det hehe, eller.. Nu ska vi fixa lite till så måste dra mig. På bilden ser ni även hans nya pyjamasbyxor som jag köpte i alla hjärtans dag present till honom. Dem kommer från Calvin Klein och är huuur gosiga som helst!!


 

Segast




4 pics

Hej!

Vaknade hos Charlie halv åtta ungefär. Började tjugo i tio idag vilket var skönt. Hade två lektioner därav en var graf. Vi håller på med så roliga saker nu så ser fram emot varenda framtida lektion typ! Slutade halv tre så då tog jag bussen med Charlie hem till mig. Grejade lite grann med mitt graf-arbete och nu har vi precis kollat på ett Walking dead avsnitt men han somnade så då passar jag på att blogga lite hehe. Imorgon har jag onödigaste skoldagen.. Börjar 12 och har en engelska lektion sen slutar jag.. Alltså min restid fram och tillbaka är i princip dubbelt så lång som lektionstiden.. Kul! Jaja, lägger upp 4 random bilder från idag.


 

Natti

Nu ska jag och Charlie gå och lägga oss. Idag efter skolan så åkte jag hem till min mormor och morfar. Blir lite sur på mig själv över att jag aldrig åker dit. Har ju så mysigt med dem. Blir lite ledsen också då det ända jag vill är att dem ska bo med oss igen. Jättejobbigt faktiskt.. I alla fall så hjälpte mormor mig med att lägga upp ett par byxor som jag köpte på fiorucci, ni får se de senare när det inte är för långa hehe. Dem bjöd på underbart god mat dessutom! Efter det fick jag och Charlie skjuts utav morfar hem till Charlie. Vi har bara myst massor och nu ska vi sova. Bästa miina bjöd på jensens idag också, riktig onsdagslyx!!



Gissa kändis

Hej!

Nu är jag påväg hem. Två skoldagar har gått så nu är det tre kvar. Är väldigt trött kan jag nog säga haha. Igår var jag hemma hos Charlie hela dagen och kollade på walking dead. I fredags på alla hjärtans dag så beställde jag och Charlie hem massor med thai och sen senare på kvällen så gjorde vi chokladfondue. Jättemysigt! Sen på lördagen så skulle vi fira Tilly. Jag åkte hem till Fanny vid fem och började fixa mig. Hon hade ett tema där alla skulle vara en kändis så gissa hur glad jag blev haha! Kammade till och med hem vinsten för bästa utklädnad. Grymt!! Kan ni se vem jag var? Hehe.. Tilly bjöd på en riktig höjdar buffé och en fem kamp. Hade det supertrevligt! Efter detta åkte jag och Fanny hem till henne där hennes bror och hans kompisar var. Åkte hem vid ett så det blev en ganska tidig hemgång vilket var skönt.



Usch

Har varit så seg idag, sista dagen på lovet. Tänkte ge er en riktig update om helgen imorgon istället. Kan i alla fall säga såhär som helhet. Vill inte att lovet ta slut, vill mysa mer med Charlie, vill vara mer med alla tjejer, vill ha fler sovmornar, vill fortsätta gå och lägga mig vid tre, vill inte ha skola. Så mycket kan jag säga.. Vill inte ha i tanke att det är 9 veckor kvar tills nästa lov.. USCH.



Alldeles för snygg syster




Valentine's day

Hej!
 
Min dag började med att åka med mamma till Kungsbacka en sväng, köpte massor med gott tills ikväll hehe. Tanken var egentligen att jag och Charlie skulle iväg men tyvärr blev det inte så. Meeen vi kommer ha det jättemysigt här hemma ändå. Mamma och pappa ska på after work så vi är själva vilket blir super mysigt. Fick en present av honom alldeles nyss och jag kan ju säga så mycket som att han vet ju definitivt vad jag tycker om. Åh va glad jag blev!!
 
 

Animal print

Var som sagt inne i Kållered innan. Mamma och pappa skulle in till Rusta för att köpa tapeter men jag och Ronja passade istället på att kolla in Lager 157. Hade faktiskt aldrig varit där innan och var väldigt nyfiken på det. Gud va billigt allt var!! Hade kunnat köpa ihjäl mig på basic tröjor samt t-shirts och tjocktröjor i alla möjliga olika mönster och färger. Tyvärr så har jag inte så mycket pengar så jag inte jobbar längre hehe. Tre tröjor fick jag i alla fall med mig hem så tänkte visa er två då den tredje bara var en vit vanlig, lite transparant, långärmad tröja. Den var verkligen helt perfekt då den var lite slapp och slutade precis så man kan ha skärp till osv. De tröjor ni får se fick jag för 100kr styck. Helt galet bra verkligen!
 
 

Torsdag

Godmorgon!

Nu sitter jag och hela familjen i bilen på väg till Kållered. Vi ska göra lite ärenden.  Är alldeles strax framme så får skynda mig lite grann men det blir nog bra för har inte så mycket att säga just nu haha. Är väldigt trött i ögonen, så himla jobbigt när man är pigg annars. Vet inte varför jag är trött för det är ju inte så att jag gör något jobbigt på dagarna haha. Nu är vi framme så slänger in en bild och till er som vill påpeka att jag redigerat bilden så varsågod haha. Jag vet att det är jättefult men jag tyckte det var finare än att låta mina två finnar ta upp bilden. Så jag vet att det är fult redigerat!



Sveriges mästerkock

Hej!
 
Åh idag har varit en riktig slappis-dag. Har verkligen inte gjort något alls. Jag har spelat lite spel, kollat på film, ätit och bara dött. Skönt men blir faktiskt bara väldigt trött utav det. Konstigt nog. Nu sitter jag ensam i soffan och har precis kollat på Sveriges mästerkock. Ska försöka samla lite energi till att gå ner och sola lite solarium. Har tappat så mycket färg så det är inte ens kul haha. Kommer säkerligen somna i solariumet och jag hatar att göra det för då vill man liksom bara ligga kvar och aldrig gå upp istället. Åh Annie och i-landsproblem alltså haha..



Min fina mormor

Hej!
 
Sa för ett tag sedan att min mormor hade gjort någonting till mig och kolla så fint!! Blev så glad verkligen. Hon är så snäll och så duktig! Använder dessa vantar flitigt. Nu sitter jag på bussen påväg till Göteborg. Ska möta upp miina och Josefin för en fika. Det ska bli himla mysigt! Får se fall jag kanske lyckas få med dem till yoghurtbar, råkar vara så himla sugen på det hehe.. Mår lite konstigt idag faktiskt, får jätteont i magen emellanåt men varför vet jag inte. Hur jobbigt som helst.. Nu ska jag försöka kolla ut lite så mitt illamående kanske försvinner. Uppdaterar senare, puss så länge!



Mys

Hej!
 
Jag och Fanny åkte som sagt in till stan. Vi gick runt och kollade lite och jag hittade exakt det hag skulle ha. Så himla bra! Ni får veta vad det handlar om på lördag. Efter vi hade varit och kollat lite så gick vi och åt på jensens. Ärligt talat är jag fortfarande mätt haha.. Sen gick vi till nordstan för att kolla lite och efter det till Happy mango för att Fanny ville testa. Vi åkte hem till mig när klockan var fem ungefär. Här har vi bara kollat på film men nu har Fanny åkt så nu är jag ensam igen. Kollar på wreck-it Ralph, så himla mysig! Hade inte sätt den innan så kände att det verkligen var dags för det. Så nu ska jag kolla vidare, puss puss!



FINALLY

Hej!
 
Idag vaknade jag strax innan 11. Smsade Fanny i princip direkt när jag vaknade och vi bestämde oss spontant för att åka in till stan. Vi har planer inför lördag så vi måste börja fixa lite tills dess. Längtar så mycket!! Jag är så himla glad idag förresten, har nämligen för första gången i år på mig min skinnjacka. Alltså den lyckan! Vårjackor, shorts och ballerina kan vara något utav de bästa jag vet. Jag avskyr höst och vinterjackor och jag avskyr jeans. Känner mig alltid så himla himla tråkig på hösten och vintern. Därefter min dåliga uppdatering på outfits haha. Har liksom ingen lust att klä mig fint för fryser bara då. Ovanpå skinnjackan har jag på mig min sjal/kofta (??) från svensk. 



Yesterday




Saker ni kanske inte visste

1. Jag fullkomligt Ä L S K A R att klä ut mig. Jag vill alltid vara värst och lägger alltid ner en förmögenhet på det haha. 
 
2. Jag tycker det är jättekul när folk vill låna kläder utav mig och lånar mer än gärna ut kläder (inte så glad till att låna ut till min syster däremot hehe)
 
3. Jag hatar när det är helt tyst så därefter brukar jag alltid börja sjunga eller vissla lite om det blir tyst haha..
 
4. Jag tycker jättemycket om att ha ordning och reda på saker MEN jag är sämst på att hålla ordning och reda på saker under en längre tid. Dvs ungefär en vecka haha.
 
5. Jag är allergisk mot apelsin, passionsfrukt, annanas (inte konserverad), drakfrukt och kiwi. Det blev en korsallergi efter jag blev allergisk mot mjölkprotein.
 
6. Hade det funnits tävlingar om vem som kunde göra fulaste minerna hade jag vunnit utan tvekan. Får ofta höra att folk tycker det är roligt att lilla jag kan se så grotesk ut. Min kära vän Miina är den som erhåller de absolut hemskaste bilderna på mig haha. 
 
 
 

Bra kväll

Hej!
 
Efter skolan åkte jag hem och åt mat. Vilade och tog det lugnt. Efter detta så åkte jag, Denise och Johanna hem till Albin. Har det alltid så trevligt med dem så jag hade helt enkelt en bra kväll. Nu skulle dem dock ut så vi tog bussen hem. Är sååå trött och vill bara lägga mig i sängen. Tänkte visa er en supergullig sak jag fick utav Febe för några dagar sen. Hon hade köpt prinsess läppsyl till alla oss tjejer. Alla fick en varsin prinsessa, jag fick rapunzel hehe. Det luktar sååå gott och glittrar på läpparna. Så fint!!



Alltså denna

Äntligen har Ramlösa gjort en dryck med mindre kolsyra. Så underbart eftersom jag inte tycker om när det är allt för kolsyrat. Smaken på den är ju helt underbar också. Passionsfrukt och persika, sååååå god!! Just nu kollar vi på debatter i svenskan så måste fortsätta kolla. Så roligt och mina klasskompisar är så bra hehe.


Movie night

Kom hem till Charlie halv fyra ungefär, hans mamma hade gjort mat så vi åt i princip direkt. Efter det satte vi oss i soffan och kollade på den sista saw filmen, alltså jag avlider va äcklig den var!! Inte alls lika bra som de andra filmerna. Denna hade verkligen ingen som helst handling utan alla bara dog. Vi (okej jag haha) kände att jag behövde se en bra komedi som skakade bort det äckliga lite grann. Det blev filmen the click med Adam Sandler, kan ju inget annat än att älska honom. Så bra!! Har precis duschat så nu ska vi fortsätta kolla på filmen. Imorgon har jag sovmorgon och imorgon börjar även mitt lov!! Som jag längtat. 


Happy mango

Idag på lunchrasten så gick jag och Matilda till de nyöppnade frozen yoghurt stället inne på nordstan. Det ligger mittemot Systembolaget och heter Happy Mango. Det var sjukt billigt, mitt kostade 19kr liksom. Det som var synd var att de inte hade så jätteroliga toppings men men. Väldigt bra om man är sugen på något, det ligger ju himla centralt och bra! Nu har vi vara en lektion kvar, sen ska jag åka hem till Charlie och mysa med honom. Längtar faktiskt jättemycket efter honom idag. Jag har mina dagar hehe.

 

JA tack

 

Jensens

Hej!
 
Är så trött, har ont i min rygg och vill bara hem men nej... En mattelektion på en timma och tjugo minuter är kvar på schemat. Så otroligt jobbigt!! Åt iallafall på jensens med miina och Matilda innan. Himla mysigt var det! Hade en debatt innan i svenskan, haha var så hemskt. Kul men hemskt, så jobbigt när man får bra frågor som man inte vet hur man kan svara på haha. Inte så rutinerad på att debattera! Nu börjar matten så nu ska jag försöka lyssna. Puss!



Myser med min fina

Har bloggat så dåligt de senaste dagarna, skäms nästan.. Nu sitter jag och myser med Charlie framför paradise. Så himla spännande!! Ska måla naglarna också hade jag tänkt. Imorgon måste jag visa er något min älskade mormor gjort till mig. Blev så glad! Men som sagt så får ni se det imorgon för har ingen bra bild just nu. Idag har jag gått i skolan från 10 till 4. Imorgon har vi en riktig mördar-dag. Börjar 08.25 och slutar 16.10. Vill inte ens tänka på det haha. Nu börjar paradise igen så måste kolla!! Puss


Alltså idag..

Ingen skola för att pendlarna inte gick, har spelat spel och pluggat hela dagen. Ätit ihjäl mig på godis, varit så trött men har gjort allt för att hålla mig vaken. Ja men det var väl ungefär min dag haha. Nu ligger jag i mammas och pappas säng med mamma och kollar på finalveckan i paradise. Det är så spännande så måste titta och uppdaterar imorgon igen. Natti!

 

Söndagsmys

Sitter nu i soffan med Charlie, pappa och Ronja. Världens bästa pappa körde oss till lollipop och bjöd på godis, så underbart!! Vi har satt på en film nu som heter haunter, en skräckfilm var det. Den verkar väldigt bra, huvudrollen spelas utav en av mina favorit skådespelerskor. Hon är sååå duktig. Nej nu ska jag titta på filmen. Puss så länge!

 

Gårdagen

Igår åkte jag till Olivia vid 6. Där fixade vi oss och myste lite! Sen åkte vi in till Kungsbacka och mötte upp favoriterna Olivia och Tilly. Då gick vi till Ica för att fördriva tiden lite haha. Efter det så gick vi tillbaka till stationen och tog bussen hem till Fanny där hennes bror och hans kompisar var. Det var faktiskt väldigt trevligt! Åkte dock hem redan med ett bussen eftersom killarna skulle ut. Men det var väldigt lagom då jag kände mig så himla trött! Idag har jag bara tagit det väldigt lugnt, spelat spel och bara myst. Nu väntar jag på Charlie som kommer hit om några timmar. Det ska bli gosigt! Slänger in en bild från gårdagen på mig och Olivia, så fin är hon!!


Ja eller nej

Hej!

Åt en god frukost hemma hos Charlie och hade en supermysig kväll igår med tjejerna. Nu är jag påväg hem, ska hjälpa mamma med tvätten och lite sånt. Ronja skickade en bild till mig för några dagar sedan på ett par ldir sneakers men som jag sagt innan så har jag ingen sneakerstjej. Dock tyckte jag dessa var grymt balla. Kostar även bara 899kr, de har innan kostat 1549kr. Däremot så har jag innan haft ett par jättesnygga converse med låg sula och även dem var klädda i brunt läder. Har verkligen en förkärlek till det men tyvärr kom dem inte alls mycket till användning så frågan är ju bara ifall jag kommer använda dessa mycket.. Vad tycker ni? Behöver eran hjälp nu!! Ja eller nej?