BYANNIE -

Plugg

Hej!
 
Alltså det är såååå tråkigt att inte kunna blogga som innan.. Har ju sämsta kameran på telefonen jag har nu och dessutom så är internetet fruktansvärt segt.. Men men, sånt är livet om man heter Annie Carlsson och är klantigast på jorden. Nu sitter jag och pluggar matte, kollar top model och ja bloggar lite hehe. Bra blandning, funkar sådär men behövde en liten paus från matten. Känns ändå helt okej om jag ska vara ärlig. Har varit rätt seg idag, har inte ens orkar platta håret hehe.. Jaja, så kan det vara ibland!
 
 
 
 

Jag suger

Hej!

Ja.. Alltså anledningen till att jag inte bloggat är för att igår försvann min telefon. Är alltså helt telefonlös nu.. Så hemskt. Så idag har jag ägnat tid åt att plugga samt sova. Har varit helt död idag verkligen. Igår så kom Mathilda, Johanna och Moa hit som sagt. Våra planer att åka till Pontus blev inställda så vi åkte till Göteborg vilket var roligt! Förutom att telefonen försvann då såklart. Nu ligger jag i sängen i alla fall, ska kolla lite på once upon a time och sen sova. Är väldigt trött.. Och har lite ont i magen..



 

Lovley

Hej!

Fikade som sagt med Sarah vid tre. Det var så mysigt!! Sån himla fin tjej verkligen. Sen mötte jag upp Johanna så tog vi tåget till Lindome så fixade vi + Moa en grej. Efter det åkte vi till Kungsbacka igen och jag åkte hem. Jag har städat lite grann och nu har jag precis fixat klart mig. Snart kommer Johanna, Moa och Mathilda hit så ska vi föra innan vi drar till Pontus! Om vi åker vidare efter det är oklart, så vi får se helt enkelt. Nu ska jag ladda mobilen och fixa fram lite glas och grejer innan tjejerna kommer. Hoppas ni får en grym lördag!!



Lördag

Underbart väder, massor med planer, lördag, kalender bli bättre? Igår åkte jag, Johanna och Mathilda till Pontus. Var hemma vid två ungefär så det blev ändå rätt tidigt emot vad det blev förra helgen haha. Nu har jag legat ute i solen med mamma ett tag och nu ska vi äta våfflor som pappa har gräddat. Så gott! Sen ska jag in till Kungsbacka och fika med en tjej som heter Sarah, kommer bli jättemysigt! Ikväll så har jag ännu mer planer så hoppas på en bra kväll! 




Lyx

Hej!

Efter jag var på mammas jobb så åkte jag och mamma för att handla lite. Lämnade in två CVn också. Sen åkte vi hem och åt en varsin räkmacka, så lyyyx!! Nu sitter vi och kollar lite resor, trots Sveriges underbara väder idag hehe. Ikväll ver jag inte riktigt vad som händer, vi får se helt enkelt. Är lite småtrött men hade velat hitta på något. Men som sagt, vi får se! Nu ska jag umgås lite med mammsi.




Sunny

Hej!

Äntligen fredag och äntligen sooool!! På lunchrasten så valde vi att sätta oss ute och äta. Är aldrig hungrig på fredagar då vi börjar klockan 10 med en lektion, sen efter det är det lunch direkt. Men vi gick till bamba och hämtade knäckebröd samt frukt som vi sedan tog med oss ut. Helt underbart ute!! Nu sitter jag på pendeln, ska till mammas jobb igen där Linnea ska hjälpa mig med matten. Så snäll!! Ska spara lite på mitt batteri nu men ni får fyra bilder från idag.




Welcome to Sweden

Nu ligger jag i sängen med datorn framför mig. Kollar på en svensk serie, hade ingen aning om att den ens fanns förrän jag såg den på swefilmers topplista. Den här veckan har verkligen gått sååå fort. Känns så himla skönt! Tycker det känns som att det typ var helg för två dagar sen eller nåt. Hoppas det får såhär fort fram tills lovet!! Längtar så mycket tills dess. Nu ska jag kolla vidare och sen ska jag sova. Puss och godnatt!



 

Haha så klockren



Matteeee

Hej!

Sitter på pendeln nu, inte för att åka hem denna gången. Nu ska jag som sagt till mamman jobb och få hjälp med matten. Tycker jag är värd en applåd dessutom, har hållt mig ifrån nässpray hela dagen (!!!). Är liiitr trött och hängig men nu börjar det bli bättre vilket är så skönt. Måste hålla koll på vilken buss jag ska ta så detta blir ett snabbt inlägg. Blir inte så mycket matte då Linnea slutar fyra så kan inte missa denna bussen. Bloggar när jag är klar med matten. Så länge så får ni en bild på mig och Ronja, inte ens kul att stå bredvid henne ibland... SÅ SNYGG..



Nails

Godmorgon!

Idag mår jag nog bra haha. Vet inte riktigt för jag försöker tagga ner på nässprayen så har inte tagit det sen klockan 8 igår typ. Det är dock väldigt bra för att vara mig då jag alltid vaknar på natten utav att jag behöver sprayen. Nu sitter jag i alla fall på bussen. Älskar torsdagar för våra dagar är så korta och sköna! Har bara två lektioner och en av dem är graf vilket är underbart. Efter skolan ska jag åka till mammas jobb där hennes arbetskamrat ska hjälpa mig med matten. Så snällt av henne verkligen!! Målade naglarna igår, det blev vitt och gulligt glitter. Måste dock köpa ett annat vitt nagellack då detta var riktigt dåligt haha men men. Så blir det när man låtit alla lacken stå orörda i typ två år! 



So saaad

Alltså att Markiz precis åkte ur Sveriges mästerkock... Vill typ inte ens titta på finalen nu haha.. Jag, pappa och Ronja var och köpte godis innan, så mysigt och gott. Synd bara att jag inte känner smaken på godiset haha. Det sorgliga är att så länge man vet att det är godis är det liksom okej haha.. Ska snart gå och lägga mig för känner mig väldigt trött. Klickade hem ett par shorts innan, det är så himla standard för mig. Har i år redan hunnit köpa tre shorts som jag inte kan ha förrän det är sommar liksom. Men älskar man shorts så gör man. Tycker om att dem ligger där och bara väntar på mig hehe.. 




Ögonfransförlängning

De flesta tjejer gör ju ögonfransförlängningar nu, superfint verkligen. Har velat mycket fram och tillbaka om ifall jag skulle vilja ha det men har faktiskt alltid varit lite negativt till det. Inte för att det inte är fint för det är verkligen jättefint! Piffar verkligen upp. Saken är bara den att dem gör så mycket så har man inte råd med det en månad eller vill man inte längre ha det så syns det ju verkligen. Kan tänka mig att jag hade känt mig så jävla naken och ofixad haha. Jag har ju egentligen ganska långa fransar naturligt men dem är inte lockiga utan dem är raka. Har försökt med allt för att få dem hålla sig böjda och fina under en längre tid men det går sisådär.. Här får ni en bild på när jag preciiiiis böjt dem och målat dem.



The bombshell

Hej!
 
Sitter nu med datorn framför MTV, som vanligt efter skolan hehe. Gick lite random in på thebombshell.se idag och hittade något jag tyckte mycket om! Mina favoriter är 1an och 2an. Tycker även om den med blått i! Kommer nog klicka hem den i leopard om jag inte ändrar mig. Så enkel men fin! Enkel att matcha också, funkar med klackar, höga stövlar, hårkedjor osv. Så fint!! Dem finns även i helvitt, grått och svart. De mönstrade kostar 349kr och de enkelfärgade kostar 249kr. Vad tycker ni? Vilken är eran favorit?
 
 
 

Black & gold

Skrev ett långt inlägg men det försvann.. Så dumt!! Sitter i alla fall på pendeln mot skolan. Ska lyssna på fyra föreläsningar så det blir nog ganska kul. Fick även en timmas extra sovmorgon och får sluta tidigare, underbart!! Duschade imorse men lyckades inte få ur allt schampoo så ser ut som ett troll... Suck haha. Förkylningen är bättre idag så hoppas på att denna inte är lika långvarig som den förra var. Nu ska jag hoppa av pendeln, ni får en bild på min väska. Pusss pusssss




Nighty

Nu ska jag sova, har pluggat, ätit, kollat MTV och vilat. Precis det jag skulle! Imorgon har vi framtidsdag i skolan och ska lyssna på fyra olika föreläsningar som vi själva valt. Blir nog helt okej! Ska upp tidigt imorgon och duscha så måste verkligen försöka sova nu. Puss och godnatt!




Jeans

Jeansen är Ronjas och dem kommer från tara, tröjan är från Lager 157, smycke från Hipanema och det andra smycket är Ronjas. Till detta hade jag även ett hårsmycke med vita blommor, en mörkbrun mockajacka, bruna ldir och glasögonen jag även hade igår. 



Våffeldagen

Sitter nu på bussen hem, mår så himla kasst men vill verkligen inte missa något nu. Gick i alla fall på mattelektionen, hade mötet med syv och sen gick jag till centralen. Åt även lunch med tjejerna hos miina. Våfflor såklart! Jättemysigt trots att jag verkligen inte mår bra. Så nu ska jag hem, sova, dricka vatten och verkligen vila huvudet. Har så himla mycket att blogga om idag, lite ovanligt men kul haha! Börjar med att lägga upp en bild på våfflorna så får ni bild på outfiten senare.



Svarar

Fick en fråga för någon dag sen om leopard toppen jag hade på mig i fredags. Saken är den att det är egentligen en klänningen men jag valde att klippa bort kjoldelen då den var så himla tight och det fanns liksom ingen stretch i den. Väldigt smart faktiskt då volangen ligger över det fula bortklippta, jag kan ha den till byxor och jag kan ha min egna svarta tighta kjol från H&M som är stretchig! Den kommer från Nelly, söker man på "one shoulder leo" kommer den nog upp skulle jag tro. Ifall den finns kvar då, jag köpte den på rean nämligen.
 
 
 
 

Bra morgon

Godmorgon!

Idag har jag faktiskt haft en jättebra morgon. Råkade gå upp en timma tidigare vilket var så skönt för älskar att ha mycket tid på morgonen och ändå känna mig pigg. Så gjorde i ordning två mackor och la mig i sängen med det nya walking dead avsnittet framför mig. Guldvärt! Sen så fixade jag mig men som den tidsoptimisten jag är så fick jag som vanligt springa till bussen haha. Känner mig lite bättre idag, förkylningen är väl lika jobbig men inget tecken på migrän som tur är! Nu ska jag lyssna på musik och försöka kolla ut lite istället för att kolla på mobilen. Det är ju onödigt att anstränga ögonen/huvudet i onödan.




Natti

Nu ska jag kolla på Sveriges mästerkock och sen ska jag sova. Vill verkligen bli frisk, stör mig så enormt mycket på att jag blev förkyld igen! Har liksom ingen ork till att göra något men jag behöver verkligen ha ork den här veckan.. Jag som preciiiis blev frisk, buhu.. Imorgon har jag i alla fall sovmorgon vilket är väldigt skönt. Efter mattelektionen ska vi åka hem till miina och äta våfflor eftersom att det är våffeldagen imorgon. Så mysigt! Har även möte med syv imorgon som jag måste gå på. Sen får vi se hur mycket jag klarar.. Jaja, nu ska jag snart sova så godnatt alla finisar!




Myser

Popcorn, beauty school cop outs och ensam hemma. Fick migrän innan så somnade ett tag. Lika bra det! Behöver nog all sömn jag kan få. Nu ska jag kolla vidare, puss så länge!



Outfit

Hej!
 
Åkte hem redan vid ett från skolan för mår inte alls bra.. Så nu sitter jag och pluggar samt kollar på MTV. Har panik över att jag har matte och historiaprov nästa vecka. Vi har inte prov så ofta så när vi väl har det får jag verkligen prestationsångest typ. Tänkte i alla fall visa er vad jag hade på mig idag. Gjorde ett slarvigt kollage för orkar ju aldrig ta bilder, tråkig som jag är haha. Byxorna kommer från Fiorucci (Lise Sandahl), t-shirt från bikbok, smycken från Hipanema & Bijoux by us. Skor från primeboots, datorväska från marc jacobs och solglasögon från Åhléns. Ooooch såklart röda naglar på det, därefter bakgrunden haha.
 
 

Kära måndag

Godmorgon!

Är sååå trött och så sliten idag. Mår så dåligt så kunde inte ta mig till skolan imorse men nu sitter jag på pendeln och ska försöka vara i skolan ett tag.. När jag vaknade var det jättefint väder ute men vad hände med det?? Ser ut som ett fån på pendeln med mina solglasögon haha. Kan heller inte lägga ner dem i väskan då jag bara har datorväskan med mig, det får inte riktigt plats med allt i den.. Jaja, så kan det gå. Får bjuda på mig själv idag haha. Har även lyckats bli förkyld, IGEN.. Det är så standard, blir alltid förkyld två gånger. Aldrig en.. Suck. Nu ska jag vila ögonen lite, uppdaterar senare. Puss puss!




Min helg

Hej! 
 
Äntligen en dator så jag kan skriva vad som hänt under min helg hehe.. I fredags så kom Denise och Maja hem till mig. Johanna kom även förbi en stund. Vi förade hos mig och sen tog vi tio bussen in till Göteborg där vi drog ut. Hade en GRYM kväll verkligen, helt otroligt! Skrattade såååå så mycket under kvällen och träffade även massor med nytt folk vilket var superkul. Och som ni såg så var ju även Bingo Rimér där, lite random bild som ni såg men det var väl kul haha. Vi kom hem till Denise när klockan var halv fem tror jag, sen vaknade jag klockan åtta dagen därpå.. Varför vet jag inte.. Åkte hem typ klockan 5-6. Fixade mig, åt mat och sen körde mamma mig till Fredrica där jag även träffade Denise, Maja, Moa och Johanna. Vid 10-11 så tog vi pendeln in till Göteborg igen och hade ännu en rolig kväll. Sov bara fyra timmar idag med så ni kan ju gissa hur jag mår idag hehe.. Så nu ska jag sova, puss på er!!
 
 

Morning

Godmorgon!

Sovit alldeles för lite, igen. Kan inte somna om. Somnade med sminket, igen. MEN hade en bra kväll, igen. Fredagen var aningen bättre men det var bra igår med. Ni får ett helt inlägg om det sen, orkar inte skriva allt på mobilen. Idag lär det bli en riktig slappisdag. Sova mycket, äta mycket och kolla mycket på film! Love that. Hoppas ni mår bra förresten, jag mår helt stört bra!! Förutom att jag är lite sådär "efter-lördags-sjuk" hehe.. Tog en selfie innan jag skulle sova (???) så här har ni den haha..




Busy

Hade en as bra kväll igår tillsammans med Denise och Maja. Berättar mer om det imorgon för nu ska vi hem till Fredrica och föra innan vi ska ut igen. Så jag hör av mig imorgon om hur min helg har varit! Puss på er!!! Ni får en bild från igår haha..




FRIDAY

Nu har Denise och Maja kommit till mig så nu blir fet förkrök och sen uuuut! Kommer bli grymt. Hör av mig antingen inatt eller imorgon. Ha en as bra fredag allihopa för det ska jag!!




Right now



Min fina pappa

Vill ge ett sista grattis till min fina pappa som är så underbar! Älskar dig så mycket och hoppas du haft en bra dag. Du är bäst ♥
 
Idag har jag fikat med Jonathan, Victor, Denise, Maja och Fredrica på tullen. Vi har planerat ett utlandsresa i sommar. Ca 5% klart hahaha.. Så nu kollar jag runt på massor med resor, nästa torsdag ska vi samla ihop det vi hittat och se ifall vi kommer fram till något. Nu ska jag sova, en bra dag väntar framför mig. Natti natti!
Min favoritbild på pappsi
 
 

Haha största skämtet

Har tydligen norska fans, fulaste jag sätt haha. Coolt iallafall att någon visste att jag var en svensk bloggerska! Nej detta var verkligen roligt. Helt sjukt faktiskt haha...






Mot Kungsbacka




Ensam

Visst är det ett måste att alla ska bli sårade någon gång? Sårade så länge och djupt så att man antingen ger upp eller vaknar? Att ställa sig på egna ben igen, oftast ensam. Kanske ensammast i världen. Men ensam är stark, oftast. Jag har varit rädd för att stå ensam, trots att det från början nästan var mitt egna val. Men jag står hellre ensam ett tag än att fortsätta mig själv tryckas ner. Nu är det min tur att vara lycklig igen men det är bara jag som kan skapa lyckan. Det är bara jag, ensam.



Summer tb



Köpa present

Hej!

Nu sitter jag på pendeln efter en seg skoldag. Ska möta upp mamma på kungsmässan och kolla på något till min pappsi! Han fyller nämligen år imorgon. Svenskaprovet gick förövrigt nog ganska bra tror jag, det var inte riktigt ett prov utan vi skulle göra en novellanalys. Hoppas på att det gick bra i alla fall. Har dessutom tuggat så mycket tuggummi idag så börjar få ont i magen haha.. Dessa problem! Nu ska jag hoppa av pendeln, puss puss.




Två nya favoriter

Godmorgon!

Har snart haft min första lektion redan. Började 08.20 med journalistik, reklam & information. Är jättetrött idag trots att jag somnade i bra tid, så det känns sådär att ha svenskaprov och sen sluta 4 med matte.. Tänkte i alla fall dela med mig utav två nya favoriter! Kexchoklad med yoghurt och choklad, alltså så god! Älskar att den är lite syrlig i smaken och ett plus över att den är liten. Man blir precis lagom nöjd. Jag dricker ju inte läsk (inte för att vara nyttig, tycker bara inte om läsk) så köpte jag något att dricka så blir det alltid Loka eller Ramlösa och den på bilden är min nya favorit. Den är sååå god och älskar att det är mindre kolsyra i den. Pöööörfekt!





Happy

Nu är jag glad när jag ligger i sängen med de nya avsnittet utav walking dead framför mig. Så underbart!! Är så trött efter idag, vet inte varför men är nog kanske bara en sån dag. Solade i 20 minuter, tog en dusch och målade naglarna. Har pluggat lite idag dessutom och kollar kläder hehe. Måste verkligen kolla på avsnittet nu för det är sååå spännande! Hör av mig imorgon. Puss och godnatt.



NLY

Har velat klicka hem en sådan här ett bra tag nu. Mamma hittade en gryyyyym som var svart med en svartvit tiger på ryggen men den hann ta slut innan jag hade pengar. Nu däremot har jag hittat dessa fina. Jag är ju så svag för djurmönstrat. Har ju redan en brun leopard kimono så känns lite onödigt att köpa en cape i samma färg och mönster. Dock är den ju så fin haha.. Den svartvita leopard capen är också jättefin men blev även kär i den med zigzag mönster. Åh så svårt!! Vilken tycker ni bäst om??
 
 

Godnattis

Säger godnatt med en tår i ögat, avsnitt 14 av walking dead kom inte ut idag haha.. Så seeegt!! Jaja, så kan det vara. Imorgon har jag en ganska dryg dag framför mig men bättre än en vanlig dag i skolan hehe. Ska vara ute hela dagen vilket känns sisådär när jag fortfarande inte är helt och hållet frisk. Får se hur drt blir. Det är dessutom så fruktansvärt kallt i mitt rum så får panik! Måste blogga fort så jag kan gömma mig under täcket haha. Vi hörs imorgon, natti natti!



 

Något ni kanske inte vet

Är att jag är fruktansvärt dålig på att måla haha... Riktigt kass helt ärligt. Idag på våran aktivitetsdag skulle vi komma på idéer om hur vi ska samla ihop pengar till Star For Life. Vi gjorde det förra året men hade då massa tid på att planera och fixa vilket vi inte hade nu.. Lite synd men man får göra det bästa utav situationen helt enkelt. Såå jag, Matilda och Miina har målat kort idag som vi ska ge bort ifall man skänker en valfri summa till star for life. Ni får se bild på mina kort trots att det ser ut som att en 10åring har målat haha!!



My favorite

Går och lägger mig med ett avsnitt utav nulägets favoritserie, walking dead. Har varit lite tom idag kan man nog säga. Lycklig på ett sätt men tom på ett annat. Imorgon är det skola igen, vi har aktivitetsdagar på både måndag och tisdag. Känns sådär roligt men vi får se hur det blir. Det kanske blir jättebra! Får en liten sovmorgon imorgon också, väldigt uppskattat hehe. Nu ska jag kolla klart på avsnittet och sen sova. Natti natti!




Mys-söndag

Hej!

Nu ligger jag hemma i soffan med mamma och kollar på Awkward. Hon gjorde våfflor till mig innan för har varit så himla sugen på det hehe. Ikväll så ska jag sola, som jag har längtat nu när jag varit sjuk! Ska bli skönt att få lite färg igen. Sen ska jag duscha, fixa mig och äta pizza antagligen. Standard söndag hehe. Är ganska trött också så får kanske sova lite. Har inte så mycket mer att säga just nu så ni får en bild på mina våfflor.




New

Hej!

Idag vaknade jag redan vid åtta men lyckades somna om till nio åtminstone. Då gick jag upp, åt lite frukost och kollade på tv med mamma. Sen så satte jag på mig kläder för att övningsköra lite grann. Skulle överraska mormor och morfar men då var dem inte hemma haha. Så synd! Jag körde då iväg till ÖoB så handlade vi lite grejer. Slänger upp en bild på mig och mina nya glasögon som jag köpte på Åhléns häromdagen. Så nöjd!




Fridaaaaay

Hej!

Sitter just nu i soffan med mamma, Ronja och Emilia. Vi kollar på let's dance och jag hejar såklart på Kenza hehe. Planerna idag var egentligen att åka iväg på ett krök med bland annat Johanna och Moa men tyvärr blev det inte så. Kanske lika bra med tanke på att jag fortfarande inte är heelt frisk. Men men, hoppas på lite mer fart imorgon. Idag har vi även ätit hemmagjord pizza och jag har varit duktig och lämnat in cv efter skolan. Med tanke på att jag ofta är ganska klantig och glömsk så lyckades jag glömma mina CVn hemma så skrev ut nya i skolan sådär fem minuter innan jag skulle gå mot pendeln. Men tror ni inte att jag gick från skolan och glömde mina papper i skrivaren? Jo självklart haha.. Som tur var lyckades Emilia lösa det åt mig, thank god haha. Ni får en bild på mitt hår typ, resten av mig ville inte fastna på bild hehe....



 

Kungsbacka

Hej!

Sitter nu på pendeln mot Kungsbacka. Det blir ett stopp där idag. Slutade halv tre och efter det så gick jag och miina till Åhléns och glitter där jag köpte lite småsaker. Nu ska jag lämna in cv och träffa mina älsklingar Denise och Johanna. Minns knappt senaste gången vi sågs. Kommer bli så mysigt. Dem får mig alltid på bra humör! Har längtat efter en sån här dag där så jag också kan få må bra. Kommer bli toppen, precis vad jag behöver! Ska spara lite på mitt batteri innan jag kommer hem till Denise så måste sluta skriva hehe. Puss så länge!



Enkel skoldag

Hej!

Första lektionen gick ut på att spela spel haha. Jag, miina, Febe, Matilda, Josefine och två andra i klassen vid namn Jennifer och Andreas spelade "Med andra ord". Så himla kul! Jag och Josefine var sämst tyvärr haha.. Nu sitter vi på sista lektionen innan vi slutar. Lärarna ska göra något efter lunch så vi har inga lektioner då. Himla skönt! Miina var lite sugen på chips så hon köpte fyra chipspåsar (???) haha. Små dock men ändå. Slutar 11.20 så ska fokusera sista tiden nu, puss så länge!



Behind


Ber om ursäkt för mina fula deppbilder men det är verkligen inte alltid enkelt att bara borsta bort känslor när man bloggar om sitt liv. Önskar att jag kunde gå i ide ett tag typ haha. Försöker blogga trots mitt humör i alla fall så det är väl huvudsaken. Försöker vara bra, tillräcklig och visa att jag kan. Men vill man blunda så kan jag inte visa mig det jag vill visa. Skriver mer imorgon, puss på er.


Nails

Hej!

Är snart hemma efter en dag i skolan. Började 10 och slutade halv tre. Hade egentligen idrott till fyra men kunde verkligen inte vara med pga. min förkylning. Så nu är jag snart hemma, så skönt. Tänkte slänga upp en bild på mina naglar. Slutade ju göra akryl typ i november för att låta dem vila. Saknar dem inte alls speciellt mycket konstigt nog. Tycker det är väldigt skönt att kunna byta färg på dem oftare osv. Har låtit dem växa lite grann också vilket gör allt ännu finare!



FINALLY

Som jag längtat! Först när dessa shorts var inne så hade jag inga pengar men nu kom de in igen, lycka!! Klickade hem dem direkt när jag såg det hehe. Köpte dem på fashionablestory.se och dem kostade endast 199kr. Faktiskt en tjej i min skola som håller i webshopen, väldigt ambitiöst! Nu måste jag fortsätta jobba matte, ville bara dela med mig utav min lycka hehe. 
 
 

Monday



Förkyld

Hej!

Äntligen sitter jag på pendeln hem efter en jobbig skoldag. Måndagar är egentligen inte jobbiga men har blivit så förkyld. Blev det i fredags kväll så det blev en hel helg hemma faktiskt. Skönt och väldigt välbehövligt. Hoppas förkylningen lättar under veckan bara. Nu ska jag i alla fall hem och plugga matte. Är så ledsen för att jag och Charlie kollat ikapp walking dead nu haha... Tur att det kommer ett avsnitt varje måndag, wihoo!! Nu ska jag försöka titta upp lite, har så ont i öronen och näsan rinner haha. Hör av mig senare, puss så länge!




Vi hörs imon


Ledsen, besviken och lite arg beskriver nog mina känslor under helgen. Vi hörs imorgon, nu ska min pojkvän ta hand om stackars mig haha. Puss på er.

Ungefär såhär idag


Idag är en sån dag som ska vara bra, det är ju äntligen fredag! Men min fredag suger än så länge. Mina planer blev inställda och jag är bara jättenere. Vill typ bara gömma mig någonstans, utan telefonen och utan människor. Ångesten ökar dock lite eftersom det faktiskt är fredag. Får se vad som händer, just nu borde ju iallafall allt bara kunna bli bättre... Right??


Sneaky

Hej!

Åkte ifrån skolan senare än vanligt. Stannade kvar efter jag slutat tillsammans med miina för att hjälpa henne med hennes blogg. Det kommer bli sååå bra. Hon tar så otroligt fina bilder så kommer bli så kul att se allt samlat på ett ställe. Jag har ju bara tur ibland som får se lite skymtar av hennes arbeten haha. Ska länka bloggen här så fort hon startar den. Är lite saker till som ska fixas på designen först. Nu ska jag hem och fixa lite på min egna design och ska även fortsätta på mitt grafarbete. Har suttit fast ett tag nu men idag på lektionen så löste det sig. Så nu ska jag fortsätta, inte för att jag ligger efter utan för att jag tycker verkligen att det är så SJUKT roligt! Så konstigt att jag vill plugga frivilligt och att det dessutom faktiskt är plugg. Det känns inte alls som det. Kanske ska börja visa er mina arbeten jag gör? Ni kan få lite sneakpeaks på vad jag gjort, mobilbilder dock men men.



Fur

Godmorgon!

Sitter nu på pendeln påväg till skolan. Mitt illamående har gått över till viss del, mår fortfarande illa när jag känner olika dofter och är inte alls sugen på mat trots att jag är hungrig. Skumt detta.. Ronja fick hem en jättefin päls här om dagen, så idag inviger jag den hehe. Jättefin verkligen! Idag har jag två lektioner vilket passar väldigt bra då jag ännu inte känner mig helt bra. Nu ska jag lyssna på musik och kolla ut lite för att jag blev lite extra illamående just nu då det är någon bredvid mig som luktar så otroligt mycket rök.. Puss så länge!



LEOPARD



made on polyvore

TV onsdag

Hej!
 
Idag har jag legat hemma. Har varit illamående hela dagen, så kontigt. Vet inte alls vad det beror på, hade lite "tur" idag då Ronja är genomförkyld så hon var också hemma. Skönt med sällskap hehe. Så idag har jag bara legat i soffan, kollat på tv och sovit. Fick i mig lite mat innan, första målet på dagen... Har fixat lite med designen men den är inte klar än. Ska ändra i menyn och ska ändra rubriken samt lite annat. Blir nog braaaa. Nu kollar jag och min familj på farmen och sen blir det sveriges mästerkock. Onsdagar är en bra tv-dag!
 
 
 

Wild wild love



Måndagsmys

Hej!

Idag gick jag i skolan från 8 till halv tre. Sen åkte jag hem, köpte glass, provade ritplatta för första gången och kollade på film med Ronja. Efter vi ätit middag så åkte jag och övningskörde med min pappsi! Det var jättekul faktiskt. Åkte hem till Charlie så nu är jag här. Kollar lite walking dead och myser. Har precis målat naglarna dessutom, det var på tiden haha.. Nu ska jag vara lite social så uppdaterar senare eller imorgon. Puss!



Hemåt

Hej!

Sitter nu på pendeln påväg hem från Miina, hade det så mysigt!! Hon bjöd på jättegod mat och vi spelade spel. Blev en tidig hemgång idag med så jag ville sova med Charlie som jag inte varit med på jättelänge. Så kunde inte åka helt själv från Göteborg hur sent som helst. Är väldigt trött idag då jag förbrukat alla mina krafter på något som egentligen är helt onödigt men men. Skulle kunna somna när som helst.. Jag, Febe, Josefin, Matilda och Madde hade köpt jätteroliga grejer till Miina. Hittade ett sååå fint hårsmycke med blommor på som jag verkligen vill ha själv nu haha. Kommer säkert köpa det hehe. Slänger in en bild på den söta efterrätten Miina bjöd på.


 

20

Idag fyller denna kille 20 år. No words needed. Grattis finaste Justin 



Plans

Godmorgon!

Igår så var min dag... Speciell haha. Efter skolan så köpte jag presenter till min älsklings miina som jag ska fira idag. Sen så efter många om och men från min sida så åkte jag hem, fixade mig fort som fan och sen åkte jag till Mölndal. Skulle ju fira fina Josefin som fyllt år! Har saknat henne så det var jättekul att träffa henne. Blev en tidig hemgång vilket var skönt. Idag har jag jätteroliga planer framför mig, känns skönt att allt är helt planerat också. Så ska åka in till Göteborg halv 6 ungefär. Kommer höra av mig senare, ska kolla på Sveriges mästerkock nu hehe. Slänger in en bild på min fina, för ja han är ju så himla fin!