BYANNIE -

Red lips



Hej sötnosar!

Igår var jag ju hemma hos denise ett bra tag, malin & elise kom senare på kvällen och sen efter ett tag kom även carle, gabbe, adde & kalle och kollade på film med oss. Mys mys! Vid tolv tog vi en buss hem till mig och sov där. Meningen var att vi skulle åka in tidigt och gymma så jag gick upp och duschade håret, satte på mig gymkläder osv men så missar vi bussen.. Och eftersom det bara går en buss i timman från stationen till gymmet så pallade vi inte. Så hon åkte hem och fixar sig lite eftersom hon inte hade allt här så jag passar på att kolla på big brother hehe. Taggar lite tills ikväll och provar kläder osv. Funderar på rött läppstift, hm..

Shoes

Hej!

Kom hem från stan för ett tag sen, hittade mina skor så är överlycklig! Dock blev det inget gymmade för vi fastnade på espresso house med Jennifer och Johanna i typ två timmar eller något. Inte bra inte bra! Nu väntar vi på att få mat och sen kommer Malin och Elise över en stund och så ska vi kolla på film och mysa lite. Sen sticker vi hem till mig och sover där. Jaja slänger i alla fall in en mobilbild på mina fina skor!


snabbt

Godmorgon!

Passar på att slänga in en snabbt inlägg sådär fem minuter innan jag ska gå till skolan hehe. Denise kom hit runt åtta som varje fredag haha, så skönt att man bara kan gå till skolan nu när jag flyttat. Men i alla fall, kör på en vit tunika, min poncho, virkade shorts, svarta nylonstrumpyxor och lite smycken. Nu måste jag iväg och borsta tänderna innan vi går. Uppdaterar senare, puss!



fin fin bild

big brother

Har precis gosat ner mig i sängen och kollar på big brother. Så sjuuuukt trött och fryser som jag vet inte vad.
Men i alla fall, längtar som fan tills imorgon. Känns som att det kommer att bli en grym helg. Imorgon är det dock ganska lugnt, jag och denise åker in till stan efter skolan som sagt och sen gymmar vi en stund. Sen åker vi hem till var och en och sen kommer hon hem till mig på kvällen och sover hos mig. Myyys!

Nu ska jag fortsätta kolla på big brother, uppdaterar imorgon bitti. Har sovmorgon, looove ♥


tre fina färgglada

Igår så stack jag och denise in till stan efter jag var klar med uppkörningen. Först kollade vi runt lite för jag behövde verkligen lite nya somriga tröjor för har nästan bara vinter kläder känns det som, så det känns skönt att fylla på lite innan jag åker till turkiet (30 dagar kvar!!!). Efter vi varit och shoppat stack vi till gymemt och var där ett bra tag, tyvärr fick vi inte köra så hört eftersom vi hade styrketest på idrotten idag så vi kör hårdare imorgon istället. Efter vi varit på gymmet stack vi till solhuset och solade en stund. Perfect!

I all fall, tänkte visa er vad jag köpte. Nu letar jag bara efter lite magtröjor/linnen som jag kan ha också.. Sen måste jag köpa ett par nya ballerina eller gladiator sandaler eller något. Hmm, orkar inte..






svar på tal igen



svar: Tack så mycket!! om du syftade på just den bikinin så är den från gina tricot, vilket även svarar på den andra frågan haha.

Försökte blogga igår men gick verkligen inte! Försöker slänga in ett nytt inlägg om samma sak lite senare, hold on!

svar på tal



Hej! Förlåt för segt svar men men. Jag förstår ärligt talat inte riktigt vad du menar med tanke ¨på att jag gör mina designer själv haha men jag börjar alltid designa på mallen ''Orange city'' om det var så du menade. Var det inte så får du gärna fråga igen. Tack så mycket ! :)

Oups i did it again..

Haha inte ens en vecka har gått och jag tröttnade redan på mitt förra nagellack. Konstigt med tanke på att jag var väldigt nöjd med hur resultatet blev, men glittret var sjuuukt jobbigt och fastade liksom i håret när jag duschade för att jag antagligen använde för lite topp lack.. Men men, nu körde jag på nästan samma stil med bytte ut de rosa glittret mot zebra. Haha, själv är jag hyfsat nöjd. Vad tycker ni?



daooogens

Hej!

kom hem för ett tag sen, slutade fyra så är ganska trött. Kollar just nu på mitt kära big brother och ska snart börja plugga lite. Har uppkörning i trafik imorgon också, usch är jätte nervös!! Men men, jag har inte så mycket att säga faktiskt så slänger in två små bilder på om vad jag hade på mig idag, syns kanske inte men hade svarta nylonstrumpbyxor. Stor kärlek till detta UNDERBARA väder! Satt ute en liiiiten stund och fikade och efter ett tag kände jag hur det brände till på ena armen så var jag helt röd haha. Tur att det la sig i alla fall..


My love x 2

Lagom bra start på dagen, KÄRLEK


gymmet

Kom precis hem efter att ha gymmat ett bra tag med denise. Grymt skönt eftersom jag inte varit där på ett tag nu. Nu är jag dock jätte trött och ska bara ta en dusch, på med ansiktsmask, färga ögonbrynen och kolla på en film. Helt död faktiskt haha. I alla fall så tänkte jag visa bikinin jag köpte i lördags. Älskar den!
Sjukt snygg att ha till ett par jeansshorts eller under en halv genomskinlig tunika. Looove


snack

Godmorgon!

har precis gjort mig klar för skolan och väntar nu bara på att bussen ska komma. Så medans jag väntar tänkte jag berätta vad jag gjort i helgen osv..
I fredags så åkte jag och denise hem till mig och la oss i solen ett bra tag. Så underbart! Dock blåste det lite så vi tröttnade tillslut. Vid sju/åtta åkte vi in till göteborg och kollade på bio. Vi såg Jack and Jill, den var helt okej. Var ju en komedi men det var typ bara 3 gånger man skrattade. Kanske inte riktigt min humor men jaja.

I lördags åkte jag och denise in till stan, mesta dels för att gymma men självklart stänger gymmet tidigare på lördagar vilket vi inte tänkte på så vi hann inte.. Men köpte mig en bh och en bikini i alla fall. När vi kom hem somnade jag i soffan direkt för var så sjuuukt trött eftersom vi knappt sov någonting natten innan. När jag vaknade gick vi och köpte thaimat och sen stack vi hem till carle en stund och chilla.

Nu blir det lite mycket text så jag slänger in en dagens istället, hehe.



Sol, plugg, godis

Hej! Har verkligen inte haft tid för bloggen, har haft det ganska fullt upp men tar det sen. Idag har det varit så SJUKT fint väder, har bara legat ute i solen med Denise och pluggat. Vi vaknade ett och la oss ute direkt. Gick och köpte godis och sen som sagt pluggade vi. Nu väntar vi på mat och sen blir det big brother eftersom vi inte hann se det i fredags. Bloggar snart, puss!


don't you worry, hold on tight


nails

Hej!

gick hem vid halv fyra från skolan och sen dess har jag bara pluggat och chillat. Denise var sjuk idag så kände mig halv eller något, haha så sjukt konstigt att någon som är borta typ 8 timmar från en ändå kan få en att känna sig så.. Ensam? hm.

I alla fall, målade mina naglar lite fort igår. Hade vanlig orange färg med en glitter rand innan, men det var så slitet och tråkigt så körde på en slags fransk manikyr. Ja ni ser på bilden nedan!



baser från depend, rosa nagellack med glitter från paris memories och silvrigt glitter från kiss.

favorites

Godmorgon!


gick upp ganska tidigt idag, redan vid sex och bussen går inte förrän halv åtta. Smart? hm. I alla fall, idag har jag inga planer alls så jag åker väl hem som vanligt. Har blivit så sjukt seg på det senaste, inte gymmat på typ tre veckor med tanke på piercingen. Usch, känns hemskt! Ska dock in till gymmet med denise imon ser det ut som.

Just nu sitter jag och äter mina älskade favorit flingor. Ni kanske tycker att det är jätte konstigt att dessa av alla flingor är mina favoriter men grejen är att under hela mitt liv har mamma och pappa köpt coco pops, kalaspuffar och ja ni vet. Alla sockriga och chokladiga flingor haha, så nu på senare tid tycker jag det är hur gott som helst med müsli, special k osv. Ganska sjukt ändå haha.


butterflies

Hej!

Hann verkligen inte med att blogga igår, slutade fyra och firade pappa när jag kom hem. Han fyllde 40 så hade inte tid med något annat. Både igår och idag har jag även varit lite depp när jag kommit hem. Har blivit så på det senaste, är så mycket hellre i skolan och med mina vänner än hemma. Äsch, det går väl över snart.

Idag har jag inte gjort någonting alls känns det som. Slutade ett och åkte hem direkt, pluggade, kollade big brother och sov. Hatar sånna dagar... nä nu ska jag försöka göra något vettigt, inte för att det finns mycket att göra men ska ge det ett försök haha... Hmm.


haha orkar inte..

Har inte haft tid till att blogga så super mycket idag, denise hängde med mig hem direkt efter skolan så köpte vi massa gott och sen gick vi hem till mig och spelade sims haha. Vid 6 ungefär så lagade vi mat, duktiga som vi är. Spagetti och köttfärssås, haha kungar! Har saknat henne en hel del, vi har ju faktiskt inte träffats utanför skolan på två veckor.. Helt sjukt egentligen.

Jaja, nu hade jag tänkt gosa ner mig i min säng och kolla på film. Uppdaterar mer imorgon, slänger även in två helt oseriösa och grymt charmiga bilder.. Haha orkar inte med mig själv, visst är jag vig liksom? haha...


Light

Måndag, första lektionen, tråkig film om kalla kriget, bloggar lite istället, japp


En gång i Phuket

Godmorgon!

har precis duschat och ätit lite frukost så sticker till skolan om ett litet tag. Igår var jag som sagt på bio med Johanna, vi såg ''en gång i phuket''. Den var fruktansvärt bra! Så grymt rolig och verkligen värd att se. Haha, längesen jag skratta så mycket åt en film. Men men, idag kör jag på svarta byxor, vit skjorta, bustier med nitar och smycken.. Aja, nu ska jag platta håret och sminka mig lite. Uppdaterar i skolan eller något, puss!


ny garderob? nää






vet att min mormor lär läsa detta så tack så jätte mycket, världens bästa mormor. Love you mucho ♥♥♥

home

Hej!


Åkte in till stan vid tio med mamma, ronja, mormor & mattias min morbror. Jätte mysigt, vi shoppade en hel del och åt på en mysig liten restaurang tillsammans. Skönt att bara få vara sig själv en stund. Hittade en hel del, ett par till shorts, ett par blusar/tunikor, en sjal, ett par skor osv. Ni får se bilder sen.

Ska även på bio vid åtta med johanna, kommer bli supermysigt! Nu måste jag dock hjälpa mamma med en grej, men som sagt så får ni se bilder på allt om ett litet tag. Håll ut, puss!



inga bilder så får bli en bild på världens finaste

bustiers







Bustiers är något jag kommer köra på mycket i sommar. Så sjukt skönt och galet snyggt! Dem två första är från gina och resten av bilderna från weheartit.


and this is crazy

Hej!

kom hem för ungefär en timma sen, var dock klar med uppkörningen vid två men mamma kunde inte hämta mig tidigare så jag gick till min morbror som bor i närheten av där vi körde. Åt lite lunch där och sov en stund, var galet trött! Sen kom i alla fall mamma så åkte vi in en snabbis till stan och jag köpte en kjol och en sjal lite smått spontant. Tänkte visa er bilder, även på kläderna jag köpte igår med ronja.




skjortan kommer från H&M, shortsen från Zara men jag ska ta bort det där lilla bandet haha.. Kjolen och sjalen från raglady men kjolens färg blev heeeeelt knas på bild. Är mycket finare i verkligheten och spetsen har samma färg som resten av tyget.. och det är inte gult/grönt.. ville bara säga det hehe.

Lycka

Godmorgon!

vaknade jätte tidigt idag, typ runt åtta redan. Var väldigt lugnt igår, stack till johanna på kvällen och sen kom Jennifer så stack vi hem till Jacob strax innan tio ungefär. Vi kollade på film och bara hade det mysigt, grymt skönt eftersom jag är pigg nu till moppeuppkörningen.. Vet, fick moppen för ett bra tag sen men jag fyller ju år sen så det har inte blivit av med att skaffa körkort men men, bättre sent än aldrig haha.

hade rätt tråkigt nu på morgonen så kollade på lite avslutningsklänningar men jag råkade beställa hem ett par skor istället. Hehe, GALET GLAD!! Letat som satan efter dem skorna och äntligen hittade jag dem. Love!


on my way

godmorgon!

börjar tio idag eftersom vi har nationella på morgonen, kommer nog gå sådär haha.. men men, efter skolan idag lär jag åka in till stan med lillasyster för att hon ska köpa nya jeans och hon vägrar göra det själv. men det funkar för mig för då kan jag kolla runt lite också, hittade massa grejer när jag var i stan med denise men hade ingen ork att prova och hålla på.

i alla fall, idag kör jag på tunna tights, vit tunika och min poncho från ester elenora. slänger in en facelook också.


come on...

hej!
kunde inte blogga igår som ni märkte.. har ju fortfarande inget internet så får panik haha!
idag i alla fall så gick jag i skolan från åtta till fyra, sjukt segt men vi har bild dem sista två timmarna så det funkar. Hade bildredovisning idag som förhoppninigsvis faktiskt gick väldigt bra, kändes bra i alla fall. Den handlade om typ surrealism eller något haha men men!
Planerna om imorgon är inte så höga haha.. Tänkte vara med denise men hon var tvungen att åka till sin pappa så jag får se vad som händer. Verkligen jätte sugen på att gå ut så får se om något händer! Har nationella imorgon också, underbart..
Nu måste jag sätta igång med pluggandet, ha det!

Fika

Åkte direkt in till stan efter skolan för att fika med Denise. Planerna var att gymma men ingen av oss orkar haha, inte bra! Men vi är värda detta efter en dag fylld med nationella i biologi. Uppdaterar hemma igen, puss!


paus från pluggandet

blir lite såhär när jag inte orkar längre haha... men nä skärpning nu annie, nationella prov imon!!

i love: orange

Har blivit helt galet kär i färgen orange! Haha helt sjukt, tycker det är så galet snyggt verkligen. Speciellt nu när sommaren kommer. Tänk liksom att vara brun, blont hår och en orange topp som den på bilden.. Köpte den för typ två/tre månader sen eller något, har bara användt den en gång men det är ju fortfarande för kallt.. Buistern köpte jag för ett litet tag sen bara. LOVE IIIITTTTT ♥

annie svarar

Svar: Har fått den frågan ett par gånger men modegallerian.se kommer den ifrån. Finns massvis med fina och billiga bikinis där så kolla där!

Svar: Hej! Antar att du menade vart jag gör mina headers och bilder, i så fall är det Photoshop CS5. Mina designer gör jag ju via stilmallarna och kodmallarna på blogg.se. Texten heter English och kan laddas ner på dafont.com men jag själv har lagt in "bilder" i texten så den ser glittrig ut. Är det något ni är ute efter kan jag gärna visa hur man gör? Kram!
Svar: Hej sötnos, tack va gulligt av dig!♥ den har jag köpt inne på missäy i göteborg. Dock var det den sista när jag var där och det är onesize och den är sjukt liten! blir nästan magtröja på mig och jag är då inte stor haha. Kram!
Svar: Tack så mycket! Jag vet inte riktigt om det är min grej, får se om jag gör det i framtiden om min blogg blir lite större. Men tack för tipset, ska tänka på det! Puss
Hoppas ni nöjer er med svaren, är bara till att fråga igen annars. Skriv väldigt gärna namn också så är ni gulliga. Puss!

Länkbyte - Paulina

Kör ett länkbyte med en tjej vid namn Paulina! Har klickat mig in på hennes blogg ett par gånger, hon är verkligen galet söt och uppdaterar grymt bra. intressanta inlägg och allt där i mellan.
klicka på bilden för att komma till hennes fina blogg, absolut värt det!



nytt nytt

hej!
gud var svårt det är att blogga nu! har inget internet på min mobil kvar för den här månaden så jag kan inte mobilblogga. sen har vi ju precis flyttat så vi har inte fått igång bredbandet här hemma så ingen dator kan jag använda heller.. så just nu har jag lånat ronjas mobil och dator så jag har fått parkoppla hennes mobila internet till datorn haha.. men vi får igång det riktiga internetet nu i veckan så håll ut!
förra veckan var jag inne i stan med denise och köpte en galet fin tunika. älskar den, kommer passa så sjukt bra till sommaren med ett par jeansshorts bara. Vad tycker ni?
ni får tyvärr stå ut med dem kassa mobilbilderna!

wait for it..

hej!

har bloggat jätte dåligt nu det senaste men har varit så galet sjuk! längesen det var såhär alltså.. dock mådde jag bra i söndags och måndags men lite dumt nog gick jag ut i måndags och fick ta igen för det dagen därpå då vi hade studiedag (hade vi haft studiedag hade jag aldrig gått ut på en måndag vilket jag hoppas ni fattar haha). men i alla fall så åkte jag in till sjukhuset i tisdags och dem sa att jag hade lite vätska bakom lungorna men att det skulle försvinna av sig självt så jag gick till skolan i onsdags men det gick knappt så var hemma torsdag och fredag. hatar att slösa bort lördagar och fredagar men just nu känns det värt. mår faktiskt mycket bättre nu. jusste, johannisen var här innan ett tag också! saknat henne sooo much!!♥

kommer alltså tillbaka i veckan och svarar på alla kommentarer och kommer igång med bloggandet igen. håll ut!
hahah slänger in någon gammal konstig bild från en annan gång jag var sjuk, dock verkade jag vara lite pigg med tanke på att jag orkade fota..


Sjuk

Jag är sjuk, magsjukan i lördags och nu på väg till halsfluss igen. Skjut mig tack


Ta mig någonstans där jag kan få vara lycklig bara en minut

Sämsta fredagen på länge, ta mig härifrån


uttråkad

har galet tråkigt, inte okej när det är fredag och allt. buhu hatar när helger går till spillo, det värsta som finns typ.. min lördag lär ju också dö med tanke på att vi flyttar imorgon och på kvällen måste jag ta hand om ronja i ett nytt hus, ORKA

big brother

hej!
kom hem för en stund sen, slutade tio över ett men var tvungen att ta kvart i tre bussen.. ganska segt. sen kunde inte johanna träffas idag för hon var fortfarande inte helt frisk och pigg så hon får vila ut idag igen. Får se om jag hittar på något annat, just nu känns det rätt dött faktiskt haha..
just nu kollar jag i alla fall på big brother, love it!

Moooorning

Godmorgon!


Just nu sitter jag och äter lite frukost och ska snart dra mig till skolan för mår mycket bättre idag. Plus på att vi även har sovmorgon till tio på fredagar! Underbart. Slutar typ 10 över ett och då ska antagligen jag och min saknade vän johanna, som varit sjuk hela veckan, åka in till stan. Blir antagligen bio eller något sånt mysigt.


Imorgon flyttar vi så det lär nog bara bli något mobilinlägg här och var. Usch hemskt egentligen, bott i samma hus i 15 och ett halvt år och nu ska man flytta. Känns helt sjukt, men ska även bli så fruktansvärt kul. Bo nära johanna och alla liksom. Jaja, tankar hit och dit. Nu ska jag fixa det sista så jag uppdaterar mer i skolan. Puss!


Bild från... en kvart sen eller något? haha aja, så ser jag ut idag i alla fall!

Godnatt

Tänkte slänga in ett godnatt samt en bild på min navelpiercing eftersom ni bara fick se läkgrejen. Blå och den blääänkeer, just the way i want it hehe. Nä men jag älskar den, den är typ min nya bästavän.. Eller som min bebis eftersom jag måste ta hand om den dygnet runt nu i början känns det som.. Men det är de värt! Jaja godnatt på er i alla fall!


Svar på tal - Emma

Hej! Åh tack så jätte mycket va gulligt! ♥
Bikinin kommer från stylebytyra.se men just nu är den slut där men kommer in en sista gång snart igen i storlek 36/38 tror jag. Man kan bevaka bikinin för det finns inget fast datum för när den kommer ut och när den väl gör det är det nog en hel del som vill ha den så man får nog skynda sig. Men som sagt så kan man bevaka bikinin via mail och få reda på när den kommer. Hoppas jag kunde hjälpa dig lite i alla fall. Puss!

ska beställas hem

kollar runt på lite bikinis, den turkosa i spets har jag velat ha ganska länge så när jag var inne i stan igår såg jag den och provade den. satt precis som jag ville så den ska beställas hem, även den rosa bredvid provades igår. den över ska jag också beställa hem, för hur sjukt söt är inte den? kär i den direkt när jag såg den haha. åh jag älskar verkligen bikinis! shorts och bikinis är nog de bästa plaggen som skapats. Sommar? yes please

Bring me back


Ny header

Eftersom jag är sjuk hade jag inget bättre för mig än att fixa mig en ny header, bakgrund, menybild osv. Tänkte köra med något nytt och lite annorlunda så det blev glitter överallt haha.. Får se hur länge det håller, lär ta massa nya bilder när jag åker till Turkiet (om 58 dagar...) så gör väl en ny då.. Men okej hur tyckte ni att det blev?

Better without you


New in

Godmorgon!
Ligger hemma i sängen och är sjuk.. Love it! Not.. Nä men okej hann inte blogga igår som ni säkerligen märkte. Onsdagar är nämligen ända dagen jag får göra något efter skolan, alla andra dagar måste jag hem och plugga så tar alltid väl hand om mina onsdagar hehe. Så direkt efter skolan åkte jag och denise in till stan för att jag skulle köpa ett par pastellfärgade jeans men självklart fanns dem inte kvar i min storlek så får beställa hem dem från nätet. Köpte istället en knallorange buister & ett par matchande trosor. Kärleek. Ännu mer kärlek på bikinin mamma kom och visade mig som hon köpt. Hon vet minsann precis vad hennes dotter vill ha. ♥

Världens bästa

För 18år sedan var det en tisdag, första mars 1994. När klockan slog 12.56 på St. Judes sjukhus, andra våningen rum 126 föddes världens bästa Justin. Stort grattis, love you ♥
Tumblr_m04jx7ioxy1r6gxnwo1_250_largeTumblr_m04jx7ioxy1r6gxnwo1_250_largeTumblr_m04jx7ioxy1r6gxnwo1_250_large