BYANNIE -

Friday

Godmorgon!

Den här veckan har verkligen inte varit rolig. Så trött som jag varit/är kan ju inte anses som bra... Idag går jag i skolan till 13.15 och imon jobbar jag till fyra. Sen är jag ledig. Ska bli så skönt! Har så ont i ögonen och ont i huvudet. Usch... Nä det ska bli skönt med en dag ledigt efter 11 dagars fullt upp. Ska försöka blogga mer också men så svårt när man är så trött och bara vill gräva ner sig någonstans.. Men men nu är det i alla fall fredag så det får vi vara lite glada över! Hade tänkt att gå lite i stan med Charlie efter skolan. Ska försöka hitta ett par nya skor och lite sånt hade jag tänkt.. Ska även visa lite nytt jag köpt för det har jag glömt bort helt! Aja nu ska jag lyssna lite på musik och kanske försöka sova hehe.. Puss så länge!


Snack snack

Godmorgon!

Tror ju ärligt att fler sover när jag skriver detta haha.. I alla fall, anledningen till att jag bloggat så dåligt är för att jag är helt slut. Har slutat fyra alla skoldagar än så länge plus att jag jobbade till fem och fyra förra helgen. Alltså senaste gången jag var ledig var för 8 dagar sen så är så trött.. Får vänta tills söndag, då är jag ledig igen! Hoppas på att jag blir lite piggare sen, slutar tidigare idag så det ska bli skönt. Har även 7 månader med Charlie idag, fort det går va? Började för övrigt med en ny kurs igår, digitalt skapande hette den. Ingen i klassen hade typ någon som helst aning om vad det var och jag blev helt överlycklig när läraren introducerade kursen. Vi ska skapa hemsidor!! Så roligt!! Det är ju precis det jag vill jobba med när jag är stor men jag trodde inte den kursen fanns på våran skola så var helt beredd på att börja "lära" mig det på högskola sen. Såå glad!! Slänger även in en bild på den finaste ungen i världen typ. Så vacker..


In school

Godmorgon!

Kom till skolan för nästan exakt en timma sen. Igår så när jag kom hem så pratade jag med mamma och sen hämtade vi Charlie på stationen. Vi åt middag med mamma och Ronja och sen bakade jag och Charlie en äppelpaj och gjorde en egen vaniljsås. Gottit!! Efter det kollade vi på film nere i källaren men somnade på honom som alltid så såg typ bara 40min av filmen haha... Vi tog i alla fall samma buss imorse och nu är jag i skolan. Sååå trött och har fortfarande ont i halsen. Längtar till lunchrasten för är även himla hungrig nu.. Nä nu har jag inget mer att tillägga haha. Har på mig tunika från tessie, den fina sjalen och jackan är faktiskt från Ullared (!!!!), lyckas faktiskt alltid hitta fina grejer där när jag är där. Så kul!! Jackan gick liksom för 299kr, ingenting! I alla fall, klocka från Michael Kors och sen Primeboots på det. Känner mig himla tom utan armband måste jag säga.. Hm.. Aja nu ska jag fortsätta plugga, puss så länge!


Så död..

Usch är så himla trött! Har jobbat både idag och igår. Håller även på att bli sjuk, halsmandlarna har svullnat upp och har så ont... Sen en jobbig mensverk på det. Nä livet är kanske inte på topp just idag. Sen är det skola i fem dagar från och med imorgon. Usch usch usch.. Igår efter jobbet åkte jag direkt till Jennifer och var där. Pratade en massor med henne och sen kom jack och hämtade oss så åkte vi till donken. Åt och sen åkte vi tre hem till Jennifer igen och kollade på baksmällan del 3. Åkte hem med 11 bussen och gick och la mig eftersom jag skulle jobba idag. Så idag har jag jobbat från 11 till 4 och nu är jag alldeles strax hemma. Ska bara lägga mig i soffan och ruttna typ. Så trött!! Nu ska jag snart hoppa av bussen men vill bara slänga in ett grattis i efterskott till världens finaste vän. Vet inte vad jag hade gjort utan henne. Är så tacksam över att hon alltid lyssnar och förstår mig. Bästa Frida ♡♡


Förändring

Godmorgon!

Ber om ursäkt för att ni inte fick något inlägg igår men hade sååå fullt upp! Sov ju hos Charlie och stressade som en galning till skolan. Sen så gick jag i skolan från 9 till 4. Vi har ett rätt stort projekt som även ska vara klar ganska fort. Därefter hade jag inte riktigt tid. Sen så efter det så skyndade jag mig till ett ställe och gjorde något. Kan ni gissa vad? Ska fixa lite mer med det efter jag fått min lön så vill egentligen inte visa er än vad det är och hur det ser ut. Efter det åkte jag hem till mig så kom Charlie vid 8 ungefär. Så vi la oss i soffan och kollade på tv och då råkade jag somna på honom. Helt slut var jag igår! Nu sitter jag på pendeln på väg till skolan. Missade första pendeln för min buss var sen, applåd till västtrafik! Får skynda mig till skolan sen när jag är framme. Än så länge får ni en liten bild från innan.


Myser med min man

Var bara hemma en liten stund innan för bestämde mig att åka och möta upp Charlie efter han slutade. Vi har inte sätts på typ två dagar vilket är rätt länge för att vara oss haha. Så nu har vi kollat på massa tv och nu ser vi på stalkers. Jag och charlies familj kollar lite resor också, spännande! Har ätit lite popcorn också hehe.. Har faktiskt inte så mycket mer att säga, börjar ganska tidigt imorgon vilket Charlie också gör så vi ska gå och lägga oss hyfsat tidigt också. Nu ska jag fortsätta kolla stalkers så puss så länge!


Hemåt

Slutade mycket tidigare än tänk, slutade strax innan ett så gick lite i stan med Miina och Mathilda. Så nu sitter jag på pendeln på väg hem. Är rätt trött faktiskt men blir ju det utav allt åkande. Vänjer mig snart igen som tur är. Fick skåp, scheman, nya busskort och lite sånt idag. Schemat är faktiskt bra men skåpet jag fick sög så ska försöka byta det. Har bara 16% nu och är inte ens på stationen än så måste spara tills jag kommer hem så uppdaterar senare. Puss så länge!!


Första skoldagen

Japp känns sjukt. Första skoldagen som tvåa. Tiden går så himla fort! Liksom, nästa år börjar jag trean? Hjälp... Finns dock mycket jag inte ser fram emot men så är det väl alltid. Exempelvis matten. Jag är livrädd! Har ju varit tvungen att välja en svårare mattekurs bara för att jag måste ha gått den för att komma in på högskolan jag vill in på sen. Så hemskt.. Och ja jag är ju värdelös i matte men nu blir det att skärpa sig. Måste gå på extra matten och måste åka till Mattias oftare. Aja nog om sånt tråkigt! Idag börjar jag tolv och slutar två, så skönt!! Har aktivitetsdag ända fram tills på måndag. Sen inte förrän på tisdag börjar skolan på riktigt. Skööönt! Kör på mina nya jeans från Gina tricot, är fortfarande ovan med att gå i blåa jeans haha.. Toppen är från tessie, mörkbrun mockajacka från raggirl, armband och halsband (armbanden syns ej) från Mai, Primeboots och ja det var nog allt. Klocka från Michael kors också men den syns inte heller. Nu ska jag spara lite batteri så hör av mig senare. Pussar!


En tröttis

Hej hej!

Har varit så nere och inte alls mått bra idag... Kanske har lite skolångest ändå haha. Bakade massor med min syster i förmiddags. Blev kokostoppar, havreflarn och chocolate chip cookies. Nu sitter jag i soffan med mamma, kollar idol och massa kläder. Har redan hittat höst jacka, fina blusar och funderar på vad jag ska köpa för skor. Får ju min juli lön så blir lite shopping då. Det står mellan de nya Primebootsen med vingar eller ett par mörkbruna Ldir skor. Så svårt!! Har ju redan tre par Primeboots så kanske är lite onödigt att köpa ännu ett par när jag inte ens äger ett par Ldir.. Himla svårt, sånna ilandsporblem haha.. Nä nu kom pappa hem så nu ska vi äta lite. Puss på er!


i love "i love..."

Sitter just nu och kollar på Idol, älskar det!! Men är ju så mycket reklam så jag avlider... I alla fall så tog jag vara på reklamerna lite grann så tog kort på mina i love produkter jag har hemma. Butiken jag jobbat i säljer ju en heeeel del så får ju inte nog. Vill ha allt och äta allt typ haha. Tänkte visa er det jag har i alla fall. Måste införskaffa mig lite fler duchgel också, vill ha en watermelon och en peaches & cream.. Åh och en tropical paradise (luktar kokos, ananas och grape).. Blir lite beroende haha. Kommer även komma in en som luktar choklad och apelsin till hösten. MÅSTE ha hela serien typ. Luktar så sjukt himla gott. Aja nu får ni bild i alla fall haha..
 
 
jobbigt ljus på bilderna men det var så mörkt nu..

Jag och min nya bästis

Sitter i soffan, är hur trött som helst, tänderna värker lite lire grann, har magkatarr och halsbränna men överlever. Hungrig också förresten! Ska faktiskt äta nu men väntar på att min mammi och pappi ska sätta sig med mig. Så sitter och posar med min nya bästis. Vi har något gemensamt nämligen, båda är sura hehe. Har en dålig dag idag.. Men om en timma så börjar idol, äntligen! Nu ska jag äta, pussar


Skola? Näää

Godmorgon!

De flesta börjar alltså skolan idag, inklusive Charlie. Hoppas det går bra för honom! Jag börjar däremot inte förrän på onsdag, skönt! Så nu är jag på väg till tandläkaren och sen ska jag jobba till fem. Efter det ska jag antagligen träffa Charlie så ska han få berätta hur det har varit på den nya skolan osv. Igår däremot så åkte jag ju till kungsmässan efter jobbet. Blev ett par jeans, en tröja/kofta och två bhar. Spontant men väldigt behövligt trots allt. Efter det så kom Charlie och hans familj och hämtade upp mig så åkte vi till Göteborg. Skulle ju kolla på Känn ingen sorg. Satan va bra den var!! Rekommenderas absolut till er som inte sätt den än. Nu ska jag spara lite batteri så hör av mig senare. Puss så länge!


Gottar mig

Hej!

Slutade jobbet för en halv timma sen och nu sitter jag på bussen på väg mot kungsmässan. Måste spontan köpa lite kläder för ska till Göteborg med Charlie och hans familj för att kolla på bio. Så mysigt! Men hinner inte hem emellan och måste verkligen byta kläder så får åka och köpa något nytt. Hoppas jag hittar något enkelt och användbart bara haha. Gick förbi choklad butiken Lindt inne på freeport när jag skulle till bussen så nu sitter jag och gottar mig med lite choklad. Dööör va gott! Nu måste jag spara lite batteri så skriver senare. Pussar!


Försöker igen

Hej!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev något här. Min domän har gått ut men betalade för en ny (byannie fortfarande och för er som inte vet vad en domän är så är det min länk till bloggen. Startade som annuut.blogg.se och betalade för byannie.se). Dock har jag blivit lurad på dem pengarna eller något för det har gått en månad och jag har fortfarande inte fått min domän. Detta är så sjukt jävla tråkigt eftersom jag hamnade på synas och fick massor med nya läsare som nu inte ens kommer in på bloggen. Är så arg på blogg.se för dem hjälper heller inte till trots att jag mailat dem. I alla fall, jag ska fortsätta försöka maila dem och fortsätta blogga ett tag på min gamla domän annuut.blogg.se så hoppas bara fler hittar hit och inte går in på byannie.se.. Dem har heller inget telefonnummer vad jag vet men om någon av er där ute vet så får ni gärna skriva till mig. Nu ska jag iväg efter en dag på jobbet. Hörs senare, puss!


Pics