BYANNIE -

When someone hurts you cry a river, build a bridge and get over it


måndag tisdag onsdag

förlåt för urkass uppdatering men helt ärligt känner jag inte en ända som kan ta det lungt dessa dagar efter jul och innan nyår... men jag ska gå igenom vad jag har haft för mig dem senaste dagarna.

måndag: åkte in till stan med fanny, hittade en hel del grejer som jag kan visa er imorgon om jag hinner. vi åkte hem till fanny vid fem ungefär och sen efter ett tag kom krall&andré. dom stack strax innan halv ett och efter det däckade vi ganska snabbt haha.

tisdag: vi beslutade oss för att åka in till stan igen för att fanny skulle kolla på ett par byxor. så vi åkte in strax innan tre och jag hittade ytteligare lite saker men fanny hittade tyvärr inte sina byxor haha. vi åkte hem runt sju tror jag och sen väntade vi på att pappa skulle komma och hämta oss. vi åkte hem till mig och åt och sen stack vi hem till carle där han, gabbe, nicke & marcus var. så vi kollade på skräckfilm och åkte hem igen innan ett ungefär.

onsdag: fanny vaknade hos mig vid ett och vi åt frukost, fixade oss och sen åkte hon hem och jag åkte till johanna. riktigt längesen jag träffade henne så det var mysigt.

imorgon kommer min älsklingsdenise hem som har varit borta från mig sen julafton, känns seriöst som en evighet.. har planer inför imorgon som ni får veta då. förresten fick jag hem mitt paket men jag vill inte skriva mer nu för det blir bara alldeles för mycket text nu....

julklappar









fick lite smått och gott som ni då ser. fick även veta vad jag skulle få i posten men det får inte ni veta än hihi!

GOD JUL

god jul alla älsklingar!!
har precis kommit hem från farmor, fick 300kr och innan var jag hos farfar&malin och fick nagelgrejer och bodylotions. i morse fick jag även öppna ett valfritt paket och hade redan kollat ut ett. haha fick mina byxor jag skrev om innan. dem svart alltså. får se om jag får dem röda också. mamma sa att ett paket ligger på posten så det skulle lika gärna kunna vara dem. Vi får se.
slänger i vilket fall som helst in vad jag har på mig idag.

7 secrets

oj.. kom på att jag redan skrivit den tredje ''hemligheten'' haha...

you make me smile

hej!

igår slutade vi skolan för i år. hur underbart som helst.
denise hängde med mig hem efter skolan. våra planer vi hade fick ställas in så vi var ganska låga men det blev ändå bättre än väntat. marcus, gabbe, nicke & carle kom hem till oss och badade jacuzzi ett tag. sen vid 6 stack vi hem till rebecca för hon hade tjejmiddag. vet inte hur många vi blev efter ett tag. började med att vi var typ fem styckna men sen kom fyra tjejer till och massvis med killar. rebecca kände väl hälften om man säger så haha. men det blev sjukt lyckat ändå.

vi stack runt halv ett och då sov denise hos mig. i morse vaknade båda ganska tidigt konstigt nog och hon åkte hem ganska tidigt också. sen efter det har jag bara städat och nu väntar jag på mina älskade kusiner som kommer om typ två timmar. åååh vad jag saknar dem!! första gången i hela våra liv som vi ska fira jul tillsammans. kommer bli så enormt mysigt.
orkade inte visa er min önskelista men dessa två står med på listan i alla fall. men längst upp står världens finaste par skor, jeffrey cambell ♥♥♥♥♥

Bye bye

Påväg in till stan nu.. Jätte nervös för jag ska till frissan! Usch jag har så slitna toppar så jag kommer säkert få klippa av en hel del.. Kill me!!


Drömklänningen

har verkligen fallit för den här klänningen, helt galet kär i den. självklart finns den inte kvar någonstans, speciellt inte i XS. Men tänk er den här klänningen och ett par jeffery cambell. den perfekta nyårsoutfiten.. livet är hårt somtimes haha.

bokeh

hej!
har inte bloggat på en vecka som ni säkert märkt, förlåt!! har verkligen haft galet fullt upp.
men jag kan ta helgen lite snabbt sammanfattat.
i fredags hade sara tjejmiddag, vi var en hel del tjejer. åt jätte god mat och hade allmänt kul. senare på kvällen kom ett par killar och sen innan halv ett åkte jag hem och sov.
i lördags gick jag hem till denise ganska tidigt och sen stack vi in till stan och hon köpte en mössa och lite sånt. när vi kom hem fixade vi oss lite snabbt och sen åkte vi till johanna där vi träffade henne och clara och sen gick vi vidare hem till nicke där vi träffade lite fler killar. vi GICK vi hem typ innan ett.
i söndags var jag sjuk hela dagen. jätte segt, låg typ bara och sov.
bokeh

In school

Jag och bästavän, loveu


Godnatt

Nu går jag och lägger mig med julkalendern i bakgrunden och gossipyamasen på. Sleep tight


anny & fanny

hittade lite bilder på mig och min favoritfanny.
fy vad jag tycker om den tjejen alltså, hon är som min lillasyster faktiskt. Guldvärd ♥

ny design

ny design! vad tycker ni? tryck F5 om den inte kommit upp.


smoothie

gjorde precis en smoothie, finns seriöst inget godare när man är lite hungrig!
dricker smoothie vart jag än går känns det som haha, karma, espresso house (dem har fruktansvärt goda smoothies!!), cafeterian i skolan.. haha ja, jag älskar smoothies helt enkelt.
lite konstigt med tanke på att jag hatade smoothies innan, måste fått något riktigt äckligt när jag var liten hah.

i denna har jag haft vanilj yoghurt, ca. 6-8 jordgubbar och en halv banan. ett fett tips är att ta vanilj yoghurt istället för naturell yoghurt. i nästan alla recept står det att man ska ha naturell, men vanilj är tusen gånger godare.

Gottit

Hihi, ibland är det ju bra att hänga med mamma och pappa för att handla! Godiiiiisssss!!


Söndag

Godmorgon!
Igår grejade jag med min nya design till fyra på natten samtidigt som jag snackade med Rebecca & Jacob. Nu har jag bara lite smått kvar på den som jag ska fixa idag. Nu är jag mamma och pappa påväg någonstans, vet inte vart men vi får inte vara hemma i alla fall för det ska vara visning nu i huset klockan 10. Så jag fick inte sova buhu.. Så ni får två bilder på en riktigt trött, osminkad annie...


Karma

Sitter på karma med Rebecca & Emilia. Tog oss ut i regnet så nu är vi lagom blöta.. Så nu tycker jag att vi är värda en fika haha. Uppdaterar mer hemma puss


GRATTIS

YEEES!!!!! jag fick som jag ville! riktigt värd sin plats. Kärleeeeeeeeek

spets? yes please

visste inte om jag skulle ta bilden med auto-fix eller inte så det blev båda två haha.
men detta är alltså tröjan jag köpte i stan när jag var med fanny och denise. passar perfekt till bara ett par jeans, skinjacka/jeansjacka, kängor eller jeans och en ester elenora sjal.

Amanda VS Robin

Två låtar har dem gjort var än så länge, vem är bäst? vem vinner?

Dagens

hallå där!
skulle slängt in ett mobilinlägg igår men det hade tydligen inte kommit upp, bus. Men vi sov hos Fanny i tisdags istället och sen stack vi till stan på onsdagen, så himla mysigt. Köpte två julklappar och en ny tröja som ni ser lite utav på bilden nedan. Har tagit bilder hemma som ni kan få se när jag kommit hem. Hade precis biologiprov också för den delen, gick sisådär. Men men, på bilden ser ni vad jag har på mig idag, jeans, vit topp, skinjacka och mina kära skor som jag fick av mina favoriter Ida, Clara & Johanna. Kärlek på det!


annie och denise

Hej!
har sista lektionen på dagen nu, härligt! imorgon har vi studiedag så idag ska jag först hem och plugga och sen ska jag gå till denise och sen kommer fanny vid sju. vi ska sova hos denise och imorgon sticker vi till stan. kan slänga in ett par mobilinlägg senare med tanke på att denise inte har internet hemma hos sig.

idag kör jag på svarta jeans, odd molly långtröja och en ester elenora leopard sjal. Easy bit.

take me down like i'm a domino

Hej!
tänkte slänga in en TIWT innan jag ska bli ett med min biologibok. Ett tag sen, right?
skinjacka från lindex, linne från ginatricot (tack min älsklingsmolle!♥♥) och jeans från ginatricot. Väldigt enkelt men skönt.

Juldesign?

Hej! Måndag, ny vecka & nya tag.
Idag är jag jätte trött, sov hos Denise i lördags och igår hade vi visning på huset igen. Sen var jag ensam hemma ett tag så jag tog massa bilder för nu ska det komma upp en jul design! Finally, huh? Nu ska jag sy en kudde puss haj


tjejmiddag

godmorgon!
vaknade med denise, fanny & thalena för ett tag sen. dock har fanny & thalena åkt hem.
igår hade jag tjejmiddag, jätte mysigt! johanna, clara, ida, denise, rebecca, thalena, fanny, molle, klara var hemma hos mig så vi var typ tio stycken. vi åt först, sen badade vi jacuzzi och sen kom krall & andré så kollade vi på idol utröstningen och hannah montana the movie haha.
Jätte mysigt var det i alla fall! Idag ska jag städa och har inga andra planer, kommer bara sega hela dagen.
Kan förresten visa vad jag fick utav mina gossisar sen. Har inga bilder på datorn så ni får nöja er med något från min skoldator haha.