BYANNIE -

Mot Alex


Lill-lördag

Hej!

Sitter just nu i soffan och kollar på halv åtta hos mig med mamma. Väntar på att tiden ska gå helt enkelt. Ronja kommer hem vid åtta och då ska jag hjälpa henne med sminkning för hon ska vara docka. Wannabe eller?? Haha nej skämt åsido. Sen ska jag till Denise och då ska hon jag och Jasmine hem till Alex. Suuuuper! Bjussar på en fin bild på en (nästan helt) osminkad Annie med endast linser isatta.


Älskar att skjutsa min syster.. Not


Mysigt

Har precis gosat ner mig i sängen med favoriter pretty little liars. Har precis pratat jäääätte länge med Jennifer. Behövdes verkligen kände jag. Nu planerar jag lite helg med Denise, treeevligt trevligt! Nä nu måste jag försöka koncentrera mig på pll, det är finns ingen svensk text på det avsnittet jag ser så ja hehe...


On my way home

Sitter på bussen på väg hem nu med Johanna och Ronja. Fick köpt allt som behövdes så det kändes himla skönt! Ska prova allt när jag kommer hem så hoppas på att allt passar. Imorgon kommer för övrigt Denise hem (!!!!). Längtat efter henne jättemycket och hon har även med sig Jasmine som jag inte träffat sen i somras så det ska också bli jättekul!


Lunchar

Hej!

Sitter just ni på Johannas med Ronja och pappa. Lunchar lite, tog en hamburgartallrik men orkade knappt hälften haha.. Ska snart in till Göteborg med Johanna och Ronja för att köpa massa grejer till halloween. Så taggad!! Längtar som en galning tills på fredag haha. Aja nu får jag vara lite social mot Ronja och pappa. Hörs sen, pusss!


Inviger den nyrenoverade källaren


Planerar som en galning

 
Sitter med johanna och planerar massvis inför helgen. Ska nämligen på halloweenfest och som vissa vet så går jag ALLTID all in när det kommer till att klä ut sig haha. Älskar sånt här nämligen! Jag och johanna har bestämt matchande outfits och vi går fullt ut med alla detaljer. Kommer bli såååå grymt!! Men som vanligt får ni se detta dagen vi klär ut oss, wait for it... ;)
 
 

Heeeey big eyes

Hej!
 
Lov + tråkigt väder = ingenting att göra... Usch, hate it.. Har alltså inte gjort något alls idag, bara kollat på PLL... Aja sånt ät livet helt enkelt. Har massor med roliga planet till helgen så dit längtar jag massor! Konstigt att jag till och med längtar till helgen när det är lov haha nåt fel på mig. Fördrev tiden lite innan och sminkade mig samt fixade håret för att fota lite grann. Inget speciellt men men, tidfördriv helt enkelt!
 

Going crazy close up


This is me


Dead

Har kollat på PLL hela dagen idag haha. Både hatar och älskar sånna här sega dagar. Mår inte så bra idag heller så skönt att bara ta det lugnt. Ska hoppa in i duschen snart och ha min traditionella take care dag som jag alltid har på söndagar. Sköööönt!! Men först på listan står middag och idag blir det pizza. Gooodiee


Jag svarar

Fick två frågor på bloggen som jag tänkte svara på...
 
"Hur gammal är din mamma? kan inte du lägga ut en bild på bara henne. Hon ser jätte ung ut! :) älskar din blogg"
 
Haha min mamma är 41år så det är väl ändå ganska ungt skulle jag tro. Lägger ut en bild på henne här men där är även mormor också med. Hade ingen bild på bara henne hehe.. Tack så mycket :D
 
 
 
"Vad använder du för jacka nu till vinter? :)"
 

Jag har inte köpt någon jackan än så jag har mina "gamla" jackor nu. Fullkomligt älskar min Odd Molly jacka men har ju haft den i sådär 4/5 år nu haha.. Men annars bor jag i min underbara svarta jacka från Juicy Couture just nu. Ska dock köpa en belstaff snart hade jag tänkt :)
 
 
 
 
 

Om gårdagen

Godmorgon!

Igår då... Först åkte jag in till Kungsbacka med Johanna och sen mötte vi upp Marie för en fika, sen gick vi runt och kollade lite överallt. Köpte balsamspray till mitt löshår, välbehövligt måste jag säga! Sen åkte jag hem till mig vid 6 och åt mat, packade och sen gick jag hem till Johanna. Hade med mig alla hennes kläder som jag har lånar och även en tröja som hon skulle låna av mig. Men jag glömde sååååklart klänningen och jackan jag själv skulle ha på mig haha så typiskt mig verkligen.. Men men, hade även på mig mina svarta linser. Underbara!! Vi gick i varje fall som helst hem till gabbe sen. Mycket trevligt folk, hade faktiskt det väldigt kul! Sov sen hos Johanna och skulle egentligen hängt med henne samt Marie till Göteborg men är alldeles för seg för det så nu blir det en hel dag med PLL, bäst!


Mot gabbe

Har haft fullt upp hela dagen & har ju aldrig internet.. Uppdaterar imorgon! Puss på er.


Fika med Johanna & Marie


Dööö trött

Ska nu lägga mig med några avsnitt av PLL. Haft en jättebra fredag. Bara myst, kollat på TV och ätit pizza tillsammans med min mormor och morfar. Underbart helt enkelt! Men är himla trött eftersom jag haft så fullt upp i skolan idag med halloween fixandet och allt. Puss och godnatt finisar!

Mini bildbomb

Hej!

Sitter just nu i soffan och kollar på film med världens bästa mormor & morfar. Kan faktiskt inte bli mycket bättre känner jag. Tänkte i alla fall slänga in lite bilder från idag. Jag och miina var dockor som ni ser, Rebecca var en död smurf hahaha och Elina var en vampyr. Gick runt på stan och skrämde folk ett tag. Så himla kul hahaha! Aja här får ni alla bilderna.


Docka idag

Hej!
 
Åh blev så sur igår.. Mitt internet på mobilen tog slut så nu kan jag inte mobilblogga om jag inte är hemma eller någon annan stans där det finns gratis wifi.. Suuurt! Aja. Igår var jag på Miinas cheerträning och sen så sov jag där. Himla mysigt! Idag gick vi upp tidigt och satte på oss alla möjliga konstiga grejer och smink haha. Har nämligen halloween dag idag i skolan så vi var dockor. Har dem tyyyyngsta lösögonfransarna någonsin haha, längtar tills jag kommer hem och får ta bort dem. Sen har jag kolsvarta linser. Nice!! Ni får en webbcam bild på mig och Miina. Har tagit massor med fler bilder på allt och alla idag med telefonen som ni får se sen.
 

Uppdaterar senare

Haft en gaaaanska stressig dag, uopdaterar senare. Puss!


Svarar på frågor

1.hej ligger din skola så nära havet? vad heter din skola? och kan inte du typ göra inlägg där du svarar på frågor. så när det kommit typ 10 frågor så gör du ett inlägg och svarar på dom typ Q/A.

Svar: Nära vattnet ja, är ju inget hav precis ;) Den heter NTI gymnasiet och jo absolut! Börjar nu :) 

2.Vart köpte du dina platå converse? Snälla svara, letar sönder efter sidor där man kan köpa :( Och älskar din blogg!

Svar: Dem köpte jag faktiskt på Ebay, hoppas du hittar några!! Tack så mycket ♥

3.Vilket fint halsband! Vart har du köpt det?

Svar: Tack! Oj himla bra fråga.. Fick det i konfirmationspresent för ett braaa tag sen :)

4.Snälla tipsa om snygga vinter skor och vinter jackor!!:)

Svar: Jag själv tycker lätt bäst om belstaff, dolomite, moncler och eleven elf men kan bli lite tråkigt då alla har dem men dem är i alla fall dem finaste vinterjackorna. Sen skor tycker jag bäst om uggs, jeffrey campbells kängor, primeboots och ash :)

5.vilken skolan går du på?

Svar: NTI på södra hamngatan :)

6.vart har du köpt linnet? :)

Svar: Bikbok i vintras förra året :)

7.Asså shit vilket hår du har? växte det typ otroligt fort? du måste verkligen göra ett inlägg där du berättar om ditt hår osv. för det är sjukt vad fint det är!! var stolt

Svar: Haha önskar det var så! Tack så hiiimla mycket men det är tyvärr löshår. Har berättat om vilka hårprodukter jag använder varje dag osv innan, så leta lite bland mina inlägg så hittar du säkert. Om inte, fråga igen :)


Bästa dagen på såååå länge

Oj shit vart ska jag börja.. Åkte till jensens med min familj idag då, fick som sagt även veta att min morbror mattias skulle följa med oss så när vi åkte dit tog det liiite tid för oss att komma in för dem som jobbade där var lite sega men men. Sen när vi gick fram till vårat bord såg vi då Mattias men så tittade jag "förbi" honom och ser min mormor och morfar. Ni som inte följt min blogg så länge vet nog inte att dem bott i Thailand under en längre tid och jag har bara träffat dem en gång sen dem flyttade. Jag har varit så van med att alltid ha dem här eftersom dem bodde i en gäststuga på våran tomt och har gjort det så länge jag kan minnas. Alltså det var verkligen det sjukaste! Så jävla glad så jag kan inte ens beskriva, det var som en dröm verkligen. Trodde dem skulle komma hem i januari eftersom det var det var som var sagt så skulle till och med ha firat min ALLRA första jul utan dem. Åh shit, har gråtit hela dagen idag känns det som. Bästa på länge.
 

Mot restaurang

Nu åker jag, mamma, pappa och Ronja till Göteborg för att äta. Är så hungrig så äter lite rostade mandlar på vägen, så himla gott!! Min morbror Mattias ska också med oss till Jensens, mysigt mysigt. Nu ska vi åka, uppdaterar där sen. Pusss


orkaa

Hej!

Trodde jag hade bloggar innan men nehe det ville inte komma upp.. Aja.. Idag hade vi två lektioner, estetisk kommunikation och media produktion så det var himla chill! På media lektionen så filmade vi bara, haha så jävla kul. Alla gjorde fel hela tiden och skrattade typ 95% av tiden. Rebecca var så himla flummig hela tiden haha. Aja efter skolan så gick jag och miina och köpte lite grejer. Till vad? Hm det ser ni på fredag.. ;)


Two pieces?

Har precis lagt mig i sängen med ett avsnitt av pretty little liars. Standard standard... Såg ju på Hollywood fruar, sjukt hur galen Gunilla är. Allvarligt talat asså haha.. Imorgon har vi en ganska chill dag, bara filma typ. Sen ska jag äta på restaurang med min familj, så mysigt!! På tal om familj, här får ni en bild på mamma och mig för en stund sen. Båda har på sig one piece, haha fult.


Buhu sista...

Sista avsnittet av Hollywood fruar nu, slut på tisdags standard myset då...


Så gosigt så

 
Frös som jag vet inte vad när jag kom hem så slängde på mig min one piece och gjorde lite pannkakor. Var ett bra tag sen som jag åt nu men har fortfarande världens matkoma haha orka.. Nu sitter jag och kollar på pretty little liars för övrigt. Börjar lite smått fastna i serien nu, hm.. 
 

Seg

Godmorgon!

Hade som sagt prov imorse, gick väl hyfsat bra skulle jag tro. Sen hade vi matte och nu har vi lunch. Sen har vi bara en lektion kvar, skönt! Sen när jag kommer hem funderar jag på ifall jag ska orka ut och springa, var ett tag sen nu.. Så kallt ute ju!!


Blä


Naglar

Körde på lite höstigt halloween tema den här gången. Passande nu liksom. Så jäkla snygg färg för övrigt!! Sen är det första gången som jag har en dekoration på. Visst var det snyggt? Nu ska jag äta i alla fall, så himla hungrig eftersom jag inte ätit sen skolan, hann ju inte det när jag kom hem.. Puss!


Hemåt

Sitter nu på bussen på väg hem. Så skönt att jag hade inställt sista lektionen! Ska i alla fall hem en snabbis nu, käka & hämta pengar sen ska jag direkt till Hanna eftersom jag som sagt ska fixa naglarna idag. Sen mååååste jag hem för att plugga. Usch usch men jag har tur som får Göta provet imorgon. Lider med halva min klass som gör sitt nu hehe.. Slänger in en bild på mig och min fina vän Johanna. Tog bilden från hennes blogg.


Dagens

Topp från Gina tricot, klocka från HFY, armband från StyleByLouise, jeans från gina tricot & Primeboots.
 

Godmorgon! Har precis börjat min första lektion. Har svenska och skriver noveller men sitter just nu lite fast och har en aaaning idébrist så bloggar lite istället. Så himla skönt, skulle haft prov idag egentligen men dem har delat upp klassen så vissa har idag sista lektionen och andra har imorgon första lektionen så jag har imorgon. Vilket betyder att jag slutar tidigare idag, får en extra dag till att plugga och även får liiite sovmorgon imorgon. Underbart! Känner att den här måndagen faktiskt blev lite bättre än väntat. Skönt!
 

Söndagsmys

Har precis gosat ner mig i min säng med pretty little liars framför mig. Underbart!!! Har hunnit plugga en hel del idag. Hoppas att det har fastnar lite grann i alla fall. Imorgon ska jag för övrigt göra mina naglar, skönt! Har sån himla utväxt nu, fint.. Aja nu ska jag fortsätta se på pll, puss och godnatt!


Mina tänder

Sjukt hur snabbt mina tänder har ändrats! Såg denna bilden idag och blev jätte förvånad. Mina framtänder har flyttats bak så mycket och mina huggtänder sitter också mycket längre bak nu. Sjuuuukt!!


Plugga är tråkigt


Underbart

Mamma har bakat äpple och hallonpaj, så sjukt underbart! Nu ska jag även sätta mig och plugga en stund. Har prov imorgon på typ tidningens innehåll och historia. Dock muntligt så det är ju skönt. Solsidan ikväll också, blir ju inte bättreeee


Yesterday

Hej!

Igår var ju vi hos Pontus som sagt. Hade det hur kul som helst igår faktiskt! Först när vi skulle gå till Pontus hittar vi mega stora ballonger på vägen dit så vi tog dem med oss till honom haha.. Vi stack dock vid elva, inte för att det var tråkigt för det var det inte. Men vi stack i alla fall vidare till en tjej som heter Olivia och där var det nästan ännu roligare! Kände så mycket mer utav folket som var där så det var himla kul. Stack därifrån vid två tror jag det var. Då åkte jag och Denise i alla fall hem till henne så sov jag där. Slänger in tre bilder på mig och mina favoriter från igår.


Curls

Hej! Nu tar jag och min bruds snart bussen till Pontus. Har på mig nylonstrumbyxor, en tunika från Gina tricot och paljett shorts från bikbok men allt är Johannas hehe, tyvärr. Kör även på lockigt hår idag. Tycks?


Mys med mina bästa


Lördag love


Förändrats eller?

Nu säger jag godnatt för idag. Som ni såg hade jag och Denise gjort massa gottit, fruktsallad, grönsaker med dipp osv. Som jag sa innan. Himla mysigt! Har bara suttit och pratat, lyssnat på musik och bara chillat. Nu ska vi i alla fall sova, är så himla trött, även om jag sov innan haha.. Aja lägger upp en bild som togs för ett braaaaa tag sen! Har jag förändrats haha? Saknar dock mitt bruna hår såååå mycket..


Mysigt


Godmorgon Annie

Kollade ju på film, somnar, vaknad upp nu och får panik.. Haha var så säker på att Denise skrev att hon skulle komma klockan 18 och när jag vaknade var klockan 19.20 och min mobil var död. Tänkte ju självklart att hon hade ringt tusen gånger så satte på mobilen och ringde henne direkt. Själv fattade hon ingenting och sen sa hon att hon hade skrivit klockan 8, inte 18 haha. Skööönt.. Nu orkar jag dock inte vänta på henne mer så nu ska jag få i mig lite att äta. Pusss


Äntligen

 
Äntligen har dem svarta primebootsen blivit lagom mjuka så jag kunde vika ner dem. Underbart!! Visst är det himla snyggt?
 
Sitter just nu i soffan och kollar på people like us. Fattar inte så mycket för finns ingen svensk text, buhu.. Snart kommer denisan hit i alla fall så ska vi bara ha myskväll. Tänkte göra fruktsallad, grönsaker och dipp, lite choklad fondue osv osv. Gottt!! Nä nu ska jag kolla klart på filmen och sova lite kanske hehe. Puss så länge!

Produktionsdag

Hej, godmorgon eller något ehe..

Sitter just nu på spårvagnen till skolan med Elina, Rebecca & Miina. Har varit på något kultur museum. Kul kul! Så nu har vi lunch och sen grupparbeten. Chill dag! Efterrätt också idag, jaaa!!


Gröna linser


Ny header & större text

 
Var så trött på att inte ha bilder i headern så gjorde en ny snabbt. Ändrade även texten större och gjorde inläggsrutorna mindre. Dock är jag tveksam på att jag vill ha det så litet.. Får se hur jag gör. Vill egentligen göra om min design helt från grunden men måste ha mer tid bara. Men jaja såhär blir det så länge i alla fall! Vad tycker ni?

Länkbyte - Klara

Kör ett länkbyte med världens goaste tjej klara! Hennes blogg innehåller, foton (hon har typ världens bästa kamera och hon är huuur duktig som helst), hon skriver om sin vardag och kläder. Så längesen jag träffade henne också.. Men i alla fall, kolla på hennes blogg. Absolut läsvärd! KLICKA HÄR ELLER PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!!
 
 
snygg ocksååååå!!

Sweet n salt

T-shirt från H&M, jeans från Gina tricot och skärp från Tessie.
 
Detta inlägget var tänkt att komma upp myyyycket tidigare men men, shit happens. Kom hem för inte så länge sen och nu ligger jag i soffan och väntar på maaat. Pratar med denise om morgondagen och om lördagen, mycket att prata om haha.. Så himla död också, måste duscha och åååh orkar inte. Problemas problemas.. Fick förresten hem mina gröna linser också! Baallttt! Jättefina faktiskt, ni får se bild sen för nu ska jag och min familia äta taccos. Torsdagsmys!!

Curls

Ber om ursäkt för seg uppdatering men har verkligen försökt med appen ville idag inte samarbeta! När jag då istället skulle lägga ut från datorn så fick vi inte ha datorerna på lektionerna så den sög.. Men nu är jag i alla fall på väg hem. Sitter på pendeln och har precis ätit på Burger king som ni såg hehe.. Hade idrott alldeles nyss. Så sjukt roligt!! Hade fäktning och det var verkligen jätteroligt. Först var jag dock jättesur eftersom jag som är en av dem minsta inte fick kläder som passa eftersom dem större tog dem minsta kläderna. Hade för stort bröstskydd, för stor jacka, för stor hjälm osv. Men det löste sig tillslut. Dock fick jag inget svärd förrän efter typ en halv timma haha.. Nu ska jag ringa Denise, pusss


Gott efter idrotten


Okej okej, ska försöka

Ska verkligen försöka få min blogg roligare. Mer som i somras. Tyvärr är mitt liv inte as kul nu heller då blir lite svårt att skriva roliga saker men ska försöka så gott jag kan. Roligare bilder, mer kollage, mer bilder på vad jag gör och mer bilder på mina vänner. Vad sägs? Kom jätte jätte gärna med förslag om hur det ska bli roligare att läsa! Just nu säger jag i alla fall godnatt tills imon, pusss


In the sofa

Hej!
 
Åh har världens matkoma just nu. Pappa hade lagat mat OCH gjort äppelpaj.. Så nu ligger jag i soffan död och kollar på halv åtta hos mig med min familj. Funderar på att köpa en jacka med kamouflage tryck. Inte en sån som i princip alla har utan en med volang i ryggen och med lite nitar där fram. Jättesöt var den faktiskt! Får se hur jag gör med deeeen. Slänger in en bild på mig och ronja en snabbiis
 

Väntar..

Hej!

Slutade 10.50 idag så efter det gick jag och lunchade på Jensens med Rebecca och miina som ni såg. Sen tog jag pendeln till Kungsbacka och nu sitter jag och väntar på Johanna och Denise som slutar kvart över tre. Lite segt, är typ 35min kvar nu haha... Jaja. Nu ringer Jennifer vilken sekund som helst så uppdaterar senare. Pusss


Med mina fina


Babysis

Sitter med Ronja och kollar på Hollywood fruar. Har precis duschat och jag och Ronja fotade innan. Bara lite gosiga syskon bilder. Ville ha en på henne och mig som bakgrund. Ska snart lägga mig med min engelskabok. Suck.. Skönt att vi slutar 10.50 imorgon! Underbart verkligen. Slänger in två bilder på mig och ronjis.


Pizzamys


Efterfrågat: Mina jeffrey campbell

 
Haha jaa.. Man märket ju vilka som är mest använda. Mina vanliga svarta har blivit sååå fula. Ska köpa nya faktiskt. Slitna, och till och med klacken sitter löst. Sen kommer mina spikes som jag använder himla flitigt hehe. Kolla bara där bak på dem, tappat en heeel del nitar! Fotade snabbt, därefter att dem står så "stökigt". Snörena ligger lite hur dem vill och flärparna eller tungorna som andra säger, vet inte riktigt vad det heter dem är jätte långt ner haha. Duktigt av mig att ställa upp dem sååå fint!

Fortfarande död

Inte nog med att jag missade en buss och två pendlar imorse haha.. När jag kommit till Mölndal så stannade pendeln där i en kvart? Åh orkar inte.. Hade inte ätit frukost heller så var ju inte så pigg precis. Nu är jag i alla fall påväg hem så det är himla skönt. Har inget smink på mig eller nåt så hoppas att jag inte träffar någon på bussen nu.. Aja idag har vi i alla fall filmat hela dagen typ. Kul kul!


Död

Godmorgon..

Kan dock inte säga att jag har haft en speciellt "god" morgon haha. Började med att jag vaknar 07.07 och bussen gick 07.05.. Nästa buss gick 07.20 så den hann jag med men den var fem minuter sen. Så gissa vad? Missar ju såklart pendeln!! Åh va arg jag blir... Ser ut som om att jag precis vaknat också, vilket jag egentligen har då men fick slänga på mig kläder och strunta in att sminka mig och fixa håret. Jaaaaa! Nä fy..


Natti

Går nu och lägger mig, har precis gjort massor med övningar. Alltså typ situps, plankan osv. Ni fattaaar! Så nu går jag och lägger mig med en bok. Usch men måste läsa ut en bok i engelskan och jag har inte ens börjat. Älskade att läsa när jag var liten, läste ut en bok på en dag utan problem. Älskade verkligen böcker! Undrar vad som hände..? Upptäckte väl internet eller något haha.. Slänger in en bild som passar perfekt in på mig, haha dör..


Beställt

Har precis klickat hem ett par gröna linser! Ska bli intressant att se hur det blir. Har ju bara haft bruna innan. Men detta ska bli himla kul att se faktiskt, funderat länge på att beställa ett par och nu äntligen gjorde jag det. Beställde som vanligt från fargadelinser.se och linsen jag beställde hette  Freshlook Colorblends Green . Klicka där för att komma direkt till linserna. OCH en viktig sak, ska ni beställa så glöm INTE att beställa linsvätska och linsbehållare. Importante!!
 

Frågor

Jag får en del kommentarer och jag kan inte svara på alla i olika inlägg hela tiden. Så har ni kommenterar något, kolla i samma inlägg ifall jag har svarat. En smart grej om man är anonym är att skriva sin mail (gör en ny random mail om du vill fortsätta vara anonym) så skickas det till dig när jag svarat. Kan som sagt inte svara på alla era frågor i enskilda inlägg hela tiden.


Måndag

Hej!

Usch vad jag är trött idag.. Gick upp tidigt för skulle till tandläkaren och spänna tandställningen. Sen åkte jag till doktorn för att ta blodprover och sen åkte jag till skolan. Blev alltså ingen sovmorgon för mig inte.. Nu är jag i alla fall på g hem. Sitter just nu i bussen så inte så långt kvar. Ska se om jag hinner ta kort på mina Jeffrey och mina bikinis sen. Har fått frågor om dem så får ta tag i det nu. Sen ska jag se om jag kan ta kort på det jag och Ronja köpte också. Slänger in en random bild från arkivet. Den är ifrån lördags faktiskt!


Höjdpunkten

Ska svara på era frågor efter solsidan, puss


Söndag

Hej!

Sov hos Denise igår och åkte hem för typ en och en halv timma sen. Är så seg idag verkligen. Vaknade sent och det gör inte saken bättre.. Nu ligger jag och äter choklad i alla fall samt kollat på pretty little liars. Miina sa att den serien var mycket bättre än desperate housewives så blev ju tvungen som den serieälskaren jag är hehe.. Aja nu ska jag fortsätta kolla. Pussss


Love gäst blogg


Hos Tim

Hej! Sitter just nu hos en kille som heter Tim. Var som sagt på middag hemma hos Johanna innan. Himla mysigt!! Slänger in en bild på mig och Alex, puss pusssss


Bästa Alex ❤


Mysigt

Nu sitter jag på pendeln med ronjis. Har hittat en del grejer till henne faktiskt! Själv hittade jag också ett skärp, en topp och tre iPhone skal. Nice nice! Nu ska jag i alla fall hem och fixa mig. Sen ska jag till Johanna och äta middag med henne, Denise, Moa, fredrica, Maja, Emelie och Mathilda. Får se vad vi hittar på sen. Slänger in en bild från Ronja son jag tog för en timma sen. Lunchade på Jensens. Trevligt!!


Bebisen

Hej!

Sitter på pendeln just nu med min finfina lillasyster. Ska in till Göteborg och handla kläder med henne. Gosigt! Igår var jag, Johanna och Denise hemma hos Martin ett tag. Satt bara och snackade typ. Mysigt mysigt! Sov hos Denise sen och åkte hem därifrån innan elva eftersom jag ska in till Göteborg. Blir inte att vara där så länge då jag måste hem för att fixa mig inför kvällen. Uppdaterar mer senare. Puss på er!


Fredrik My man!!

Hallå där!
Träffade denna snyggingen på kröket jag var på! Hon är tydligen syster med en kille jag har hållit på med. Hehe obs...


Gästbloggning av en cool tjej

Hola friendos, hur är det? Bra hoppas jag!
Just nu sitter vi hos Martin med hans kompisar och Johanna och Annie. Ett härligt gäng!

Ett tips till alla läsare. var er själva!!!
Ha det bra goingar med vänliga hälsningar Denise vicktoria Melin!


Fredags outift

 
Pälsväst från Chic, skinnjacka från Lindex, stickad tröja från FAV, shorts från gina tricot, nylsontrumpbyxor från Lindex och tillsist, primeboots. 
 

Visst blir mina outfit bilder bättre nu? Ska fortsätta med detta eftersom jag har Emilia som jag fota åt mig innan skolan. Behöver bara ta med mig min kamera så löser hon resten. Arbetar ju med datorn hela dagarna så blir perfekt! Sitter just nu på svenskan i varje fall, ska börja med våra noveller idag. Kul kul. Hade mitt matteprov innan och det gick ju inte så bra kan jag ju säga. Gjorde inte ens tillräckligt med uppgifter för att kunna på ett E. Bra jobbat Annie, bra jobbat..

Fredag = efterrätt i skolan


Säämst

Hej!
 
Sitter och just nu försöker plugga matte eftersom jag har matteprov imorgon. Men det går ju sådär kan jag ju säga. Ni vet, man ska försöka plugga men man tänker på allt annat förrutom plugget. Vad man ska göra i helgen, vad man ska ha på sig imorgon, vad man ska äta till middag (okej det kanske bara är jag som tänker på mat) men men. Ni fattar! Så är det för mig just nu i alla fall. Seeegt.. Kommer nog få mitt första F imorgon skulle jag tro. Åh jag är så dålig på matte, ännu värre på prov! Slarv-fels-kungen, jo det är jag det.
 

Sorry broes

Haha ni som trodde att jag var seriös med mitt ketchup inlägg så trodde ni fel hahaha!! Var verkligen inte seriös, det var jordgubbskräm jag åt och inte ketchup. Sen ska jag inte ha någon bantningsblogg och uppmana folk till att gå ner i vikt. Absolut inte! Haha jaja nu har jag fått det sagt i alla fall.


Finaste ögonen!!

Åh min kusin har så extremt fina ögon. Blir så avis!! När jag ändå är igång kan ni ta och kolla in hennes gosiga blogg, www.ericabech.blogg.se


Ketchup

Hörde att en liten skål med ketchup till frukost höjer och behåller energin samt att man går ner i vikt fort! Man är tydligen mätt väldigt länge också så man behöver inte så mycket till lunch heller. Visst är det bra!? En skål ketchup till frukost, here we go!


Fyfan för detta...

Godnatt från en extremt förfrusen tjej.. Alltså det är så galet kallt, känner mig som en chihuahua i Antarktis eller nåt.. Går liksom och lägger mig med tjock tröja och mjukisbyxor, precis som på bilden. Buhuuu.. Nej, en fet tummen ner åt svensk höst och vinter.. Samt en tumme ner åt mitt kalla lilla hus aka sommarstuga, yeeeeey!


Sis

Hej!

Usch va trött jag har varit idag... Kom hem och började direkt plugga på matten. Sen när jag var klar så kollade jag lite på one tree hill och nu har jag precis ätit. Usch usch, hur trött som helst verkligen. Bjuder på en bild på mig och sis, haha.


Gott

Hej!

Sitter just nu på ching palace med mina favoriter Rebecca och Elina och äter lunch. Var som sagt på museum innan med klassen. Trevligt trevligt. Ska snart tillbaka till skolan och ha sista lektionen. Har media så det är chill. Uppdaterar senare, pusss!


Museum


At the bus

Godmorgon!

Idag är jag uppe tidigt ser ni, sitter just nu på bussen faktiskt. Dock han jag inte äta frukost så dör av hunger känns det som.. Tur att mina skola erbjuder frukost för 10kr, hur bra??? Aja var lite seg med bloggandet igår men mådde inte så bra faktiskt.. Mycket som händer nu känner jag. Skulle egentligen behöva en del tid för mig själv, men jaja. Idag har jag i alla fall på mig svart transparent tröja från Gina, leopard jeans från bikbok, halsband från glitter och kofta från någon random butik som jag inte kommer ihåg. Ska försöka ta bättre bilder nu känner jag. Har en plan nu förstår ni om hur jag ska göra med mina outfit bilder. Håll ut friendoos


Mysigt


On my way

Sitter just nu på öresundståget på väg hem. Känns som att dagen idag har gått jätte fort! Så skönt. Hade ju bara två lektioner så inte så konstigt hehe.. Idag har jag på mig stickad tröja från FAV, shorts från Molly bracken, skärp från tessie, nylonstrumbyxor, hunter stövlar och juicy samt Marc Jacobs väska. Skönttt. Syns dock inte mycket av outfiten på bilden så kanske kan bjuda på riktiga outfit bilder senare.


Nattis

Går och lägger mig nu, trött som bara den. Måndagar suger hehe. Imorgon har vi inställd första lektion så får lite sovmorgon. Skönt!! Sen efter jag slutar så ska jag träffa finaste denisan. Gosigos! Aja nu måste jag sova, godnatt!


Underbart

Pappa har grillat idag, så underbart!! Sen till det så kollar vi på halv åtta hos mig. Love it! Nu ska jag plugga lite matte och även lite svenska, mindre kul men sånt som måste göras. Puss så länge!


Smile, just smile


Skön lärare

Skön lärare som bjuder på godis, jaaaa!!


Måndag

Godmorgon!

Sitter just nu på bussen på väg till stationen. Börjar halv elva så det är ju himla skönt! Har idag på mig slitna jeans från gina, stickad tröja från FAV, minnetonka och rock n blue jackan. Lite slappt men skööönt. Kom nu på att jag skulle haft en sjal på mig haha attans! Jaja slutar hyfsat tidigt idag, nu kom jag också precis på att jag glömde plånboken hemma så nu kan jag inte köpa balsamspray.. Åh så dumt.. Aja shit happens!


Goodnight kiss

Har precis gosat ner mig i sängen tillsammans med en fin film. Älskar söndagar samtidigt som jag avskyr dem. Tycker om dem eftersom man får så mycket tid för sig själv. Använder alltid söndagarna som en "take care" dag. Duschar, sätter på ansiktsmask, nopprar ögonbrynen osv.. Himla bra i alla fall! Nu ska jag fortsätta kolla på min film, här får ni en godnatt puss från mig hehe


Solsidan

Nu börjar äntligen solsidan! Som jag har längtat. På detta så har jag och min familj även tagit fram en massa gottit. Så mysigt!


Pappa är bäst


Fyfaaaaaan

Godmorgon!

Har precis ätit frukost och nu ligger jag i sängen och kollar på one tree hill. Igår så åkte jag och Jennifer till Markus där även Henke var. Senare mot kvällen kom Denise, Maja och Natalie. Vi satt bar och snackade hela kvällen. Trevligt! Däremot så hade jag lovat mamma att komma hem en viss tid och ta en viss buss. Gick en bit till busshållplatsen, väntar på bussen, har batteri på mobilen men så dör den helt random. Den gick inte att starta den så kunde ju inte betala bussen eftersom jag alltid köper sms biljett.. Då var det verkligen bara att börja springa haha, kunde ju inte komma hem senare med tanke på att mamma hade blivit jätte orolig och satan va jobbigt det var.. Bra träning!


Pizza

Myser med min gosiga lillasyster framför tven med pizza och fruktsallad. Gottit gottit!


Mot Hemköp för lite gottisss


Godmorgon typ..

Hej!

Igår stack jag ju till Denise. Där var även Maja och Johanna, vi åt taccos och fixade oss. Väldigt trevligt! Sen åkte vi hem till Nicke, massa roligt folk så det var kul. Var där ett bra tag, åkte hem vid två/tre tror jag det var. Eller ja, åkte hem till Denise rättare sagt. Jag, Maja och Natalie sov där. Vi vaknade vid tio idag och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Somnade framför one tree Hill för några timmar sen och vaknade för inte alls så länge sen. Får se vad jag hittar på idag, är så trött så orkar i princip ingenting faktiskt..


Förberedelser

Ska alldeles strax bege mig mot Denise tillsammans med Johanna. Har lockar håret och resten gör jag hos Denise. Mysigt! Ska även äta där, trevligt vaa? Outfit får ni se sen när jag är klar. Har inte ens sminkat mig än hehe. Jaja nu kommer Johanna vilken sekund som helst så jag uppdaterar senare. Puss på er så länge!


Friday!!

Hej!

Sitter just nu på pendeln, har haft en helt okej dag idag. Först matte, sen lunch och då fick vi glass till efterrätt eftersom det är fredag. Gottit! Sen hade vi svenska och sen var jag och miina på matrådet. Göttt. Efter det så gick jag och mötte upp Jennifer, köpte lite smått och gott och ja nu sitter jag på pendeln som sagt. Bjuder på en dagens också. Har på mig nylonstrumbyxor, uggs, tunika från gina och poncho från FAV.


Breakfast

 
Godmorgon!
 
Bjuder på två goa frukostbilder innan jag sticker till bussen, vilket jag borde göra precis nu så skyndar mig som satan med detta inlägget men jag uppdaterar senare för slutar hyfsat tidigt idag men funderar på att kolla på lite grejer i stan först.. Får se, puss så länge!

Kanelbullens dag

Hej!
 
Började skolan vid halv elva. Skönt! Hade engelska, samhäll och sen idrott. Hade zumba på idrotten, sjukt roligt och jobbigare än vad jag trott haha. Sen åkte jag hem i alla fall och sen hämtade jag Denise. Vi åkte tll mig och bakade kanelbullar eftersom det faktiskt är kanelbullensdag idag! Det var jättemysigt faktiskt. Men hon hann åka innan bullarna var klara så nu sitter jag själv och äter på dem haha, jaaaa... Nu hade jag tänkt att ta en snabb dusch, borsta tänderna och bädda ner mig med.. Gissa vad? One tre hill jajemen! 
 

Tre kärlekar


Lilsis

Hej!
 
Har precis suttit på mig sovkläder, borstat tänderna, tvättat bort sminket och flätat mitt hår. Så nu ligger jag i sängen och ska alldels alldeles strax sätta på ett avsnitt med oth. Love life! Har även hunnit plugga lite på min, rebeccas och miinas engelska redovisning som är tills imorgon. Scaaaary.. Aja det blir bra. Ska även beställa hem två stycken goingar som ni får se bild på imorgon. Sååå nice! Längtar tills jag får dem, wihiiiii! Aja nu ska jag kolla på oth. Puss och godnatt från mig och min fina lilsis ♥
 

New pants

Hej!
 
Kom nästan precis hem från kungsbacka. Mötte upp Denise på hennes skola och sen gick vi till Linneas och fikade. Satt där i typ en och en halv timma och bara pratade, så mysigt! Sen gick vi runt lite grann och jag bestämmde mig för att köpa mia efterlängtade byxor (dem som jag skrev satt fult på mig hehe). Provade dem och dem satt inte så fult som jag hade fått för mig. Denise lyckades även övertala mig om att köpa dem och det är jag faktiskt glad över! Köpte även ring på gina men det var inget speciellt. Slänger in en bild på mina nya lovers!
 

Kaaallt

Hej!

Har ju studiedag idag så har kollat på one tree Hill hela morgonen, duschat, ätit, klätt på mig och nu sitter jag och väntar på bussen i kylan. Satan va kallt det är nu!! Fick en frågan om vart jag köpt min odd molly jacka, jag har köpt den på tara för många år sen så den finns inte där längre tyvärr.. Ska i alla fall möta upp Denise nu så ska vi ta en fika och lite så. Gosigt va?? Bra nu när det är så tråkigt väder. Aja nu ska jag hoppa på bussen, puss så länge!


Gottt

 
Kom nästan precis hem från skolan, har inte mått bra idag heller.. Nog påväg på att bli sjuk skulle jag tro. Skönt att vi har studiedag imorgon då så jag kan vila ut lite! Har just nu hunnit diska all disk här hemma och nu gör jag mig förtjänt lite halvt mosad kladdkaka haha. Gotttitttt! Ska sätta på one tree hill nu så hör av mig senare. Pusss

Godmorgon...

Godmorgon!

Sitter nu i bussen på väg till stationen.. Blir så sur för bussen var försenad så nu missar jag säkert pendeln så jag kommer sent till skolan.. Orka..! Mår heller inte jääätte bra för tror jag håller på att blir förkyld usch usch, ingen bra dag idag känner jag. Men vi har studiedag imorgon vilket är himla skönt! Ska svara på era kommentarer sen också, det var någon som ville ha mer info om löshåret så ska göra ett inlägg om det sen. Puss så länge!


Haha kvällshumor

Skönt random sms från min kusin i Västerås jag får helt oväntat såhär haha...


Come closer


Systrarna Carlsson

Hej!

Usch va dåligt jag mådde igår, inte alls bra.. Åkte till Jennifer och hämtade mina grejer jag hade där och sen åkte jag till rydet och mötte upp Alex sen åkte jag hem och sov. Idag var en bättre dag dock! Började sent, hade två lektioner och sen åkte jag hem. Skööönt! Var precis och handlade mat med pappa så ska göra fruktsallad nu och sen sätta mig för att plugga. Duktig vaa? Tanken var dock att jag skulle ut och springa men vädret får mig att tveka lite usch usch..