BYANNIE -

Säger hejdå till bloggen

Har inget internet förrän nästa månad, så därför jag inte bloggar. Går liksom inte hehe. Hör av mig igen på lördag då jag har internet! Puss så länge


Ja det är såhär vi ser ut när vi går ut

Hej!

Vi har precis filmat lite scener till våran film som vi gör på medieproduktionen, jag och miina gick runt i sovkläder. Fint va? Haha nej.. Nu har vi bamba och sen ska vi ha någon slags föreläsning med United sisters. Idag har även jag och min kärlek 4 månader, så mysigt! Nu ska jag vara lite social mot miinisen. Puss så länge!


Jag är siemst

Hej!

Alltså hade skrivit typ två inlägg till bloggen, det första glömde jag lägga upp så strunta jag i det och samma med det andra. Sämst är jag... Jaja. I fredags tog jag det väldigt lugnt. Kollade pretty little liars men jag var väldigt ledsen och nere i fredags så Charlie kom hem till mig på kvällen och fick mig på bättre humör. Vi var dock tvungna att sova, eller i alla fall jag för jag skulle öppna på jobbet. Var där innan tio och öppnade och jobbade bara till två. Sen väntade jag på Denise till klockan 7 typ så åkte jag hem till henne. Åt choklad fondue, tröttnar aldrig på det haha. Idag har jag typ sovit igenom hela dagen. Var hos farmor och fikade ett tag. Men annars har jag inte gjort någonting. Mamma fick lite fina blommor såhär på mors dag men vi bestämde oss för att inte köpa något större eftersom hon har valt att följa med mig och Charlie till Turkiet med tanke på att hon gärna vill träffa sina föräldrar. Sen älskar ju min mamma sol så det var ju bara plus.


Love fridays

Hej!

Glada för att det är fredag? Om inte så är ni ju galna. Jag har precis slutat, slutar egentligen klockan tre men vi slutade tidigare idag. Vissa behövde inte ens gå på sista lektionen men jag kände att jag hellre får saker klart direkt så känns skönt. Ska nu hem, sola, städa, plugga lite grann och sen ska jag vara med Charlie. Vill handla lite också, typ jordgubbar. Har varit så sugen på det! Får se hur jag gör, är ganska fattig nu i slutet av månaden haha. Jaja, sånt är livet helt enkelt. Nu måste jag spara på mitt batteri. Puss så länge! Klänning från MQ och jacka från rock n blue.


Dröm

Hej!

Gick till skolan till två/halv tre ungefär. Gick på typ en lektion för hade först tid hos tandläkaren så lagade ett hål där. Sen åkte jag till skolan, åt lunch och efter det hade jag redovisning. Det gick nog helt okej bra skulle jag tro! Så ja, efter det åkte jag ju hem. Duschade, fixade mig lite grann och sen åkte jag till Denise. Skrattade, pratade och lagade middag tillsammans. Blev en slags pasta carbonara med kyckling. Hur gott som helst! Sen åkte jag hem och kom hem till mig nästan samtidigt som Charlie och nu har vi bokat resa till Turkiet. Om 21 dagar åker vi!! Direkt efter skolavslutningen, så sjukt underbart. Längtar redan ihjäl mig! Nu sitter JAG (Charlie vägrar för han går på diet) och äter popcorn, nachos och kollar på film med mina pareeents. Börjar dock känna att ögonen vill neråt så får gå och lägga mig snart. Skriver mer imorgon istället. Puss och godnatt!


Miércoles

Godmorgon!

Känns som att det var evigheter sen som jag var uppe så här tidigt haha. Hatar verkligen att gå upp och börja tidigt. Ska ju dock inte klaga eftersom det bara är 22 dagar kvar!!! Sån lycka så det är sjukt. Ska verkligen bli så skönt. Idag har vi även bara två lektioner vilket också är väldigt skönt. Dock är dem jättelånga men men. Skulle ju för övrigt skriva ett speciellt inlägg igår men min ilska gick över fast det var egentligen något ganska viktigt jag hade tänkt skriva om så får se om jag väljer att göra det idag istället.


Applåd till västtrafik

Sitter på pendeln på väg hem. Slutade två, japp ni läste rätt! Nu är klockan halv fem och jag är inte ens hemma än haha. Åkte faktiskt direkt till Mattias efter skolan och pluggade. Han hjälper mig alltid med matten innan jag ska ha prov, tur det!! I alla fall så blev vi klara ganska fort och nu har jag snart suttit på pendeln i en timma. Japp ni läste rätt, igen hehe. Det var tydligen en dörr som inte gick att stänga och därefter ville heller inte tåget åka, så drygt så jag dör. Förstår inte varför alla kommuner förutom våran får de nya pendlarna. Hallå, även de små kommunerna får de nya pendlarna före oss... Är för övrigt på ganska dåligt humör, blir så jävla ledsen på hur tjejer beter sig. Skriver om det sen när jag kommer hem istället dock. Vet inte vad som händer med världen, så sorgligt..


Brunett igen!

....Eller?

Sitter på tåget och taggar inför nationella i matte... Usch säger jag bara! Sov hos Charlie inatt, vi var först hem hos mig och sen vid 6 så kom Denise hem till mig. Så åt vi tillsammans och umgicks. Sen åkte Denise hem och jag hoppade in i duschen. När klockan var typ halv elva åkte vi till Charlie och kollade lite på film, kollade dock bara i typ en kvart sen stängde vi av för jag var så trött haha. La ut en bild på instagram för någon dag sen. Bilden är från nästan exakt ett år sedan när jag är brunett. Ser nästan ut som att jag har lite blonda slingor i också, minns inte att jag hade det men kommer i alla fall ihåg att det var runt den tiden jag höll på att färga tillbaka håret till blond. Har velat färga det brunt länge nu men så skaffade jag ju hårförlängningen i vintras så då tappade jag suget men nu när jag har "kort" hår igen (ja jag tycker det känns som att mitt hår är kort, don't blame me, har ju lite att jämföra med) så kom suger tillbaka. Ska boka tid hos frisören snart så måste bestämma mig. Panik!!! Vad tycker ni?


Allt och lite till

Hej!

I lördags jobbade jag som sagt, gick jättebra trots att det var första dagen jag jobbade så länge plus att jag kom lite sent för pendeln var 20/25min sen... Sjukt segt men tog taxi så det löste sig rätt bra ändå. Åkte till Denise nästan direkt efter jag slutade. Åt taccos med henne samt Jasmine och Matilda. Började fixa oss och sen kom resten av tjejerna. Spelade spel, lekte lekar och hade det jättemysigt! Vi stack till Samuel vid halv elva ungefär och var där till två/halv tre. Dansade, pratade och umgicks. Var en hel del folk där faktiskt! Igår var jag med Charlie, dock var han på 20-års kalas så han kom inte förrän vid nio. Vi kollade hockey (eller okej helt ärligt, han gjorde det med min familj medan jag kollade pll på datorn haha...) och åt ost med kex samt revbensspjäll. Sen somnade vi ganska fort och idag har jag studiedag. Underbart! Tänkte bjuda på en bild på alla tjejerna från i lördags, snodde bilden från Majas blogg hehe.


Medan ni solar...

...så åker jag iväg och jobbar! Det är lite segt att jag jobbar en lång dag när det är så här fint väder. 26 grader liksom!!! Jag hade verkligen behövt sola då jag det ut som snö men jag får sola lite solarium istället buhu. Blir ju långt ifrån lika fint som riktig sol men får ju i alla fall sol på nåt sätt. Sen tjänar jag ju faktiskt pengar så det är en stor fördel. Har massor med planer inför ikväll så detta kommer bli en full dag verkligen. Känns inte ens som att jag kommer hinna med allt men det borde jag. Har på mig en långklänning från FAV idag samt smycken från btb och stylebylouise. Känns trots det alldeles för varmt med långklänning men jag klagar inte på värmen! Hoppas jag ingen av er gör heller..


Han vill aldrig vara med :(


Liseberg

Hej!

Sitter nu i bilen på väg hem från Liseberg med Denise. Är riktigt trött nu men måste hålla mig uppe lite till eftersom jag måste plugga samt sola lite. Har haft en sån bra dag verkligen, främst för vädrets skull. Tackar GUDARNA för vädret och hoppas att det håller sig ett tag nu. Åkte lite grann på Liseberg och åt mjukglass, som jag längtat... Den på Liseberg är låglaktos så åt lite tabletter innan och då blev det inte så farligt med magen. Skönt det!! Har jätteont i läppen också, tandställningen är dum... Nä nu ska jag hoppa ut ur bilen och plugga. Pussar


Full dag idag

Godmorgon!

Börjar halv elva idag vilket är så himla skönt. Sen levererar ju vädret vilket är ännu skönare!! Dock fattade inte jag det förrän jag kom ut från huset så jag har ju lite fel kläder på mig. Svarta nylonstrumbyxor men men. Bättre det än svarta jeans! Har tre lektioner idag, engelska, samhäll och idrott. Efter det åker jag direkt och möter upp Denise vid Liseberg. Pappa ska spela där så vi passar på att åka dit då. Kommer bli jätteroligt! Nu orkar jag inte skriva mer, så jag skriver senare idag. Har heller inga nya bilder så ni för nöja er med en från arkivet.


Min kille har skaffat mustach

Ligger i sängen och ska snart sätta på en skräckis som Charlie laddat ner. Den heter Texas Chainsaw Massacre, verkar verkligen jätteäcklig. Han har förresten odlat mustach vilket är hur fult som helst. Kommer raka av den i sömnen på honom eller något haha, så fult.... Ser ut som en italienare eller något. Kan ju vara snyggt på vissa men men nu ska jag inte vara dum. Jaja nu ska vi sätta på filmen, här får ni en fin bild på mig och Charlie och hans mindre fina mustach.
 

Sjukling

Godmorgon!

Kände redan igår att jag började må dåligt i skolan och det har bara blivit värre så fick stanna hemma idag. Har jätteont i magen samt huvudet.. Så segt.. Ligger nu alltså i min säng och kollar på serier. Kollade precis klart på OC. Hatar när mina serier tar slut. Lipar alltid igenom sista avsnittet. Det gjorde jag dock inte på one tree hill. Då lipade jag igenom hela sista säsongen haha.. Nu kollar jag istället på pretty little liars. Började ju kolla för ett tag sen och kom till säsong 2 men slutade kolla. Vet inte varför för serien är sjukt bra! Aja nu ska jag fortsätta kolla, puss så länge.


Tisdag

Hej!

Idag fick jag en liten sovmorgon. Börjar 09.15 istället för 08.25. Väldig skönt!! Fick trots det gå upp ganska tidigt ändå, gick upp typ 07.25 och var tvungen att gå till bussen vid 07.35 så fixade mig fort som bara den och sen stack jag iväg till bussen. Har redovisning nu på morgonen tillsammans med Miina, Elina och Rebecca. Vi har ett radioprat vi ska redovisa tillsammans. Efter det har vi matte och sen media produktion. Hyfsat skön dag idag. Åkte ju i alla fall hem till Charlie igår. Pluggade med honom, kollade tv och sen somnade vi. Vi var faktiskt rätt trötta båda två igår. Nä nu ska jag snart hoppa av pendeln så måste sluta. Slänger in en bild från igår!


Typ det godaste jag ätit

Hej!

Idag vaknade jag hos Charlie, vi gick upp halv nio för att äta frukost samt fixa i ordning oss. Tog bussen till stationen och sen åkte vi åt varsitt håll. Gick i skolan till halv fyra idag så är lite trött faktiskt. Ska nu hem, äta, greja lite och sen åker jag till Charlie igen. Tröttnar ju inte på att vara där hehe. Känner mig så hemma där nu så. Efter bamba idag så åt jag och miina godaste chokladen i världshistorien! Går inte ens beskriva hur god den är, helt galet!! Åt den först hemma hos Johanna, eller smakade bara för vågade inte utsätta min mage för värsta smärtan men jag märkte här om dagen att jag kan nu äta en liten mängd per dag om jag sköter resten. Min mage har "reparerat" sig en aning. Hur skönt som helst faktiskt. Men kan inte fuska hur mycket som helst för då kommer ju smärtorna direkt efter jag fått i mig minsta lilla. Men i varje fall som helst, har ni inte smakat på denna. Gör det!!!!


Tack för skjutsen älsklig


Söndagsångest ja

Hej!

Fint inlägg min pojk gjorde innan haha.. Jag är på väg hemifrån Charlie nu. Första gången jag var i hans nya hus igår. Sååå mysigt!! Så hemtrevligt verkligen och fint! Ska faktiskt dit sen igen. Ska först bara hem, duscha, greja lite, packa, äta osv. Sen sover jag där inatt igen. Det ända minuset är att det innan tog 20min att åka till honom men nu tar det nästan en timma. Men som tur är så är jag ju van med att åka såhär hehe. Sen tar det ju samma tid för mig att åka från Charlie till skolan som från mig till skolan så det är ju faktiskt rätt bra. Tänkte ge er ett fint kollage från helgen. De två första är från i fredags då vi var hos Martin. Den första är på Matilda, Denise och Ellen medan den andra är på mig och Denise. Tredje och fjärde är från igår. Haha älskar hur roade jack och Denise ser ut. Kan avslöja att på alla andra skrattar dem faktiskt men jag hade väl blivit dödad om jag hade lagt ut dem hehe..


Dickhead och jag

Här är jag och min killes hund även kallad dickhead, han är så mysig och just nu fläskar jag i mig choklad (fläskoman som jag är) det var allt från mig puss


In the car

Sitter i bilen med mamma, Ronja och Denise. Vi lyckades missa bussen till Kungsbacka så vi fick skjuts av mina snälla mamma. Jag och Denise ska fika med jack, Albin och Matilda. Jättemysigt! Igår fikade jag i alla fall med Frida. Hade verkligen jätte trevligt!! Som vanligt hehe. Efter det drog jag spontant med Denise, Lisa, Fanny, Moa, Fredrica, Johanna och Matilda till en fest. Hade jättekul! Jag och Denise drog dock vidare till Christopher tillsammans med Charlie och Fippe. Var där till fyra typ och sen somnade jag och Charlie ganska fort hos mig. Nu måste jag sluta skriva för är framme och ska möta Matilda.


Oh friday

Hej!

Skrev ett jättelångt inlägg innan men allt försvann när jag var klar.. Så surt! Var då på väg hem från jobbet. Gick väldigt bra idag! Känner att jag kommer ihåg och lär mig allt noggrannare nu. Känns som att jag börjar lära känna butiken bättre nu. Väldigt skönt! Efter jobbet åkte jag direkt hem och åt. Var sååå hungrig så slängde mig på kylen och frysen när jag kom hem hehe... Fixade mig fort och nu sitter jag på bussen IGEN. Väldigt åkande fram och tillbaka idag haha. Ska nu in för att träffa min fina Frida! Har saknat henne så mycket så ska bli jättemysigt. Vi hade tänkt att fika och prata en massor. Välbehövligt ♡ Har för övrigt på mig mina nya vita jeans idag. Ni ska få ett inlägg om dem senare i veckan. Kommer bo i dem tills det blir varmt nog för shorts. Underbart! Bilden ni får så länge är från innan jag åkte till jobbet. Visst är halsbandet helt galet snyggt? Det är faktiskt ronjas, snodde det idag.. Hehe


Sånt bara jag lyckas med

Nej nej, självklart så är det på lördag nästa vecka som jag börjar 10... Idag börjar jag ett. Haha ja tur att jag kom på det i alla fall så jag bara kunde åka tillbaka med bussen hem igen. Så det blev inte sånt långt pass ändå. Nu har jag ätit lite och väntar på att tiden ska till iväg så jag kan åka och jobba. Lyckas då alltid med sånt här haha..


Snack

Godmorgon!

Finns det någon morgonmänniska där ute som är vaken såhär "tidigt" på en klämdag? Eller är det någon utav er som tvingas gå till skolan idag? Jag i alla fall sitter just nu på bussen på väg till jobbet. Ska jobba från 10-16 idag så det blir ganska länge. Men kul! Alltid lika tråkigt dock att lämna Charlie när han ligger kvar i min säng och sover. Tycker jag inte om! Måste skynda mig lite för är snart på stationen och måste ringa till min pappi. Blir ett kort inlägg nu. Slänger även in en liknande bild som jag la ut igår på morgonen. Fick en fråga om vart jag köpt tröjan också, eller rättare sagt vart Ronja köpt tröjan. Den är köpt på Tessie inne i Göteborg.


Trevligt en torsdag

Hej!
 
Åkte som sagt hem till Johanna innan. Var där ett tag, åt lunch och pratade en massor. Sen beslutade vi oss för att gå hem till mig och baka kladdkaka. Hade ju nämligen allt mjölkfritt hos mig hehe. Sååå vi gick hem till mig, bakade kladdkaka med kolasås botten (!!!!) och sen kom Denise. Vi pratade, åt, skrattade ihjäl oss och hade det hur mysigt som helst. Sen efter ett tag kom Charlie som var klar med flytten. Så satte vi oss i soffan och kollade på hockey. Tjejerna åkte hem för en liten stund sedan och nu har Charlie somnat. Lite halv roligt.. Såå jag får kolla lite OC och sen får jag lägga mig. Ska jobba klockan 10 imorgon så måste iväg vid nio, halv tio.
 

Morning

Godmorgon!
 
Vaknade tidigt för Charlie skulle åka hem, han ska nämligen flytta idag så idag har han och hans familj mycket att göra! Han åkte redan vid sju så hade lite svårt att somna om sen när han gått men det gick tillslut. Vaknade vid halv tolv typ och har bara hunnit göra frukost haha. Älskar att kunna ägna lite extra tid till att göra frukost nu när jag är ledig. Så underbart! Gjorde en omelettrulle med ost och skinka, dog lite va gott. Kanske för att jag var hungrig som ett djur men men hehe. Ska i alla fall fixa mig lite, diska upp och sen ska jag gå över till Johannis, får se vad vi hittar på i detta inte roliga vädret. Ni får en bild från igår tills vidare.
 

Köpen i Stockholm

 
Mjukisshortsen & body mists från Hollister, den über söta kjolen kommer från H&M och shortsen som jag kommer bära med kärlek i sommar köpte jag inne på Salt och märket är Dr denim. Fattar ni hur snygga de kommer att vara i sommar? DÖR lite när jag tänker på det. Kjolen har jag redan hunnit använda två gånger. Underbar!

100 dagar med min pojk


Sådär mega segt

Vi har bara två lektioner idag. Åh gud va chill tänker ni. Jaaa det är ganska chill men lektionerna är ju såååå långa så man avlider. Snart slutar vi i alla fall, eller ja om typ 25min. Då blir det lunch, är så hungrig! Blir inget gym för mig idag heller. Får ta det lite lugnt men gymmar nog imorgon om jag är duktig nog att faktiskt ta mig in till Göteborg när jag är ledig. Annars får jag väl ut och springa sen göra saker hemma men jag personligen tycker man får mer gjort på ett gym. Idag har jag i alla fall på mig en tröja jag snodde av Ronja imorse. Den kommer ifrån tessie. Till det är det såklart mina svarta dr denim samt ett skärp som inte syns haha. Primes till det också.. Jag och Emilia skulle tagit bilder men vi hittade inte läraren så vi fick ju inte tag i någon kamera.. Kanske sen!


Nej, jag får inte nog

Godmorgon!

Säkert inte många av er som är vakna nu men men. Det kanske finns några få morgon människor där ute? Jag är i alla fall redan på väg till skolan. Är ganska trött idag. Gymmade igår efter skolan och körde mage och rumpa. Hade sån träningsvärk igår så kommer nog bli värre idag. Men det är skönt! Istället för kyckling och currysås igår åt jag och miina på Jensens (standard). Tröttnar aldrig på de stället! Så sjukt. Kom i alla fall hem vid typ 6 och då var Charlie hos oss. Åt grillat och myste. Blev en hel del god mat igår hehe farligt!


Guldvärt


Torsdag? Nej tisdag

Men det känns nästan som torsdag! Imorgon är sista skoldagen för veckan. Så skönt att jag slipper torsdagen, värsta skoldagen och allt! Har nu media kommunikation och spelar in ett radioprogram. Lite segt går det men men. Sen gråter vi lite över att vi har mattelektion efter detta.. Usch! Efter det har vi i alla fall lunch och då kan jag inte äta för det som står på listan idag är kyckling i currysås... Så himla gott men min tandställning blir ju gul av det... Haha surt! Men men, idag har jag på mig min jacka från rock n blue, vit tshirt från Ullared som jag klippt själv (haha duktigt av mig), jeans från Gina, halsband från Style by Louise och sen mina kära Primeboots. Bor i dem, bokstavligen..


Duktig idag

Hej!

Slutade skolan vid halv fyra ungefär, sen efter det så gick jag till gymmet och var där i typ en och en halv timma. Körde verkligen hårt med tanke på att det var så längesen jag var där. Är helt slut nu verkligen. Känner redan nu att jag kommer ha en rolig träningsvärk imorgon. Haha underbart! Känns skönt att komma igång på riktigt nu igen i alla fall. Åkte hem och duscha samt åt mat. Så nu sitter jag i min säng med lite efterrätt, vattenmelon kan vara det bästa som finns!! Nyrakade och insmorda ben plus nymålade naglar, vardagslyx ♡


Allt om min helg + Stockholm

Godmorgon!

Tänkte berätta lite om min helg osv. Hann inte göra det igår för kom hem rätt sent igår. I alla fall så kan jag berätta om fredagen först, var som sagt i Stockholm då. Jag och Charlie skulle jobba lite för min pappas band Arvingarna. Vi sålde tröjor och skivor medan de spelade. Vi sålde för hela 22500kr!! Om inte mer..! Helt sjukt faktiskt. Stod i bara 4 timmar och vi fick 10% av de vi sålde för. Hur värt som helst! Vi åkte hem sen på natten i arvingarbussen. Eller ja vi kom till Falköping sen tog jag och Charlie ett tåg till Göteborg. Vi var såååå trötta på lördagen. Sov hela dagen verkligen! Vi var vakna en stund på kvällen och kollade på film samt åt massa gott men vi somnade vid halv två sen ändå. Igår så jobbade jag som sagt. Från fyra till halv åtta. Så himla kuuuul! Mer om det senare. Efter det åkte jag hem, trött som jag vet inte vad, tillsammans med mamma och Charlie och så åt vi samt kollade på tv med min familia.

Nuu sitter jag på busshållplatsen och väntar på att bussen ska komma. Missade första bussen bara för att bussen var tidig. Blir så arg!!!! Nä nu ska jag lägga ner mobilen. Kör på barbent idag, börjar bli vaaaarmt! Kärlek ♡


Ja jag lever

Ska jobba nu om en kvart/tjugo minuter. Såååå har lite bråttom men tänkte bara säga att jag lever men igår var jag DÖD.. Var så trött, sov hela dagen i princip. Likaså gjorde Charlie. Vi var verkligen dötrötta efter fredagen. Ska berätta om hela helgen sen när jag jobbat klart (19.30). Bjuder på en egobild, inte lika fin som den Charlie la ut åt mig igår men men hahaha..


Jag när jag sover :)

Jag älskar att sova


Challeboii


Hejdå Göteborg

Godmorgon!

Blev inga bilder igår på mina grejer som ni förstod men när jag skulle ta kort på allt så var ju en av grejerna i tvätten så kändes onödigt... Fixar det i helgen istället! Sitter just nu i bilen med mi padre och min pojk. Ska till Stockholm idag faktiskt, nice va? Såååå vad ska vi göra där? Det kan jag berätta sen. Är väldigt hungrig nu så ska stanna på först Statoil för att köpa dricka och lite sånt sen blir det ett snabbt stopp hos Charlie för att han ska hämta byxor och seeeen blir det frulle på McDonalds. Heaven!!! Han ville som vanligt inte vara med på bild...


På bussen med mitt mongo

Godmorgon!

Är just nu på väg mot pendeln, som vanligt hehe. Sov som sagt hos Charlie i natt, så mysigt! Hans mamma stod och gjorde frukost till mig när jag vaknade, hon är så gullig!! Tänkte att jag skulle hinna lite outfit bilder idag också, får se. Ska hem sen och fota de jag köpte i Stockholm också. Känner att det är dags haha. Håller för övrigt på att bli riktigt förkyld, har hostat som en galning ett tag nu och nu börjar jag bli täppt i näsan. Så himla segt!! Grattis till min fina kille också som fick jobbet han intervjuades för!♡


Gårdagen

Hej!

Tänkte ta och berätta om gårdagen lite snabbt nu när jag sitter i bilen på väg hem till Charlie. Åkte till Denise vid fem ungefär. Där var även Matilda och Maja. Fick fixa mig väldigt fort. Blev nylonstrumbyxor, en vit söt klänning med öppen rygg samt lite smycken och min ljusrosa mockajacka. Väldigt somrigt blev det! Hade lockar till det och sotade ögon. Åkte till Moa och var där strax innan sju ungefär. Åt god mat, dansa, spelade spel, drack goda drinkar och hade det helt enkelt jättemysigt! Sen drog vi vidare till Malcolm och var där till tolv/halv ett så blev ganska tidigt. Åkte dock dit ganska tidigt så det blev lite segt mot kvällen. Var lite trött faktiskt. Åkte då hem och sen kom Charlie och sov hos mig. Idag har vi tagit det lugnt, suttit ute i solen, kollat på film, ätit grillat osv. Men nu åkte vi hem till honom istället. Min pojk ska på arbetsintervju imorgon faktiskt så hoppas på att det går bra för honom! Slänger ingen bild på mina finisar Denise och Matilda från igår.