BYANNIE -

straight to you

godmorgon!
har inte hunnit blogga riktigt. i fredags efter skolan åkte jag direkt in till stan med mamma och och kollade synen. det gick jätte bra. sen kollade vi på lite kläder och jag köpte ett par byxor och en kofta.
sen mötte jag klara och mamma åkte hem hehe. vi tog en fika och fortsatte kolla runt i lite butiker. jag hittade en tröja som jag köpte och samma med klara.
sen igår åkte jag in till stan igen fast med rebecca. hittade en tröja som jag köpte och samma med rebecca haha. sen när vi kom hem så kom andré och krall. sen efter ett tag kom matilda och då stack typ andré och krall. sen åt vi, snackade och lite sånt. så sen kom andré och krall igen.. hahaha..
min fina klara

hemkunskap

godmorgon!
nu har vi precis haft hemkunskap och vi gjorde falukorv vilket jag hatar.. nu står musik på listan.
hann inte blogga så mycket igår för jag hade ju som sagt hemtenta att göra. tog jätte lång tid men den var faktiskt roligare att göra en jag trott.
idag har jag utvecklingssamtal vid två, sen sticker jag dirket till stan för att kolla synen och sen ska jag möta klara och gå runt i stan lite. Så om du klara läser detta så vet du det hihi!
best

svarthårig???

hej!
snart ska vi ha engelska prov, kommer nog faktiskt gå bra känns det som. håller på med en helt ny bloggdesign, har dock lite fantasibrist på header men det ska nog gå bra. förhoppningsvis kommer den upp idag, får se för har nämligen en hemtenta i hemkunskapen som måste bli klar tills imorgon. gjorde en header först men den blev jätte lik den jag hade innan hehe som sagt, fantasibrist.
slänger in en random bild från när jag färgade håret. så nu får ni ju en bild på hur det blev också.
det blev lite mörkare än vad jag hade tänkt mig men men. färgen går tyvärr ut på mig väldigt fort. verkar inte vilja fästa..

lookbook


köruppvisning

godmorgon!
nu på morgonen har vi haft köruppvisning & jag stod bredvid molly och rebecca. hahaha gud va längesen det var jag skratta såhär mycket haha. älskar dem tjejerna alltså, så galet.
nu har vi lunch och jag är jätte hungrig så nu sticker jag! lär ju blogga mer när jag kommer hem.. har ju som sagt utegångsförbjud :(

something borrowed

Såg den här filmen förra helgen, kan bara säga såhär.. Jag älskar den!
Verkligen någon av dem bästa filmerna jag sätt, okej det kan bero lite på att det var en grymt snygg kille med hehe.. Nej men det är en äkta tjejfilm och det är en sån som man kan se tusen gånger om pga utav att den var så lätt att se liksom. Lagom rolig, hur gullig som helst och hade en handling från början och till slutet.
Den är verkligen värd att se om man är ett fan av tjejfilmer. Lätt fem av fem!

Utkast: Okt. 25, 2011


har precis pluggat klart för idag så nu kollar jag på lite film, mysigt mysigt.
hade tänkt att åka in till stan imorgon med denise vilket jag tyvärr måste ställa in eftersom jag har utegångsförbjud? asså fy vad sur jag blir.. hatar att ställa in saker, men men mitt eget fel.

tidsinställt

hej!
nu sitter jag antagligen på SO-lektion och jobbar så tänkte lägga in ett tidsinställt inlägg tills dess.
får se hur mycket jag orkar blogga idag för är väldigt trött och vill bara åka hem och kolla på film och plugga. men hinner säkert skriva något litet.
tog med min kamera och mitt nya objektiv, mitt efterlängtade macro objektiv, till praoen eftersom jag praoade i en blomsteraffär. fick ju liksom passa på lite då hehe.
har redigerat några utav bilderna som jag tänkte ni skulle få se.

my favorites

hallåååå!
idag har jag träffat johanna, jätte längesen nu eftersom båda haft prao fast olika veckor.
men jag tänkte gå igenom vad som hänt de senaste dagarna jag inte har bloggat.

onsdag - morfar fyllde år så vi firade honom med tårta och annat gott, mysigt mysigt!
torsdag - åkte till denise efter praoen och sov där, åh va jag älskar den tjejen alltså. vi stack till andré och krall lite senare och var där ett tag.
fredag - efter praoen åkte jag hem och färgade håret, sen kom denise och rebecca med chips och annat gottit! så gjorde jag taccos och sen när vi hade ätit och kollat lite på idol kom andré och krall och var hos mig ett tag.
lördag - denise och rebecca vaknade hos mig och vi cyklade hem till denise och tog sen bussen där ifrån till andré där även krall & adam var. så kollade vi på film och var hemma runt ett och då somnade vi i princip direkt hehe.
söndag - vaknade hos denise och låg och kollade på massa klipp på youtube i pyamas till typ fem haha..

okej nu blir det för mycket text, slänger upp två bilder på mina favoriter!

ocean

lite bilder från förra helgen när morfar tog med mig när till havet för han såg en massa flyttfåglar haha.



oups

SHIT! HAR GLÖMT ATT JAG HAR EN BLOGG!!! FÖLÅT!! kommer tillbaka imon men massvis med bilder och nya inlägg!

take me back

hej!

idag fick vi sluta 40min tidigare på praoen as gött eftersom vi skulle in till stan. vi kom in typ vid fem och jag var verkligen helt galet shoppingsugen men tyvärr hade jag inte så mycket pengar haha. hittade inte byxorna jag ville ha men jag hittade tröjan jag hade på mitt kollage så jag köpte den.
vi träffade även adam och kollade i lite fler butiker men jag hittade inget speciellt, eller jo det gjorde jag haha men jag kunde inte välja bland alla plagg..

allmänt babbel

godkväll!
nu sitter jag och denise och myser med godis som min kära pappa kom hem med till mig hihi och justin bieber i högtalarna. känder att vi var värda detta efter våran första dag på praoen. det var faktiskt roligare än vad jag tänkt mig men vissa saker var ju dock roligare än andra. det började bra med att vi skulle prismärka och placera ut saker och ting men och sen skulle vi typ tråda kottar. sen skulle vi vara ute ett tag och då skulle vi klippa massa växter vilket var rätt okej men sen kom vårat ''mellanjobb'' vilket var det värsta. vi skulle tömma typ 20 påsar gödsel på deras kompost. inget för mig och denise precis ahaha..
får se om jag hinner blogga imon, i så fall på morgonen för vi sticker till stan för att kolla på kläder. galet längesen jag köpte något nu. ska antagligen kolla på dem byxorna jag hade med i kollaget igår.

söndag

hej!

igår var jag ju på klara & fannys tjejkväll, hur mysigt som helst var det. åt jätte god mat, snackade i mängder, dansade och skrattade en massor. sen sov jag och thalena där också. verkligen jätte roligt.
idag har jag bara pluggat, fixat med lite designer. håller nu på med en design till en jätte söt tjej som heter Saga.


nu ska jag ha min ''traditionella take-care dag''. ska alltså duscha, noppra ögonbrynen, ansiktsmask osv. det är det som förgyller mina söndagar haha.

b/w



slängde ihop ett liten collage, toppen är från gina, samt byxorna. skorna är primeboots & ringarna kommer från stylebytyra. funderar starkt på att köpa byxorna, blev lite smått kär i dem faktiskt hehe..

lookbook


stars

kände att jag fick galet blåa ögon med den ''stjärneffekten'' haha..
nu sitter jag i alla fall med rebecca och kollar på never say never och sen ska jag färga hennes ögonbryn (men hon vet inte om det än heheh) och sen ska jag måla hennes naglar antagligen. båda är dock väldigt trötta efter en skolvecka med bara killar haha.
nu ska jag titta klart, pussss

Sneak peak på justin's musikvideo till ''Misteltoe''


i'll be there

hallåå!
igår hängde jag med denise hem och vi tog en buss runt sex tiden för att kolla på krisoffers & andrés träning men så hittade vi inte vart dem tränade någonstans (haha..) så vi ringde adam så han kom dit. När träningen hade slutat ringde vi dem men då hade dem tydligen inte ens träning där vi var.. Snälla killar! Vi kom hem strax innan 10 och jag frös galet mycket så när jag kom hem bäddade jag ner mig och kollade på film och sen kom pappi med glass, guldvärd.
nu har vi snart no så måste sticka, uppdaterar senare. puss.
redigerade bilden som jag la upp tidigare, har just nu inga bilder.

skylight

godmorgon!

tänkte slänga in ett snabbt inlägg nu innan jag ska till bussen.
försökte lägga upp ett inlägg igår kväll via blogg.se's app men funkade fortfarande inte.. sur jag blir!
jag skrev i alla fall ett godnatt och att jag hoppades på att vakna upp med en stressfri morgon och det blev det. Härligt, hinner ju till och med blogga liksom!

har en lite utav en ''mys'' dag idag. kör på svart jeans, min marinblåa pippitröja och fläta. brukar aldrig ha fläta men men haha.

slänger in någon random bild från arkivet, har nämligen pappas dator just nu..

image description

nämen haha, här har vi ju bilden jag försökte få upp igår.. haha segt.

annie rebecca

godmorgon!
idag ska vi till göteborg för att kolla in gymnasiemässan dock har vi några lektioner kvar innan vi sticker.
just nu har vi SO och vi jobbar med våra datorer så jag passar på att blogga lite hehe.
har haft en hemsk morgon igen.. mobilen som jag har alarm på hade trillat ner på golvet och batteriet hade åkt ur så den ringde ju aldrig.. mamma väckte mig fem över sju och min buss går kvart över haha. så har inte hunnit platta håret så det ser hemskt ut men men, jag lever.

fyra fina filmer


måndagsmys

jag har nog världens gulligaste mamma & pappa som kommer hem med glass till mig!
så ikväll ska jag bara kolla på film och dejta denna godingen hehe.  slutade fyra idag och kom hem helt genomblöt eftersom det regnade när jag skulle från bussen så jag tycker jag förtjänar det haha.

alltså blogg.se ....

hej!
var iväg till Tjolöholm innan för att kolla in den så kallade ''Skördesfesten'' med mamma, pappa & ronja. så tänkte att jag skulle mobilblogga från deras nya app, funkade det? nej det gjorde det inte..
mamma och pappa hittade en del, typ potatis, rostade pumpafrön, gräddkola, ostar & bröd. lite halvtråkiga saker men men!
det var galet kallt ute dock. pälsmössan åkte då på!
image descriptionimage description

2011-10-09 10:47

Hittade dessa två inne på ginatricots hemsida, finns en i rött också. Hur söta?

say hello

hej!
igår efter jag och johanna riktigt vaknade gick vi upp och åt frukost. sen hann vi i princip bara att fixa oss innan klockan var typ 3 och då stack vi och åt pizza. när vi kom tillbaka så hämtade vi våra saker och gick hem till mig. Go promenad! Dock satte vi oss på vägen när det var typ 1 km kvar i väntan på att någon skulle hämta oss haha.
när vi kom hem kollade vi på film och spelade wii, orkade inte göra något annat..

moment

hej!
tänkte berätta lite om min gårdag eftersom jag inte hann blogga igår.
jag stog i cafeterian hela dagen med denise och rebecca, grym start på helgen! sen tog jag bussen hem och packade för att sen åka hem till johanna. vi gick och köpte lite gott för att sen kolla på idol men det blev inte så, vi stack istället hem till alexander och träffade en del folk. super mysigt. kom hem runt tolv ungefär.
idag vet jag inte vad vi gör, blir nog att träffa några lite senare. just nu kollar vi på idol eftersom vi missade de igår haha. nu ska jag fortsätta kolla. puss
haha gosejohanna

you are my dream



hej!
igår hann jag inte riktigt blogga för jag stack till denise direkt efter skolan och var där med henne och molly. hur kul som helst. älskar verkligen dem tjejerna. när jag kom hem så hade pappa gjort mat och sen kom farfar & julius och åt. längesen jag såg dem så det var kul.

idag kom jag hem en timma tidigare för vi hade en föreläsning om droger typ. har inte gjort alls mycket när jag kom hem, har fotat lite bara, som ni ser ovan hihi.
Tänkte slänga in ett inlägg i helgen om min nya objektiv + usa grejerna eftersom tiden går så fort och jag har inte hunnit hehe..

army i'm in love


fact

Slänger in lite random fakta som ni säkert inte visste om mig.

• Jag älskar att sjunga och gör det hela tiden, går inte en dag utan att jag inte sjunger hehe.
• Jag har alltid målade naglar och det är alltid jag som målar dem själv.
• Jag kan stå framför spegeln jätte länge på kvällarna mest bara för att.
• När jag ska få min mens bakar jag alltid kladdkaka, omedvetet haha..
• Jag dricker ingen läsk förrutom fanta exotic.
• Jag älskar Justin Bieber.
• Jag har alltid tuggummi med mig, överallt i princip.
• Jag har köpt ett nytt objektiv som ni inte vet om hihi!!
• Jag måste duscha nu....


listen close

hej!
har återigen varit lite off.. förlåt!! hade ju tänkt att lägga upp bilderna på mina saker men då har bilderna konstigt nog försvunnit.. ÅH jag orkar inte.. får ta nya bilder imon elelr något, suck.
idag gick jag i skolan till 4 och nu är jag hemma och är super hungrig! pappa ska ta med mig ronja och mamma på bio vid åtta och sen ikväll sticker jag till denise och sover där eftersom vi ska origentera imon och har då sovmorgon.
nu ska jag ta och äta något, funderar fortfarande på att ha en veckans blogg. Erika föreslog ju det. Verkar det som en bra idé?