BYANNIE -

Primeboots....?

Det var en tjej som frågade mig ifall jag hade primeboots på mig i det här inlägget. Svar på den frågan är JA, hittade dem äntligen!! Dock är det inga nitar på hela baksidan utan bara på hälen, sen är nitarna mindre och tätare men satan så snygga dem är! Gick på typ 3500kr men verkligen såå värt. Hittade dem på fiorucci inne i göteborg. Kärlek vid första ögonkastet haha.
 

Min kära väst

Fick lite frågor om den, så svarar lite snabbt.
Köpte den som sagt på gina tricot (finns inte i kungsbacka och inte på deras hemsida..?) och jag har för mig att den kostade 399kr. Kan kolla på den i evigheter haha, så snygg!!
 

Trodde jag var smart...

Vaknade, såg att det var sol genom gardinerna i mitt rum. Åt frukost fort som satan, slängde på mig bikini, på med massa olja, upp med håret och ut med madrass osv osv.. Men när jag kom ut var det inte så fint väder som jag trott, fullt med gråa moln på himlen och blåser kallt. Bra jobbat annie, bra jobbat haha...
 

Friday

Hej!
 
Igår låg jag ute och solade hela dagen så fick lite bränna, röd i ansiktet osv haha.. Har ju som tur kvar grundbränna från turkiet! Johanna kom i alla fall hem till mig lite senare på kvällen och då stack vi ner till utholmen och mötte upp denise, jasmine, adde och nicke. Idag har jag bara varit jätte trött, dåligt väder har vdet varit också.. Men nu kom denise och jasmine och håller mig sällskap, mys mys! Puss så länge.
 

SOOOOOOL


Bääääst

Hej!
 
Igår efter jag och johanna varit på Liseberg och kollat Erik Hassle (som för övrigt var GRYM!!) stack vi hem till Alex och var där till två ungefär. Mysigt mysigt! Idag har jag legat ute och solat i princip hela dagen, stack till denise där även hennes barndomsvän/bästavän Jasmine var. Vi drog oss till Utholmen och låg där till typ fyra och sen tog jag moppen hem och åt, duschade osv.
 
Fick en frågan om vart jag köpt min väst ni såg igår, svar på det är Gina Tricot, nice vaa? Sen var det även någon som undrade ifall jag hade primeboots på mig på bilden men det får ni inte veta riktigt än hehe..
 
Slänger in lite bilder från Erik Hassle igår, fett!!
 
 

Jag lever...

Hej!
 
Ber om ursäkt för att jag inte bloggat på typ fyra dagar men ni vet ju som sagt varför.. Blir galen haha.. Kommer antagligen ta hundra år innan appen fixas så får lika gärna "lära mig" uppdater på datorn. Ska berätta för er senare vad ja gjort dagarna jag inte bloggat men just nu har jag liiiite bråttom. Har precis duschat och hunnit fixa mig lite och ska ta bussen in till stan med johanna som äntligen kommit hem efter tio dagar i turkiet, love! Vi ska in till Liseberg för att se Erik Hassle, niiiiceee. Kör på detta.
 
 
Huuur SNYGG är inte min nya väst då? Älskar den!!!!!!!!!

Orkar inte!!

Jätte ledsen för så himla dålig uppdatering dessa två dagar men jag blir på riktigt galen på blogg.se's app. Använder mig bara utav den när jag bloggar, bloggar alltså aldrig via datorn och nu när den inte funkar blir det knappt någon uppdatering alls.. Vet verkligen inte hur jag ska göra för att fixa det, har ominstallerat appen hundra gånger, startat om mobilen osv osv.. åhhhhh!!!
 

JAAAAAAAAA!!!!


Mot stan

Hej! Har legat i solen en stund nu, så fruktansvärt underbart! Mu ska jag dock in till stan med Jennifer och denise
För att leta midsommar klänning,flimmer fortfarande inte in på appen så kommer
Inte kunna uppdatera, men hör av mig senare. Puss

Sämsta appen...

Har sätt ut såhär hela dagen så har fått uppdaterat på datorn varje gång jag ska uppdatera. SÄMST.. Har tagit bort appen och laddat ner den igen, har gjort allt för att få den till att funka men nej. Jag som lever på den appen haha. Jaja om någon har haft samma problem och vet hur man löser detta får väääldigt gärna hjälpa mig. Pussss
 

Nytt till min bebis

Klickade hem två stycken nya skal till min telefon för ett tag sen. Fick hem dem idag, älskar dem! Hur fina som helst, dock vill inte bilden visa riktigt hur fina dem är i verkligheten men ni får klara er hehe.
Har haft gäster här idag också så ätit massa gott så har jätte ont i magen nu, suck. Snart kommer min älsklings jennifer hit också. Får se vad vi gör ikväll. Men vi hittar alltid på något i alla fall, sen sover hon här. Mysiiigt!
 
I alla fall, vad tycker ni om mina skal?
 

Detta med primeboots...

Vill så gärna ha ett par och nu när jag äntligen har råd med dessa dyra skor så finns inte modellen jag vill ha.. Känner väl att ska man köpa ett par skor för över tretusen spänn ska det vara dem man har kollat på, och inte bara ta ett par som  hyfsat snygga när man innerst inne vet vilka man velat haft. Satan att dem inte fanns!! Någon där ute som kanske vet vart jag kan hitta ett par BRUNA primeboots med nitar på baksidan? Liksom en blandning av dessa två haha..

Ny domän!!

Hej!

Har gjort massa ärenden idag med mamma, först åkte vi till postkontoret för att hämta ut mitt körkort och sen åkte vi till vårdcentralen för att jag skulle vaccinera mig och sen vidare till banken för att hämta ut mina pengar som jag fick från teaterförbundet. Som vissa av er vet har jag ju varit med i en film, så nu fick jag min ''lön'' eftersom den visats på tv en hel del. Niiiceee! Nu när jag kom hem fixade jag ÄNTLIGEN min egna domän. Aldrig mer annuut nu, utan nu är det byannie precis som jag heter på instagram. Love it!!


Mot nickepicke

Nu drar jag och Jennifer oss till Nicke för lite film mys i detta kassa vädret. Treeeevligt! Lär även träffa på denise och Adde där. Kör på svarta byxor och tjocktröja, orkar inget annat när det ändå är filmkväll hehe. Jaja nu drar vi oss mot tha bus! Pussss


Lite bilder från balen


SUPER duktig

Har precis städat klart mitt rum, kollade på film mellan städningen men men nu är det i alla fall klart. Härligt! Nu kommer Jennifer hit alldeles strax också. Får se vad vi gör, vi tar nog moppen upp till Hemköp för lite måndagsgodis i alla fall, niiice. Slänger upp, ronjas keps och tröja. Cute? Haha suck.


Någon som söker jobb?

Hjälp behövs haha...


Fikaaa


Mot Kungsbacka

Godmorgon! Drar mig in till stan nu. Möter upp Jennifer där som haft uppkörning hela morgonen, tycker lite synd om henne faktiskt haha. Men vi ska i alla fall försöka hitta något fint man kan ha till midsommar, får se hur bra det går.. Måste även köpa mig en locktång men den jag ville ha vad slut, baaad. Kör på min svarta poncho från FAV och kjol från Molly Bracken. Hatar vädret, när blir det sommarlov på riktigt egentligen..?


Tankar

Påminn mig om att aldrig mer bo i en liten håla där man umgås så mycket med samma folk så att vissa tror att dem vet mer än vad man själv vet om sitt eget liv. Och påminn mig om att även ens bästa vän kan ta tillfälle i akt att säga fel saker om en själv till någon som råkar vara speciell för henne/honom. Även kul när man från olika håll får höra att man har känslor för personer man inte ens känner..? Nej godnatt nu gott folk, imorgon löser jag alla mina problems för nu ska jag sova.


Ovanligt?


Trött och hungriiig

Kom hem nu, har gymmat med Denise och jag är huuuur trött som helst och hungrig också för den delen.. Buhu.. Ska nog vara hemma hela dagen och vila, är så fruktansvärt sugen på allt möjligt onyttigt också.. Farligt! Blir väl en sväng till Hemköp för att köpa lite naturgodis eller grönsaker och dipp ifall det blir värre.. Hmm.. Jaja nu ska jag sova pusss


Dagens

Snodde ronjas klänning, den kommer från FAV
Tights från lindex
Skinjacka från h&m
Boots ???


Svar på tal om mitt skärp



Fick en frågan om vart jag köpte mitt skärp och om hur mycket det kostar.
Jag köpte det på Tessie i Göteborg för 199kr och jag älskar det! Fanns massa fina modeller men fastande lite för just dödskallarna.. Ska nog ta och köpa lite fler om ett tag, kärleeeek

Till min syster

Godmorgon!

Har precis hunnit ätit frukost och vid två eller något drar jag mig till gymmet en sväng. Nu ska magen och låren minskas lite grann.. Måste även in till stan en snabbis för att köpa sminkborttagning och lite sånt behövligt. Får väl dra med mig denise på detta hehe. Fick i alla fall fotat presenterna jag köpte till Ronja. Var någon som ville se vad jag hade köpt och självklart kan jag slänga in lite bilder på det så varsågod!




Världens bästa

Hallå alla annies läsare! Vi har börjat vårat sommarlov väldigt lugnt kan man faktiskt säga, vilket är sjukt ovanligt mig och Annie om jag ska vara ärlig. Vi är alltid igång och jag är hennes kisskompis, festkompis, shoppingkompis osv vet faktiskt inte allt jag är! Den stollen kommer på något nytt varenda gång vi gör nåt.
Fortsätt läsa hennes blogg iallafall för hon är ju så fiiin och jag älskar henne så! Hoppas ni har en fin kväll, puss / Jennifer


On our way

Nu sticker vi till Jacob för att kolla på film och mysa. Har precis ätit taccos med Denise och jennifer, gottt


Mys med mina favvisar


Nytt i byrån

Tänkte slänga in det jag köpte igår, brände liksom tusen spänn... Illa haha. Trodde för övrigt att jag hade köpt två kjolar men nej det hade jag inte, den ena ''kjolen'' var tydligen ett par höga shorts haha ooookej. Fina var dem i alla fall! Fick mig även köpt ett efterlängtat skärp, thank god. Ska snart in till stan också, ska möta upp Denise och Jennifer och ta en fika. Lite plåster på såren med tanke på att jag är på lite dåligt humör. Kan berätta varför senare men kan i alla fall säga att just nu önskar jag att jag antingen var barn eller vuxen nu direkt. Tonåren är verkligen den värsta perioden någonsin. Usch..




Dagens

Tröja från gina
Kjol från Molly bracken (en av dem jag köpte igår)
Halsband från glitter


Snackkk

Hej! Igår kom Adde, Nicke, Hampus, Jacob, Kalle & Denise vid tio ungefär. Sen kom Markus, Henke & Petter så kollade vi på film och sen drog alla vid ett typ. Denise sov här och imorse grattade vi lilla Ronja! Myyyys. Har typ inga planer alla för idag, vill iväg och gymma men orkar inte ta mig till Kungsbacka.. Får se vad jag gör!


Segt

Jag och Jennifer var i stan i tio timmar (!!!) så vi är jätte trötta nu. Vi tänkte dra hem lite folk till mig men alla är tvungna att se på fotbollen idag, kuuuul! Så nu sitter vi i min soffa och kollar på project x. Får se om vi hittar på något roligare sen. Fick med mig hem lite grejer i alla fall. Två kjolar, ett skärp och två presenter till Ronja. Lägger upp bilder sen. Nu ska jag se klart, pusss


Med min fina

Hej! Sitter just nu på espresso house ned min vän Jennifer. Vi har shoppat eftersom det är rea på tara och raglady idag (!!!!). Lägger upp senare va jag köpt till mig själv, har köpt två presenter till Ronja som fyller imorgon så dem får ni se imorgon i så fall. Jaja nu ska vi fika klart, puss!


Haha åh vad jag älskar min syster


Bäst


Balklänningen

Godmorgon! Var så sjukt trött igår, kom hem klockan ett och jag hade det jättebra. Det var lite segt ibland men men. Vi åt, dansa, skrattade typ hela tiden. Kommer sakna så många! Skulle tagit massor med bilder och lagt upp på bloggen men självklart dog min mobil i början av kvällen.. Hann ta någon bild på min klänning osv i alla fall.


Steg 1 - sminket på


Kärlek

Åh va härligt! Började med att vi satt i aulan ett tag, rektorn hade tal och kören sjöng ett par låtar. Sen tog han upp de elever med bäst betyg och sen gick vi till våra klassrum. Vi gav våra mentorer en varsin present och sen gick vi av plankan. Var jätte nervös men det gick faktiskt bra. Nu sitter jag hemma och äter tårta med min familia och sen vid tre drar alla tjejer till therran och fixar inför balen, wooooho!


Langar egopics, SKOLAVSLUTNING

Godmorgon!! Idag har jag min efterlängtade SKOLAVSLUTNING! Så sjukt underbart, vi börjar tio så har hunnit fixa mig, ätit frukost osv osv. Ska ta bussen som går om tio minuter. Fan va bra detta ska bli! Ikväll har vi bal också, mer bilder får ni under dagen. Looooooveeee!


Taggaaaar

Har gosat ner mig i min stora klasströja framför lite film. Har även köpt körsbär, vattenmelon och jordgubbar som jag sitter och äter nu, underbaaaart! Köpte en kajalvässare och två paket lösögonfransar innan, behövligt! Fick även min klänning uppsydd som jag ska ha imorgon på dagen, tack farmor!!


Underbart

En sån sjuk känsla, ska bli helt underbart att få byta skola. Veta att man kommer slippa människor som man aldrig mer vill se. Speciellt dem som man trodde man skulle sakna men bevisat att man kommer må så mycket bättre utav att få slippa se dem. Kärlek på det mina vänner!


Tisdag

Hej! Sitter just nu hos frisören och väntar på att pappa ska bli klar. Har köpt lite små grejer tills imorgon som behövdes. Funderar på att köpa en kjol men är lite osäker, får seee.. Mina kompisar säger åt mig att sluta köpa kläder haha, neej inte än. Hade ju kabaré innan, den var faktiskt mycket bättre än väntat. Slänger in lite bilder från kabarén nedanför, puss


Håltimma

Snart kabaré, men eftersom vi är nior får vi se sist. Därefter en håltimma, niceeee


Hårförlängning??


Monday

Hej! Sitter just nu i en buss påväg till Liseberg med klassen, är hur trött som helst och fortfarande på ganska dåligt humör från igår men det blir bättre. Hoppas därför på en hyfsat bra dag idag så jag kommer lite på andra tankar. Jaja nog om det, får se när jag kommer hem men uppdaterar nog under tiden jag är på Liseberg. Pussss


Efter en riktigt dålig dag

Så går jag och lägger mig, puss


-

Tror inte jag kommer palla blogga idag, är inte på humör. Önskar man kunde göra saker ogjorda, puss


Hos frisören


Allt om mina naglar

Har fått så många frågor om mina naglar, vart jag gör dem, vem hanna är, hur mycket det kostar, om dem håller länge, om det är akryl, hur lång tid det tar osv osv osv.. Så tänkte svara på det nu.
Jag gör dem alltså hos min mammas kompis Hanna som bor i Fors (Kungsbacka) och det är där hon har sin studio, hemma hos sig alltså. Jag har bara gjort naglar där två gånger men jag ÄLSKAR det. Det blir verkligen precis som jag tänkt mig. Jag har kört på glitter båda gångerna, och det kostar 550kr. Man ska rekomenderat komma tillbaka efter tre veckor med tanke på att naglarna växer och dem blir ''fula'' efter ett tag. Dock höll mina en hel månad utan att en enda nagel bröts vilket är sjukt bra. Skulle det hända att en nagel går av kostar det bara 50kr att fixa. Det har tagit nästan tre timmar för mig dem gångerna jag varit där men som sagt så är det jätte värt. Och det är akryl. Här hittar ni hennes hemsida om priser och annat man behöver veta. Undrar ni något mer är det bara till att fråga.

Lördag!!

Godmorgon!
Igår var jag och denise hemma hos nella hela kvällen, jag gick hem halv två och somnade direkt. Idag blir det förhoppningsvis en grym dag. Ska till frisören halv tre för att klippa topparna, klippa om luggen lite och även slinga det ett snäpp ljusare. Sen har jag bara en gång kvar och sen är det ungefär lika blondt som jag hade innan jag färgade det brunt. Uuuuunderbart! Efter jag varit hos frisören ska jag leta efter ett halsband eller en topp som jag kan ha till mina nya byxor ikväll. Johanna, Jennifer, Nella & Denise ska nämligen hem till mig så ska vi fixa oss och greja innan vi sticker på fest hos en tjejkompis som heter Sandra. Kommer säkert bli jättebra. Nu ska jag se klart på ett avsnitt av 90210 så uppdaterar jag senare. Pusss

Draaaar mig

Blir en mys-fredag idag. Sticker till nella nu med Denise så får vi se vad vi gör. Har i alla fall på mig min mys tröja hehe, aja pussss


Haha good girl


Dummaste idag

Hej! Förlåt för seg uppdatering. Igår kväll var jag hemma hos Carle med Denise och några killar. Vi kollade på film och sen åkte jag och Denise därifrån vid elva typ. Just nu sitter jag i bussen på väg hem, har varit i stan med Denise och nella för att göra lite ärenden haha.. Jag och Denise lyckades även trilla med moppen imorse, därefter mina sår, har även ett gött sår på knät och ett på höften. Perfekt nu till avslutningen och balen! Haha suck..


Lunchar

Sitter på linneas med Denise, slutade skolan tidigare idag så vi passade på att åka in och kika på bikboks rea. 50% i hela butiken!! Köpte ett par jätte snygga byxor! Kan visa er sen. Aja nu ska jag fortsätta att äta, puss!


Jeffrey campbell?

Känns som att någon inte riktigt litar på att jag har fyra par Jeffrey campbell, haha ja men självklart kan jag lägga upp bilder på våra Jeffrey när jag har på mig dem :)


Snack

Godmorgon!
I tisdags var jag som sagt på studentmottagning hos Alex, åkte dock vid åtta och då kom Jennifer & nella hem till mig. Sen stack vi till theo och var där till typ två. Igår åkte jag och Johanna in till Liseberg lite spontant vid tre typ. Mysigt! Dock var jag hur trött som helst hela dagen igår. Just nu sitter jag i skolan och kollar på film, ska till tandläkaren senare idag, suck... Jaja nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Puss!


Just nu


No var det ja

Godmorgon!
Somnade jätte tidigt igår, herre va trött jag var! Aja, just nu har vi no. Är lite ensamt i skolan idag med tanke på att alla är antingen på student eller på fotbolls km.. Sån sjukt seg skoldag idag, har bara kollat på film hela dagen och sen efter lunch har jag prov.. När jag kommer hem så ska jag iväg ganska fort, ska nämligen hem till Alex för att fira han student som han tar idag, grattis!!! Slänger in en gullig bild på mig och min vän Rasmus från idag.


Nya naglar

Hej! Kom hem för typ 40 minuter sen, tog alltså tre timmar hos Hanna. Så himla nöjd är jag! Dock är jag mer för färger men eftersom jag är tvungen att matcha min klänning och mina accessoarer så blev det svart/silver. Hanna berättade även att det var en tjej som läst min blogg och gick till Hanna för att fixa sina naglar, baaallt!! Nej men jag är i alla fall jätte nöjd. Nu ska jag plugga, hörs sen!


Nästa: fixa naglarna

Sitter just nu i bilen med pappa, han ska skjutsa mig till Hanna så att hon kan fixa mina naglar. Som ni ser på bilden så har jag en snygg utväxt och även brutit halva nageln på pekfingret.. Haha jaja, hur jag hade tänkt mig får ni se sen när det är klart! Nu ska vi stanna vid donken, underbart! Uppdaterar när jag är klar hos Hanna. Puss


Dagens

Godmorgon!
Sitter just nu på so lektion och vi har precis börjat kolla på en film. Har matteprov senare idag så har lite lätt panik, kan ingenting! Efter skolan idag ska jag äntligen fixa mina naglar, så skönt! Kör i alla fall på tunika från gina, byxor från Turkiet och klocka från fossil. Klädtorka? Si


Så jävla rätt


Fajitas

Gjorde lite mat så sitter just nu pch äter framför 90210. Johanna kommer hit senare som sagt. Har även hunnit plugga en del, good girl!


Seeeeg

Hej! Igår så åkte som sagt jag och Johanna in till stan, ingen av oss hittade någonting så vi åkte tillbaka vid sex tror jag det var. Skyndade oss som satan, beställde pizza och bytte om för att sen dra oss till Denise. Sen kom det massa folk till Denise men alla stack vid halv tolv, så jag, Johanna, Denise, nella och ett par killar stack hem till Jacob istället. Sov hemma hos Denise men åkte hem nio imorse. Är hur trött som helst nu så ligger bara i soffan.. Ska träffa Johanna senare ikväll så ska vi se på big brother finalen. Mys!


Mot stan med tha best

Haha Johanna ringer mig och tvingat mig upp ut soffan och tyckte jag skulle hänga med till stan. Yes please! Har precis fixat mig nu så nu väntar jag på att hon kommer hem till mig. Kör på shorts från one teaspoon, tröjan jag köpte för någon dag sen som kommer från FAV, skinjackan från h&m, glasögon från rayban och skor från Palladium. Tackar som fan för de lite bättre vädret, KÄRLEK


Lördag

Hej, godmorgon eller nåt..
Är huuur trött som helst, gick dock och la mig tidigt igår. Wierd.. Ska nog försöka ta mig till gymmet idag med Jennifer och Nella om dem fortfarande hänger på. Ikväll ska jag nog träffa johanna. Myyys! Men i alla fall så ligger jag just nu i soffan och kollar på mitt älskade 90210. Får inte nog utav den serien! Ska försöka fixa lite lunch också.. Aja, uppdaterar senare. Puss! ♥

Myskväll at yohanas

Sitter framför tven hos Johanna laddat med grönsaker och dipp, frukt pch nutella, popcorn och massa annat gottit! Jennifer, nella och Jacob är också här så nu ska vi kolla på big brother. Nicceee


In tha bus

Hej! Sitter just nu på bussen påväg hem från stan, köpte den gula klänningen jag tittade på igår och lunchade med denise, myyyys! Ska senare träffa Johanna, om jag inte har utegångsförbud igen.. Jaja har inte så mycket mer att säga just nu så uppdaterar senare. Puss!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2038211/images/2012/pic_204897308.jpg" class="image">