BYANNIE -

Bästa vännerna


Me and my friendo

Goodmorning!!

Har nu lunch och som vanligt när det är fredag så är det efterrätt, gryyymt! Miina är inte i skolan idag så hoppas verkligen verkligen verkligen att hon blir frisk tills ikväll. Är ju lagom otur om både miina och Denise inte kan komma.. Aja nu ska jag ta mat så need to run, puss på er så länge.


Smygtitt

Hej!

Efter jag kom hem har jag bara städat och förberett lite till morgondagen. Ska ju ha tjejmiddag eftersom jag fyllt år! Miina och Rebecca ska sova hos mig imorgon natt också, så himla mysigt. Har ju köpt en jättefin topp från Zara som jag ska ha imorgon som ni får se imorgon men så länge får ni en mini mini smygtitt. Provade även min nya pensel (därefter mycket ögonskugga) den var grym! Nu ska jag fortsätta lipa till dem allra sist avsnitten av min älsklings one tree hill. VILL INTE ATT DET SKA TA SLUT!!


On the gym

Aa fast inte längre då hehe.. Mobilen dog (som vanligt) när jag skulle blogga så det hann inte komma upp. Var som sagt i alla fall och gymmade på ett liiiitet konstigt gym. Resten av klassen föredrog multiboll men bollsporter i allmänhet är inte min starkaste sida. Nu sitter jag på bussen på väg hem i alla fall. Himla skönt! Tog en snabb tur på kungsmässan för var tvungen att införskaffa mig en ny svart kjol för vet inte vart min tagit vägen. Hade jag hittat den hade den säkerligen ändå inte passat för har ju blivit lite större än vad jag var för ett år sen så att säga haha. Köpte mig även en "smokey" pensel, alltså för att kunna sota ögonen. Nice va?


Matteprovet

Wiiiii!!! Matteprovet gick faktiskt jättebra tror jag. Kändes så i alla fall! Fast sånt är så jobbigt, när man känner att något var lätt blir man istället så himla misstänksam och tänker att man säkert tänkt helt fel under hela provet. Aja men det kändes bra i alla fall så hoppas på det bästa. Tänkte bara säga det, nu ska jag fokusera på engelskan. Puss!


Lite arg men godmorgon

Alltid samma sak. Man tror att det är så enkelt att gå upp och vara jättepigg på morgonen men det är fan omöjligt. Speciellt idag när jag måste hå upp tidigare för att göra ett matteprov buhu... Har liksom egentligen sovmorgon till halv elva idag men nä :( lite deprimerande måste jag få säga..


Går igenom det sista..

Går nu igenom det sista i matten, eller rättare sagt, tar en snabb repetition. Har ställt klockan så ska upp imorgon bitti, äta mycket frukost (och nyttigt så jag behåller energin länge). Låter det bra? Jajemen. Nä ska ta och lägga mig tidigt ikväll så jag orkar med provet imorgon. Puss på er och önska mig lycka till så är ni gulliga!!


Myser

Hej!

Oj oj oj, idag har jag pluggat massor. Vill ju så gärna få g på provet imorgon. Eller ja rättare sagt e! Nu är jag dock väldigt väldigt trött så sitter framför brasan och kollar på onsdagsfavoriten stalkers. Wonderful! Kollade förresten igenom pappas dator innan och hittade så extremt roliga gamla bilder som jag MÅSTE visa er sen. Ni kommer antagligen skratta lika mycket som mig haha..


Underbara vännen

Godmorgon!

Sitter nu på pendeln, är ett under att jag faktiskt hann med den. Bussen var försenad typ 8 min och kom till stationen precis innan pendeln skulle gå. Tur!! Kom dock precis på att jag glömde plånboken hemma.. Skulle köpt en kjol idag egentligen, jaja. Lite tur egentligen för då hinner jag plugga massa matte idag. Har mitt omprov imorgon och jag är faktiskt jätte nervös... Usch usch! Slänger in en bild på mig och min fina Jennifer, saknar henne så mycket verkligen. Inte träffat henne på snart tre veckor!!


Portkod 1321

Kollar just nu på dem sista avsnitten av portkod. Så segt bara att det är 10 avsnitt som typ är 10min korta. Hmm.. Lite segt ja. Något bättre ät dock att jag egentligen skulle börjar 8.20 imon men har produktionsdag så börjar istället 9.30. Underbart! Nä nu ska jag fokusera på portkod. Puss


Working

Sitter just nu och skissar en masssor! Har valt ut en massor med bilder från hela mitt 2012 och ska sätta ihop dem med en massa text. Ska skaffa mig en stor scrapbook eller ett stort album och sen ska jag börja skapa. Så himla kul! Tror det kan bli sjukt bra faktiskt. Har skrivit massor med roliga saker som har hänt. Dock kommer ni inte få se så mycket av det utan endast mina vänner kommer att få se det då det är ganska pinsamma och privata grejer som står där haha. Sen har jag skrivit massa om mina vänner också. Har ett väääldigt bra minne faktiskt så detta ska bli kul. Ingen av mina kompisar kommer få se förrän det blir klart. Wihi, spännande!!!


Återupplever gamla minnen

 
Sitter just nu i min gamla skola, känns så sjukt haha. Väntar på Ronja och pappa som är inne på utvecklingssamtal nu. Känns på ett sätt så underbart att veta att man har klarat 4 år på den här jobbiga skolan men samtidigt så känns det så himla tråkigt och man saknar det jättemycket. Saknar alla dagarna av skratt med Denise. Hon gjorde ju liksom min skolgång haha. Hade faktiskt velat gå tillbaka till det gamla för kanske en vecka. Inte längre i alla fall. Men en sak är säker, når fortfarande inte ner till marken haha..

Handlar via skolan typ


På lektion

Sista lektionen för idag, skönt är det!! Ska bara se på film och lite så. Funderar dock på att stanna kvar efter skolan för att plugga mer. Får se hur jag gör för hade varit skönt att åka hem. Hmm.. Vilket dilemma alltså.


Crazy grandpa hahaha


Åh så underbart!!

Hej!

Sitter nu hemma hos Mattias (min morbror) med mormor och morfar. Mattias kom precis hem med 12 stycken subway kakor, hur underbart?! Bäst!! Hur bra som helst när jag ska plugga matte, blev genast lite piggare hehe. Ska sova hör inatt eftersom det blir lire jobbigt att åka hem såhär sent och han är tvungen att hjälpa mig med matten. Har omprov på torsdag som jag måste och vill så gärna klara.. Måste fortsätta plugga, puss!!


Food inspo


Sunday

Borde inte be om ursäkt för sånt här för detta är min blogg och jag bloggar precis hur mycket jag vill egentligen men kan inte stå emot att be om ursäkt för att jag varit så seg med bloggen nu i helgen. Okej för lång mening det där!! I alla fall så var vi på julmarknaden idag. Köpte massa gott godis och god mat. Mysigt mysigt! Sen åkte jag hem och bara tog det lugnt. Försökte klippa klart min film till median men nehe den ville verkligen inte samarbeta.. Men nu kan ni nästan gissa vad jag gör, om inte, kolla bilden hehe..


Mot tjolöholm

Hej hej!

Sitter nu i bilen med mamma och Ronja, vi väntar just nu på att pappa ska komma. Sen drar vi oss till tjolöholm på julmarknad med mormor och morfar. Himla mysigt!! Uppdaterar senare, puss hej


About yesterday

Godmorgon!

Igår så kom Johanna hem till mig precis innan xfactor så kollade vi på det. Sen vid tio så gick vi hem till Carle och var där ett tag. Himla trevligt! Vid tolv tror jag det var så stack typ alla förutom tre stycken hem till mig och kollade på film. Så mysigt såååå! Dem sista stack typ vid fyra så det blev väldigt sent. Vaknade typ utav att jag var trött imorse haha.. Fick förresten hem min efterlängtade spikebra igår så den hade jag på mig samt en vit genomskinlig skjorta, svarta höga shorts med nitar och nylonstrumbyxor.


Lite gladare nu

Haha ber om ursäkt för inlägget innan men var såååå arg som ni antagligen märkte haha. Men i alla fall. Nu har vi samhäll vilken sekund som helst och sen slutar vi. Skönt! Har på mig svarta jeans, en tröja från Ullared faktiskt (skit snygg!!) och skärp från tessie. Mysigt!


Tar ut ilskan på bloggen

Alltså jag blir sååååå arg!!!!! Västtrafik är nog det sämsta jag varit med om!! Bussen kommer fyra minuter för sent och därefter missar jag SÅKLART min fula äckliga pendel som jag ska ta. Och när går nästa? OM EN HALVTIMMA!!! Fan hatar västtrafik och deras ALLTID sena bussar!!!


New nails

Såååå skönt!! Körde på rosa eftersom jag faktiskt aldrig haft det innan. Kändes väldigt mycket mig faktiskt haha. Nu ligger jag i sängen och kollar på one tree hill, underbart!! Imon är det fredag mina vänner, skööönt som satan eller vad säger ni?


Fixar naglarna

Äntligen så fixar jag mina naglar!! Resultat får ni se sen, är inte klar ännu förstår ni. Puss på eeeer


Godmorgon

Godmorgon!

Sitter just på bussen på väg till skolan. Tänkte ta lite outfit bilder idag. Hinner ju faktiskt bara sånt på måndagar, torsdagar och fredagar med tanke på att vi har sovmorgon. Känner mig lite halv pigg idag faktiskt.. Kanske för att det är morgon, vet inte. Hoppas det blir bättre under dagen i alla fall.


Plugg plugg plugg

Hej! Sitter och pluggar och det är det endaste jag gjort sen jag kom hem vilket var vid fem. Haha mycket och en slängde in ett rim i den meningen. Ja jag är trött.... Var inne i stan innan och köpte en JÄTTE fin topp som ni ska få se imorgon! Är jättenöjd. Mötte även upp Denise i stan när jag skulle hem så tog vi bussen tillsammans. Hade massvis att prata om, haha. Aja nu ska jag fortsätta att plugga sen ska jag mysa ner mig i min stoooora gosiga varma säng tillsammans med ett avsnitt av one tree hill och imorgon ska jag avnjuta min underbara sovmorgon. Love


in school

 
Sitter just nu i skolan och försöker komma på vad jag ka jobba med.. Har fantasibrist och får inte jobba mer i photshop vilket gör det ännu jobbigare. Buhu... Mår lite lite liiiite bättre idag. Dock har jag tagit alvedon och grejer så kan vara därför. Är fortfarande väldigt yr, ont i huvudet och ont i magen. Hårt liv haha. Ska försöka ta mig in till kungsmässan idag efter skolan, MÅSTE köpa torrschampoo och måste kolla ut lite grejer. Vill hemskt gärna ha en fin klänning till min tjejmiddag, hmm..

Brunett

Saknar veeeeerkligen mitt bruna hår..
Ser så mysigt ut och får sån fin färg i ansiktet... Usch hatar sånt här!! Har ju kämpat med att få tillbaka det blonda nu så känns så dumt att färga det brunt nu liksom. Trooots att det är så fint, buhu..


Sjuk och trött

Hej!

Har mått jääättedåligt hela dagen idag och jag är hur trött som helst idag verkligen. Därefter bliggtorka och såå.. Fick en fråga om var jag kollar portkod 1321 någonstans, svaret där är svt.se! Nu ska jag kolla på det senaste avsnittet med Ronja, pussss


Portkod 1321

Har hört så mycket om serien och många skriver om den så kollade upp och började kolla. Har sett alla avsnitt nu, typ 10min korta så lite segt. Men jävligt bra faktiskt. Man känner igen sig väldigt mycket i serien faktiskt, älskar sånt!!


Från finaste vännen

Världens finaste Johanna kom förbi innan med en bukett röda rosor, hur söt är hon inte?! Sen gjorde Denise ett litet kollage med bilder på hon och mig samt en jätte lång och fin text. Finaste vännerna!!

Mormor, morfar, Mattias, farmor och Bengt kom förbi innan på fika också. Fick mer pengar och ett FETT presentkort på Jensens av Mattias. Hur bra?!?! Helt sjukt bra haha!!


Födelsedags lunch med finisar


Dagens

Halsband från CC, tröja från Wildfox, jeans från gina, armband från buddha to buddha och skor från Uggs.
 

Nu sitter jag på svenskan, första lektionen. Mys! Vi har lunch direkt efteråt och idag är det jag som väljer ställe att äta på hehe. Tror dem flesta kan gissa vart jag vill äta haha.. Nä nu måste jag fokusera lite på lektionen. Ska läsa, jippi!!

Sneak peak på födelsedagsbarnet

 
Godmorgon!
 
Mamma, pappa & Ronja väckte mig klockan sju och grattade. Lite tidigt eftersom jag börjar halv elva idag hehe. Men det har ju sina fördelar, hann ju exempelvis faktiskt locka håret nu på morgonen. I varje fall så fick jag en Wildfox tröja, den på bilden. Jag fick pengar och ett par uggs som ni får se sen. Kommer tvinga Emilia att fota mig nu på morgonen hehe. Då får ni även bättre outfit bilder, nu får i bara lite sneak peak. 

Min sista dag...

Som halvt ensam 15 åring!! Imorgon fyller jag äntligen 16. Okej egentligen längtar jag inte jääääätte mycket. Man längtade så mycket mer när man var mindre sen så har jag inte önskat mig något i år så har inte så mycket att "längta efter". Dock ska jag få min favorit maträtt imorgon så det längtar jag till hehe..


Nyårs outfit

 

Cindstory

Okej okej, nu ska jag skriva lite om tröjan som jag lovat att göra. Nu är det så att man kunde köpa den på millami.com dock bara i färgen beige. Sen har ju Cindstory en egen hemsida men jag tror inte tröjan finns där heller. Så jag hade faktiskt ringt till Tara eller Raglady och kollat ifall dem skulle kunna skicka hem tröjan, det borde dem kunna. Annars gör Fiorucci det, vet dock inte riktigt om dem har tröjan nu. Men det är absolut värt ett försök att ringa och fråga Tara eller Raglady. Nummret till Tara i Göteborg är 031-778 18 95 och nummret till Raglady i Göteborg är 031-15 95 55. Hoppas du får tag i den!!

Nattstad

Hej finisar!
 
Har funderat länge nu på att börja blogga från nattstad och nu har jag importerat hela bloggen till nattstad istället. Tvekar dock fortfarande med tanke på att här har jag en egen domän, kan designa min blogg precis hur jag vill och jag är så van med blogg.se... Men på nattstad är det mycket enklare att skaffa sig fler läsare och man får betalt. Så jag har tänkt lite nu och jag kommer att blogga från både blogg.se och ifrån nattstad för att känna på det lite. Ställer en fråga till er också, skulle ni fortsätta läsa min blogg även om jag bytte till nattstad?
 

-

Kod för att importera min blogg till Nattstad:5717903736 "

Typiskt mig

Nu är jag på väg mot affären för att köpa lite grejer så pappi kan laga mat till mig. Så snäll är han! Bjussar på en oskön bild på mig, helt osminkad och har ju lyckats fått en lagom diskret finne mitt på näsan.. Lyckas alltid få så himla odiskreta finnar.. Antingen mitt på näsan som nu eller mitt emellan ögonbrynen. Hmm.. Så går det om man struntar i att tvätta bort sminket Annie Carlsson!


Standard söndagsmys


Drar mig

Är på väg hem till Johanna just nu. Ska mysa till det med lite girltalk och jacuzzi. Händer inte så mycket annat idag. Men nu fryser mina händer sönder så får stoppa ner dem i fickorna och fortsätta gå. Förresten, telefonen är min morfars tyvärr... Hehe


Tack mammi och pappi


Gårdagen

Godmorgon!

Igår då alltså.. Jag gick först i skolan som vanligt, stannande dock kvar typ en timma för var ju tvungen att försöka filma klart våran kort film. Sen åkte jag hem och då kom nästan direkt Denise och Fredrica hem till mig. Då började vi fixa oss och sen vid halv sju åkte vi hem till Natalie som fyllde år i onsdags. Jättetrevligt och såååååå god mat!! Skulle tagit kort på hennes jättefina upplägg men var väl så hungrig så jag inte hann haha..


Hos Natalie

Är hos Natalie just nu på tjejmiddag, ursäktar för dålig uppdatering men skriver mer imorgon. Har varit en väldigt stressig dag.. Men i alla fall, har på mig Johannas klänning från one teaspoon. Looooove it!! Ha en trevlig fredag nu underbaringar!


På mini promenad

Tar en liten liten promenad till min fina vän för att hämta en klänning till morgondagen. Så snällt av henne att alltid låna ut kläder till mig hehe. Ni får se den sen, den är jäääättefin!!


Arg tjej!!

Blir sååå arg!! Tar 47 pendeln för att komma hem men då är västtrafik så jävla sega och jobbiga så dem gör så att jag kommer missa bussen hem. Thank you västtrafik....


Lunch idag hehe


Sweet shoes

Godmorgon!

Sovmorgon till ett idag vilket är himla skönt. Men eftersom bussarna och tågen inte går så ofta längre (ingen aning om varför) så fick jag ta en tidigare. Lite segt faktiskt men men.. Idag har jag på mig min sköna svarta tröja med vingar (ska ta ett inlägg om den senare för var någon som undrade vart man kunde hitta den om man inte bor i Göteborg så ska svara på det sen. Sen har jag på mig nylonstrumbyxor, skinjacka med päls, mitt buddha to buddha armband samt ronjas "uggs" med fransar. Så gosigt!


Gråter som ett litet barn typ..

Andra kvällen i rad som jag verkligen ligger och böööölar till one tree hill..
Waah


Onsdags-favoriten

Nu börjar onsdags favoriten, stalkers! Så jävla bra och sjuuuukt spännande. För att inte tala om sjukt, hemskt och läskigt. Skön blandning!! Looove


Three wanties

 
Kollar runt på lite klänningar inför bland annat nyår. Hittar typ inga jag vill ha eller fastnar för. Blir nästan lite sur på själv för att jag är så kräsen haha.. Men efter jag kollat på typ 5 olika sidor med typ 400 små svarta klänningar per styck så hittade jag i alla fall tre fina som jag ändå tyckte var helt okej fina. Den i mitten ser man inte så tydligt utav med den har bara en arm. Sen den längst åt höger har två delar, alltså som en kjol och en tröja men på kollaget verkade det smälta ihop lite grann men men. Hjälp mig gärna hitta lite fina klänningar till nyår så är ni guldvärda!!

Älska skolmaten!!

Så himla gott!! Älska pannkakor, och på fredag blir det pizza, gooott!!


Finaste syster


Morning

Godmorgon!

Så skönt, älskar verkligen onsdagar. Hur chill som helst i skolan och sen vet jag att imorgon kan jag säga "imorgon är det fredag". Halva skolveckan har ju nästan gått liksom, någon som håller med? Idag ska vi börja med ett as kul projekt om jag inte minns fel. Berättar om det senare. Kör i alla fall på väldigt enkla och sköna kläder idag. Mina älskade dr.denim, linne från Gina tricot som man inte ser på bild samt min sköna odd molly tjocktröja. Wonderful!


Åhhhhhhh arg

Förlåt för urkass uppdatering idag.. Slutade halv tre och efter det tog jag pendeln till Kungsbacka och mötte upp Fanny. Satt och fikade och pratade i typ 3 och en halv timma. Sååå mysigt! Efter det åkte jag hem, åt & duschade och nu ligger jag i sängen. Slutade på säsong 7 av one tree hill igår och idag hittade jag inte säsong åtta med svensk text som ni såg. Blir så sur... Aja, time for some english helt enkelt...


HJÄÄÄÄLP

Är i stort behov av hjälp!!!!! Vad hittar jag one tree hill säsong 8-9 med svensk text?!?! Avlider.....!


Dagens

Godmorgon!

Nu har jag första lektionen, media kommunikation. Dock är jag så duktig så jag gjorde klart det arbetet som vi håller på med på pendeln imorse. Sååå jag passar på att blogga lite istället. Idag har jag på mig en tshirt som jag köpte från Ullared, halsband från CC, jeans från dr.denim, Primeboots och skärp från tessie.


Säger godnatt

Hälsar godnatt med en fin fin bild. Har precis satt på mig pyjamas, borstat tänderna, tvättat bort sminket och gjort en fläta. Sååå nu ligger jag i sängen och kollat på one tree hill. Looooooove it!!


Fotbollsgalan och godis

Nu sitter jag och kollar på fotbollsgalan, varför vet jag dock inte med tanke på att jag är jätte ointresserad av fotboll och förstår faktiskt ingenting men skönt att umgås lite med familjen. Sen äter jag godis, och jaaa VI köpte godis för 300kr, alltså inte bara jag. Haha, det var godis till hela familjen så då drog det iväg lite grann sådär.. Btw, kolla va osöt min syster är i bakgrunden hahahaha


En jävla massa godis

Oj... Blev visst lite mer godis än vad jag hade tänkt mig hahahaha!!'


Vad är grejen med handen? Haha

Sitter nu på pendeln på väg hem, första gången jag inte behövde springa till pendeln. Skönt!! Ska sätta mig och plugga lite nu på vägen hem så jag slipper göra det hemma, en fördel med att åka pendel och buss varje dag. Tänkte slänga in lite osköna toa bilder på mig från idag och sen när jag satte ihop dem såg jag min hand.. Haha allvarligt, vad är grejen med handen? Inte första gången det blir så. Hmm..


Mobbad as always

Kollar på film men som vanligt är det jag som är mobbad och inte får plats hahahaha.. Tur att jag kan se på datorn, till och med bättre kvalité än vad de andra får haha jippi!


GODmorgon

Godmorgon fina ni!

Vaknade faktiskt riktigt glad idag, vaknade utav solen liksom. Hur sjukt är inte det?? Hur fint väder som helst idag ju!! Sen är det bara en vecka kvar tills jag fyller år nu också. Kan nästan inte bli bättre faktiskt! Looove


Försöker mitt bästa

Nu försöker jag med mitt bästa så jag somnar snart.. Hyfsat lång dag i skolan imorgon. Sjukt otagg + att jag har en bokredovisning på engelska buhu.. Hoppas denna vecka går fort.. Slänger in en random bild på mig och säger godnatt för idag, pussar


Pappas dag

Har glömt att nämna något om fars dag idag faktiskt. Glömde till och med köpa något till honom. Sämsta dottern någonsin? Kan höns haha. Slänger i alla fall in ett grattis till honom här och hoppas han set det. Älskar dig världens bästa pappa. Fin bild också, här var du inte gammal duuu


Haha alltså...

Kan inte sova så ligger här på mitt golv och tänker lite grann. Ser inte riktigt fram mot en ny vecka i skolan men men. Det känns ändå som att det går rätt fort och snart är det faktiskt jullov. Skönt!!


My babylove


Sega söndag

Sitter just nu och kollar på one tree hill och äter clementiner. Idag är det en sån dag som jag vill bara vill ska försvinna.. Seg och jobbig. Ska snart plugga lite engelska också. Pratade med Jennifer i telefon precis också, haha heeeeelt sjukt vilka människor det finns. Känns som att vi är med i pretty little liars. Ringer någon tjej till Jennifer som vet allt om hennes liv liksom? Kände inte igen rösten eller något och hon visste saker som bara typ jag och Jennifer vet.. Så jäkla sjukt!!


Lördag

Godmorgon!

Igår var det ju då lördag som ni förhoppningsvis vet. Jennifer kom i alla fall hem till mig vid halv sex och åt middag hos oss sen började vi fixa oss. Efter ett tag kom även Denise och sen vid nio gick vi hem till Ellen. Blev hyfsat mycket folk senare mot kvällen faktiskt. Gick hem halv ett ungefär så inte så sent vilket faktiskt var rätt skönt.


Dö tråkigt

Hej!

Var ju som sagt hos Jennifer igår och myste med henne och Denise. Åkte hem imorse innan tolv och sen dess har jag städat, pluggar och bakat. Trevligt! Nu ligger jag och läser i min extremt tråkiga engelskabok som jag ska läsa klart imorgon. Oh god... Har typ 140 sidor kvar. Kill me!!


Mys med favoriter

Har lagt upp kakor, dumleklubbor samt chokladfondue med melon, jordgubbar, kiwi, mini marshmallows och bananer. Så nu sitter vi och snackar massa skit hehe..


På väg hem

Sitter nu i bilen på väg hem. Har köpt massor med små grejer. Loooove it!! Dock kommer jag inte orka visa allt jag har köpt för det är för mycket att ta kort på osv. Köpte mest basic grejer, hårspray, snoddar, hårspännen osv. Himla bra! Sen ska jag hem till Jennifer med Denise och mysa. Gooosigt! Nu ska jag kolla på lite oth, räddar mig i sega bilresor!!


Love friday

Nu: Ullared med mamma, Ronja och mormor. Wonderful!


Dagens + ny tröja

Mamma köpte en ny tröja (inte till mig men hon får inte tillbaka dem nu hehe) men i alla fall. Älskar den!! Den kommer från tara och märket heter Cindystory. Kör på den idag tillsammans med nylonstrumbyxor och primes samt mitt älskade buddha to buddha armband.


Vi matchar bra


Äckligaste jag gjort

Tänkte berätta att idag på idrotten så hade vi klättring. Jag är såååå höjdrädd och jag trodde jag skulle dö. Vägrade klättra först men sen tänkte jag att jag kunde klättra lite grann bara. Kom en bit och sen gjorde jag största tabben och kollade ner. Började typ lipa för det kändes som att jag var jätteeee högt upp så jag "kröp" på väggen ner haha. Var verkligen helt sjukt äckligt men när jag kom ner fick jag reda på att jag inte ens kom halvvägs upp. Jaaaa! Haha


Öppet hus

Hej!

Äntligen hemma efter en lååång dag i skolan.. Hade öppet hus idag och jag skulle såklart vara med haha. Var faktiskt riktigt roligt. Vi var nog flest från våran klass faktiskt. Det var jag, Rebecca, Emilia, Stina, Sofia, Febe, Mathilda och Rebecca nummer två haha. Det var öppet hus i två timmar, från fem till sju sen fick jag skjuts hem av mormor och morfar vilket var väldigt skönt. Vi guider fick varsin bricka där det stod vilka yrken vi ville arbeta med typ. Ex "Blivande fotograf". Här på bilden ser ni min fina rosa bricka.


Oj oj oj

Nu ska jag på öppet hus, har massor att berätta så uppdaterar så fort jag får tid. Pusss!


Stalkers

Nu börjar ett program jag längtat lite efter! Stalkers heter det och går på trean, lite läskigt men sjukt intressant. Feeeettt


OTH

Har precis tagit en låååååång dusch och nu kollar jag på one tree hill. Alltså jag är så hungrig så jag avlider och bara väntar på att maten. Och vad blir det? Jo fisk. Usch!! Först kålpudding och nu fisk när man är så hungrig så man dör. Brukar inte vara så här kräsen men nu alltså.. Åh..


Extremt tråkig

Skulle ta en såndär extremt tråkig "fötter i buss" bild lite smidigt men råkade ha blixt på haha. Så diskret... Tog en ny när jag ändå var på gång liksom hah. Sitter i alla fall på bussen nu så äntligen snart hemma. Skönt! Slutade halv tre idag men sen vad jag och gymmade med miina och efter det kollade jag på en tröja inne på tara men den var slut, buhu... Aja sånt som händer. Sen tänkte jag kolla på one tree hill nu på pendeln och på bussen men nä inget batteri på datorn.. Så underbart haha. Aja snart är jag hemma så då hoppar jag direkt in i duschen sen och sen mat. Är så himla hungrig!!


Estetisk kommunikation arbete

Godmorgon!
 
Sitter nu på estetlektionen just nu. Började 08.20 och slutar 10.50.. Dör!! Men har jobbat i photoshop hela morgonen så det är helt okej ändå. Dock är jag så himla hungrig och vet ni va det blir för mat i skolan? Jo.. Kålpudding.. Goooottt... Nä usch. Har i alla fall arbetat med ett trafficking arbete nu så gjorde något snabbt. Brist på fantasi kände jag men men, får i alla fall fram budskapet. Bjussar på deeen.
 

Lyx VS budget - paljettjackor

 
Har suttit med ett kollage under en tid nu, blev så jäkla rörigt haha. Men men klart nu i alla fall. Tipsar om dessa UNDERBARA paljettjackor. Så himla hett nu. Åt höger längst upp ser ni först en bronsfärgad kofta från märket Ester Elenora. Den kostar väldigt olika i olika butiker men det finns en på Isa Couture för 1199kr. Dyrt för en kofta kan jag tycka men den är ju såååå snygg. Finns i två fler färger (hel svart och hel silver tror jag). Sen jackan bredvid kommer också från Ester Elenora. Samma med den, finns också i olika butiker med skillnader på priser men på Isa Couture hittar ni den för 1499kr. Också dösnygg. Letade då runt efter lite budget jackor och hittade en svin snygg från forever21 som ni ser åt vänster. Riktigt snyggt med svart skin på baksidan tycker jag, det gör så himloa mycket. Sen att den bara kostar 285kr är ju awsome! Sen finns en liknande ester elenora jacka (jackan från gina tricot) som också är snygg. Dock måste jag säga att "orginalet" är en del snyggare. Jackan från gina är lite kort i ärmarna tycker jag.. Men vad tycker ni, lyx vs budget? Och vad tycker ni om dessa paljettjackor?

Choklaaad

Verkar som att någon får sin mens snart? Hmm haha oboy och Marabou, gotttt


Såååå fuskigt!!!

Hej! Sitter på bussen på väg hem nu. Så skönt att jag snart är hemma. Gick faktiskt på extra lektionen i slutet av dagen. På den lektionen kan man jobba med sina läxor eller vad som helst så man slipper göra det hemma liksom. Awesome!! Aja efter det så gick jag och miina till fiorucci och hon köpte ett par låga Primeboots med stjärna på. Dem är ju sååå snygga så jag dör. Avundsjuk ja...


OOTD

Sitter nu på mattelektionen. Är så himla hungrig och kan inte äta maten i skolan då det är curry... Tandställningen blir ju gul då så det är lite ovärt. Aja får äta sallad och ris typ haha. Har idag på mig jeans från dr.denim, skjorta från h&m stickad tröja från Gina tricot, Primeboots, ring från glitter och armband från buddha to buddha (!!!!). Armbandet får ni bättre bilder på när jag kommer hem, i looooove it!!


Frappuccino

Godmorgon!

Fick ännu en fråga om frappuccinon, eller starbucks handlade väl frågan om nu. Starbucks i Göteborg hittar ni på Centralstationen, strax innan utgången mot nordstan så dem har även uteservering. Gryyyymt


Svarar på frågor

1.Jag älskar verkligen dessa primebootsen! Vet du om de finns någonstans? Har kollat i typ varenda affär och någon sa att jag får typ köpa second hand för att de inte finns kvar längre... Men ah vet du om de finns någonstans?

Svar: (För er som inte vet vilka hon menar så är det mina bruna med nitar) Jag köpte mina på fiorucci och vad jag vet finns bara dem med mocka kvar men det är ju absolut värt att ringa till både fiorucci, tara, raglady och andra affärer som säljer primeboots och kolla. Annars kan man alltid kolla tradera :)

2.Bor du i Skåne?

Svar: Nej haha det gör jag inte, jag bor utanför Kungsbacka :)

3.varför är du aldrig med jennifer längre? ( eller assså du skriver aldrig att du träffar henne eller är med henne ) :)

Svar: Jag och Jennifer tog en paus och den pausen blev väldigt mycket längre än väntat. Nej vi träffas inte lika mycket längre men vi träffas och vi pratar men bara inte lika mycket. Dock är hon fortfarande min bästa vän :)

4.Älskar verkligen din blogg ! 

Vart gör du alla dina fina headers ? Typ i vilket program eller så , du fattar säkert. 

Är väldigt tacksam för svar. 

Kram

Svar: Åh tack så jätte mycket!! I photoshop CS6/CS5 :)

5.Var köper man sånna där med grädde och sånt (som är på bilden) ? :) kram

Svar: Du hittar dem underbaringarna på starbucks :) kram

6.Är det ditt nya rum? Jätte fin blogg. :)

Svar: Nej det är våran källare faktiskt, tack så mycket :D

7.Hej! Kan du inte Sätra ihop ett collage med snygga kläder? Du har så grymt bra stil!

Svar: Absolut! Behöver bara tid och inspiration så fixar jag det. Tack sååå mycket :D


Plugg och mys

Sitter framför våran öppna spis och läser lite i en bok som vi ska läsa ut i engelskan. Har precis ätit mat också, sååå hungrig!! Inte längre då alltså haha.. Ska sen svara på några av era frågor hade jag tänkt. Och kolla lite one tree hill. Mys-måndag!


Dagens

Sitter nu på öresundståget på väg hem. Är så himla himla trött! Sen så hatar jag öresundståget eftersom tiden då tåget stannar vid stationen då åker bussen så får vänta ändå... Aja mycket fräschare på öresundståget i alla fall. Slänger in lite dåliga bilder på min tråkiga outfit idag. Svarta jeans, topp från veromoda, skärp från raglady och Primeboots.


Nu: Film

Kollar på film sista lektionen, himla skönt! Skulle egentligen gått till Friskis efter skolan för att kolla priser på gymkort osv men miina kunde inte hänga med mig så gör det imorgon istället. Aja nu ska jag kolla på filmen, puss så länge!


Monday morning

Godmorgon!

Sitter nu på pendeln på väg till skolan. Usch va hemskt... Kunde inte sova inatt och imorse kunde jag knappt gå upp. Men tillslut tvingade jag mig upp och in i duschen. Kör på fläta idag för kände att jag orkade inte föna och platta håret. Fick för övrigt springa till bussen för att jag hittade inte mitt busskort men i sista sekunden kom jag på vart det låg. Puh!


Lite om gårdagen

Tänkte berätta lite om gårdagen. Först så var jag, Denise och Maja hemma hos mig och fixade oss. Sen gick vi hem till mina kära Johanna som hade tjejmiddag. Hon bjöd på god mat och underbart sällskap. Alla mina favoriter på samma ställe! Jag, Denise, Jennifer, nenne, Ida & Emma hade slagit ihop pengar till ett par one teaspoon shorts till Johanna som hon ville ha. Men i alla fall efter maten spelade vi lite kortspel och sen åkte vi till Olle. Hade jättekul till en början faktiskt. Tog tre bussen hem med Denise till mig och somnade direkt. Slänger in en bild på mig och fina Emelie, tog bilden utav Jennifer.


Halloween bilder

Hej!

Tänkte slänga in tre bilder från halloweenfesten. Har snott bilden på mig från Jennifer, bilden på mig och Johanna från Mathilda och bilden på mig och Jennifer från Natalie. Var hemma hos Mathilda först med världens goaste tjejer, sen åkte vi till Adam tillsammans. Mådde ju inte så bra så hade faktiskt inte så kul utan jag åkte faktiskt hem rätt tidigt. Synd för alla andra verkade ha jättekul.. Men som ni ser då så var jag och Johanna ängel och djävul. Visst blev det bra???


Sorry

Uppdaterar sen, ni ska få se bilder från halloweenfesten, promise!!!


Godmorgon från mig och bästa killen

Coco <33333


Mys

Ligger och kollar på oth medan Ronja bakat kladdkaka, underbaaaart! Mår fortfarande lite sisådär så tar det väldigt lugnt nu på dagen så jag orkar ut ikväll. Har ju längtat som en galning på att få klä ut mig, hehe..


Saker ni kanske inte visste om mig

Jag älskar sims, mitt rum är alltid stökigt, jag är jätte envis, jag har varit singel hela mitt liv, jag sover väldigt väldigt mycket, jag är extremt pålitlig, jag har sjukt kort temprament, jag älskar gossip girl, 90210, once upon a time & desperate housewives. Jag är alltid hungrig och äter alltid när jag har tråkigt, jag förlåter lite för mycket, jag har koncentrationsproblem, jag älskar att sjunga, jag är beronde utav tuggummi, jag är laktos intolerant, jag älskar långa bilresor, hatar skaldjur, jag skulle aldrig kunna bli vegetrian...

Världens bästa miina


Uppfinnarna

Var hemma hos farmor och Bengt innan, vi var bjudna på middag där. Himla mysigt med gick hem ganska fort eftersom jag som sagt inte mår alls bra. Nu sitter jag i soffan och kollar på den nya serien "Uppfinnarna" som går på fyran. Väldigt intressant faktiskt!


Yesterday

Hej!

Sitter just nu på bussen på väg hem. Har varit inne i stan en snabbis med nenne, Siri & Pernilla för att köpa present till Johanna. Igår då, vi var hemma hos Alex som sagt. Himla trevligt! Råkade somna där så pappa hämtade mig imorse. Mår dock jäääääätte jäääätte dåligt idag. Hate it.. Aja slänger in en bild på mig och fina Siri från igår.