BYANNIE -

Kommer tillbaka

Uppdaterar om ett tag, är i stan med världens bästa mamma. Åkte ifrån skolan för jag behövde komma ifrån allt. Jätte depp och bröt ihop både igår och idag så min kära mamma hämtade mig och åkte in med mig till stan för att fika och vi har köpt lite grejer. Uppdaterar när jag är hemma igen, puss


Onsdag

Godmorgon!
Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja, ska ha so redovisning så får se hur de går.. Har en ganska kort dag idag så ska hem direkt och sen vid tre kommer William hem till mig, ska bli jätte mysigt! Nu börjar vi så nu måste jag fokusera, bloggar senare puss.


Dagens

Slänger in en dagens outfit samt facelook. Jens från Gina, blus från h&m, skinjacka från lindex & pälsvästen vet jag inte... Nu ska vi se på film på svenskan så bloggar mer hemma. Puss!


trött & sliten tjej

hej!
har inte bloggat på ett tag, som vanligt haha. men har haft fullt i skolan under dagarna och även efter skolan. igår åkte jag och denise in till stan en snabbis och åt och sen stack vi hem till denise och packade. efter ett tag kom morfar och hämtade oss och släppte av oss hemma hos mig. vi käkade och fixade oss och sen vid nio åkte vi hem till adde och var där ett tag och sen halv ett gick vi hem till alexander som bor jätte nära denise så efter vi vart där en stund gick vi hem och sov hos denise. vaknade vid elva och då åkte denise och hennes mamma in till stan så nu väntar jag hemma på att hon ska komma hit så får vi se vad vi gör sen. är ganska trött så får se om vi bara är hemma eller nått. kanske blir mer taggad på något annat sen.
slänger in tre redigt slitna bilder på hur fin jag är idag haha..

in school

sitter i skolan med denise just nu, har fördjupningsval så man får göra lite vad man vill. kanske inte blogga men haha ändå. passar på nu när jag inte har något att göra. ska dock tvinga henne gå ner med mig till cafeterian för jag är hungrig haha.
idag slutar jag tjugo i ett, underbart! ska hem direkt och sen ska william hem till mig vid tre. vi ska antagligen kolla på film och lite så, hur mysigt som helst. men jag hinner säkert blogga innan han kommer. får se.
nä nu ska jag köpa en macka, är ju som sagt hungrig haha. puss!
bild från arkivet.
image description
ingen aning om vad detta är, men tror jag försökt ladda upp den tidigare när jag badade jacuzzi med fanny men blogg.se's app är ju som sagt SÄMST...

BACK

Hej!

har varit lite off från bloggen för har verkligen inte orkat. har haft fullt hemma, i skolan och i helgen. orkar inte ta allt som hänt för har hunnit med en del under dessa dagar jag inte bloggat. men kan ta det som hände i helgen.

i fredags åkte jag och denise hem till henne och sen stack vi hem till mig efter ett tag. där fixade vi oss inför kvällen och lyssnade på musik. haha galet vad jag älskar henne. sen vid halv tio åkte vi till gabbe och var där till någon gång efter tolv. hade jätte kul som vanligt.

i lördags åkte jag och denise in till stan och jag köpte en jätte fin poncho från tara, kostade typ 599kr så mina pengar tog i princip slut haha. men sen åkte vi i alla fall hem till denise igen. sov där och sen i söndags gjorde jag ingenting typ. nu blir det även för mycket text så ska sluta skriva hehe..

att göra..

Där ser ni en liten lista på vad mina planer är för idag och imorgon..
Idag så stack jag och denise in till stan, eller ja jag tvingade henne följa med mig för jag ville käka på donken haha.. Efter det så gick vi runt i lite affärer, hittade en svin snygg tröja på bikbok som jag kan visa er imorgon. Denise köpte en likadan, tvillingar som vi är hehe. Kom hem för någon timma sen och la mig direkt i solariumet och sen hoppade jag in i duschen, sen har jag inte hunnit så mycket mer.
uppdaterar senare eller imorgon, så ha det så bra så länge puss!

In school

Hej!

Har försökt mobilblogga typ 40 gånger men det går seriöst inte. Appen suger verkligen, men men nu ger jag den ett nytt försök, as always. Sitter i skolan och väntar på att Denise ska till tandläkaren för sen ska vi in till stan och käka. Nu är det ju som sagt skola också, otroligt segt och har redan sommat på no lektionerna idag och igår. Hm börjar inte bra för min del.. Men i alla fall idag kör jag på svarta nylon strumpbyxor, vit tunika och Ester elenora kofta. Bloggar mer när jag kommer hem, hoppas förresten att detta läggs upp nu bara..


tattoos

tycker det är grymt snyggt med tatueringar men skulle aldrig vilja ha en med tanke på att stilar och allt förändras med åren. vet själv hur mycket jag ändrar mig och tycker om olika saker hela tiden. skulle därför aldrig kunna ha något sånt eftersom jag hade velat förnya mig hela tiden och då hade allt gått snett helt enkelt. därför blev jag överlycklig när jag såg att stylebytyra säljer sånna där låtsas tatueringar som håller ett litet tag bara, visst tråkigt att dem inte håller så länge men det räcker gott och väl för mig. grymt billiga och jag hittar just dem jag vill ha. funderar på att beställa hem fjädern och svalorna. värt?

2012 wishes


spikes VS usa

hej!
igår var ju denise och daniel hos mig. kom inte riktigt ihåg men runt 10 elelr 11 tiden gick vi upp till busshållplatsen med honom och sen gick jag och denise hem till denise och sen hem till jacob. där var även adde & carle så vi kollade på hockey med dem och sen sov vi där. vi stack hem till denise vid elva och somnade om där istället. sen vaknade vi typ halv 4 och gick upp och åt taccos och sen stack jag hem. så idag har det varit en riktigt seg dag.
tänkte beställa hem ett par till jeffrey campbell skor men kan verkligen inte välja mellan spikes elelr usa... Hjälp tack!!

bruna linser

hej!

imorse åkte jag och hämtade upp denise och sen stack vi och åt på typ en pizzeria. mår mycket bättre idag som tur är. vi tog bussen hem till mig tillsammans med daniel och sen kollade vi på film och nu sitter jag, och har suttit ett bra tag och kollat på när dem ligger i min säng och gosar... nu man vill ha en pojkvän ja...
beställe förresten hem bruna linser igår, dags för det nu igen hehe. blev från färgade linser igen. tyckte dem hade bäst kvalité på sina linser så kör på dem igen.
slänger in en gammal bild från när jag hade mina gamla bruna linser därifrån.

nattbloggning

hej!
har inte haft någon större lust att blogga idag, jag gick upp tvär tidigt. typ tio i elva eller något för att jag skulle upp till busshållplatsen och möta upp fanny. när vi kom hem åt jag lite flingor men hade verkligen inte någon endaste liten matlust så hoppade istället in i duschen och när jag kom ut mådde jag verkligen sämst. la mig i sängen och somnade och sen vaknade jag med fanny bredvid mig och kuta till toan för att spy. magsjukan, tjohej. stackars fanny fick åka hem och jag fick lägga mig i sängen och spy lite till.. sämst verkligen. dock mådde jag redan bättre efter typ två tiden så har redan planer för imon hehe.
nu blir det för mycket text så rundar av här och lägger mig och kollar på favoriten 90210. Love.

dröm

hej!
vi fick nyckeln till vårat nya hus för ett tag sen så idag åkte vi dit för att måla lite och så. vi ska dock inte bo i de huset för att de huset är rent utav förfärligt. men det är en stor tomt så vi ska äntligen bygga vårat drömhus. jag satt och kollade på lite inspirationsbilder på olika rum. har lite idéer på hur jag vill att mitt nya rum ska se ut så får se hur det blir i slutändan. jag ska ju antagligen både få en slags lägenhet på tomten (räknas som ett garage) som jag ska bo i. samt ett rum i huset, jag och ronja ska även dela på övervåningen så vi kommer få en varsin walk in closet och ett eget badrum. mycket att fixa helt enkelt! men det ska bli så fruktansvärt kul eftersom jag älskar att inreda och greja. går väl lite i familjen med tanke på att mamma har ett eget företag som stylar lägenheter osv.

Mitt 2011 i bilder

JANUARI




FEBRUARI




MARS




APRIL





MAJ




JUNI






JULI




AUGUSTI



SEPTEMBER



OKTOBER




NOVEMBER



DECEMBER





bloggpaus?

hej!
uppdateringen har inte varit det bästa på det senaste om man säger så.
men jag orkar verkligen inte blogga, mår så jävla BRA nu och det hade inte kunnat bli en bättre start på året egentligen. har världens bästa vänner, familj och jag ska spendera det sista av lovet så bra som det bara går innan jag börjar skolan och ska hårdplugga varje dag för att komma in på just den linjen jag vill in på.
men igår var det nyår och jag hoppas ni hade det underbart bra. jag spenderade nyårsafton hos daniel med massa underbart folk. trots tårar och annat skit var kvällen grym. ibland gör man saker man ångrar men någon sa för längesen att man lär sig av sina misstag och för att bli gammal och klok måste man varit ung och galen.