BYANNIE -

Mot staden


Hola!
Känns så konstigt och skriva här när bloggen är avaktiverad, sitter liksom och skriver när ingen kan se. Hade tydligen slut på premium så måste betala in nytt så får göra det så fort jag kan. Förhoppningsvis idag för får nästan ångest när bloggen ligger nere. Jätteskumt! Men men, skriver så ni kan få läsa senare. Nu sitter jag på tåget med Ronja in till Göteborg. Vi ska möta Jennifer, shoppa och fika. Har på mig en T-shirt från bikbok, shorts från fashionablestory, skärp från tessie, tröja från Missäy, väska från Minnetonka och skor från scorett. 




Lördagskväll


Godmorgon!
Igår vid halv elva körde mamma in mig till Kungsbacka så mötte jag upp Denise. Vi satte oss på tullen och tog något att dricka, sen satt vi bara och pratade, pratade, pratade och skrattade. Runt ett var vi hemma hos mig men hon åkte hem vid två eftersom att hon jobbar idag. Nu ligger jag i soffan och kollar på MTV. Ska snart hoppa in i duschen och senare ska jag träffa Jennifer. Hade egentligen tänkt åka in till Göteborg men känns lite ovärt då alla butiker stänger så tidigt. Nu ska jag plocka undan frukosten och sen ska jag försöka vila lite grann, sov bara fem timmar inatt så är lite trött...


Ny hårfärg


Hej! Hade en jättebra kväll igår hemma hos Anton. Kvällen slutade vid tre och då gick jag hem med Maja och Denise till Denise. Nu på morgonen har jag och Denise bara legat i soffan och pratat. Ska snart göra en sen frukost och vid fyra kommer mamma och hämtar mig. Vi ska nämligen till mormor och morfar för att äta middag. Kommer bli så mysigt! Älskar att vara där. På bilden ser ni även min nya hårfärg, vad tycker ni?


Pink n white



Hola!
Mamma och pappa kom för att hämta mig hos Jennifer tidigare idag, då åkte jag hem och så hjälpte mamma mig med att färga håret. Blev jättebra, känner mig så nöjd med färgen så ni får se det imorgon. Nu sitter jag på bussen mot Kungsbacka. Ska möta upp Denise, Maja och Lisa så ska vi gå till en kille som heter Anton. Blir säkert jättekul! Har på mig Ronjas skor idag vilket jag inte haft innan. Sjukt jobbiga att gå i då jag har större fötter än vad hon så dem gör lite ont vid tårna men däremot så har jag så smala fötter så dem glappar nät jag går haha. Sånt man märker när man är för sent ute för att kunna byta. Men men, jag överlever nog detta hehe. 

En mysig frukost


Hej!
Igår så köpte vi subway och satte oss vid ån i Kungsbacka och åt. Så mysigt! Sen vid 7 var vi inne på kungsmässan och där köpte jag hårfärg. Nu imorse bestämde jag och Jennifer oss för att ta cykeln till affären. Dock började det ösa ner regn så vi var heeeelt genomblöta när vi kom fram haha. Vi köpte iallafall frukost och cyklade tillbaka i åska/regn/hagel haha. Är SÅ mätt nu. Senare ska vi färga mitt hår, wihoo!




@ jennifers





En torsdag



Hej!
Sitter på bussen med musik i öronen och ska snart alldeles strax hoppa av i kungsbacka. Ska träffa Jennifer och Jack så ska vi ta en sväng i kungsmässan. Måste verkligen köpa hårfärg för mitt hår har blekts så mycket! Sen ska vi äta middag någonstans tillsammans med Jacks kompis Charlie. Blir jättemysigt! Inatt sover jag även hos Jennifer. Har varit så tomt utan henne hehe. Nu ska jag hoppa av så vi hörs senare. Puss puss!

Myser


Runt tio kom Carle, Adde, Gabbe och Jacob hit. Vi satt ute och bara pratade och skrattade massor. Jättemysigt faktiskt! Dock drog dem hem typ 20 över elva för att Denise jobbar imorgonbitti så hon var tvungen att komma hem. Så nu har jag lagt mig i min varma gosiga säng med en random film framför mig. Bara för att ha något som hörs i bakgrunden hehe. Den verkar sjukt b så har ni bra filmtips får ni hemskt gärna komma med det hehe. Puss och godnatt!


En zebra


Sitter nu i soffan med Denise och Maja, vi kollar på orange is the new black. Ska senare kanske träffa Carle och några. Får se om vi orkar ta oss upp från soffan hehe. Så segt, mamma och pappa var i Halmstad för Ronja är på lager där. Så då passade dem på att lämna hennes plattång där så nu har inte jag någon haha. Får istället locka håret ett par dagar framöver nu men det funkar väl det meeed. Nä nu ska jag försöka få upp tjejerna så vi kan göra något. Blir så lätt uttråkad, speciellt när jag redan sätt alla avsnitten hehe.


Egentid


Sitter just nu i våran utesoffa, dricker vatten och lyssnar på musik. Faktiskt jättemysigt med lite egentid ibland. Är dessutom ensam hemma så så blir det ännu mer egentid haha. Om ett tag kommer Denise och Maja hit så ska vi nog hitta på något mysigt. Ska alldeles strax också hämta posten hade jag tänkt. Innan så var jag ju med Miina, Febe och Matilda vilket var så mysigt! Har saknar dem jättemycket. Satt på trädgårdsföreningen och åt glass samt bara pratade en maaaassor. Nu ska jag hämta posten, puss puss!


Stressss


Buss från Denise till Kungsbacka, buss från Kungsbacka till mig, ska vara hemma i ca 10min och sen ska jag in till Göteborg och träffa Miina, Febe och Matilda. Allt detta och jag har ingen laddare till min telefon!! Panik. Kommer alltså inte bli mycket bloggning under dagen. Pappa kommer hem vid fem och då kan jag låna hand laddare men tills vidare får jag snåla med mitt batteri hehe. Vi tjejer ska i alla fall sitta och mysa på trädgårdsföreningen. Kommer bli jättemysigt. Nu ska jag alldeles strax hoppa av vid mig. Uppdaterar när jag kan, puss så länge!


The fault in our stars


Jaa alltså.. Vad ska man säga om denna egentligen? Hittar inte så mycket ord men så fin och så orättvis är väl två ord som stämmer bra in på denna. Försökte att hålla mig ifrån att gråta men i slutet av filmen var det kört haha. Gick verkligen inte att hålla tårarna inne. Men helt ärligt så vet jag inte vad jag ska säga mer än så. Var den värd att se då? JA! Såg den tillsammans med Maja, Denise och Mathilda. Nu ska jag och Maja hem till Denise och sova där. Är jättetrött och helt slut. Vill typ lyssna på deppmusik och isolera mig ett tag nu haha..


Water

Alltså vatten+is+frukt/bär/grönsaker är något av det bästa som finns

Hade tänkt att alldeles strax hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite. Är sååå trött så tror att det kanske piggar upp mig lite. Sitter just nu och kollar runt lite på kläder, har en del grejer jag ska gå på nästa månad så måste börja planera lite outfits hehe. Har märkt att jag har vääääldigt få rosa plagg. Hmm.. Har även beställt tre grejer som jag väntar på, hade varit bra ifall jag hade fått dem tills dess men vi får väl se. 


Regn


Imorse vid åtta väckte pappa mig och sa att jag var tvungen att gå upp eftersom att byggarna skulle göra något i mitt rum. Somnade dock om en stund i Ronjas rum. Sen gick jag upp och åt frukost, kollade det sista avsnittet av oitnb och sen tog jag en promenad. Kom nämligen ett brev där det stod att jag fått ett paket. Det var ännu ett par solglasögon, kul kul! Nu sitter jag i soffan och kollar på once upon a time, började regna för en stund sen så att lägga sig ute och sola är ju inget alternativ riktigt hehe.. 


Roses


Kom hem för ett bra tag sedan från Lisa. Åt jättegod mat här hemma och sen somnade jag för åt så himla mycket haha.. Så typiskt mig. Nu ligger jag i soffan och kollar på film med mamma. Känner mig så himla ensam idag, ver inte varför men det är så tomt när inte Ronja är här. Har haft saker för mig typ under hela sommarlovet så nu när jag inte har något att göra ikväll blir jag så uttråkad fort. Vet heller inte vad jag ska göra imorgon och då får jag också lite panik. Det är en sån typisk sak gällande
mig som många av mina vänner vet, har jag inga planer får jag panik för måste ha mina dagar planerade. Jätteskumt! 


Grattis finaste Lisa!!


Lisa fyller 18 år idag så vi överraskade henne med massa gott! Det var anledningen till att jag och Maja åkte in. Vi köpte nämligen rosa och vita ballonger samt rosa rosor. Hon blev så glad när vi överraskade henne, så kul!! Så nu sitter jag här, äter massa och dricker massa gott. Grattis igen hjärtat!!




Leo


Godmorgon!
Gick upp ganska tidigt idag och gjorde mig i ordning. Så nu sitter jag på pendeln med Maja så ska vi köpa lite grejer. Har på mig ett linne från river island, shorts från zara och skorna är nya och köpta på scorett. Har även på mig en söt tröja över från Fé. Vad jag ska göra senare idag får ni se sen hehe, nu ska jag lyssna på musik, vara social mot Maja och ladda min telefon hehe. Hoppas ni får en bra måndag i det fina vädret! Önskar nästan lite grann att jag hade kunnat ligga ute och få lite färg för det hade verkligen behövts. Blivit så himla vit!! 




Spontant

 
Det blev tyvärr inget kubb idag som planerna egentligen var. Så tänkte att det blev en hemmakväll med serietittande men nja. Fick ett meddelande av Markus på en bild av mitt hus och "kom ut" typ haha. Så åkte med honom samt Petter och spelade minigolf, sen åkte vi till donken och sedan till ett vattentorn (??) typ. Så kom hem för typ en haltimma sedan. Så himla konstigt och sponant men väldigt mysigt! Vi bestämde för övrigt att vi skulle spela bowling på tisdag, är sämst på att bowla med det är så himla kul ändå hehe. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på orange is the new black. Imorgon ska jag in till Göteborg hyfsat tidigt så måste komma upp ur sängen tidigare än vad jag gjorde idag. Puss och godnatt!
 

En klänning

Köpte denna fina, enkla, vita klänningen (mer ett långt tight linne kanske) på H&M för 49kr. KAP

Efter att vi åt på hamnkrogen så åkte jag, mamma och Junie hem till oss. Tog en kaffe och bara pratade. Sen gick jag in och kollade på mitt älskade Awkward. Nu väntar jag typ på att tiden ska gå och att jag ska åka ner till Gottskär för att spela kubb med mina friendos. Kommer bli så mysigt! Är så glad över att jag börjat umgås med alla igen. Imorgon väntar fler roliga planer, veckan kommer börja sååå bra! Nu ska jag ladda telefonen, puss pusssss.


Mmm helt ok





Outfit


Vaknade vid tolv med lite smått panik då jag inte alls tycker om att vakna så sent. Känns som att man sover bort hela dagen då. Gick i alla fall upp och tog vara på lite sol, sen gick jag in och gjorde i ordning mig. Nu är jag påväg till Hamnkrogen. Ska äta där med mamma, pappa, Peter, Sussie, Emma och Daniel. Kommer bli jättemysigt! Får se vad som händer senare. Hoppas på något för vill inte bara hem och dö typ hehe.. Jaja, uppdaterar senare. Puss puss!


Fire


Blev en tur till utholmen med Denise, Maja, Markus och Henke. Vi har precis gjort upp en eld och sitter här och myser! Perfekt lördag, nu ska jag vara lite social. Hoppas ni har en bra lördag, puss puss!


In my bed



Världens bästa säng, skönaste mjukisbyxorna, inget smink, gosiga strumpor och serier. Kan ju nästan inte bli bättre. Eller jo, om någon mysig hade kommit hit med godis. Är så sugen på typ snickers. Ska nog försöka leta efter lite godis här hemma. Ska fokusera på mitt oitnb nu. Puss så längeeee

MIDSOMMAR


Kvällen spenderades först hemma hos mig ett bra tag, sen bar det vidare mot Alex och sen tillsist till Markus där jag, Jennifer och Maja även sov. Imorse blev det pizza till frukost och sen dess har jag typ bara sovit och kollat film. Mår faktiskt väldigt bra idag men är bara väldigt trött då jag inte somnade förrän 6 imorse haha.. 

OITNB


Ligger nu i sängen efter en faktiskt ganska så lång dag. Efter matchen åkte jag hem och åt glass med denise. Vid elva åkte hon hem och då gjorde jag i ordning mig för att gå och lägga mig. Så nu ligger jag alltså och kollar på Orange is the new black. Alltså verkligen nya favvis-serien. Imorgon ska jag upp, fixa i ordning här hemma, fixa mig, städa och greja. Så ska upp tidigt. Taggar så mycket inför imorgon!!


ATM


Hej!
Sitter just nu och kollar på när Alex spelar match tillsammans med min kusin Junie. Jättemysigt trots att jag inte förstår ens vad som händer då jag inte kan något alls om fotboll haha. Illa när Ronja är så duktig som hon är. Sen ska jag hem där Denise väntar haha. Ska spara batteri och värma mina händer nu så skriver senare, puss puss!


Massor med fika


Hola!
Efter att jag och Jennifer var i stan så åkte jag till Kungsbacka och mötte upp mamma och Ronja. Fick med mig ett par skor (wihoo) och sen kom pappa och då fikade vi. Nu sitter jag i bilen på väg hem. Ska byta om, ladda min telefon och sen ska jag iväg. Måste även hem och städa inför morgondagen. Åh just det, köpte massor med blommor så ska göra en krans också! Ni kommer se allt jag köpt så småningom. 


SNAKE


Godmorgon!
Jag och Jennifer gick upp vid halv elva idag ungefär. Vi år frukost, jag tog en dusch och sen fixade vi oss. Nu sitter vi på bussen på väg in till Göteborg. Vi ska köpa lite grejer inför imorgon. Min midsommarklänning har inte kommit än så jag får hitta på något annat men det går bra ändå. Nu ska vi i alla fall handla plastglas, frukter osv. Har på mig en kjol från bikbok, T-shirt från bikbok, skärp från tessie och primeboots. Smidigt och enkelt. 






Dör godisdöden


Hej hej!
Jag och Ronja tog moppen upp till Hemköp och köpte choklad, sugrör med jordgubbs/chokladsmak, chokladpudding och tre paket glass från GB. Helt sjukt, dom kostade liksom 5kr styck (hur är det ens möjligt!!). Sen åkte jag hem och då var Jennifer hos mig så nu sitter vi i min soffa och kollar på oitnb. Löööööv it!


LYCKAAAAA



Good days


Hellooo!
Igår var så mysigt, först kom Denise och Maja hem till mig och Jennifer. Sen kom även Carle, Adde, Markus, Henke, Jacob och Petter. Vi satt hemma hos mig ute och pratade, lyssnade på musik och spelade "Med andra ord". När klockan närmade sig ett så åkte jag, Jennifer, Markus, Jacob och Petter till dinkel och åt mat sen hämtade vi Ronja. Imorse vid 12 åkte Jennifer hem och sen dess har jag bara ätit och kollat på orange is the new black. Nu ska jag ta tag i disken och sen ska jag sätta mig ute ett tag. Puss så länge!


Slimfood


Är en kjol rikare och en vit basklänning rikare idag. Känns himla bra! Jag och Jennifer satte oss även ute och åt en varsin sallad från slimfood. Rekommenderar deras salladsbar för allt och alla för det är sååå gott och så fräscht!! Nu är vi snart i kungsbacka och ska ta bussen hem till mig. Får se vad vi hittar på senare. Puss så länge!


En tisdag


Godmorgon!
Hade suttit alarm klockan 10 så gick upp halv elva för lyckades somna om (så dum). Åt frukost, duschade, fixade mig och nu är jag på väg till Göteborg! Ska möta upp Jennifer, tvingade med henne hehe. Vi ska i alla fall shoppa lite och sen ska jag sälja mina one teaspoon shorts till en tjej. Igår kväll var det sååå mysigt! Skrattar alltid så himla mycket när jag är med Maja. Vi satte upp ett badminton nät (eller okej pappa gjorde det för jag och Maja var sämst) så spelade vi badminton. Sen gick vi in och spelade Wii. Alltså önskar att ni hade fått se oss, sämsta kombon när man ska samarbeta haha.. Aja nu ska jag spara batteri och snart hoppa av bussen. Puss så länge!


Alltså detta...


DRÖMGOTT


Tjockis

Tjockis till syster som ska ha fest:P

Har idag fikat med släkten för Ronjas skull och åt sen såååå god mat tillsammans med familjen och min kära extra syster aka Ronjas bästavän Emilia.  Efter det så åkte vi till Hemköp så nu har jag köpt jordgubbar och nutella. Sen hämtade vi Maja så nu ska vi mysa! Ska spara batteri nu så hörs senare. Puss!


Fikaaaaa



Ett födelsedagsbarn

Grattis på femtonårsdagen världens finaste/bästa/underbaraste syster!

Har sjungit för Ronja nu på morgonen och gett henne presenter. Nu har jag precis ätit frukost och kollar på orange is the new black. Är så himla trött! Vet inte varför. Senare idag ska jag träffa Maja så nu måste jag svara på hennes sms hehe. Puss så länge!


Nighty



Bara massa mys


Nu sitter jag på bussen hemåt. Blev en riktig mysdag tillsammans med Jennifer. Åt massa jordgubbar och melon, sen åt vi middag med hennes familj. Grillat dessutom, så himla gott! Önskar att jag hade kunnat sova där då det känns som att jag kommer somna på bussen nu typ. Tar ju ändå en timma att komma hem härifrån vilket är lite segt, innan tog det ju bara sådär en kvart. Har dessutom glömt mina hörlurar så att lyssna på musik eller kolla serier är inget alternativ haha. Så seeeegt. Men men, ska försöka hålla mig vaken..


70 barre


Firade farmor som idag fyllde 70år, himla trevligt! Nu ligger jag hemma hos Jennifer och myser. Är sååå trött. Imorgon ska jag fira min kära syster som blir så gammal som 15 år hehe. Nä men nu ska jag vara social mot Jennifer. Pussar och kramaaaaar


Sunday


Hallå!
Alltså gårdagen, vad ska man säga? Så spontant och så roligt!! Åkte hem till Markus och var där under kvällen med alla gamla kompisar. Så kul att träffa alla igen. Sen blev det helt random att vi gick till utholmen och badade mitt i natten, jag som aldrig badar i hav haha. Det var SÅ skönt!! Dock väldigt kallt men ändå hehe. Sen gick en del av oss hem till mig och tror att vi gick och la oss vid 6 på morgonen eller nåt. Vaknade redan vid 9 så har inte sovit sådär jättemycket hehe.. Nu ska jag in och köpa present till ronjis som fyller år imorgon. Efter det ska jag hem till farmor och sen till Jennifer.


På en buss någonstans


Hej! Fikade som sagt med Sarah, lika mysigt som vanligt verkligen. Efter vi hade fikat så gick jag och mötte upp Jennifer. Vi köpte choklad och jordgubbar sen åkte vi hem till henne och ORKA va fint hon har det hemma! Dem har ju byggt hus så är så avundsjuk. Helt otroligt fint verkligen. Jaja iallafall så gjorde vi i ordning jordgubbarna och la dom i kylen. Dock hann vi inte äta dem då vi nu sitter på en buss hem till mig (??) haha. Fick för oss att ha en reunion med hela Onsala gänget, så himla underbart! Så nu ska vi hem till mig, äta något och göra i ordning oss och sen hem till Markus.


Vitt




Hallå!
Just nu är jag på väg till Kungsbacka. Ska fika med fina Sarah, himla längesen nu så det ska bli jättemysigt! Kan sitta i evigheter och prata med henne, har alltid så mycket att säga haha. Är nästan hel vit idag, kände inte riktigt för shorts så det blåser lite kyligt ute. Så jeans från dr.denim, topp från Nelly, skor från H&M, smycken från bijoux by us och Thailand. Väskan är ju som sagt var också från Thailand. Senare ikväll ska jag mysa hos Jennifer! Puss så länge


Maaaaat




Jag och Maja beställde in entrecote, så himla himla gott! Har mina nya skor på mig och känner hur jag börjar frysa lite om tårna hehe. Sitter nämligen ute och äter, men det är mysigt. Detta blir nog sista inlägget för idag för nu börjar min kväll! Hoppas ni får en grym fredag och hoppas att ni som fått sommarlov får en jättebra start på livet! Puss puss


KÄR

Bikbok 599kr


Med min tjej


Jag och Maja gjorde i ordning oss, åt lite ostar, kallskuret och drack några drinkar. Nu sitter vi på bussen mot Göteborg. Ska bli så gott med mat verkligen! Efter det ska vi ut, åh kommer bli så kul! Första sommarlovsfredagen!! Nu ska vi hoppa på pendeln så skriver senare. Pussar!!




Just my luck


Hola!
Snart är jag och Maja hemma hos mig. Vi ska göra i ordning oss och dricka lite drinkar. Sen ska vi iväg och äta middag i Göteborg. Kommer bli så mysigt! Köpte skorna jag la ut på bild igår, gick även till Nilssons för att köpa ett par chunky heels som jag haft ögonen på ett tag men gissa vad? Självklart var dem slut haha, har sån otur när det kommer till dom skorna så börjar fundera på att det är ett sign att jag inte bör köpa dom.. Jaja, ett par skor rikare åtminstone! Dessutom har jag inga vita klackar så det var perfa! Nu måste jag planera om kvällens outfit lite eftersom jag hade tänkt ha chunky heelsen. Puss så länge!


Mot staden


Godmorgon!
Sitter i bilen med pappa som kör mig till Kungsbacka. Därifrån ska jag ta pendeln med Denise och Maja. Blir som sagt var lite skoshoppande och mys! Hur skönt väder som helst idag för övrigt! Har på mig en enkel T-shirt från bikbok, jeansshorts från zara, skärp från tessie, väska från Thailand (älskar den) och armband från Hipanema som jag fått av min fina Frida. Måste vara en av dem bästa presenterna jag fått, använder det så mycket hehe. Nu ska jag be pappa köra fort så jag hinner till pendeln!! Puss så länge!




Nailz


Målade lite naglar precis för hade lite tråkigt. Vad sugen på att prova att måla rosor så det blev det! Imon ska jag ta bussen in vid 10-11 och köpa skor i Göteborg. Så glaaaad! Skor är verkligen lycka rakt igenom hehe.. Sen ska jag och Maja hit och fixa och greja inför kvällen. Kommer bli GRYMT! Ska därefter snart gå och lägga mig. Pirrar i hela kroppen när jag tänker på att det faktiskt är sommarlov. Alltså fy va skönt!!




NYTT NYTT

 
Fixat med massa nytt i bloggen och det har tagit sin lilla tid hehe. Har fortfarande en del grejer jag vill fixa men krävs ännu mer tid då. Tar ett tag med alla koder. Har iallafall äntligen fått bort den fula menyn och satt upp en dropdown meny ovanför headern istället, lagt skuggning bakom inläggsrutan + headern osv. Ska göra i ordning dropdown menyn lite snyggare senare. Ska även försöka dela upp inläggen elelr få en linje under varje inlägg så det är lättare att skilja på inläggen. Nu ska jag planera lite inför imorgon och äta middag. Vad tycker ni om designen? Blev den bättre? Ska göra en ny header med lite färg i snart också, ser så dystert ut annars hehe.
 
 

Shoes


Har haft en crush på dessa skor från Angelica Blicks kollektion för bikbok sen jag såg dem för första gången. Alltså så himla himla fina, älskar klacken i rosé. Dem kostar 599kr och har presentkort på 100kr så då går dem på typ 500kr. Hade dock velat ha ett par chunky heels också men kan ju inte ha för mycket skor hehe. Kanske får unna mig det när jag ändå har klarat hela tvåan. Vad tycker ni om dem?


SOMMARLOV


Hej!!!
Gick upp klockan 8 idag när jag egentligen skulle gå upp halv åtta, efter att jag hade duschat, fönat håret och letat efter tröjan jag skulle ha så hade jag åtta minuter exakt för att sminka mig och platta håret haha.. Jaja sak samma, nu har jag i alla fall SOMMARLOV och den lyckan är verkligen helt obeskrivlig! Äntligen verkligen!! Nu ska jag hem och göra något haha vet inte vad men det gör ingeeeeet wihoooo


Firre


Alltså jag är så LYCKLIG över att det imorgon är sommarlov!! Ska gå upp lite tidigare imorgon så jag hinner duscha hade jag tänkt hehe.. Börjar klockan 10 och slutar klockan 12, så frågan är ju bara vad jag ska göra efter att jag slutat haha.. Nu ska vi äta makrill, pappa och Ronja var ute och fiskade innan. Älskar verkligen makrill! Efter det ska jag nog kolla film och försöka sova. Puss så länge!




Skumt


Tidigare idag så gjorde jag i ordning lite lunch, gjorde schnitzel och stekte potataiskroketter och sen gjorde jag en rödvinssås till. Efter det fick jag dock så fruktansvärt ont i magen och visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen, ringde hysteriskt till mamma och vi försökte komma fram till vad det var. Det slutade med att jag tog en tablett för magkatarr och visst var det de. Så ja det gick i alla fall bättre sen som tur var.


Coco popsssss


Fick sluta redan vid nio ungefär så det var en väldigt ovärd skoldag kan man nog säga hehe. Åkte hem, åt Coco pops och nu kollar jag på MTV. Är så himla trött så kanske sover ett tag också. Det är inte så fint väder ute så kan ju inte ta vara på någon sol precis, lite synd när jag ändå slutade så pass tidigt men men. Får se vad jag gör idag!


Ensam


Godmorgon!
Sitter just nu i skolan, helt ensam?! Försöker få tag på mina vänner men ingen svarar haha, den paniken.. Idag är en konstig dag, nu ska vi ha mys och leka/kolla film eller nåt. Sen har vi typ ingen historia, ingen svenska och sen måste vi gå på matten vilket resulterar till att vi har typ 6h rast?! Känns ju sådär så får se hur jag gör.. Ska nog kanske försöka ringa någon utav tjejerna nu, får verkligen panik när jag är ensam i skolan. Puss så länge!


Bara så mycket kärlek


Vissa dagar är man sådär glad på livet och andra inte. Idag är jag sådär glad på livet. Finns så mycket saker som skulle kunna tynga ner mig men nej, inte nu. Nu vill jag bara ha lov, vita klackar, blommor i håret, jordgubbar och nutella, bruna ben, bra vänner, sommarkvällar när man är uppe tills det blir ljust igen och ett stort leende på läpparna. Jag vill tänka på hur jävla bra detta lovet kommer bli, för visst blir det vad man gör det till? 



New in

Fick hem denna fina tröjan idag! Så nöjd. Grymt fin när man blir lite brunare också! Ska nog ha det såhär på fredag kanske, kanske byter ut skortsen till några shorts eller någon kjol istället. Får se vad som blir finast! Nu har hela familjen ätit middag och nu ska vi kolla på film. Vet inte vad den heter men tror den är riktigt bra, läste om den för någon dag sen. Är för övrigt sååå trött. Gjorde två illustrationer igår och är lite sugen på att göra några till. Tycker det är så kul hehe.


Våfflor


Efter att jag hämtade upp Maja så åkte vi hem så tog jag en snabbdusch och sen gick vi hem till Carle där även Marcus var. Låg där och solade ett bra tag och badade lite i hans pool. Så underbart verkligen! Gick hem vid fyra ungefär och då gjorde vi våfflor och sen kom Denise. Nu sitter vi ute i mina utesoffor och bara myser och pratar. Alltså denna dagen har varit sååååå bra! Imorgon väntar sista skoldagen, no words!


Åååh denna dagen


Har legat ute sen typ 10 och bara solat. Är ledig idag vilket är helt underbart när det är såhär bra väder. Nu väntar jag på Maja så ska vi åka hem till mig och fortsätta sola hehe. Kanske drar till Carle sen också. Vore mysigt eftersom jag nästan aldrig träffar dem längre. Nu ska vi åka hem till mig iallafall. Puss så länge och hoppas alla njuter utav denna underbara dag!!


B&J


Jag och Ronja tog moppen upp till Hemköp för jag hade såna cravings efter ben and jerrys peanut butter cup. Dock så var den slut där så vi åkte istället till videonytt som hade stängt haha. Så det slutade med att vi åkte bort till bensinmacken som ligger lite längre bort, bara för att köpa ben and Jerry haha. Så nu sitter jag i soffan och kollar på film samt äter glass. Har planerat en rolig sak med Maja på fredag också. Kommer bli så bra! 


Lite lyx


Åkte hem och la mig direkt ute i solen med en smoothie. Underbart! Efter ett tag ringde Ronja och frågade ifall jag kunde åka och hämta henne så det gjorde jag och efter det la jag mig i soffan och råkade somna en stund. Första gången på länge jag kunnat göra det. Är så himla sugen på glass men är så himla fattig så kan inte gå och köpa glass.. Alltså så ledsamt. Sitter här hemma och försöker tänka ut hur jag ska kunna ha råd med present till Ronja denna månaden men kommer nog på något smart så småningom. 


Oups

Oj oj, nämnde jag att jag råkar vara ett novemberbarn? Haha

Nu sitter jag redan på bussen hem från skolan. Hade engelska i typ en kvart, historia i tjugo minuter och graf i en kvart. Himla värd dag verkligen haha. Skönt dock. Så nu ska jag hem och lägga mig i solen hade jag tänkt! Måste verkligen få lite färg. Ska kolla posten också, väntar på massa roliga kläder och kan inte hålla mig snart längreee.. Är dessutom så jävla taggad på livet nu, är klar med ALLT i skolan och har fått reda på att jag fått godkänt i matte!!!!!! Alltså den brutala lyckan är inte ens att skämta med!!! ALDRIG MER MATTE NU!!!


Kära måndag

Typ såhär ser jag ut idag, bytte ut den svarta tröjan till en vit stickad poncho istället dock.

Godmorgon!
Sitter nu i bussen, väldigt otaggad på skola. Har ont i nacken för har sovit skevt typ.. Tanken imorse var att jag skulle gå upp tidigare och sova, så när alarmet ringde och jag vaknade var jag jättepigg! Men så låg jag där i sängen och tänkte "nä men jag duschar nog ikväll istället" så satte klockan 20min senare och gjorde tabben jag alltid gör, somnade om och vaknade upp jättetrött haha. Alltså varför är det så? Händer alltid mig och hatar alltid mig själv för att jag var tvungen att sova de där extra minuterna haha.. Aja nu ska jag lyssna på musik och lägga ner mobilen. Tror jag kommer få migrän idag, känns som att den är på väg.. Puss så länge!


Söndag


Idag har jag pluggat, ätit, tänkt, pluggat, ätit, kollar film och återigen, pluggat. Är snart klar med allt så känns riktigt skönt. Ser sååå mycket fram emot denna veckan, slutar på torsdag och fy va skönt verkligen. Nu ska jag kolla klart på en film pappa suttit på, den heter non-stop. Riktigt bra faktiskt! Den handlar om flygplan så är ni flygrädda bör ni inte se den hehe. Puss så länge!


Ni vet, precis sådär

 
 

Nattisss


Har precis lagt mig i sängen efter en VÄLDIGT kall kväll. Körde Ronja och Emilia till en kille dem skulle till men bara efter en stund så ville Ronja ha skjuts hem så fick återigen sätta mig på moppen och köra ner för att hämta henne. Så galet kallt verkligen. Nu ska jag försöka kolla på Game of Thrones, alla pratar om den serien men gav upp efter fem minuter förra gången jag försökte se första avsnittet. Tyckte det verkade så tråkigt hehe. Men ska verkligen försöka ge det en chans som den serie-älskaren jag är. Lär säkert somna istället för är väldigt trött. Puss puss!


Uttråkaaaad


Alltså är sååååå uttråkad verkligen. Ingen hemma och alla är upptagna. Stackars mig som är så sällskapssjuk.. Pluggar lite, kollar på MTV och ska nog snart göra något att äta tror jag. Sminkade mig lite innan, tycker det är så himla kul att sminka ögonen men har kört samma grej ett bra tag nu så ville testa en ny grej hehe. Blev faktiskt sjukt ballt så kommer nog ha det så någon gång i fortsättningen. Försökte måla mina ögonbryn lite finare än vanligt också, gick ändå helt okej. Nej nu ska jag laga lite mat och plugga, puss så länge!

Glass i staden


Hola! Nu sitter jag och Maja på pendeln på väg hemåt. Vi satt och åt glass på trädgårdsföreningen en stund. Så himla mysigt och så underbart väder! Nu ska jag hem och gråta över att jag inte får se Håkan.. Gör så ont i hjärtat!! Får verkligen ångest. Jaja jag ska i alla fall vara duktig och åka hem och plugga. Skönt att få det gjort så att säga. Nu ska jag vara lite social mot Maja hehe. Puss så länge!


Nails


Godmorgon!
Har precis ätit massor med frukost och ny ska jag snart hoppa in i duschen. Hade tänkt plugga lite också men får se hur det blir med det hehe. Ska skynda mig lite grann så detta får bli ett snabbt inlägg. Ska senare in till kungsmässan och kolla på ert par byxor tillsammans med Maja. Vad som händer ikväll är oklart. Är faktiskt väldigt trött efter i onsdags och torsdags så får se vad jag gör! Nu ska jag hoppa in i duschen så uppdaterar senare. Puss så länge!


Lazy friday

 
Idag vaknade jag och Maja i Göteborg vid 11. Bussarna slutade gå redan vid 11 igår så det är tur att det finns folk i Göteborg man kan sova hos när det blir lite krångligt. I alla fall så hade jag en GRYM kväll tillsammans med Maja. Har alltid så fruktansvärt roligt med henne. I alla fall så fick vi skjuts ända hem på förmiddagen, så snällt! Så när jag kom hem satte jag mig direkt och pluggade. Målade även naglarna lite grann, ni ser det smått på bilden. Körde på enkel fransk manikyr, tyckte dock det blev jättefult så ska göra om det imorgon hehe. Somnade vid fem och sov till halv nio och sen dess har jag suttit och pluggat så nu är jag ÄNTLIGEN klar. Nu ska jag diska och sen ska jag sova. Puss och godnatt!
 
 

Studentfirande


Fick sååå god mat hos Maja och jättegod efterrätt. Det var så mysigt verkligen!! Hon hade på sig en sån sjukt fin klänning dessutom, ljusrosa och öppen i ryggen. Så fint! Vill också ta studenten, bara ett år kvar (!!!). Nu sitter jag och Maja på bussen till Göteborg så nu fortsätter våran kväll wihooo! Hoppas alla studenter får en grym dag på trädgårn och hoppas alla ni andra har en bra torsdag! Puss




Finaste studenten

Grattis på studenten fina Maja!!

Sitter nu på Majas studentmottagning, vi har fått jättegod mat och nu sitter vi och dricker lite. Har tagit lite bilder som ni får se senare. Ikväll så ska jag och Maja (inte student-Maja hehe) dra ut. Får se vart vi hamnar! Mådde inte jättebra imorse men nu börjar det bli bättre. Nu ska jag vara lite social här så skriver senare. Puss!


Lill-lördag


Hello!
Oj denna dagen har verkligen gått fort eftersom att jag haft så mycket att göra.. Men skönt det! Så nu känns det sjukt bra att ha en hel del avklarat. Och borde detta firas? Ja men självklart! Mathilda skrev till mig igår och frågade om jag ville hänga med på en fest. Så nu sitter jag på bussen, fixade mig och åt på ca 35min. Alltså tackar gud för att jag på något vänster lyckats bli så jäkla snabb på att fixa mig haha. Känns för övrigt tråkigt att inte vara barbent, har vita jeans ikväll men det är också lite somrigt. Nu ska jag i alla fall hem till Mathilda så ska vi föra där, kommer bli grymt!!


Musiiiiic



White


Godmorgon!
Fick mig en liten sovmorgon idag vilket var skönt. Hann till och med duscha hehe. Nu sitter jag på bussen mot skolan, det första som väntar är ett historiaprov. Usch är inte speciellt taggad på denna dagen. Massor med prov/läxor/inlämningar och sen är det även kasst väder. Nä, vill bara tillbaka till min säng och sova. Blir nog på bättre humör så fort skolan slutar, vilket är runt 4. Nu ska jag gå igenom historian en sista gång innan jag kommer till skolan. Hoppas ni får en bra dag trots regn, puss!


Muuuums

Dog lite när jag hittade denna på weheartit, så himla himla vackert med fräknar!!

Ber lite om ursäkt över mitt brutalt kassa bloggande men efter skolan åkte jag direkt till mammas jobb för att som sagt var plugga matte. Så fort jag kom hem fortsatte jag plugga matte och dessutom var jag även tvungen att plugga historia samt greja lite med en storyboard. Så har helt ärligt pluggat konstant sen jag slutade skolan. Tog en timmas paus då jag kollade ett avsnitt Awkward och efter det åt jag. Så har faktiskt varit duktig på annat håll idag haha. Har heller inte tagit några bilder alls så där har ni även förklaringen på min extrema bildtorka. Blir bättre imon, lovar! Nu ska jag sova och samla energi tills imorgon. Puss och godnatt!


Good girl

Bild från Josefines Hawaii-fest.

Hello! Sitter nu på bussen påväg till mammas jobb. Ska plugga lite matte i en timma tillsammans med Linnea. Ska försöka få mamma till affären sen, måste verkligen köpa schampo. Får så hiiiimla lätt fett hår, typ som nu. Duschade igår och idag har jag så fett hår så måste liksom antingen duscha ikväll eller imorgon bitti. Allt bara för att jag har helt fel schampo, så drygt. Idag hade jag i alla fall en väldigt kort skoldag. Började 10 med matte, sen så hade jag digitalt skapande efter lunchen där jag bara lämnade in ett arbete jag var klar med och sedan så tog jag pendeln. Imorgon blir det inte lika kul däremot.. Historiaprov + inlämning på kvällen, svenskaprov + inlämning på kvällen samt matteredovisning. Och lite andra arbeten ska in imorgon. Ja ni hör ju själva hur kul. Tänk att alla lärare överallt alltid har en tendens att lägga allt innan lov haha..


That awkward moment

 
Alltså JAAAAAA!!! Glömde nästan bort mitt illamående för en sekund när jag insåg att That Awkward Moment fanns på swefilmer! Alltså åh verkligen vad detta gjorde min kväll. Zac Efron är ju en given favorit men Miles Teller... Han är ju bara så underbar! Älskar alla filmer han är med i och han gör sina roller så himla bra. Alltså att dessa två fina människor är med i samma film.. No words needed. Nu ska jag titta, puss och godnatt!
 

Usch


Ligger i sängen just nu och har sååå ont i magen. Vet inte vart jag ska ta vägen. Mår verkligen jättelilla så hoppas det går över snart. Hatar när jag heller inte vet vad det beror på, annars brukar det ändå vara ganska så lätt att gissa. Men nu har jag inte ätit något med mjölk i, inte stressad över något, ingen ångest osv. Aja får bara hoppas på att det snart går över. Ska nog göra i ordning mig så jag kan sova snart, ska kolla lite film också. Ska typ köpa mig en hund så jag har någon att gosa med, är så sällskapssjuk...


Brännboll


Hola! Vi hade temat "semester" på brännbollen idag så kände för lite mexikanskt. Haha skitful verkligen men bjuder på det. Våran klass vann typ två matcher av tre. Så lite duktiga var vi allt! Nu sitter jag i alla fall på bussen hemåt. Har lyckats sparat batteriet ganska bra faktiskt, har ändå 30%. Lite förvånad över mig själv hehe. Blev en väldigt kort dag men det är väldigt behövligt då jag ska plugga massor nu när jag kommer hem. Usch.. 



Hjärtan


Godmorgon!
Sitter nu på bussen, gick upp lite tidigare idag för att hinna duscha. Okej, duschat på typ 2min och mitt hår torkar på 1min så behöver typ inte ens gå upp tidigare för det längre men ändå hehe. Igår fick jag då alltså hem mina hjärtformade solglasögon, så himla balla! Måste verkligen spara på mitt batteri idag, min laddare har slutat fungera (suck) och jag brukar egentligen alltid ladda telefonen i skolan eftersom att jag alltid tar slut på mitt batteri under tiden jag åker till skolan hehe. Får se om jag uppdaterar lite senare, hoppas ni får en bra måndag! Puss


Film-mys


Har precis gosat ner mig i sängen med en film framför mig. Idag blev det From Prada to nada, inte sätt den innan men hört att sen ska vara lite rolig så let's see! Imorgon har vi friluftsdag i skolan så ska klä ut mig lite grann hehe. Hämtade förresten ut ett paket innan, ni får se imon var. Nu ska jag fortsätta kolla och sedan ska jag sova. Natti natti!


Såhär glad verkligen


Alltså är såååååå arg!! Hade beställt mina dröm chunky heels. Finns typ inte sånna någonstans så hittade jag äntligen ett par. Vill liksom ha vita med korsade band och överallt finns bara med ett band som ligger rätt över tårna och tycker inte det är lika fint som korsade band. Så fick jag ett mail nu om att skorna är slut och kommer inte säljas mer så får tillbaka pengarna. Alltså så ledsamt!!! Var så glad som hade hittat dem skorna, alltså ååååh. Just me and my luck helt enkelt.


Morning

Topp från bikbok, shorts från sheinside och skor från Jeffrey campbell.

Godmorgon! Vaknade för typ 20 minuter sen så vaknade rätt så sent för att vara jag. Igår drog jag och Maja till nåt ställe, minns inte vad det hette men vi hade inte så jättekul och eftersom att klockan redan var rätt mycket (måste ju åka ifrån Göteborg 02.15 senast om man ska hinna med bussen till Onsala) så valde vi att åka hem. Men men, rätt skönt att det blev en tidig hemgång eftersom att jag måste plugga idag. Behöver lite energi till det. Men först: en stor frulle (!!!!)


Att vara 17/18


"Du är 18, du ska klara av sånna här saker!!" Aha okej visst.... I nästa läge då? "Nej tyvärr, du måste vara 18" jaha okej men fyller ju ändå 18 i år? Eller jaha okej är ju faktiskt egentligen 17. Hur? Eller varför ska man vara 18 när det bara går bra eller bara när det passar för alla andra? Och varför ska man vara 17 när det passar för resten av folket? SUCK för detta med 17/18...