BYANNIE -

Glitter och leopard


Babylips


Hola!
Jag och Maja åkte in till Göteborg vid tre ungefär och nu sitter vi återigen på bussen hem till mig. Blev alltså en snabbis i Göteborg. Köpte ett nytt lipsyl, har lånat detta utav Maja ett antal gånger (hehe) så nu köpte jag äntligen ett själv. ÄLSKAR DET! Är lite beroende utav alla möjliga sorters lipsyl så nu blev fet en till i samligen. Köpte även en ny ögonbrynspenna eftersom att min helt och hållet blivit jättekass, går inte ens att vässa den. Kanske är fel på min vässare nu när jag tänker efter..? Aja haha köpte i alla fall en ny penna. Så nu ska vi hem och äta tacos, mysa, fixa i ordning oss och sen får vi se vart kvällen leder oss! Puss så länge


Pics

 
Fördrink med massor utav dekorationer, rislampor i olika färger, blommor, blomkransar, jättegod mat, lekar osv. Det var nog kanske kvällen i sin helhet. Miina tog ca 110 bilder med min telefon så äntligen hade jag redigt mycket bilder till bloggen. Måste själv bli bättre på att ta bilder. Åkte dock hem ganska så tidigt, redan vid 10 faktiskt. Sista bussen gick då och jag kände för att sova hemma. Jag och Miina fick sällskap (jätterandom haha) utav en kille som hette Alex (??) som också skulle mot Göteborg så den biten gick faktiskt väldigt fort. Nu ska jag göra mig i ordning inför idag. TTYL
 

Hawaii



On the train

Frukosten från imorse, dröm!

Sitter nu på tåget till Göteborg. Är ganska så trött så hoppas jag piggnar till när jag kommer till Josefin. Först ska jag som sagt möta upp Miina och Matilda och köpa present. Fixade mig på ca 20min så ser ganska sliten ut haha. Hann i alla fall locka håret, sota ögonen och ta på mig kläder. Har en stark känsla utav att jag glömt en del grejer. Har redan kommit på att jag glömt att ta med mig en bh... Har ju ingen bh under klänningen jag har på mig men hade nog behövt en imorgon haha. Jaja så kan det gå! Nu ska jag lyssna på musik och spara batteriet på telefonen. Puss så länge!


Morning

Maten jag åt på grindstugan, så gott!!

Godmorgon! Ligger nu i sängen, har precis vaknat. Ska snart gå upp och göra lite frukost. Idag som sagt var så ska jag till Hönö. Josefin ska ha Hawaii fest så ska möta upp Miina och Matilda lite tidigare i stan för att fixa en present. Eftersom att jag är lite små fattig så kommer inte jag kunna vara så rolig och gå all in på temat vilket suger. Älskar ju teman och älskar att klä ut mig. Får bli min orangea klänning som jag hade på Valborg och en Hawaii blomkrans bara tror jag. Blir nog också helt okej! Nä nu ska jag gå upp, är så hungrig. Ha en fin dag i det fin fina vädret!!


Myser


Sitter i soffan med Maja, vi har köpt glass och jordgubbar som vi köpte och doppade i mörk choklad. Så mysigt!! Nu för ett tag sedan kom även två utav Majas kompisar, Albin och Mattias. Så nu sitter vi och pratar samt kollar på film. Imorgon ska jag fira Josefin eftersom hon fyllde 20 här om veckan. Ska bli jättekul! Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och vara lite social hehe. Puss så länge!


Så duktig


Har diskat, städat mitt rum och nu sitter jag och gör lite matte. Hur mycket pluspoäng till mig? Snart kommer även Maja hit, vi ska iväg och köpa något gott och sen ska vi mysa. Nu ska jag försöka hinna göra några sista tal innan hon kommer. Puss så länge!


Soooool


Låg ute i solen från 12 till två sen åkte jag och mamma för att äta på donken. Aldrig någonsin varit så gott med jordgubbsmilkshake och chilli cheese, halleluja! Vi kom hem vid tre och nu har jag legat i solen ännu en timma. Tror inte det tar så mycket mer nu så funderar på att gå in snart. Borde plugga lite men frågan är ju om jag kommer ta tag i det idag. Får seeee.


About yesterday


Godmorgon!
Igår var vi på grindstugan en stund och lyssnade på pappa. Åt jättegod mat och snackade med dem som var där. Efter ett tag så bestämde vi oss för att dra vidare. Träffade några andra tjejer, bland annat Filippa (första bilden) och Julia (andra bilden bredvid Maja). Supertrevliga verkligen!! Hade i alla fall en grymt bra kväll med sååå mycket skratt. Vissa människor är ju bara så himla roliga verkligen. Nu ska jag gå upp och göra lite frukost. Ska verkligen ta vara på min ledighet nu känner jag. Åh förresten! Drinken ni ser på sista bilden, blev bjuden av en random kille som satt en bit ifrån oss. Alltså sånt är så himla himla gulligt verkligen!

Alive


Ett avklarat svenska prov och ett snart säkert E i matte. Hur underbart är inte det då? Är SÅÅÅ glad!! Nu har jag slutat skolan, åkte direkt och fixade mig på ca 30min hos Miina och nu sitter jag på centralen och väntar på Maja och Mathilda. Alla mina vänner börjar på M haha. Vi ska först till grindstugan, där spelar pappa ikväll så vi ska kolla lite på honom och äta innan vi drar vidare. Kommer säkert bli jättebra! Har på mig massa spets idag för omväxlingens skull. Lite roligt. Har på mig en kjol jag köpte i 7an som jag aldrig använt än så det är lite roligt hehe. Kul att den någon gång kom till användning liksom haha. Nu måste jag verkligen spara batteri, har bara 50% och det ska räcka hela natten ut. Lycka till med det Annie! Puss så länge i alla fall!


:)))


Vill bara ta studenten nu så jag kan flytta till Stockholm och slippa typ Kungsbacka. Vill liksom inte spola fram tiden tills imorgon, till sommarlovet, tills att jag blir 18 utan vill bara spola fram tiden tills att jag bor någon annanstans. Orkar inte med hur människor beter sig här längre, bloggar nog mer imorgon för är verkligen inte alls på humör idag och vill väl egentligen inte låta det gå ut över bloggen. Visst att det är min blogg och att jag har rätt till att skriva precis som jag vill men vet hur folk tycker det är drygt att läsa om hur ledsen någon är. Men alla har sina dagar. 


Bara massa plugg


Sitter fortfarande och pluggar, känns segt men blir ändå lite små stolt över mig själv. Ska snart gå och lägga mig tror jag, börjar 10 imorgon vilket känns underbart. Har provat massor med kläder idag dessutom. På onsdag efter att jag har slutat ska jag nämligen göra en del roliga saker, mer om det senare men kan i alla fall säga att jag är grymt taggad!! Nej nu ska jag fortsätta lite till med svenskan så jag kan gå och lägga mig sen. Puss puss!


So much fun


Andragradsekvationer, linjära system, svenska grammtik,satsdelar.. Ja jag har så kul verkligen. Längtar efter mat, är så hungrig. Som tur är så ska pappa grilla och då är det värt väntan!! Nej nu ska jag dyka ner i mina studier återigen. Uschhhhhh.... Puss så länge, hoppas ni har roligare ute i solen än vad jag har här i soffan!


Guldsköldsgalan


Efter lunchen var det som sagt var dags för guldsköldsgalan och gissa vad!! Miina och Febe vann för årets konstbild! Så himla kul verkligen. Även så himla roligt att alla hade gjort så fint på skolan, hängmatta, blommor, ballonger. Ja så fint verkligen! Nu sitter jag på pendeln hemåt. Slutade tidigare idag så hann med en pendel en halvtimma tidigare än vanligt och det är ju aldrig helt fel. 




Monday morning


Godmorgon!
Nu sitter jag i skolan och har historia. Har precis haft engelska där vi kollade på Forrest Gump, så söt! Klockan 12 ska vi ha våran årliga guldsköldsgala. Miina är nominerad så ska heja på henne!! Ska bli jättekul att se faktiskt. Dem har gjort i ordning scenen med massor med blommor och fint. Ser jättevårigt och gulligt ut. Slutar idag halv tre och då ska jag hem och plugga supermycket. Behövs verkligen då jag har två inlämningar och två prov denna veckan. Måste verkligen fixa proven på onsdag... Har sån press på mig nu när det gäller matten, usch..


Godiiis


Tog moppen med Ronja till Hemköp och köpte massa godis. Hon bjöd, så söt. Så nu sitter vi och kollar på film äter godis. Imon börjar jag 8, känns rätt segt men får tänka att jag är ledig efter onsdagen. Längesen jag hade sändagsångest men idag är verkligen en dag med söndagsångest. Får påminna mig själv om hur kort tid det är kvar i skolan. 


Morsdag


Världens finaste och bästa mamma. Dig har jag så mycket att tacka för. Tänk så mycket saker som hade varit så mycket bättre ifall jag alltid hade lyssnat på dig. Älskar dig så mycket!


En bra vän, kväll & morgon


Igår hade vi dukat upp med massa gott, choklad, chips, jordgubbsdrinkar osv. Hade en jättemysig kväll med Matilda! Kom hem ganska tidigt vilket var rätt skönt. Somnade som en stock när jag kom hem haha. 


Imorse när vi gick upp gjorde vi i ordning en stor frukost. Matilda hade dessutom köpt melon. Så gott!! Satt och åt hur länge som helst. Matilda åkte  vid ett ungefär och sen dess har jag inte gjort speciellt mycket. Har fixat en morsdag present till min kära mamma som jag snart ska ge henne. Måste även plugga idag vilket känns segt men samtidigt skönt eftersom att jag vet hur lite tid det är kvar i skolan. Underbart!!

In the car




Sitter nu i bilen och ska hämta Matilda på stationen. Snälla morfar ställde upp så hon slipper sitta där helt ensam och vänta i typ 45 minuter haha. Första gången hon ska till Onsala dessutom, himla kul! Stackars Febe är sjuk så det blir bara jag och Matilda men det kommer bli sjukt roligt det med. Kör på lockigt hår idag faktiskt, inte så ofta jag går ut med lockar. Tycker dock det passar så bra tillsammans med en Off shoulder blus. 


Plans


Gick upp efter jag kollade klart på en film imorse, år frukost och sen åkte jag och handlade. Nu har jag bakat en kaka eftersom att morfar kommer hit och nu alldeles strax ska jag städa. Lite vuxenpoäng på detta allt? Sedan kommer Febe och Matilda hit så ska vi dricka drinkar och mysa innan vi drar ut. Kommer bli jättebra! Nu ska vi fika, puss så länge.


Erfarenheter

 
Godmorgon!

Tänkte lite grann nu när jag vaknade på saker och ting. Jag är bara 17 år, men bara för det betyder det inte att jag inte fått gå igenom saker och att jag inte har livserfarenheter. Jag har gått igenom en hel del faktiskt. Sååå mycket ni inte vet och som ni inte har en aning om. Så mycket som bara jag vet. Roliga saker? Nej tvärtom. Men jag är inte ledsen över det utan snarare glad. Varför? Jo för att det är därför jag har fått erfarenheter. Erfarenheter många kanske inte har. En sak som jag är så glad över att jag kan är att jag kan läsa av SÅ FORT någon ljuger för mig. Att ljuga efter allt som hänt är det värsta man kan göra. Avskyr lögner. Det är så mycket jag inte vet som jag verkligen heller inte vill veta. Det räcker att jag vet att det fanns så mycket lögner i luften innan. Så om du är kille och skriver med mig kan du sopa bort lögnerna direkt, alla små lögner också för det är så de stora lögnerna börjar. Kanske låter som att jag blir paranoid och ja, jag blir nog det. Men hur annars ska man veta att ens tid kanske slösas på något så onödigt?
 

Utomhus-tv


Sitter nu på bussen på väg hem från Jack. Var där med honom och Jennifer. Så himla mysigt, tog ut hans tv och kollade på walking dead och älskar verkligen att vi satt ute tills nästan ett (!!!). Helt underbart verkligen! Så nu ska jag hem för att sova och imorgon väntas roliga planer. Ska träffa Febe och Matilda. Mer om det imorgon, ska försöka greja med roliga grejer på telefonen så att jag inte somnar på bussen hehe. Puss puss!


Lunchdejt


Har haft det sååå mysigt! Mötte upp Jennifer direkt efter skolan, så gick vi och träffade Jack. Efter det så åkte vi och satte oss på tullen, var rätt hungrig så beställde in en räksallad. Sen kom även Albin, så kul att träffa dem igen. Satt och prata om allt mellan himmel och jord och nu sitter jag återigen på bussen hemåt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll så det återstå att se. Kanske blir en lugn kväll! Nu ska jag lyssna på lite musik så uppdaterar senare, puss!


Zebra


Godmorgon!
Såå skönt med sovmorgon verkligen. Gick upp vid nio och solade en kvar och efter det tog jag en lång kalldusch. Bästa som finns! Efter det fixade jag mig, lockade håret, åt frukost osv. Så nu sitter jag på bussen och ska alldeles strax sätta mig på pendeln. Har endast en lektion vilket är hur skönt som helst. Efter skolan åker jag till Kungsbacka och fikar med Jennifer. Kommer bli jättemysigt! Nu ska jag sätta mig på pendeln så uppdaterar senare. Puss!


En dag på Liseberg


Hellooo!
Åh alltså vilken drömdag. Haft det sååå bra! Åkte även den nya attraktionen, Helix men tyckte faktiskt att den var riktigt tråkig. Lite långtråkig dessutom men men, nu har jag i alla fall testat den! Nu är jag hemma och jag är såå trött. Har slängt i mig två mackor och en glass så nu ska jag gå och lägga mig. Har en skön sovmorgon till 12 imon och slutar redan vid ett. Ska upp och sola samt duscha imon så måste sova snart. Hoppas ni haft en grym dag i solen! Puss och godnatt.




Mot Liseberg

Standard att jag har såhär svullna läppar på morgonen haha, synd att dem inte är sånna hela tiden!

Matte nationella... Fyfan haha, så jäkla svårt! Men försökte så gott jag kunde och det fick bättre än väntat faktiskt. Efter vi hade första delen så åkte jag och Miina hem till henne och satte oss på hennes balkong som ni såg. Åt jordgubbar och bara myste till max. Halv ett hade vi andra delen i matten. Gjorde en uppgift och sen gick jag ut, helt omöjligt svårt. Så jag och Miina fördrev tiden i Göteborg vilket är löjligt enkelt. Köpte glass, gick runt lite och nu sitter jag på pendeln som snart ska gå. Nu äntligen väntar Liseberg!! Så underbart. 


Mys i Linné



Nationella

Topp från topshop och shortsen har jag köpt utav en tjej på Facebook så vet inte varifrån dem kommer.

Godmorgon!
Nu sitter jag på pendeln med en gnutta panik och ångest. Usch vill inte alls göra nationella.. Jag är inte rädd för att misslyckas för det vet jag redan att jag kommer göra (och det säger jag inte med en ton som tycker synd om mig själv för det är lugnt om jag misslyckas). Utan jag är rädd för att sitta i fyra timmar och inte veta vad jag ska göra, ska jag liksom sitta och kolla på klockan? Haha får väl hitta ett sätt att fördriva tiden med hjälp av mitt papper och penna. Fy! Tur iallafall att jag ska till Liseberg sen, då har jag något att se fram emot. Och vädret... Kan inte sluta älska vädret!!


Svarar

 
Har fått en del frågor om vart min döööö-söta off shoulder topp i spets kommer ifrån. Lyckades faktiskt hitta den på ebay så har liksom inte riktigt kunnat svara på vartifrån den kommer ursprungligen. Eller jo, den kommer från saboskirt men den säljs inte där längre. Nu hittade jag den dock på chicy.se så tänkte dela med mig utav detta så ni vet vart ni hittar den. Där kostar den 299kr, så värt! Älskar den verkligen.
 

Frulle


Matilda är så snäll som bjöd mig och Josefin på macka från donken!! Har precis haft journalistik och nu har vi historia. Så tråkigt verkligen. Vill bara vara ute i solen!! Grymt att vi har en lång rast så vi kan sitta ute en stund sen. Är barbent första gången i skolan idag, känns sådär hehe. Har så bleka ben så bländar väl folk haha. Aja så kan det vara. Finns inte så mycket att göra. Jo sola men det går ju sisådär.


Kladdkaka, oreo och jordnötssmör


Haha alltså så löjligt gott var detta verkligen!! Dem bör dock ätas varma men goda avsvalnade också. Dessa bakade alltså Ronja igår. Så duktigt! Nu sitter jag i bussen på g till skolan. Avskyr onsdagar så mycket... Börjar 8 och slutar 16.10 med matte som sista lektion. Fy! Så tråkigt för har alltid älskat onsdagar haha. Jaja, nu ska jag spara på batteriet och lyssna på musik. Hoppas ni får en bra dag, puss så länge!


Något jag vill....

...ha är vattenkrig. Finns typ inget roligare på sommaren! Längtar sååå mycket till lovet verkligen, kanske märks en del hehe.

Nu har jag krupit ner i sängen. Kollade igenom nellys senaste tidning, fin fint. Hittade en del roliga grejer, mest skor. Måste verkligen ha nya skor. Både klackar och ballerina (eller något i de stuket). Har hittat ett par klackar i alla fall som jag ska beställa hem nästa månad, längtar!! Har massor att beställa hem till nästa månad faktiskt, hmm.. I need a job.


Off shoulder


Mamma fick hem sin nya fina off shoulder blus från Nelly som jag bloggade om för ett par dagar sen. Så fin är den!! Hon kommer inte få ha den för sig själv hehe. Har precis solat en stund och tagit en snabb dusch. Har blivit så jäkla snabb på att duscha haha. Onödig fakta men ah haha. Nu sitter jag i soffan och kollar på tv med mamma och Ronja. Pappa är i Tyskland och gottar sig, var tydligen 27 grader där idag!! Så fusk.


Soligt Göteborg


Ett soligt Göteborg resulteras givetvis i mjukglass med saltlakritsströssel!! Var dock så himla sölig eftersom att glassen typ smälte så fort jag fick den haha. Efter att vi var och köpte glass så hade vi digitalt skapande och efter det idrott. Men med tanke på att jag glömde idrottskläder så gick jag och Miina på en promenad till Liseberg. Ska dit på torsdag, så taggad!! Älskar verkligen Liseberg. Nu ska jag i alla fall hem och plugga. Ronja har dessutom bakat kladdkaksmuffins med oreo och jordnötssmör fyllning. Alltså hör ni hur gott det låter? Ska hem och äta ihjäl mig på det nu hade jag tänkt hehe. 


In the car


Godmorgon!
Sitter nu i bilen med morfar. Han är så snäll som går upp tidigt och kör mig till läkaren! Mår lite konstigt idag, känner mig jättevarm och har lite ont i magen.. Skumt. Släpper säkert snart förhoppningsvis. Kom dessutom precis på att jag glömt mina idrottskläder, så smart Annie. Ska försöka kolla ut lite genom fönstret så kanske jag mår lite bättre. Uppdaterar senare, puss så länge!


Strawberries


Mamma köpte hem jordgubbar idag, så himla gott! Så nu sitter jag och Ronja och trycker i oss dem samt kollar på tv. Imorgon ska jag åka hemifrån klockan 8 med min kära morfar till läkaren. Håller fortfarande på att kolla upp vad som är för fel med min vikt. Sen så slutar jag fyra vilket är lite segt men men. Nu ska jag snart bege mig mot sängen. Är lite tröttis faktiskt. Men det är ju standard på måndagar hehe.


Wildfox


Efter att jag åt lite innan så somnade jag som vanligt i soffan, denna gången en kortare stund en vanligt som tur var haha. Så när jag vaknade åt jag lite rabarberpaj som mamma bakat, så himla gott med rabarber!! Alltså på tal om ingenting, min wildfox tröja har mestadels legat inne i garderoben tiden jag har haft den. Efter att en tjej lånat den av mig så tänkte jag att jag skulle sälja den men Gud vilken tur att jag INTE gjort det. Fick värsta crushen på den häromdagen och fick för mig att jag vill ha ännu en fast en ljusrosa haha. Så himla snygg med shorts, ellerhur??


SMILE

 
Såhär känner jag ungefär mestadels hela tiden. SÅ GLAD. Börjar kunna bocka av mina inlämningar och prov och om mindre än en månad är det sommarlov!! Dessutom är det mitt sista sommarlov så det måste liksom bli mitt bästa. Är så taggad verkligen. Sen blir jag så jäkla lycklig när man kan gå runt med shorts, låter säkert jättelöjligt men de flesta av er vet vilket shorts-freak jag är. Skulle kunna fylla en hel garderob med bara shorts om jag hade råd. Så jaa mitt humör är verkligen på topp. Fikor till tolv på natten utomhus, barbent, färgglada kläder, solblekt hår, allt börjar bara bli så underbart!
 

Nastygal

 
Allt hittar ni på nastygal.com. Är heeeelt KÄR i den ljusblåa jumpsuiten. Hur fin är den inte?? Har suttit och kollat igenom hela deras hemsida tror jag hehe. Finns verkligen så mycket fin från alla möjliga märken. Tycker även att den långa capen i spets också är helt underbar. Ja som sagt, längtar liiite grann efter att få mina pengar nu haha. Är sååå shoppingsugen verkligen.. 
 

Odd Molly


Godmorgon!
Så himla skönt att jag fick en sovmorgon idag verkligen! Gick upp halv åtta, tog en dusch, fixade mig, åt och nu sitter jag på bussen. Satte på mig en Odd molly tröja idag, så längesen jag hade på mig det. Synd för dem är ju väldigt fina! Nu på morgonen har jag i alla fall historia, efter det har jag graf och sen slutar jag. Så skönt!! Dock ska jag hem och plugga men men hehe. Längtar för övrigt så mycket tills att jag får mina pengar, har hittat så mycket fina grejer som jag vill ha!! Funderar även på att sälja iväg lite grejer som jag inte använder/aldrig använt. Får liksom inte plats med mina grejer i min jättelilla (!!!) garderob.


Pizzaaaa



Älskade standard söndags-pizzan, dock var det inte helt 100% uppskattat idag haha. Var såååå sugen på vårrullar med sweetchillisås och ris men när jag ringde till thairestaurangen så sa dem att vårrullarna var slut (!!!!). Liksom hur kan man ha slut på vårrullar, blev så ledsen haha. Men en pizza sitter ju heller aldrig fel. Är så stört mätt nu bara haha. Ska sola och duscha tror jag innan jag går och lägger mig. Har sovmorgon imorgon eftersom att jag har inställd första lektion, underbart!! 

Leo/zebra nails


Leoparden syns inte så mycket på bilden, syns mer i verkligheten. Som sagt så är jag helt okej nöjd eftersom jag inte gjort någon som helst nail art sen två år tillbaka. Vad tycker ni?


Ice cream


Har haft sånt sjuuukt sug efter glass. Såg på kissies blogg att hon hade köpt snickers glass och då blev jag ännu mer sugen haha. Åt alltid snickers glass hemma hos mormor och morfar innan. Älskar den! Målade förresten mina naglar tidigare idag så kan visa bild på dem sen. Blev helt okej nöjd. Ändå första gången på två år som jag målar med mönster och motiv. Hade glömt bort hur kul det var! Skakar ju dock så himla mycket så det år ju ganska svårt, men men. Nu ska jag äta glass och kolla på tv. Puss!


Perfekt söndag


Hej!
Igår efter att jag kom hem så åt jag fort och sen åkte jag in till Kungsbacka och satte mig på tullen med Denise, Mathilda och Maja. Var hemma vid 12 ungefär och då gick jag direkt och la mig. Himla mysigt! Nu har pappa precis hjälpt mig koppla in vårat Wii så nu ska jag spela super Mario bros!! Älskar tv-spel. Puss så länge!


Trädgårdsföreningen


Alltså detta vädret!! Helt galet bra verkligen! Jag mötte upp Matilda och Febe så gick vi till trädgårdsföreningen. Jag köpte en mjukglass och sen satte vi oss och bara myste samt pratade massor. Hade kunnat sitta där heeeela kvällen ärligt talat, så mysigt. Nu är jag i alla fall på väg hem. Pappa har grillat och jag är SÅ hungrig. Planerna för ikväll är rätt oklara just nu men men. Är inte sugen på något speciellt så vad som än händer går bra. Är väldigt trött, känner att mina få timmar av sömn börjar komma ifatt mig.. 


Nästan naken


Helloooo!
Gårdagen var helt okej. Hade roligare med tjejerna innan hemma hos Mathilda. Men men, helt okej i alla fall! När jag skulle åka hem så hängde A med mig och sov hos mig, jättemysigt! Han åkte dock redan vid 1 men det var mysigt ändå. Somnade en stund efter att han åkt då vi inte fick oss så mycket sömn. Nu är jag på bussen mot Göteborg. Ska möta upp Febe, Matilda och eventuellt Miina. Mathilda kanske hänger på också, får se ifall hon hinner. Vi ska mysa i solen, love it!! Har på mig shorts och min crop top från topshop också. Helt sjukt för fryser inte ett dugg?! Så underbart verkligen!


Nighty


Haft en bra kväll och nu ska jag gå och lägga mig med en gosiiiiiis, puss och godnatt!


On my way


Hola!
Sitter nu på bussen mot Mathilda. Hade perfekt tid på mig idag när jag kom hem, hann i god tid välja kläder, sminka mig, platta håret och äta. Första och möjligtvis sista gången haha. Ska ha på mig en vit topp och en färgglad kjol, hade tänkt vara barbent idag till och med. Så härligt!! Visar bild senare på hela mig. Nu ska jag spara batteri, puss så länge!




Denna jacka

Jätte udda redigering men försökte framhäva glittret så mycket som möjligt haha...

Alltså jag sa ju till er att Miina hade köpt en DRÖMjacka. Här har ni bilder på den, helt underbar! Bilderna visar dock inte jättemycket rättvisa men när man är utomhus i solen så glittrar den sååå mycket, så himla fin. Är lite avis men provade den och tyckte inte den satt lika fint på mig som på Miina så nu är det okej haha. Nu sitter jag i alla fall på pendeln hem, ska äta och fixa mig och sen åker jag. Ska bli kuuuul


FRIDAAAAY

En till bild från igår, vill ha på mig shorts nuuuu!!


Heeej! Sitter nu på sista lektionen, har engelska. Slutar egentligen kvart över ett men har nationella den tiden så slutar typ en halvtimma senare. Lite segt men så kan det va. Ska inte klaga eftersom det är fredag (!!!). Ikväll ska jag hem till Mathilda och dit ska även Maja och Denise. Sen ska vi på fest, blir säkert jättebra! Har alltid kul med dem. Nu ska jag förbereda mig lite innan vi ska ha nationella. Puss så länge!


What to doooo

Bild från tidigare idag

Hello! Efter skolan åkte jag hem och satte mig direkt med plugg. Har en historiainlämning som ska in så nu har jag i alla fall hunnit skriva en sida av två så det känns bra. Tycker ju det är kul att skriva så det går rätt fort. Nu ska jag tvätta bort sminket, sola och sen duscha. Kanske hinner jag plugga lite till, får se! Jaja nu måste jag sluta skriva ifall jag ska hinna det jag tänkt åtminstone. Puss så länge!


25% off shoulder

 
Tänkte tipsa er om dessa fina blusar, tror att många av er redan sätt dem. Så himla fina verkligen! Just nu (fram tills 19 maj) så är det 25% på dem och allt annat inom NLY trend. Vill verkligen ha den rosa och hade tänkt beställa hem den nu när det är rea på den men är rätt fattig fram tills studiebidraget då jag är skyldig Maja lite pengar hehe. Så ska jag köpa den så får jag vänta och betala fullt pris haha, så segt. Så skynda er, den kostar bara 186kr!!
 

Torsdag


Godmorgon!
Efter många om och men så sitter jag nu på bussen. Var klar i god tid men så går jag ut och kommer på att bussen inte ens går den tiden jag gick ut, smart där Annie! Sen dessutom så är alla pendlarna inställda fram tills typ 10 så kommer få vänta på stationen i 20min så får jag ta Öresundståget. Såå kommer antagligen komma lite sent trots att jag var i god tid haha så typiskt. Men men, tur att det är bra väder ute idag i alla fall! Något som drar upp humöret. Hoppas det håller i sig till helgen. Nu ska jag spara batteri och lyssna på musik. Puss så länge!


One chance

 
Ligger nu i sängen med denna film framför mig. Började kolla på den igår kväll och nu ska jag kolla klart. Så fin, sorglig, lycklig, allt! I vissa stunder får man såååå ont i hjärtat och i andra stunder smälter man bara. Den handlar om Paul Potts historia. Rekommenderar den verkligen! Ingen film jag skulle sätt helt ärligt men igår när jag inte hade något att kolla på så blev det denna jag råkade sätta på och tur var väl det! Nu ska jag fortsätta kolla. Puss och godnatt!
 

Panik


Alltså åååh.. Har försökt plugga ett bra tag nu på journalistiken men ingenting sätter sig! Får panik på det, läser och läser och läser men det fastnar verkligen inte. Ska försöka skriva lite anteckningar och se ifall det kanske fungerar bättre.. Beställde iallafall två par solglasögon så något positivt åtminstone hehe. Det blev de svarta med text och de hjärtformade under fast i vitt. Jättefint! Hoppas på att dem inte är allt för stora nu, har ju ett ganska så litet huvud haha. Nä nu ska jag försöka anteckna ner lite journalistik grejer. Puss så länge!


Sunnies

Hola!

Suttit och kollat på nya solglasögon, ska beställa hem två stycken idag tror jag. Går ju inte att ha för många när det finns så mycket olika! Tycker om alla jag slängde in här ovan. Har en extra crush på dem röda hjärtformade med rosor. Så himla fina!! Tror jag ska beställa hem dem två längst åt vänster. Just nu sitter jag i alla fall i soffan, har ätit och kollat runt på lite grejer och nu ska jag plugga duktig som jag är. Måste springa och hämta laddaren nu, uppdaterar senare. Puss!
 

Irriterad


Jag är inte direkt någon morgonmänniska kan jag väl tycka, är egentligen ingen kvälls/nattmänniska heller tror jag. Men något utav det värsta jag vet är att småsaker kan förstöra min morgon helt och hållet. Typ som nu. Skulle gå över övergångsstället vid mig som jag gör varje morgon. Innan jag kommer till övergångsstället så ser jag fyra bilar, tre som ligger jättenära varandra och en som ligger en bit bakom. De tre första kör förbi innan jag ens kommit till övergångsstället men den fjärde bilen som är ca 10m ifrån mig börjar tuta för att han tycker uppenbarligen att JAG ska vänta in honom och se ifall han har tid till att stanna?! Blir så jäkla irriterad på sånt verkligen! Jag har då lika bråttom till bussen som han har till jobbet. Hoppas att min morgon lyckas bli lite bättre innan jag kommer till skolan, vill inte vara bitter mot mina klasskompisar när dem inte ens gjort något hehe.

Tisdag morgon


Godmorgon!
Sitter nu i bilen mot skolan. Missade bussen imorse för att den var två minuter tidig så pappa skulle köra in mig till Kungsbacka men vi hann inte till pendeln heller haha. Nu på morgonen ska jag ha matteprov, känner att jag kommer få göra om det igen men så är det. Är ingen klippa på matte som sagt var haha. Min ända motivation till att verkligen fixa det nu är ju att jag i så fall slipper matten i trean och det tackar jag inte nej till om man säger så. Efter matteprovet har jag digitalt skapande och sen idrott där vi bara ska statsvandra så känns som att denna dagen ändå lär gå ganska fort. Hoppas så! 


Windsorsmith

 
Jag och skor.. Kan aldrig sluta kolla haha.. Men hur fina är inte dessa? Har sätt bild på folk som haft på sig just dessa och tycker dem verkar sitta såå fint! Jättenätta och fina. Dem kommer ifrån Windsorsmith och modellen heter Malibu. Tycker mest om de vita måste jag säga. Priset på dem ligger runt 1000kr så med tanke på att jag inte har något jobb blir dessa skor bara några jag får ha en bild på haha. Finns ju säkerligen billigare då dessa var i äkta skinn men men. Nu ska jag sova, natti natti!
 

3 snapshots

Dem nya pendeltågen som vi fått är BÄST, Zara Larssons nya låt, mina älsklingsskor.

Hellooo! Nu sitter jag på pendeln hem. Nationella gick väl hyfsat får jag väl hoppas på. Tyckte både läs och hörförståelsen gick så himla fort! Fick stressa som satan igenom båda två verkligen. Efter det så hade vi lunch och sen hade vi graf så dagen gick väldigt fort. Nu ska jag hem och plugga som sagt var. Segt men mår alltid bra när man börjar bocka av det man har efter sig. 


Nationella


Godmorgon!
Så himla skönt att jag kunde gå upp en halvtimma senare idag! Blev dock inte en halvtimma eftersom att jag är mästare på att snooza så det blev en timma istället haha. Såå fick skynda mig lite grann imorse men det gick bra. Känns skönt att man kan börja bocka av de nationella proven nu också. Har så mycket jag måste göra innan vi slutar eftersom att jag ligger efter. Att jag alltid lyckas med det.. Så det första jag ska göra när jag kommer hem är då såklart att plugga. Ser nu att det är världens kö så önska mig lycka till med att komma i tid till nationella..! Puss


Smores


Idag har jag baaara pluggat och tagit det lugnt. Ronja och Emilia kom hit och gjorde smores, så gottit! Har varit så seg idag så ska bli skönt att sova nu. Mindre skönt att det första på schemat imorgon är engelska nationella.. Slutar halv tre imon vilket ändå är helt okej så hoppas på att dagen går någorlunda fort. Nu ska jag sova, puss och godnatt!


Saboskirt

 
 

Breakfast


Godmorgon!
Sitter i soffan efter att ätit frukost, lyxade till det med lite jordgubbar till och med. Så gott! Idag ska jag sola, duscha och fixa lite med mig själv. Sen ska jag även plugga på en del grejer, historia, matte, idrott och lite så. Blir en hel mysdag men det behövs nog. Kommer vara jättepigg imorgon för en gång skull. Nu ska jag plocka undan min frukost och klä på mig. Puss så länge!


Festis


Efter en otroligt mysig fika med Sarah med maaaaassor utav prat och en kopp kaffe så åkte jag hem. Hyfsat sliten och inte speciellt fräsch haha. Åt lite mat och sen somnade jag i soffan och vaknade inte förrän vid åtta. Mådde mycket sämre när jag vaknade än innan. Skumt. Världens sötaste syster var och köpte Festis till sin syster innan också, så välbehövligt hehe. Älskar päron Festis. Så nu ligger jag i soffan i min ensamhet och ska väl sätta på en film eller något. Så tråååååkigt


Min fredag


Hola!
Okej så gårdagen då... Hade det gryyymt bra verkligen!! Jag och Febe möttes upp på centralen och tog därifrån tåget till Kungälv. Fick skjuts av Matildas mamma där även då Matilda och Edina var. När vi kom fram så dansade vi, drack, skrattade och lärde känna massa nytt folk. Sjukt roligt verkligen! Var inte hemma hos Matilda förrän vid 4 och somnade nog inte förrän 6 tror jag. Hade satt alarm på klockan nio så har inte sovit så mycket inatt helt enkelt haha.. Nu imorse så har jag bara hunnit fixa i ordning mig, ätit lite, suttit i solen med Matilda och nu är jag snart i Kungsbacka och ska fika med Sarah. Så mysigt!!


15.21

Toaselfie och fredagens efterrätt haha..

Sitter nu på bussen som tar mig mot mammas jobb. Det kändes som att mitt prov imorse gick bra, hoppas på det i alla fall. Efter skolan så gick jag och Matilda för att fixa en grej, sen gick vi till Hemköp och jag köpte läsk sen kollade vi runt efter något till Matilda innan jag skulle sätta mig på pendeln. Är för övrigt sjukt hungrig men inte alls trött (än). Blir väl det snart pga att jag är hungrig. Efter att jag har pluggat så ska jag och mamma handla mat och sen ska jag hem och fixa mig inför kvällen. Kommer bli så himla roligt!!

Så lycklig


Godmorgon!
Just nu för tillfället så känner jag mig så himla himla glad! Trots att jag har mycket i skolan och trots att jag har så mycket tankar om allt så det i princip kokar över efter ert tag så är jag såå glad! Det är något jag faktiskt varit ett bra tag, trots ångest emellanåt och trots alla mina tankar så mår jag verkligen bra för en gång skull. Satsar på att detta året ska bli minst lika bra som 2012 då jag typ var lyckligaste tjejen på jorden. Jaja nu sitter jag i alla fall på pendeln och ska ha historieprov nu på morgonen. Önska mig lycka till! Sen har jag bara svenska och engelska. Skön dag!!


Plugg plugg plugg


Efter skolan åkte jag som sagt till mammas jobb för att få hjälp utav Linnea med matten. När jag kom hem somnade jag en stund och nu sitter jag och pluggar matte samt historia. Så trött! Ska äta lite och sen fortsätta med pluggandet hade jag tänkt. Imorgon har jag jätteroliga planer!! Direkt efter skolan ska jag till mammas jobb och plugga lite till och efter det ska jag hem, göra i ordning mig och sen ska jag möta Mathilda och Febe så ska vi på fest hos mathildas kompis. Tycker det är såå kul med nytt folk verkligen så kommer bli grymt! 


Details


Godmorgon!
Sitter nu på pendeln som inte vill gå..? Den skulle gått 49 och nu är klockan 03. Himla bra! Tur att jag inte börjar förrän 09.40. Hade sån himla klädtorka imorse så slängde på mig mina jättegamla leopardjeans som jag köpte när jag gick i 8an eller 9an tror jag haha. Så himla urtvättade och dessutom vägde jag ju 15kg mer då så dem sitter lite slappt nu haha. Tyckte dock det såg helt okej ut trots hur de satt. Är ju så med de flesta byxor jag har eftersom jag gått ner så mycket. I alla fall, skönt att det är torsdag. Torsdagar går alltid fort eftersom att jag bara har två lektioner, grymt!! Och imon är det fredag, går ju så fort!

Crush

Bild från Fioruccis hemsida
 

Primeboots må vara alldeles för standard och har blivit en aning tråkigt men kan inte sluta älska dem. Använder ju primeboots ständigt till ALLT. En sko som aldrig dör typ. Har ju låga svarta med stjärna, mellanhöga svarta och bruna mellanhöga med nitar. Nu har jag dock verkligen fastnat för de beiga! Alltså kan inte sluta tänka på att jag verkligen verkligen måste ha dem vilket egentligen kanske är jätteonödigt när jag redan har ett par låga. Men som sagt, hade jag köpt dessa vet jag ju att de hade blivit till användning då mina andra par är.. Ja välanvända kan man väl säga haha... 
 
 

So tired


Sorgligt hur van jag är med att sova på dagarna, gjorde det inte igår och inte idag. Så himla trött!! Det positiva är ju dock att jag går och lägger mig tidigare. Har pluggat massor med matte och idrott idag så är väl inte så konstigt att mina ögon börjat svida nu. Ska alldeles strax gå och borsta tänderna för att gå och lägga mig. Imorgon efter skolan ska jag till mammas jobb och plugga matte med Linnea. Hon är så underbar! Har ni föresten tips på någon film eller serie? Behöver tips!! Känns som att jag sätt allt haha.. Inga action filmer bara (!!!)


Sveriges yngsta mästerkock


Hallååå! Idag efter lunchen så åkte jag till Kungsbacka och gjorde en grej. Var klar vid tre och då åkte jag hem eftersom att det var onödigt att åka tillbaka till skolan. Så jag åt lite och sen pluggade jag och har gjort det sen en halvtimma tillbaka. Då åt jag lite till (haha), mamma hade gjort i ordning jättegod middag. Så nu kollar vi på Sveriges yngsta mästerkock, alltså åååååh älskar alla barnen där! Så himla söta verkligen.

Off shoulder

Bild från igår när jag provade min nya tröja som jag dessutom har på mig idag, hur fin är den inte?!

Godmorgon! Mina ögon är så trött idag. Råkade försova mig lite grann så fick sån himla panik på morgonen. Gillar att kunna dra mig i ett par minuter. Brukar vakna till lite bättre då hehe. Hann i alla fall med allt jag skulle eftersom att jag är så snabb hehe. Åt, sminkade mig, lockade håret, klädde på mig och packade väskan på en halvtimma. Rätt bra! Så nu sitter jag på bussen, så skönt att det redan är onsdag dessutom. Nu ska jag spara lite batteri och lyssna på musik. Hoppas ni får en bra dag, puss!

Bra killar


Jag och Ronja fick sånna plötsliga cravings efter glass så tvingade pappa att köra oss till Hemköp hehe. Testade (efter många om och men) peanut butter cup och det var typ det bästa jag gjort!! Fy satan va god den var!! Ben och Jerry kan vara de bästa männen i världen. Så efter lite glass, Eurovision och plugg så ligger jag i sängen med en film framför mig. Ska nog snart stängs av den för är väldigt trött och behöver verkligen sova känner jag. Fick även hem två grejer jag beställde för ett tag sen så ska nog inviga tröjan imorgon. Så fin verkligen! Klänningen däremot ska jag sälja för den var för liten, tråkigt men men. Det var tröjan jag var mest ute efter. Nu ska jag kolla lite till på filmen, puss och godnatt!


Blacklight party


Alltså jag vill verkligen ha/gå på ett blacklight party!! Så sjukt ballt och verkar så himla kul verkligen. Helt mörkt och bara ha massor med färg överallt så alla kan måla på sig själva, ha uv läppstift, mascara osv. I massor med neonfärger, alltså så himla fett!! På tal om fest och teman så ska jag i slutet av månaden fira min fina vän Josefine som fyller 20! Hon ska ha en Hawaiifest, så sjukt roligt verkligen! Har redan börjat kolla på lite "outfits" inför det. Kommer bli grymt! Börjar fundera på vad jag ska ha för tema när jag fyller år, blir ju ändå 18. Har ni några tips?


Zebra


Sitter just nu på digitalt skapande kursen men är klar med mitt arbete så kollar på Grease med Miina som ALDRIG sätt den! Helt sjukt! På idrotten ska vi kolla på någon film eftersom att det är så dåligt väder ute. Skönt för mig som är sjuk. Sen ska jag hem och fortsätta med mitt pluggande. Ändå skönt att känna att man får saker gjorda. Ser dessutom hemsk ut idag, med tanke på att det regnade innan jag kom till skolan så ser mitt hår ut som.. Ja jag vet inte vad, hemskt i alla fall.


Pathetic

Så himla bra verkligen!!

Godmorgon! Tog bussen till Kungsbacka tillsammans med Emilia och nu sitter vi i hennes pappas bil till Göteborg. Har varit sånna sjuka köer så vi missade pendeln och kommer antagligen komma för sent nu. Nu på morgonen ska vi ha engelska nationella och sen var ju tanken att jag även skulle ha mitt historia prov men kommer inte hinna det pga nationella. Ska vila lite nu innan vi kommer fram för är såå trött! Vaknade ett par gånger inatt igen och det tar så mycket energi. Puss så länge!

Pretty little liars


Ligger nu i sängen med ett avsnitt av pretty little liars framför mig. Längesen jag kollade på den men eftersom att jag kollat på alla avsnitt av once upon a time och walking dead så får jag kolla klart på serier jag inte kollat klart än. Är sån serienörd verkligen haha. Imorgon har jag engelska nationella på morgonen och sen har jag historia prov. Känns rätt segt men skönt att få det gjort. Börjar dessutom en timma tidigare imorgon (!!!!) så taskigt.. Men men, så kan det vara. Nu ska jag fortsätta kolla och sen ska jag sova. Puss och godnatt!

Chunky heels

 
Jaa alltså dessa skor.. Dem är så himla fula så att dem blir så brutalt snygga (???). Ska LÄTT ha ett par, hade tänkt beställa dem i mitten idag redan men får försöka hejda mig och hålla i pengarna ett tag till. Så sjukt balla och helt rätt skor till sommaren. Har verkligen kollat runt massor efter sånna här skor och har hittat flest på nelly, gojane, eba och utländska sidor (som självklart inte shippar till sverige)... Vad tycker ni? Tror det finns mycket hatkärlek över skorna om jag ska vara ärlig haha. Blir bara kärare och kärare desto mer jag ser dem!
 

Waynes coffee

 
Efter första lektionen som var engelska så hade vi inställd historia vilket ledde till att vi hade en jättelång rast. Så vi satte oss på Waynes och fikade lite grann samt pluggade. Så mysigt! Efteråt så gick vi till Arkaden och kollade in Raglady & Taras popup butik med massor utav rea. Miina köpte SNYGGASTE jackan ever. Ska visa bild på den imorgon, den är verkligen dröm. Nu har vi sista lektionen, graf. Så håller på med ett bokomslag. Slutar om tio minuter vilket är skönt. Ska hem och vila samt plugga, behövligt efter idag!
 

(God)morgon

Detta hade mamma gjort i ordning igår till familjen, så gulligt och sååå gott!

Godmorgon! Nu sitter jag på bussen mot skolan. Är så trött idag. Vaknade mitt i natten några gånger för att jag var tvungen att snyta mig, alltså så drygt verkligen. Mår inte alls bra men ska försöka mig på skolan ändå. Vill inte missa något nu, det är väldigt intensivt nu innan vi slutar... Idag när jag kommer hem måste jag plugga massor, blir verkligen en plugg-vecka nu. Inte jättetaggad om jag ska vara ärlig..


Bra helg


Hej! Gud vilken helg alltså.. Är helt slut, i både hjärnan och kroppen. Har blivit förkyld och mår inte alls bra, men kul har jag haft det! I fredags så var jag ju först i Göteborg med Maja och Mathilda och då bestämde jag och Maja oss för att spontant dra ut. Hade en bra kväll men var så död i lördags. Sov hela dagen, tog en dusch, åt pizza och sen mötte jag upp Maja. Vi fixade lite grejer och sen tog vi pendeln med Mathilda. Vi var på en fest i Hovås. Hade så himla kul verkligen! Alla var så sköna så hade en riktigt bra kväll. Kom hem vid 12 idag och hade bara sovit två timmar på morgonen så jag somnade direkt och vaknade vid typ fem tror jag. Nu har mamma gjort i ordning massa gott så ska äta lite och sen ta en dusch. Mysigt!

Ellinor<3333



Froyo


Hej! Nu sitter jag på pendeln efter en jättemysig dag med tjejerna. Vi har gått runt i butiker och ätit frozen yoghurt, alltså deras kokosglass... DRÖM verkligen! Innan jag åker hem ska jag bara förbi två ställen och lämna CVn, sen ska jag hem och fräscha upp mig, äta något lite fort och sen kommer Maja. Vi ska mysa och dricka något gott för att sen åka till Göteborg. Blir nog grymt kul! Fick med mig ett par skor också. Provade en kjol på fiorucci som jag funderar på att köpa, står mellan en kjol och ett par byxor. Sån beslutsångest verkligen..


Mot staden


Nu ska jag alldeles strax möta upp Maja och Mathilda. Får se vad vi hittar på inne i Göteborg! Har nästan ångrat mig lite över att jag bara satte på mig en tröja och ingen jacka. Känns lite kyligt ute i Kungsbacka, hoppas det är bättre i Göteborg! Ikväll ska jag nog hem till familjen Janebrink, alltid lika mysigt. Nu ska jag spara lite batteri och lyssna på musik. Puss så länge!


Morning


Godmorgon! Vaknade hyfsat tidigt idag vilket var skönt. Gick upp och gjorde i ordning frukost och la mig sedan i sängen och satte på ett avsnitt av once upon a time. Senare idag så ska jag iväg och lämna cv, efter det ska jag antagligen in till Göteborg med Maja och Mathilda. Mysigt! Är så glad över att vi är lediga verkligen. Så underbart! Nu ska jag kolla de sista på avsnittet, uppdaterar senare. Puss!


Fina vänner


Efter massor med prat, mys och två koppar kaffe på tullen så sitter jag nu på bussen hemåt med lite svensk musik i hörlurarna. Blir en skön hemmakväll idag vilket nog är ganska behövligt så jag kan samla på mig lite ny energi till helgen. Är så himla kall så längtar bara efter min säng just nu haha, ska försöka leta efter alla nya avsnitt av once upon a time med svensk text också. Nu ska jag försöka värma mina händer lite haha, så himla svårt att skriva när fingrarna är så kalla och stela..


On my way



Nu sitter jag på bussen mot Kungsbacka. Ska in och fika med Denise, Mathilda och Maja. Så mysigt! Har lite planer till senare också, så får se hur det blir. Hoppas ni får en bra torsdag! Puss så länge


About yesterday

Min fina klänning kommer från Nelly, helt underbar!!

Hej! Åh vilken seg dag det varit idag. Har bara sovit och ätit haha. Igår var vi ju som sagt var hemma hos Moa. Supertrevligt verkligen! Jättegod mat, goda drinkar och bra folk. Till och med bra väder så bättre blir det ju nästan inte! Efter middagen blev vi lite splittrade, jag och några av de andra tjejerna drog till Göteborg. Det blev dock en lite kortare kväll för oss, åkte hem hyfsat tidigt hem till mig tillsammans med Denise och Mathilda så sov vi här. Har lite planer för ikväll men får se hur det blir med allt.