BYANNIE -

Sista dagen av året-mys

Hej!

Idag har jag faktiskt haft rätt fullt upp. Jag och mamma gjorde lite ärenden i förmiddags. Handlade mat, köpte blommor osv. Sen efter det åkte jag med pappa till Kungsbacka, vi hämtade upp oliven på vägen också. Vi gick runt lite grann, fick med mig en tröja, en foundation och en bh. Sen åt vi lite innan jag skulle hem till Charlie. Tog en lång dusch och nu sitter jag i soffan och väntar på att en film som vi har hyrt ska börja. Den heter "The way way back", verkar jättemysig! Nu ska jag lägga undan mobilen och vara lite social istället hehe. Puss på er!


 

Sunday

Hej!

Idag har jag haft en riktig slappis dag. Är fortfarande så himla förkyld så har liksom inte ork till att röra mig någonstans. Senare så ska iallafall jag, Charlie och Olivia ha lite myskväll och spela monopol hehe. Ska även laga lite middag till mig och Charlie. Får bli någon pastarätt tror jag. Är så himla trött och så himla glad över att känna att man inte ska till skolan imorgon! Nu ska jag vara lite social mot Charlie som äntligen kommit ut ur sin lilla gaming-håla haha. Puss så länge!



Mitt 2013

JANUARI
Åt chokladfonudé som en galning, drack vitamin well hela tiden, var duktig på att gymma. Började spendera tid med Charlie och blev även tillsammans med honom. Tog mycket outfitbilder.
 
FEBRUARI
Åkte till hemavan med Johanna, hade hur roligt som helst! Fick mitt efterlängtade namnhalsband utav mamma och pappa i alla hjärtans dag present. Har inte tagit utav det en endaste gång sedan jag fick det. Love it!
 
MARS
Bakade massa gott och samlade in pengar åt Star for life, hade babyblåa naglar, solen började stiga fram och jag plus Miina började umgås med underbara Febe och Matilda! Jag och Charlie åt på jensens, jag blev allergisk mot mjölk och tog bort min hårförlängning.  
 
 
APRIL
Åt mysfrukostar, la ut min och Charlies första pussbild, köpte låga primeboots och har BOTT i dem. Var på Justin's konstert med denise och Johanna vilket var något av det mest underbara jag gjort under hela mitt liv. Vill bara tillbaka. Skaffade även lila naglar till konsterten.
 
 MAJ
Gosade med Charlie och det blev så varmt så vi grillade massor och åt utomhus hela tiden. Åt världens godaste choklad och åt massor med vattenmelon.
 
 JUNI
Sommarlovet började och jag samt Charlie åkte till Turkiet. Underbaraste resan någonsin, hade det så bra verkligen. Saknar det så mycket! När jag kom hem började jag jobba massor så den Turkiet veckan var välbehövlig.
 
JULI
Åt frukost i solen innan jobbet varje dag, spenderade några dagar på stranden när jag var ledig. Hade fina outfits när det var varmt. Var på tjejmiddagar och fester, fick fem fina rosor av Charlie ♥
 
 
AUGUSTI
Skaffade sjukt snygga naglar och köpte ett par jeans vilket aldrig händer. Har använt dem två gånger, kan verkligen inte ha på mig jeans haha. Köpte massa grejer på jobbet hela tiden och min samling på i love produkter blir bara större hela tiden haha..! Myste framför tven hemma hos Charlie.
 
SEPTEMBER
Hittade världens bästa parfym, satte i ny hårförläning, började spendera tid med mina älsklingar Fanny och Olivia! Thank god for that!! Spenderade en del kvällar hemma hos Sebbe.
 
OKTOBER
Charlie fyllde år och myste massor med honom, firade halloween i skolan. Köpte nya fina skor och drack Loka pepparkaka aaaaaall the time haha. 
 
NOVEMBER
Under året som gått så har november och december varit de bästa månaderna. Började vara med Fanny och Olivia mycket mer och har verkligen insett att dem är bäst på alla sätt. Är så lycklig lottad som har vänner som dem. Har även fått träffa deras underbara klasskompisar Josefine, Jasmine, Olivia och Tilly (som inte är med på bild). Spenderade några fler kvällar hos Sebbe, fyllde år, blev uppvaktad av mina fina vänner, köpte nya skor igen, och blev brunett!
 
DECEMBER
Bakade massor, gick på Believe movie med Denise, fick fina presenter av Frida♥. Jag och Olivia hade våran fest som blev grym. Där får ni även Tilly på bild hehe. Hennes hår är to die for.. Som sagt så har de bästa månaderna varit november och december så hoppas innerligt att de sista dagarna på året blir lika bra ♥
 

Mina julklappar

Hej!

Ligger nu i mormor och morfars soffa med en extrem matkoma.. Vi åt kalkon till middag och sen hade dem gjort en efterrätt. Det var en väldigt speciell efterrätt men dock väldigt god! Det var ris, päron och maräng med vaniljsås haha. Såå nu ligger jag död i deras soffa och skulle kunna somna vilken sekund som helst. Tog iallafall lite bilder på mina julklappar.  Utav Ronja fick jag sminkborstar och ett paket lösögonfransar, utav mormor och morfar fick jag två par Victoria's secret trosor, ett par är inte med på bild då jag redan hunnit använda dem hehe. Fick även pengar utav både dem och mamma och pappa men de har jag inte heller tagit kort på. (Vinflaskorna är jättesmå och samlar på sånna, jag fick dem utav mamma och pappa som samlarobjekt och inte för att jag skulle dricka dem, så nu behöver ni inte fråga om det haha)




Next: middag hos mormor och morfar




Nytt




Utförsäljning

Hej!

Idag gick jag upp tidigt för att jobba. Jobbade bara 10-14 vilket var väldigt skönt då jag är förkyld och mår sisådär. Det var sååå mycket folk, beauty zone ska ju stänga och flytta så vi har världens utförsäljning och säljer allt för 50%. Passade på att plocka på mig en del saker hehe. Kan visa er sen vad det blev för något. Är helnöjd iallafall! Nu ska jag hem, äta och gosa ner i sängen. Det är riktigt mysväder idag. Däremot är det ju även fredag så får väl kanske hitta på något åtminstone men får se hur det blir. Är lite för seg, huvudet dunkar, har ont i halsen, täppt i näsan och så vidare så jag är ju inte på topp precis men men. Vi får som sagt se vart kvällen leder mig till! 



Film-mys




Mot staden

Sitter nu på bussen påväg till Göteborg. Jag och lilsis skar kollanpå lite kläder åt henne och kanske ta frozen yoghurt oskulden på yoghurtbar hehe. Det var någon som ville att jag skulle visa mina julklappar i en video men jag är inte så himla bra på det där med videos så vi får se. Blev även så himla trött på mig själv för kom på att jag glömde en tröja jag fick i julklapp som jag ska byta. Så dumt.. Jaja, igår hade jag en bra kväll iallafall. Den spenderades hemma hos mig med himla trevliga människor, så mysigt så! Har börjat köra på rött läppstift igen, hade ju det ibland när jag var brunett innan men slutar alltid med det när jag blir blond för det passar verkligen inte mig som blondin. Nu ska vi snart hoppa på pendeln så skriver senare. Puss så länge!


God jul

Jag lever, har bara inte haft någon blogglust överhuvudtaget.. Har haft väldigt fullt upp och hunnit med en hel del! Festa, shoppa, biobesök, restaurang, ett julbord, uppesittarkvällen och ja nu är det jul! Nu är vi påväg till mormor och morfar. Önskar er alla där ute en riktigt god jul så hör jag av mig imorgon eller senare ikväll igen. Jul-pussar på alla!!


Pizza, bra vän & bra kväll



Hör av mig imorgon vänner, massa kärlek och pussar. LOVE

18.30




Jensens & fotografering

Hej!

Började dagen med en redovisning som gick ganska bra. Sen hade vi historia och då kollade vi på film, därefter hade vi en lång lunchrast så då gick jag och Miina till jensens och åt. Fick ett presentkort utav min kära morbror där, så tacksam!!! Efter lunchen hade vi svenskaprov som gick helt okej tror jag. När skolan var slut så gick jag, Miina och Matilda till tara för att kika på ett par byxor som jag såg på deras instagram idag. Råkade få med mig dem hem, hehe.. Får se ifall jag lämnar tillbaka dem eller inte. De var ganska dyra men sååååååå snygga!! Jag och Miina hade även studion klockan 4 så vi fotade ända till typ halv fem. Ni får se bilderna om jag lyckades fastna på någon av dem haha. Nu sitter jag iallafall på bussen påväg hem till Alex och Anki. Jag, mamma och pappa ska äta middag där med dem idag. Så mysigt så! Nu måste jag spara lite på mitt batteri så det inte tar slut tills jag är framme. Puss så länge!



Snack snack

Hej!

Igår var jag sååå trött. Somnade direkt när jag kom hem, med jackan på och allt haha. Kom hem väldigt sent då vi hade idrott till fyra. Sjukt kul på idrotten, vi hade boxning och åh jag tycker verkligen det är så roligt! Synd bara att jag har något fel på mina leder så jag får så ont efter ett tag, hmm.. Aja. Igår blev det alltså en riktigt slappisdag. Sov, åt, plugga, kollade på film och sen på paradise. Mysigt men segt. I förrgår gjorde jag ett litet pepparkakshus som ni får se på bild här nedanför hehe. Nu börjar vi historian så skriver senare. Puss så länge!



Sammanfattar helgen

Hej!
 
Alltså åh vilken helg.. I fredags tog jag det som sagt väldigt lugnt, gjorde klart min historia inlämning som jag skulle och sedan gick jag och la mig. Hade så svårt för att somna med tillslut så. På lördagsmorgonen så solade jag samt duschade. Efter det var det bara att börja förbereda allt. Jag och Olivia hade gemensam tjejmiddag och fest! Så min kära pappa hjälpte mig med att göra tzatziki samt aioli och min söta mamma hjälpte mig med att göra potatisgratänger medan jag fixade med mitt. Sen vid två ungefär så körde pappa mig till Olivia och då började vi fixa och dona inför kvällen. Vi lagade resten av matten, fixade oss och ja, gjorde allt som skulle göras. På våran middag och fest hade vi temat glamour så alla tjejerna var klädda i massa glitter och vi hade silvriga ballonger, silvriga tallrikar, silvrig konfetti osv. Så fint var det! Efter middagen så fördrev vi tiden och sedan vid 9 kom killarna. Hade det så bra så det finns inte. TACK alla som kom och förgyllde min och Olivias kväll ♥
 
Igår däremot mådde jag mindre bra haha.. Men trots detta köpte vi en julgran, handlade lite mat och sen somnade jag ett tag. Så igår var en riktig slappis-dag men thank god for that.. Här får ni lite bilder från i lördags!
 
 

Finaste vännerna




We got holes in our hearts

Hej!

Nu är jag på väg hem från skolan äntligen! Slutade ett men har gjort lite ärenden. Handlade bland annat första julklappen, haha är lite sent ute kanske men vet redan exakt vad jag ska köpa till alla i familjen som tur är. Ikväll blir det en lugn kväll, ska hem nu, ärmta något och sedan plugga på min historia inlämning. Denise och Maja kommer även förbi en stund sen. Måste lägga mig ganska tidigt idag för morgondagensplaner kommer bli väldigt hektiska men extremt roliga, så taggad!!


 

En bra vän

Hej!

Idag slutade jag typ kvart över tre istället för halv tre eftersom vi efter lunch samlade ihop pengar till musikhjälpen. Var sådär, men kul att veta att pengarna går till något bra liksom. Efter skolan mötte jag upp Frida på en snabb fika och sedan åkte vi till Hanna. Frida gjorde nämligen sina naglar idag, så fint så! Kom hem för ungefär 20 min sen så det har varit en lång dag idag faktiskt. Nu gör jag lite mat, är ensam hemma också. Tycker det är så tråkigt, är van att ha folk omkring mig hela tiden här hemma. Usch, är så himla sällskapssjuk haha. Tänkte iallafall visa er vad Frida kom fram med till mig idag. Hon är ju bara för söt!! Blev så himla glad verkligen, hon är så bra 



En tisdag

Hej!

Var som sagt på sjukhuset idag, tog stick i fingret och fick ta en spruta i armvecket. Är så tacksam över att jag inte är rädd för sånt! Sen åkte jag hem, åt mat och tagit slut på all min energi. Har även pluggat, duktigt va? Nu kollar jag på paradise hotel med en miljon tankar i huvudet. Usch usch. Ser fram emot morgondagen då jag, Olivia och pappa ska handla mat. Nu borde ni kanske kunna gissa vad vi planerat så länge hehe.. Nu ska jag kolla klart på paradise och sen ska jag försöka sova bort mina magsmärtor. Puss och godnatt!


 

I en sån favorit

Nu ska jag sova, skönt med lite sovmorgon imorgon dessutom. Går och lägger mig i en såndär favorit tröja. Godnatt pussar på er!


En måndag

Hej!

Nu ligger jag i soffan med paradise hotel framför mig. Så underbart!! Idag efter skolan så åkte jag och mamma till sjukhuset, ska dit imorgon igen. Har så ont i mina leder, massa konstigt händer med min vikt och jag är trött hela tiden.. Ska bli skönt att veta vad det är för fel på mig, hmm.. Sen efter det iallafall så åkte jag hem och åt. Har bara legat i soffan och kollat på once upon a time. Mysigaste serien! Solade en stund och tog en dusch innan paradise började också. Skönt att få det gjort också! Nä nu ska jag titta vidare på paradise. Puss på er!!



Say something, I'm giving up on you

Hej!
 
Sitter just nu i skolan på historialektion. Det är såååå kallt! Har lite ont i magen också, vet inte vad det beror på. Ångest, oro, ledsamhet? Vet inte. Det är lite tufft, att haft någon nära mig i snart ett år. 315 dagar för att vara exakt. En vana, en rutin. Jag vet att detta blir bra, eller kanske rättare sagt bäst. Jag vill ju bli Annie igen och det kommer jag bli. Jag ska umgås med mina vänner igen, japp det är precis vad jag ska göra. Men det är svårt att vara stark, jag är inte så stark, men jag vet att detta gör mig stark.
 
(bara massa random bilder från 2012 och i början av 2013 som jag suttit ihop för läängesen. Blir lite glad och lite ledsen när jag ser bilderna för att hon på bilderna är inte jag längre men det är någon jag vill bli igen och jag ska göra allt för att lyckas)
 
 

Annie, va??

Trodde jag aldrig någonsin skulle lägga till en one direction låt på någon av mina listor på Spotify. Gör typ lite ont i hjärtat haha. Har endast lyssnat på några av deras första låtar och nja, kanske inte min smak riktigt. Men får faktiskt lov att säga att denna var väldigt bra.. Hjälp..


Anger






Veckans typ bästa dag

Idag är det typ veckans bästa dag. Förutom fredag, lördag och söndag. Så ja nästan bäst i alla fall. Varför? Jo för vi har bara två lektioner och dem är verkligen inte tråkiga så det är skönt. Däremot så går det aldrig något kul på tv på torsdagar så det är ett minus. Men nu ska jag iallafall hem och julpynta så det är ju mysigt! Ska försöka plugga lite också. Får se hur det blir med det. Med tanke på att mitt humör varit lite halvbra det senaste så har även bloggen fått ta en smäll. Men ska försöka blogga lite mer nu, ta tag i presentinlägget och lite så. Men nu ska jag sluta skriva för får alltid så himla ont i mitt lillfinger haha.. Men hör av mig senare, puss så länge!



Topp 2

Mitt humör har varit väldigt upp och ner dessa dagar. Har dessutom varit så galet trött. Känner verkligen hur ögonen hänger typ. Sitter nu med elsas värld framför mig, onsdags standard hehe. Sen så väntar ju även paradise, kärlek!! Ska fokusera lite på serien nu, puss så länge!!

 

Memories in my head

Haaaallå!
 
Idag hade jag en sån mysig måndag. Slutade tidigare eftersom vi hade omprovsdag vilket är ett stort plus hehe. Efter skolan så åkte jag till kungsbacka och mötte upp min oliv. Vi gick till kungsmässan med hennes classmates Jasmine och Olivia. När dem skulle dra sig mot stationen så gick vi till ica och köpte chips samt naturgodis. Efter det så gick vi till stationen där våran fanny var. Vi tog bussen hem till mig, myste, lagade mat, åt och pratade. Dem två gör mig på så bra humör så ni förstår nog inte. Alla behöver vänner som dem ♥ 
Nu försöker jag fördriva tiden de sista minutrarna innan paradise börjar. Imorgon LOVAR jag att lägga ut bilder på mina presenter.
 
 

En bra lördag

Hej!

Nu sitter jag på bussen, ska jobba idag igen nämligen. Igår så tog jag bussen strax över sju tillsammans med Denise, Maja och Johanna. Sen mötte vi upp Fredrica, Moa och Mathilda. Vi gick till Albin som hade haft herrmiddag och där var vi tills alla killarna skulle dra ut. Då åkte jag, Denise, Mathilda och Maja till särö. Var helt okej faktiskt. Sen fick jag och Denise skjuts av Fredricas mamma till stationen och där velade jag och Denise ifall vi skulle dra vidare eller ifall vi skulle åka hem men det slutade med att vi köpte en varsin pommestallrik och åkte hem till mig och sov haha. Nu börjar jag om en kvart så ska fixa lite. Uppdaterar senare, puss!




 

Nighty