BYANNIE -

Dreamer

Hej!

Sitter just nu i skolan och kollar på världens tråkigaste film.. Dracula typ, sämst är den. Slutar kvart i fyra så har ett tag kvar tyvärr. Hur hungrig som helst och vill bara hem haha. När jag kommer hem ska jag dock bara plugga och städa, vi flyttar ju nästa helg så bäst att sätta igång på riktigt kanske hehe. Ska nu ska jag försöka kolla klart på den tråkiga filmen, puss hej


Navelpiercing

Hej!

Mamma tog med mig in till stan direkt efter skolan för att fixa navelpiercing. Detta var en av mina försenade födelsedagspresenter haha.. Kände att det var skönast att ha det gjort efter vi varit i fjällen med tanke på att jag skulle aldrig pallar ha skidbyxor och underställ över naveln om den fortfarande gjorde ont osv. Tog piercingen på ett grymt ställe, drop in och det var riktigt snabbt och smidigt. Personalen var grymt lugn och säker så man kände sig väldigt trygg. Det bästa är att det kändes knappt att ta den och det känns inget alls nu efter. Den sitter även helt centrerat vilket också är skönt. Vem vill ha en sne piercing liksom? Haha.. Slänger in en bild, dock inte på piercingen utan bara på läkgrejet haha..


Mot karma

Sticker iväg och fikar med mina tjejor, ser inte ut som jag gör på bilden dock utan den bilden är från i fredags. Kör vårigt idag även om det nu är svin kallt ute.. Smart tjej! Aja nu sticker jag, puss!


Inspo

känns verkligen som om att våren kommer på riktigt nu, så himla underbart! under hela dagen har jag suttit ihop en massa vår outfits här hemma och även kollat runt på andras för inspiration. någon som verkligen inspirerar mig inom mode är kenza, älskar verkligen hennes stil! tänkte slänga in lite goa vår outifts i alla fall.











In till stan

Hej!

Hann inte blogga igår för sov med Denise & Therese så hade inte tid med datorn hehe. Åkte även in direkt och gymmade efter skolan med Denise & Rebecca. Körde 110% så har träningsvärk ÖVERALLT idag. Love it! Jaja, nu är jag i alla fall på väg in till stan för att möta upp Jennifer & Natalie. Efter det sticker jag ganska fort hem till Johanna. Ikväll ska vi nämligen hem till en tjej som heter Sara, kommer säkert bli jätte kul! Men jag bloggar mer när jag är hemma hos Johanna. Puss


svar på tal

Tänkte svara lite snabbt på denna frågan. Shortsen, som ni ser här, har jag köpt från Raglady inne på kungsmässan. Dock verkar det som om dem tar slut galet fort. Är man liten, som jag måste man ha XS så vill man ha ett par lär man nog få skynda sig. Finns ett par lägre också, men dem är mörkare i färgen. Märket heter one teaspoon och mina shorts kostade 699kr. Hoppas du blev nöjd med svaret sötnos!

världens finaste syster

hej!
kom hem typ strax över ett, blev inte stan som jag tänkte så åkte hem direkt. tog hand om min sjuka lillasyster lite och nu sitter jag och kollar på big brother. snart ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen sticker jag hem till denise. ska sova där ikväll för vi har temadag imorgon så vi ska bara typ chilla igenom hela dagen imon. hur skönt som helst! har även temadag på fredag så det är ju helt underbaaaart. nä nu är big brother slut så jag ska hoppa in i duschen. bloggar mer hos denise. puss
slänger in en bild på min underbart vackra syster, är nämligen inne på hennes dator så har inga bilder.

In school

Godmorgon!
Kände mig mycket bättre idag så åkte till skolan. Slutar ett idag så kanske åker in med pappa till stan idag men lär nog inte bli så.. Kör i alla fall på min poncho, byxor från Gina & tunika från tessie. Ponchon ,som ni redan sätt, ser ni igen på bilden haha.


trouble maker

hah fin prislapp!

sjuk

godmorgon!
är hemma från skolan idag för att jag är sjuk, halsflussen vill inte ge sig så jag äter ihjäl mig på halstabletter typ haha. har ''ätit'' så många så jag har sår på hela tungan. ännu bättre.. har precis kollat på big brother och nu försöker ja trycka i mig lite frukost. måste även plugga, åh orkar inte..

blond

gjorde ett snabbt kollage med massa bilder från weheartit, när jag ser sånna här bilder saknar jag verkligen mitt blonda hår. funderar dock, eller ska färga om det ganska snart. får självklart göra det hos frisör med tanke på att jag har så himla mörkt. kommer bli både dyrt och det sliter galet mycket men när jag ser sånna här bilder känns det bara så himla värt. Underbart med blondt till sommaren!

you don't know what you got until it's gone


words

Hej!
tänkte berätta lite smått om min resa. det var helt okej, kände kanske att jag ändå hade haft roligare hemma. jag åkte skidor nästan varje dag, lyckades få halfluss så fick stanna hemma dem två sista dagarna. sista dagen var såklart vädret som allra bäst och då hade vi redan lämnat tillbaka skidorna så den sög.. veckan gick galet fort och vi hann knappt med någonting. allt var ganska stressigt men det var mysigt att träfffa mina små älsklingar ludde och filip igen. saknat dem sååååå mycket. väldigt glad att jag hade dem i närheten när denise varit utomlands och jag mått så himla dåligt, inte på grund utav min halfluss utan psykiskt. aja nog om det. resan var i alla fall i helhet helt okej.
idag därimot fick jag träffa mina favoriter johanna & molly som jag saknat under denna veckan. sen fick jag ju även äntligen träffa min denise som varit ifrån mig nästan två veckor. helt galet! gick till fyra idag så jag är hur trött som helst. åkte hem och kollade på big brother som jag missade igår eftersom vi kom hem efter 12 på natten. pappa kom även hem med lite nya kläder till mig eftersom jag varit så ledsen på det senaste. världens bästa pappa, älskar dig sååå mycket ♥
poncho från ester elenora
jeansshorts från one teaspoon

Give me wings

Kommer hem runt elva ikväll så hinner inte blogga hemma. Men nu sitter jag i alla fall på hotellet och väntar på bussen som ska ta oss till flygplatsen som ligger 2 km härifrån och sen flyger vi i runt 2 timmar till Stockholm och sen tar vi ett annat flyg där på typ 50min. Slänger kanske in något när vi mellanlandar. Får se. Kommer förresten ändra en hel del med bloggen. Stora förändringar kommer så håll ut!


Be right back

Kommer tillbaka snart snart, är JÄTTE blogg sugen igen. Gör er redo på en come back! Love


paus

bloggar innan eller efter jag kommit hem från fjällen (v.7).. får se när jag orkar igen och när min blogglust kommer tillbaka hehe. puss så länge!