BYANNIE -

VARFÖR FUNKAR INTE MIN BLOGG?!?!?!??


Problemet löst

Godmorgon!

Insåg igår att man inte kunde komma in på min blogg... Men nu har jag löst problemet! Min "domäntid" är typ över haha, alltså jag hette ju byannie.se men har glömt att betala nytt så nu heter jag som för längesen, annuut.blogg.se. Fulaste någonsin, undrar gång på gång på gång vad jag tänkte med? Annuut liksom? Nä det blir att betala för nytt så fort som möjligt. Igår spenderade jag min kväll med Jennifer och Fanny. Jag handlade massa mat efter jobbet så vi lagade och åt en hel del. Dem hade även köpt jordgubbar, melon osv osv. Så vi satte oss och kollade på film samt åt ännu mer gottit haha. Nu sitter jag på pendeln på väg till jobbet. Jobbar till fem idag och sen ska jag träffa Charliiiie! Puss så länge (bilden snodde jag av fanny)


Aliveeee

Hej!

I lördags så jobbade jag från 10-14. Efter det mötte Charlie upp mig med fem fina rosor (♡♡♡) sen efter det åkte vi hem till mig. Jag fixade mig, slog in presenter och sen åkte jag till Denise och Charlie sov lite haha. Denise har nämligen fyllt 17 så hon hade tjejmiddag. Mega god mat, goa drinkar, fint folk, bra musik osv. Helt perfekt helt enkelt! Efter vi varit hos Denise drog vi hem till Sebastian. Han var dock inte hemma så vi snodde hand nyckel och gick in, jag, Denise, Mathilda, Maja & Maja. Vi satte på musik och började spela kort. Sen kom killarna så vi gjorde precis samma sak, alltså spelade kort haha. Åkte hem till Charlie vid tre. Där var även fippe, hertel, Kajsa och Sofia. På söndagen sov vi typ hela dagen och sen på kvällen köpte vi massa gott och gjorde fruktsallad och grönsaker med dipp. Hur gott som helst!! Nä nu blir det mycket text här. (bilden från tjejmiddagen snodde jag av Lisa)


Beach


Vardagslyx

Godmorgon!

Sitter ute hemma hos Charlie och äter lite frukost. Alltså det är sån vardagslyx att sitta ute i solen och äta frukost. Så under vart verkligen. Så himla varmt också!! Ska ta bussen härifrån till stranden klockan 11. Tar bara någon enstaka minut med buss härifrån så även det är vardagslyx eftersom Jennifer och Fanny får åka i typ en timma.. Förhoppningsvis kommer även Charlie ner idag efter jobbet också. Hoppas hoppas!!


Heeelt slut

Hej!

Befinner mig just nu hemma hos Charlie. Var på stranden från 12 till fyra, blev så himla hungrig för hade inte med mig någon mat. Lite dumt... Men det var så skönt väder idag så är så himla glad över att jag var ledig på typ den finaste dagen under hela veckan. Ska tydligen bli fint imorgon också, hur underbart som helst då jag även är ledig imorgon. Det var en hel del folk på stranden. Låg med Jennifer, Fanny, Michelle & Ellen. Även Johanna och Emilia låg vid oss ett tag. Sen kom Denise och Maja så det var väldigt mysigt! Ni får två goa bilder på Jennifer och Fanny, mina tjejer ♡


SOOOL

Godmorgon!

Idag är jag ledig och vädret levererar som bara den! Hur underbart?! Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag börja packa mina grejer för att sedan ta mig till stranden med dem goaste tjejerna i världen, wihooo! Mitt humör är på topp idag verkligen. Sen efter stranden åker jag direkt hem till Charlie, hade tänkt bo hos honom i ett par dagar nu. Så mysigt!! Nä nu får jag skynda mig lite. Puss så länge!


ALLTSÅ HUR?!?!

Jag dog en aning igår när jag såg hur fruktansvärt många kommentarer jag hade fått. Alltså så himla roligt men så himla läskigt haha. Hur har alla hittat liksom? Jo men idag när jag loggade in på blogg.se via datorn så hittade jag mig själv på den där synas grejen men jag förstår inte hur? Jag håller inte på med poäng och sånt så hur har jag hamnat där? Så ballt!!! Har liksom fått över 70 kommentarer och 63 kommentarer på mitt "sunny monday" inlägg. Hel sjukt verkligen!! Tänkte svara på kommentarena men gav upp lite haha.... Ska försöka igen snart om jag orkar. Får passa på nu när min man ligger och sover i soffan.


Angry girl

Hej!

Tappade blogglusten idag. Skrev ett jäääätte långt inlägg om min lördag och allt. Sen när jag går tillbaka för att lägga in en rubrik och mina bilder så försvinner allt jag skrivit. Sååå drygt... Men nu känner jag att jag får ta tag i det och börja om. I lördags då så åkte jag till Victoria vid 6 ungefär. Skulle fira henne och Jennifer för dem hade födelsedagsfest. De första timmarna var det bara ett par tjejer. Var lite utav en VIP kväll i början så vi åt choklad doppade jordgubbar och massa annat gott. Vi snackade, skrattade och hade det allmänt trevligt. Sen så kom alla andra vid nio tiden. Spenderade i princip hela kvällen tillsammans med Fanny och Olivia. Båda två har ju hållit hus i USA ett tag så kändes så skönt att få umgås med dem båda två! Åkte hem sen vid två vilket var lagom. Sen på söndagen var jag ute med båten hela dagen. Hade mobilen långt ifrån mig under hela dagen. Så skönt att ha det så ibland. Få vara för sig själv liksom. Lägger ut lite bilder från i lördags. Bilden på Jennifer och Victoria tog jag av Johanna och bilden på mig tillsammans med Julia tog jag från Julias instagram. Min topp jag hade på mig kommer från bikbok och kjolen från h&m. Väldigt enkelt men fint! Vad tycker ni?


Sunny monday

Godmorgon!

Alltså jag blir så arg på bloggappen, att den aldrig ska funka?! Laddade upp ett inlägg i fredags men det kom upp nu och alla mina andra inlägg jag gjort är spårlöst försvunna verkar det som? Alltså åh... Aja nu sitter jag på bussen på väg mot jobbet. Ska jobba till fem idag så det blir en ganska lång dag. Segt nu när det blivit sånt fint väder! Tänkte berätta för er om i lördags men tar det i ett annat inlägg senare idag. Tog inga bilder från i lördags dålig som jag är så får försöka få tag i lite bilder från mina amigas. Idag har jag i alla fall på mig ett linne från Gina tricot, kjol från h&m, kofta och skärp från CC, klocka från Michael Kors, armband från buddha to buddha och bijoux by us + halsband från stylebylouise. På det har jag väska från minnetonka och mina låga svarta Primeboots.


Friday big love

Hej!

Var hundra procent säker på att jag bloggade igår, skrev faktiskt ett inlägg och allt men verkade inte ha kommit upp såg jag nu.. Sad but true. Igår så åkte jag och Jennifer in till stan och gjorde lite ärenden. Sen gick vi hem till Fanny och fixade oss inför kvällen. Hade på hög musik, sminkade oss, klädde på oss, fixade håret. Ja ni förstår, sånt tjejer älskar att göra! Sen så fick vi skjuts av Fannys snälla pappa hem till Fredrica. Firade henne eftersom hon fyllt år, åt god mat (jättegod mat för att vara exakt), lekte lekar haha dog. Drack massa gott, hon hade gjort en stor bål med massa bär i, helt underbar. Alla var vitklädda eftersom det var ett White party, sjukt kul med tema! Sen efteråt vid halv tio åkte vi hem till Alex och Christopher som hade en stor sommarfest. Så sjuuuukt roligt var det!! Stack hem vid fyra och nu taggar jag inför ikväll. Mer snack om det sen.


Lite nostalgi

Spelar Wii med min man samt min far, så mysigt! Har typ glömt hur kul det faktiskt är. Längtar ihjäl mig till morgondagens planer också, ska bli så roligt!! Men men ni får inte veta något förrän imorgon hehe. Bytte header lite snabbt men ska greja lite mer med designen så inte klart än inte. Nä nu ska vi fortsätta spela, puss så länge!


Inköp

 
Klänning och skärp från CC, klänningen kostade 399kr och skärpet 99kr. Hur bra som helst för mig som inte är som alla andra tjejer som har lust att lägga ut flera hundra på ett skärp. Lösögonfransar från lindex och underbara pyamasshorts från H&M. Klänningen får ni se imorgon, hur fin som helst!!!
 

Favoriter

Hej!

Satte mig precis på bussen efter en mysig dag med mina favoriter Jennifer och Fanny. Fanny har varit i new york så saknat henne massor! Vi åkte i alla fall till kungsmässan, letade lite efter present till Fredrica, fikade på espresso house, letade lite till och hittade en fin sak som vi köpte. Jag råkade även hitta lite grejer också som jag kan visa sen, lite smått och gott bara. Sen gick vi till solhuset och jag fuskade lite med brännan denna fina sommaren vi har i Sverige (??).. Såå nu är jag på väg hem. Ska städa och sedan fixa lite så ni ska få se vad jag köpte idag.


Film-mys

Nu har jag och Charlie poppat popcorn och satt på en film. Skräck såklart haha. Den hette Ed Gain tror jag, verkade faktiskt rätt bra så upp till bevis nu hehe. Nä nu ska jag fokusera på filmen, gosigt!


Kalas

Hej!

Just nu befinner jag mig hos familjen Hansson/Åman. Vi firar Ted som fyller fjortis. Jättemysigt! Ätit smörgåstårta och snart blir det antagligen vanlig tårta. Inget för mig som redan fuskat lite med smörgåstårtan... Tidigare idag så tog jag en tur till Kungsbacka med mamma och Ronja. Köpte en klänning som jag tänkte ha på fredag samt present till Victoria som jag ska till på lördag. Mer om helgen när det väl kommer. Ska bli såååå kul!! Min chef ringde innan också, skulle egentligen jobbat imorgon ett till fem men det har tydligen varit jätte dött så dem behövde ingen extra hjälp. Tråkigt men även lite skönt när jag har lite fullt upp med presenter och allt möjligt. Nu ska vi äta tårta, bloggar senare. Puss så länge!! Bild på liten Charlie. Så gosig!


Myser

Här skiftar vädret lika mycket som jag skiftade kläder i typ nian. Alltså för mycket. Så har kollar lite på serier och ätit lite sura godisar (bästa som finns) men ska nu ta mig ut till våran nybyggda altan. Det händer grejer med våran lilla sommarstuga faktiskt, om ett år behöver jag inte ens kalla det för sommarstuga, wihooo!!


Upp och hoppa

Godmorgon!

Efter mitt blogginlägg igår så frisknade jag till mer och mer så magsjukan hade jag inte. Jag och mamma kom fram till att det var brieost jag ätit hos Charlie. Fick antagligen en större allergisk reaktion eftersom jag inte tål mjölkprotein. Men som sagt mådde mycket bättre efter tio tiden så det var skönt. Spenderade hela kvällen med filmer tillsammans med ronjis. Vi poppade popcorn, åt massa godis och gottade oss en hel del. Mamma och pappa var på Liseberg igår så vi fick klara oss själva. Sen senare mot kvällen kom Charlie väldigt spontant haha. På tal om Charlie så ska jag försöka väcka honom nu, är hungriiig!

Detta citatet ska jag lätt ha som en tavla i min kommande walk-in-closet, längtar sååååå...


#nomakeup

Hej!

Ända sen jag skrev att jag skulle komma tillbaka så har jag haft en jättestor blogglust. Så nu när dagen äntligen är här och jag har interner igen, vad händer då? Jo jag blir matförgiftad/magsjuk, vet ej vilket av de två som är rätt just nu. Spydde dock senast när klockan var drygt åtta så lutar mest åt matförgiftning. Skulle jobbar idag också så det sög en aning. Ska nu försöka dra mig upp ur sängen och få i mig lite mer mat. Sen ska jag kolla på lite film samt försöka installera Sims på min dator.. Wish me luck.. En fin bild på en sliten sjukling utan smink får ni här, sweeeet!