BYANNIE -

Snack snack

Hej!

Seg med bloggen idag, dåligt eftersom jag faktiskt varit ledig.. I alla fall så kollade jag på gossip girl ett tag och sen kom Charlie hem till mig igen när han slutade skolan hehe. Han åkte dock för snart en timma sen så nu sitter jag och äter lite. Är jättetrött så ska bara fort diska och sen göra i ordning mig för att sova. Imorgon börjar jag 10 vilket är skönt, slutar halv tre och funderar på att gymma eller inte.. Hmm..


Wonderful

Hej!

Charlie åkte för typ två timmar sen och jag saknar honom redan, buhu... Idag är jag ledig vilket är himla skönt. Gjorde i ordning en lite större frukost idag, älskar när man har tid för stora frukostar! Kollar på gossip girl också men hade tänkt att faktiskt försöka plugga lite också. Har en del grejer till nästa vecka så lika bra att jag sätter igång. Så himla svårt bara, man kan ju inte sluta kolla på en serie eftersom det alltid händer spännande saker i slutet hahaha.. Dilemma..


Busted

Så himla typiskt mig att alltid smyga med egobilder hehe.. Känner dock att jag blev lite busted idag, rätt ball bild ändåååå. Aja nu är jag hemma i vilket fall som helst. Var himla tråkigt på banken och behövde egentligen inte ens följa med men jaja, sånt som händer. Nu är jag med Charlie i alla fall, himla mysigt! Han har varit och gymmat och nu säger han att han inte är hungrig, hmm.. Ellerhur känner jag där hehe. Får göra lite mat till honom sen trots att han "inte är hungrig". Heheeee, snäll jag är.
 

Och hur gammal var hon nu igen..?


In the caaaar

Hej!

Sitter nu i bilen på väg till Göteborg, igen.. Ska ju som sagt till banken (borde bli lite vuxenpoäng på det). Innan i skolan så tog jag och miina bilder som jag kan visa för er sen. Dock är det alltid lika svårt att få en bra bild med den tjejen, haha spårar alltid ut på våra bilder. Men någon bra blev det nog i alla fall, om inte så finns det massor med andra roliga bilder haha. Tvek på ifall jag vågar lägga ut dem på bloggen, får se.. Just nu får ni i alla fall nöja er med mig och ronjis.


Bra lunch miina

Haha stackaren har så ont i sina tänder, sen är hon lite utav en gottegris så det blev chokladpudding, chips och festis för hennes del... I bamba också för den delen, win win!


Seg idag

Godmorgon!

Sitter just nu på bussen. Hann med rätt mycket imorse faktiskt haha, ovanligt! Hann liksom till och med städa upp på mitt rum, bra jobbat va? Har inte så mycket att säga nu på morgonen för huvudet står rätt still så känner att det är bäst att jag inte säger något alls för då blir detta inlägget tråkigt.. Så som det blev nu hehe. Ni får en snabb bild från typ 10 min sen, sweeeet


Natti

Nu somnar jag vilken sekund som helst, men kände för ett godnatt inlägg först hehe. Mitt humör har varit lite upside down idag. Undrar vad det kan bero på haha, girls girls... Åt glass och kollade på gossip girl innan, då blev jag gladare som tur var. Haha suck.. Imon ska jag till banken klockan fem, inte så kul men efter det ska jag träffa Charlie vilket blir himla mycket bättre. Goooos! Jaja nu ska jag sova, natti natti.


SÅ NÖJD

Hej!

Mobilen dog hos tandläkaren så kunde inte ladda den förrän jag kom hem till Hanna. Min idé jag hade tänkt med naglarna gick utmärkt och jag är så himla nöjd! Dem blev verkligen perfekta. Så "jag" över naglarna hehe. Kom hem för ett tag sen så har jag ätit och nu ska jag lägga mig i sängen med lite gossip girl avsnitt. Är jättetrött idag faktiskt. Segt... Men men, vad tycker ni om naglarna?


Mot tandläkaren..

Hej!

Har idag hunnit med två lektioner, lunch och göra sönder min tandställning haha.. Sitter nu på pendeln mot Kungsbacka för måste laga den. Lite segt sådär. Ska sen göra mina naglar också, längesen nu! Får se vad jag hittar på att ha för färg. Har en idé men vet inte om det funkar. Hoppas hoppas!! Har idag på mig svarta jeans, tröja från wildfox, favorit halsbandet från stylebylouise, uggs och ja ni ser ju. Tråkig bild men hann inget annat. Sorry sorry!


Godnatt från bögarna!!

Hej igen bloggen! Här ligger jag med min bög som får vara Annie för ikväll, imorgon är det nationella i svenska för min del, men som tur är så är det muntligt och jag är ju rätt bra på att prata som alla dom flesta vet, och ogge ska nog vara i skolan och ta lite egos på skoltoaletten. Sååå tack för oss puss


Måndagsmys

Gossip girl, fruktsallad, gosigaste sängen någonsin.. Kan det bli bättre? Svar på den frågan är jaaaa verkligen! Hade varit sååå mycket bättre om someone special var här med mig, buhu...


Neon

Solade precis mina tjugo minuter, blev faktiskt väldigt trött efteråt.. Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag skära upp massa frukt. Så himla sötsugen och frukt hjälper alltid! Ska sätta på en film sen också, var längesen jag hade tid med det känner jag nu. Nä nu måste jag hoppa in i duschen, luktar solarium usch usch.. Jaja ni får en fin bild så länge haha. Tyckte det var lite kul för mina trosor och mitt nagellack lös så himla starkt hehe..


Sweeet

Hej!

Var en rätt skön dag i skolan idag trots att jag kom lite sent. Höll mitt tal och det gick rätt bra faktiskt. Sen på de andra två lektionerna var det väldigt chill. Så drog till gymmet efter skolan och nu väntar jag på att min pendel ska komma. Körde himla mycket ben idag på gymmet, samt en lite armar. Skönt skönt! Dock himla trött nu och väldigt hungrig. Är jättesugen på sallad.. Hmm..


Monday

Godmorgon!

Hoppas ni haft en bättre morgon än vad jag har haft haha. Vaknade för en gångs skull i tid men då var bussen för tidig så jag missade den. Ska hålla mitt tal nu på morgonen så det känns himla bra att komma sent haha. Jaja sånt som händer tyvärr. Efter skolan ska jag gymma, sköööönt! Uppdaterar senare för måste spara på mitt batteri. Puss så länge.


Plugga...

 
Haha förra inlägget.. Borde nästan byta lösenord haha.. I alla fall så sitter jag just nu och pluggar, funderat på att skära upp lite frukt och bär men åt pizza innan så orkar verkligen inte. Usch, pizza får mig alltid att gå i matkoma haha.. Tänkte visa er mina köp från igår också, måste bara få bild på dem först. Jobbigt hehe.. Nä nu måste jag fortsätta på mitt tal som jag ska hålla imorgon på svenskan. Wish me luck..

Challe & ogge

Chacha annies blogg!
Vi tänkte att Annie skulle få lite mer läsare denna afton därför gör vi nu detta inlägg.
Vi är hemma hos bonnen (ogge) och degar lite bara! Helgen har varit en bra helg med järncellerna i behåll. Det va allt från oss, ni får ha det bra så hörs vi snart igen. Pöss


Sammanfattar

Hej!

Sitter just nu på stationen och väntar på pappa. Igår åkte jag in till Kungsbacka med Johanna men hon skulle möta upp en kille så vi hann bara gå in i typ två affärer. Som tur var så kom Charlie och Oskar och räddade mig hehe. Köpte ett par jäääättesnygga shorts, ett linne, ett par nya svarta jeans (har hål i mina ju..) samt en body lotion. Behövligt! Sen kom Denise så mötte vi upp henne och då gick vi hem till Charlie. Jag och Oskar sov hos Charlie och ja nu ska jag hem. Ska plugga lite, ha min take-care dag och mysa till det lite. Ringa Denise också, det får jag inte glömma hehe.


Ombytta roller?

Hej!

Charlie sov hos mig inatt och vi vaknade typ..11-12? Kommer inte riktigt ihåg. Sen så kom Oskar hit efter en stund så hoppade in i duschen och när jag kom ut hade dem gjort pannkakor, underbart! Så nu sitter jag och äter, ska ta bussen snart in till Kungsbacka för att möta upp Johanna så ska vi gå runt lite samt fika. Mysigt! Inte träffat henne på en evighet känns det som..


Mamba #1 & mamba #2

Hej vi vill att Annie ska få mer läsare, därför gör vi detta inlägg. Puss på dig Annie


20 minuter

Tänkte släng upp ett inlägg från när jag och Denise solade men nej jag hade skrivit halva inlägget och sen glömt bort det haha suck... Nu sitter vi i alla fall på bussen påväg in mot Kungsbacka. Solade 20 minuter innan, underbart! Börjar faktiskt se lite skillnad nu vilket är kul. Har för övrigt alldeles för kalla kläder ikväll. Smart där.. Ni får en bild på mig när jag väntade på att Denise skulle sola klart haha cuuute!


Tre favoriter


Tjockt

Gick till donken en snabbis, köpte glass och miina köpte pommes. Har jätteont i magen nu eftersom jag inte tål mjölk haha bra Annie, braaaa... Har 12% kvar på mobilen och har ingen laddare med mig. Också bra! Tur att Elina räddar mig hehe. Nu måste jag börja skriva mitt tal i svenskan, tråkigt.. Jaja see you later!


Friday

Godmorgon!

Är det bara jag eller har den här veckan gått jääättefort?! I alla fall nu är det fredag, skööönt!! Sitter på pendeln på väg till skolan. Har en rätt seg dag idag, matte, svenska och sen samhäll. Usch.. Aja vi får i alla fall hamburgare och efterrätt idag, gos! Smygfotade lite på pendeln när ingen såg så bjuder på en facelook hehe.


Det där "standardinlägget"

 
Jappjapp.. Ni såg ju vem C var nu också hehe så nu är det slut på min wannabe kissiestund hahah. Ska sätta på mig sovkläder och sen ska jag platta mitt hår lite mer, skönt att få de någolunda platt tills imon i alla fall. Fast funderar ändå på att locka det, hmmm.. Dilemma där.. Aja nu ska jag inte tjata så mycket mer. Ville bara hälsa godnatt och lite så. Imorgon ska jag vara med min favorit denisefis och sen ska vi träffa Charlie och Oskar. Trevligt trevligt! Har dock lovat henne att hon ska få sola hos mig först. Hon som redan är brun den fuskisen, hmm...

C här!

Chacha mr C är dåå!
Idag har lilla Annie varit lite dålig på att uppdatera så jag kände att jag får uppdatera åt henne. Tänkte berätta lite om min dag då tiep!
Som alla vet så sov jag hos lillen igår och det va väldigt mysigt! Hon tvinga mig till att kolla på filmen LOL.
Haha lol, aja jag började iallafall klockan 10 idag men när jag kommer till skolan så berättar några klasskompisar att vi har inställd lektion tills klockan 12 så vi drog och biffa till oss lite på gymmet i en timme, körde pattar och armar idag. Sen så hade vi bara 3 lektioner kvar. Efter skolan så hade jag utskällningsamtal och det gick väldigt bra! Och ni som kanske känner mig vet att jag degar lite väl mycket på livet och aldrig pluggar, men det gick som sagt braaa! Nu blev det ett lite väl långt inlägg här haha! Ha det bra alla sötnosar pusspuss!


Haha hej glugg

Hej!

Kom hem för typ en timma sen med mamma. Hon hämtade mig i Kungsbacka så handlade vi mat och lite grejer. Så nu är jag hemma, precis tagit en dusch och nu väntar jag på att maten ska bli klar. Är så himla hungrig så jag avlider... Godissugen också, illa haha. Tänkte i alla fall att ni skulle få se en finfin bild på mina tänder. Haha har fått världen glugg!!


Godmorgon

Godmorgon!

Sitter just nu på pendeln. Är faktiskt ovanligt pigg idag, vaknade tidigt trots att jag somnade rätt sent. Som ni kanske förstod så var jag med C igår och så sov han hos mig. Tvingade honom att kolla på min favoritfilm, LOL haha. Måste spara batteriet på mobilen idag också, slutar fyra.. Usch.. Jaja, hör av mig sen. Bjuder på världens tråkigaste dagens outfit.


Bild på C


Sneakpeak

Slutade esteten tidigare och bamba hade inte öppnat än så jag, Rebecca och Elina gick till nordstan en snabbis. Råkade få med mig något hehe, ni får en sneakpeak på det så länge. Någon som ser vad det är? Hehe.. Nu ska vi i alla fall ha sista lektionen, skönt! Dock är lektionen väldigt lång så slutar halv tre. Hmm jaja... Försökte ta en outfitbild innan men nja det gick inte så bra idag..


WAH FINASTE VÄNNEN


Legsss

Hej finisar!
 
Sitter just nu och pratar med tre gosiga människor, har precis duschat och haft lite take-care dag eftersom jag missade det i söndags. Försöker komma på saker att skriva men det står rätt stilla i mitt huvud just nu faktiskt haha. Samtidigt som jag sitter här och skriver pratar jag ju liksom med tre stycken så det blir lite kaos. Men tog lite bilder innan, på mina ben haha.. Så tänkte att ni kunde få ta en del av dem, äntligen fått lite färg hehe.
 

Sola sola

Hej!

Höll på att somna när vi kollade på postkodsmiljonären, haha shit va tråkigt. Aja kom hem typ halv fem vilket också var sjukt segt. Men nu ha jag solar i 20 minuter så nu är jag lite piggare. Ska upp och äta nu sen ska jag plugga lite grann. Först måste jag vänta på Ronja som ska sola i några minuter hon med, den lilla ungen hehe... Bjuder på en fin bild på mig från precis just nu. Sweeeet


Postkodsmiljonären


Standard

Hej!

Usch va jobbigt det var att gå upp ur sängen imorse, idag var verkligen en sån dag då man bara vill ligga kvar i sängen.. Kallt som satan och jag vaknade mitt i natten utav att det värkte i mina tänder, så hemskt... Trots detta har vi en väldigt skön dag idag. Åt på Jensens eftersom vi hade en och en halv timmas rast och nu ska vi åka och kolla på en inspelning av postkodsmiljonären. Chill! Bjuder på en bild på Elina och Rebecca från Jensens.


På pendeln

Hej!

Nu sitter jag på pendeln hem, ska möta upp C och sen åker vi hem till mig. Har faktiskt jätteont i tänderna, jag tyckte verkligen det gjorde ondast i underkäken.. Usch! Aja blir nog på bättre humör sen. För övrigt har skoldagen varit extremt seg. Har varit så trött eftersom jag först åkte så tidigt till tandläkaren och sen stack till gymmet och var där i en timma typ. Måndagar är aldrig speciellt bra haha.. Nu får en fin bild på mig och miina haha dör på den tjejen, så underbar! Älskar för övrigt mitt halsband som jag fick av finaste syster


Överraskning

Godmorgon!

Börjar egentligen halv elva idag men nej, då har jag tandläkartid 07.40.. Plus att jag och pappa sitter i en skön bilkö, börjar bli liiite ont om tid. Är säkert klart med det här inlägget efter 07.40 haha. I alla fall så igår var jag och Denise hemma i Kungsbacka runt halv sju tror jag. Då mötte vi upp C (haha orkar inte med mig själv när jag skriver så) och hans kompis. Var med dem till typ 10 och sen var vi typ hemma elva. När jag kom hem möttes jag av världens sötaste överraskning av världens finaste familj. Medan jag var borta så har dem gjort om mitt rum, köpt massa grejer jag tjatat om i hundra år! Åh nu kan jag bl såhär ett tag till hehe, love!!


Fjortis Annie


Sweeties

Godmorgon!

Jag, Denise och Jasmine vaknade för nästan exakt en timma sen. Jasmine åkte direkt men jag och Denise satte på filmen "Prom". Så nu har vi ätit god frukost som hennes pappa gjort och nu ligger vi i soffan, kollar på film och äter godis. Haha illa.. Har i alla fall äntligen fått mina älskade bläckfiskgodisar! Favoriterna!!!


Natti natti

Nu går jag, Denise och Jasmine för att lägga oss. Vi har bäddat ihop hela deras soffa till en mega säng haha. Jättemysigt! Vi kollar på pensionärsjävlar och sen ska favoriten trassel på. Love!! Imorgon vid tre åker vi ifrån Jönköping, faktiskt rätt tråkigt för har haft det jättemysigt här. Ska dock bli kul för ska träffa någon imorgon som jag saknat en del hehe.. Aja nu ska vi kolla på tv och gosa, puss så länge!


Sweet home

Hej!

Idag har jag och Denise haft det rätt fullt upp faktiskt. Först åkte vi ut till nåt ställe och fotade, svin kallt verkligen!! Sen åkte vi hem, åt lunch, redigerade bilderna och sen fixade vi oss lite grann för att dra in till stan. Där åt vi och sen gick vi till hemmakväll och köpte godis och sen satte vi oss på ett fik (haha tjockt). När vi satt på fiket så kom Jasmine och satt med oss ett tag. Sen kom Denise killkompisar och hämtade upp oss så nu sitter vi 6 och kollar på film. Sen ska vi nog bada jacuzzi, får se! Slänger in två bilder som Denise tog på mig idag (hon säger att jag inte får lägga in dem jag tog på henne, skitunge)


Nästa

Nu ska vi ut och fota, främst för Denise skull som ska skaffa ny profilbild efter sådär... Ett år!! Haha jaja, har lockat håret och sminkar mig lite.. Uppdaterar senare, pussaaar


Lördagsmorgon

Godmorgon!

Har precis vaknat här i Jönköping. Haha ni måste undra vad jag gör här... Denise pappa bor i Jönköping och är här varannan helg så den här helgen följde jag med henne lite sådär spontant haha. Vi åkte igår vid 6 och kom fram typ åtta/halv nio. Åt pizza med Denise familj, sen badade jag och Denise i hennes jacuzzi. Hur mysigt som helst! Snackade massor och hade det jättemysigt tills vi märkte att vårt hår frös till is haha.. Då gick vi in och fixade ihop chokladfondue och kollade på två filmer. Gick och la oss typ tre. Nu blir det för mycket text och vi ska äta frukost, puss!


I Jönköping


Sola och träna

Har precis solat, tränat, duschat och packat så nu väntad jag på att Denise och hennes mamma ska hämta upp mig. Undrar ni vart? Hehe... Blev i alla fall 30min på crosstrainer samt lite övningar för rumpa, ben och mage så sammanlagt höll jag väl på en timma. Sen spöade jag 20min, så skööönt!!


VS vattenflaskor

Miina ska snart åka till London så måste be henne få med sig lite Victoria Secret saker till mig hehe, sen lyckas vi även ha släktingar i USA som kan köpa grejer och skicka hem till oss. Underbart! Vill jättegärna ha någon av dessa vattenflaskor, dem är ju så himla söta. Mycket roligare att ha med sig till gymmet! Letar också efter nya träningskläder. Vill ha korta shorts och tunna linnen samt tshirtar. Måååste skaffa mer sånt eftersom det blir så varmt på gymmet med långa springbyxor och jobbiga tröjor. Hmm.. Jaja i alla fall, vilken vattenflaska var sötast? Need to know!!
 

Fredagslyx

Jag, Miina, Rebecca och Elina drog till Jensens över lunchrasten. Så himla värt!! Nu har vi svenska, vilket är liiite segt. Ska förbereda inför att vi ska hålla tal, jippi... Men det underbara är att vi slutar sen, sköööönt!! Då ska jag hem, träna, sola, duscha och packa. Intensivt..


TGIF

Åh underbart att det är fredag idag!! Vaknade dock lite senare än tänkt så starten på dagen är väl kanske inte jäääättebra men det blir bättre. Mitt humör är på topp idag i alla fall, underbart! Sista lektionen är även inställd vilket är guldvärt. Har så mycket att göra idag men mer om det sen. Bjuder så länge på lite fina bilder från imorse haha alltså den längst upp till höger är ju.... Fin.. Typ hej Doris i Hitta Nemo..


Lately

Sitter just nu och försöker plugga, går sådär.. Hehe.. Ska skriva ett reportage men det är jättesvårt faktiskt! Gjorde lite kvällsgott till pluggandet, älskar!! Det blev melon, vindruvor, hallon, banan och vaniljkesella. Underbart! Föredrar dock hallonkesellan men var tvungen att testa lite nytt. Någon som har smakat på citrus eller rabarber? Solade innan också, 20 helt underbara minuter. Åh så gott! Tackar världens bästa pappa för solariet i källaren! Amaaaazing


Hemåååt

Hej!

Sitter på bussen på väg hemåt nu. Så himla trött så jag dör.. Slutade 4 och bussen är jobbig och klockan är snart halv 6. Värdelöst... Jaja så är det när man väljer att gå i Göteborg, suck.. Försöker få tag i Denise men går ju sådär, haha hon sover alltid på dagarna. Har planer med henne inför helgen vilket kommer bli suuuuper! Vi ska på en liten roadtrip hade vi tänkt haha.. Hm mer om det imorgon! Ska bara säga att jag har världens underbaraste vänner, ett speciellt litet tack till Miina och Denise som har ställt upp massor för mig idag. Love youuuu


One tree hill


Godnatt

Går och lägger mig nu, blandade känslor och massa tankar. Ett under ifall jag faktiskt somnar. Wish me luck, pussar.


Öh japp...

Hahaha dem sa att man fick göra vad man ville, vet inte riktigt vad detta ska likna men skulle väl typ kunna kalla det tidsfördriv eller nåt..


Saaaaad

Lite ont i magen, lite trött, lite uttråkad, lite ledsen kanske liiite pms.. How to be a girl helt enkelt haha... Men det är bara att skaka av sig allt och på med ett leende igen. Sitter nu på estet lektion, vi får göra vad vi vill så då blir det att man gör ingenting istället hehe.. Pannkakor idag, kuuuuul! Det är kallt också, valde jättefel klädsel.. Fryser om mina händer, minns ben och min näsa.. Buhu #cut4annie


Gym

Blir galen på blogg appen, uppdaterar hemma... Hejdå från en arg tjej!!!


Sista lektionen

Hej!

Trodde jag hade skrivit ett inlägg imorse men nä hade bara skrivit rubrik och valt bild haha.. Jaja nu sitter jag på sista lektionen och som ni förstår mår jag bättre idag. Skönt!! Ska gymma efter skolan idag också, behövligt. Seeen när jag kommer hem ska jag sola, längtar typ haha. Aja har på mig dr.denim ocean black, vit tunika från Gina tricot, smycken från stylebylouise och raglady samt mössa från Ester elenora. Gosiii


Ont i magen..

Har fortfarande jätte ont i magen (och är sur för att skrev detta inlägger för typ 2min sen men all text försvann.. ÅHH) jaja.. Hoppas i alla fall innerligt att jag kan åka till skolan imorgon. För det första vill jag gymma vilket inte blev av idag, för det andra hatar jag att vara hemma sjuk & missa massor i skolan... Och för det tredje så vill jag verkligen sola men det går ju inte när jag är sjuk med tanke på att bakterierna frodas i kroppen. Seeegt.. Aja slänger in senaste bilden från min instagram. Haha lite rolig faktiskt för tycker alltid det är pinsamt när folk ska ta kort på mig så har jätte svårt att vara seriös haha..


Svarar på frågor angående tandställning

Fick lite frågor utav en tjej som hette Elin angående min tandställning så tänkte att jag kunde ta upp det i bloggen. Vet att jag har många yngre läsare och det är många som ska få tandställning så tänkte att jag kunde berätta lite om det. Så kanske det slipper finnas alldeles för många förvirrade själar där ute hehe, vet ju själv hur förvirrad och rädd jag var.
 
Det gör inte alls ont när dem sätter i tandställningen, det skulle kunna vara de minsta problemet. Dem limmar bara i princip. Så det känns ingenting. Det kan göra ont efteråt eftersom tandställningen spänner. Nästan alla får väldigt ont och har svårt att tugga samt äta ett par dagar efter. Det skiftar mycket från person till person. Jag hade faktiskt inte alls så ont som jag trodde man skulle få. Hade lite svårt för att tugga en dag eller något kanske. Men då är det ju bara till att äta typ soppa. Sen när man spänner den i efterhand känns det faktiskt ingenting för mig! Dock samma där, skiftar också en hel del från person till person.
 
Jag själv känner att det var jättevärt med genomskinlig tandställning. Man får ju dock tänka lite på vad man äter, man får inte äta typ curry och rödbetor (om man inte vill ha en gul eller rosa/röd tandställning haha..) 
Det är dock inget som stör mig, händer det att de råkar vara kyckling med currysås och ris i skolan går jag bara förbi mcdonalds och köper en cheeseburgare eller nåt haha. Sååå hellre en diskret tandställning känner jag personligen. Hel nöjd!
 

Bästa pappa


Min vecka börjar bra...

Hej!

Sitter nu på pendeln på väg hem.. Slutar egentligen 15.30 men mådde så dåligt så kände att jag måste hem. Vet inte varför men kan inte ens få i mig mat utan att det känns som att jag ska spy. Kanske är mensvärk eller nåt. Ingen aning men hemskt är det! Sen så imorse så vaknade jag 9.00 och min buss går 09.18 haha. Fick kasta på mig smink och kläder för att sen springa till bussen. Bra start på veckan, braaaa start... För övrigt så lyssnar jag på bästaste låten, hatar lugna låtar men denna är ju bara så bra!


Bye bye weekend

 
Hälsar godnatt till er tänkte jag. Har på mig mitt fina gosiga nattlinne som jag köpte i Thailand ifall ni kommer ihåg det. Känns dock väääldigt ensamt och tomt i mina stora säng inatt, buhu... Har nämligen sovit tillsammans med en vääldigt fin kille som råkar börja på bokstaven C (kissie varning där haha) så nu är det rätt tomt. Meeen ni får inte veta vem det är än hehe. Inte kul heller att det är skola imorgon, det ända posetiva är att jag ska gymma.. Hmm.. Jaja need to sleep, pussar från en glaaad tjej 

Victorias Secret

 
Kollade runt på Victorias Secret för några dagar sen. Dem har ju fått in lite nya bikinis, bara några få dock men det lär ju komma massa fina inom kort tid. Jag som är så bikini galen också haha. Hittade i alla fall dessa två godingar. Åh den rosa är ju verkligen sjukt snygg, tänk liksom när man är brun och håret är sådär jätte solblekt och fint. Ge mig sommar!!!

Söndagsångest någon?

Hej!

Har blivit lite till en vana att jag uppdaterar så segt på helger haha. Känner väl att man får ta vara på dem så mycket som möjligt. Igår var jag och Denise hemma hos Johanna. Åt chokladfondue som ni såg och snackade massa skit. Älskar sånna kvällar när man bara sitter, pratar, äter och skrattar. Mår verkligen som bäst då!
Nu har jag precis ätit pizza, usch. Har jätteont i magen faktiskt.. Aja, kan hända att jag och Denise åker iväg lite senare och kollar på film hos Samuel, får se vad som händer.


Aouch...

Haha min läpp har på något vis svullnat upp och den gör jätteont. I sånna här tillfällen suger tandställning mer än nåt annat. Fin fin läpp, hahahaha


Med mina favoriter


About yesterday

Hej!

Igår så var vi ju på middag hos Alex. Det var jättetrevligt! Farfar, Malin, Julius och Stella var också där. Inte träffat dem på länge så det var kul! Gick till Denise halv nio och sov där. Hon är bäst, så glad över att jag har henne. Undrar verkligen vad jag hade gjort utan henne haha. Nu ligger jag i min säng och kollar på oc. Så mysigt!!


Duktig tjej

Hej!

Är just nu på gymmet duktig som jag är. Har precis sprungit en halv mil så nu ska jag cykla 2km och sen köra 3km på crosstrainer... Sen blir det styrka och stretch! Har lite ont om tid på mig eftersom jag ska iväg vid sex så need to go. Puss på er så länge


Happy moment


Lyckad outfit hahaha

Snö och miina har varken jacka eller byxor haha dör, och bamba ligger ligger en bra bit gångväg ifrån skolan haha...


Goodnight

Går och lägger mig nu. Kom hem, duschade, åt, städade mitt rum (yes mamma vann...) och nu ligger jag i sängen. Väldigt intensiv dag idag haha, not. Imorgon är det i alla fall äntligen fredag, så sköööönt!! Har inga direkta planer förutom att vi ska äta middag hos Alex först. Mysigt mysigt! Bloggar mer imorgon och bjuder er på en gammal bild från mitt album här på mobilen. Pussar


Snällaste vännen hehe

Haha mina skor dödar mig alltid lila plågsamt varje gång jag har dem på mig. Därför jag använder dem så sällan, så synd för dem är ju så fina... Men så skulle vi ju till den där afrikanska dans saken och den låg en liten bit bort så tackar min underbara fina snälla fantastiska vän miina som lånade ut sin fina primes till mig medan hon lät sig plågas i mina skor den biten hehe...


Dagens outfit hette det va?

 
Ska ha bamba nu så får skynda mig lite med detta inlägget. Men har i alla fall på mig tröja från bikbok (jennifers hihi), tunika under från Tessie, nylonstrumpyxor från Lindex, skor från bullboxer, klocka från jetset, väska från juicy couture och smycken från blandat. Vet bara att de silvriga är ifrån Raglady. Nu måste jag skynda mig, pusss!!

Jag och min kärlek hälsar godmorgon

Kommer outfitbilder sen, riktiga outfitbilder så att säga. Har fått en del frågor om ifall jag kan fortsätta med det och ja det är klart att jag kan. Som sagt lättast att ta kort innan skolan eftersom Emilia hjälper mig då och vi har alltid lite tid innan vi börjar för att kunna ta bilderna. Aja prat prat...


Onsdagsmys

Har skickar in mitt arbete nu så nu har jag gosat ner mig i min säng. Åååh va jag tyckte extra bra om min säng idag alltså!! Satte på ett avsnitt av OC också. Har ju sovmorgon imorgon och kände att det är onödigt att dra till gymmet med tanke på att jag har idrott sista lektionen ändå. Vi ska tydligen ha afrikansk dans imon haha, kuuuul! Nu ska jag fortsätta kolla, puss och godnatt finisar.


Plugga plugga

 
Sitter och pluggar lite på en inläming inom media produktion. Vi ska hitta på egna band/artister och skriva om dem. Sen på fredag ska vi skiva repotage om dem och sen längre fram i tiden så ska vi göra egna skivomslag som vi ska använda i våra framtida tidningar med alla våra arbeten. Så kul! Så nu ska jag i alla fall fortsätta skriva om min artist. Är så godissugen så bad pappa köpa med sig något från affären hehe, jobbigt att gå i skolan..

Sweet home

Hemma efter en dag i skolan, så skönt för har sovmorgon imorgon!! Funderar dock på ifall det är värt att gymma innan, hmm... Får se. Direkt efter skolan så gick jag till lindälv och mötte upp bland annat Denise och johanna. Tog bussen hem tillsammans med dem och nu sitter jag och värmer mig framför brasan. Regn och kallt ute idag, usch..


Odd Molly

Godmorgon!

Sitter just nu på bussen (haha tänker på inlägger jag skrev igår nu när jag skrev så..) på väg till skolan. Hade velat träna efter skolan idag egentligen men så finns ju något som kallas för mammor då va.. "Annie, städar du inte ditt rum får du inte vara med kompisar" nää okej tänkte jag, då slipper jag städa fram tills fredag. Meeeen klart att hon tänker som jag gör och säger "plus att du inte heller får gymma!!"... Hon vet hur man gör hon.. Har på mig odd molly blus, svarta dr.denim, vit body under från bikbok samt smycken från.. Ingen aning faktiskt hehe.


Spontan ny header

Kände för lite nytt på bloggen så blev en snabb header med mobilbild.. Ska ta nya bilder så småningom så jag kan göra något roligare men men, detta duger än så länge!

Kollar just nu i alla fall på svenska Hollywood fruar, älskar det såååå!! Imorgon börjar jag för övrigt 08.20 igen vilket är inte något jag tycker om jätte mycket men men... Usch jag är redan trätt på skolan haha..


Efter en heldag

Hej!

Är faktiskt piggare än jag skulle tro idag, men känner att jag kommer sova gott inatt.. Kom hem runt fem tror jag, gymmade som sagt direkt efter skolan. Så skönt!!! Kom hem, hoppade in i duschen och nu har jag ätit. Känner att rutinerna börjar ta sig och att bloggen kommer bli sådär tråkig igen hahah.. Liksom "hej nu sitter jag i bussen/pendeln påväg till skolan", "hej nu har jag lektion", "gymmar", "hej nu sitter jag på bussen/pendeln på väg hem", "godnatt".. Sån standard så det är galet...


Miinas naglar

Hade sååå mycket att prata om tillsammans med miina och Rebecca, helt sjukt och har fortfarande massa att berätta, dem med hehe... Miina hade i alla fall, till min förvåning, gjort naglar! Så fiiiiiint!! Ellerhur?


Underbara tisdag

Godmorgon!

Vaknade upp flera gånger inatt och imorse för var ju verkligen inte trött när jag skulle sova, så när jag väl skulle upp så var jag faktiskt väldigt pigg. Hade gott om tid på mig vilket var skönt. Men nu när jag sitter på bussen känner jag hur mina ögon bara vill ner, sååå drygt. Tur att vi slutar tidigt i alla fall! Har på mig tråkiga kläder idag, tshirt från Ullared, byxor från dr.demin, smycken osv... Ja ni ser liiite


Välkomnar inte verkligheten

Går nu och lägger mig och inte med nöje kan jag tillägga. Skola imorgon som sagt.. Usch längtar inte men ser dock ett liiiitet ljus med våran annars hemska tisdag. Slutar nämligen en hel del tidigare än vi brukar om jag inte läst helt fel på schoolsoft. Niice!! Ska gymma efter skolan imorgon också, skönt att komma igång med dem rutinerna nu också.


Deeptalk


Back home

Hej!

Sitter nu på pendeln hem igen med Jennifer och Fanny. Är sååå mätt! Tog till och med dessert idag, Jensens cheesecake är to die for! Blir galen på tanken att jag faktiskt börjar skolan imon.. Skönt dock att komma igång med sina vanliga rutiner, sen är det ju faktiskt inte lång tid kvar till sportlovet, längtar som en tok tills dess för har planer inför den veckan. Jaja bjuder på en finfin bild på Fanny och Jennifer.


Hon är brun hon...


Juicy

Nu ska jag och Jennifer in och träffa våran saknade vän Fanny som varit i Thailand!! Wiii!!


Finns en tanke bakom allt

Efter en promenad från Jacob hem till mig helt ensam (nästan i alla fall, Jennifer och gänget var en bra bit bakom mig) på lite mer än 2km så har jag fått rensa mina tankar. Inte helt klart än men efter jag sovit ett tag blir det nog bättre. Finns en tanke bakom allt jag väljer och bestämmer mig för, vissa saker vill man inte men måste. Visa att man är en bra person genom att faktiskt välja de alternativet man inte velat valt självmant. Det kanske är det som räddar en senare. Godnatt sweeties.


Mot Jacob

Hej!

Åkte hem till Jennifer innan så fixade vi oss och nu sitter vi på bussen på väg hem till Jacob. Ska bli trevligt! Har på mig mina svarta dr.demin, Jennifers tröja som kommer från bikbok samt lite smycken. Hör av mig senare, puss på er!


Fixar fixar


Sweet home

Hej!

Hade det jättemysigt igår, massa skratt, prat och gott. Somnade rätt tidigt och åkte rätt tidigt. Fick skjuts av Johannas pappa hem vid hmm 1 tror jag. Ska snart städa mitt rum, hoppa in i duschen och sen laga mat. Vuxenpoäng där! Först ska jag kolla lite på oc, blivit så spännande nu hehe. Slänger in en bild på mig och Jennifer från i torsdags.


Vi gottar oss

Äntligen kommit hem till Jennifer, Johanna hakade på oss också. Så mysigt!!! Stannade en stund i Kungsbacka och satt på karma med Jack och Albin sen handlade vi. Så nu sitter vi och gottar oss med massa frukt och bär och choklad och mmmm massor!! Nu ska jag fortsätta snacka skit med mina favoriter, love.


Vad gör viiiiii...

Haha jag och Jennifer slängde oss på bussen på väg till Kungsbacka för att köpa massa frukt och bär. Ska nämligen hem till Jennifer sen och mysa till det med en god chokladfondue. Underbart!! Och så film till det, kan ju nästan inte bli bättre denna sega lördag!


Salad a la Annie

Detta. Är. Det. Godaste jag vet!!!


Dreglar lite

Vaknade vid ett och har bara legat i sängen sen dess, mår inte så bra idag heller. Min kropp känner typ att skolan börjar snart eller nåt haha.. Satte precis på filmen magic Mike, inte sätt den innan och waaah.. Skulle typ offrat ett finger för att få channing tatum, han är ju så snygg så jag dör...


Bästaste bästa

Spenderar min fredagskväll som jag hade tänkt. Skönt för mår som sagt var inte så bra.. Segt! Men tur att jag har mon älskling dom bjuder på massvis med serier till mig hela dagarna långa hehe, wooonderful!!


On the bus

Hej!

Tog mig in till stan i alla fall. Mår faktiskt inte alls bra och funderar nästan på att kanske stanna hemma ikväll.. Får se hur jag mår senare. Tog en snabb runda på kungsmässan och åt på donken. Sååå nu sitter jag på bussen på väg hem. Ska lägga mig i min säng och bara gosa ner mig med oc. Då mår jag säkert bättre efteråt hehe. Hade idag på mig en lång tunika från JC, nylonstrumbyxor, jacka från H&M samt smycken från buddha to buddha och halsbandet jag fick av Johanna. Big love


Busig

Godmorgon!

Uppe rätt tidigt idag, utan anledning. Känns rätt bra, måste ju faktiskt börja vänja mig tills att skolan startar. Är faktiskt på rätt bra humör idag! Gick väldigt bra för bloggen min igår, hur kul som helst!!! Hade besöksrekord och allt, åh blir så glad! Ligger just nu i min säng och kollar på the oc, ska nog in till stan idag. Får se om det blir så, annars ligger jag faktiskt hemskt gärna kvar i min varma säng och håller mig borta från det gråa och tråkiga vädret som Sverige bjuder på idag..


Torsdags trevligt

Sitter just nu i christoffers stuga och sjunger Singstar. Jättekul verkligen! Åkte hit tillsammans med Johanna, Johanna & Jennifer. Träffade min saknande nenne som varit i Spanien, så kuuuul!! Jaja back to Singstar noooow


Såhär arg är jag

Åh är så arg just nu!!! Ni som bor i små sommarstugor och har en jobbig lillasyster kanske förstår mig. Till resten, erat liv måste vara underbart. Ha det bra


Bästa johannis

Hej!

Kom nästan precis hem. Vart en rätt kort runda i Kungsbacka men trots det hann Johanna med ett par ashboots samt en as snygg jacka!! Den lilla fuskisen.. Fick dock ett jättefint halsband av henne. Grymt med tanke på att jag använder halsband så ofta nu förtiden. Hur fint som helst, ellerhur?!


When you see her..

Godmorgon!

Har precis vaknat och ska nu hoppa in i duschen. Så sjuuuukt fint väder idag!! Blir så himla glad, känns typ redan som att våren är på väg. Åh så härligt! Tänkte faktiskt ha på mig bara skinnjacka idag, kommer kaanske frysa ihjäl men någon måste ju välkomna våren hehe. Ni får en fin bild på mig och Ronja. Ser ni henne? Hehe


Mitt 2012 del 1

Januari
 
Mådde psykiskt inte så bra i januari så bloggade därefter inte alls mycket. Gick i nian på kaparen, var med denise ständigt och åt ALLTID hallonpaj på espresso house. Satan va jag är trött på den haha.. Körde också på mina bruna linser nästan hela tiden. Var även brunett som ni ser. Saknar det en hel del, hmm..
 
Februari

Färgade håret ännu mörkare. Hade i princip inga ögonbryn kvar hahaha och skaffade navelpiercing. Tror jag började må bättre men hade lite utav en bloggpaus under februari. Åkte till hemavan och minns att jag inte mådde bra alls där. Saknade mina kompisar hemskt mycket och sen hade ja något problem med någon kille haha hjälp. Ska till hemavan i år igen för att åka skidor, men den här gången följer johanna med mig. Amaziiing!!
 
 
Mars
 
Nuuu började jag komma igång med bloggandet igen!! Flyttade till mitt nya hus (eller ja, hus och hus hehe). Våren började stiga fram på riktigt och bikinin åkte på för första gången för året. Shoppade som en galning, myyycket färgglatt och mycket virkat. Köpte tre par skor (!!!) under bara mars, herregud annie.. Hade mina egna naglar fortfarande och målade dem mycket själv. Älskade det på den tiden! Började plugga inför moppeprovet och hade haft min moppekurs samt moppeuppkörning. Justin's låt boyfriend kom ut och den hördes i mina hörlurar en låååång period!
 
 
April
 
Testade en hel del nytt, lockade håret, gick ut med rött läppstift samt ett sånt hippieband. Var ute en hel del under april och påsklovet. Firade bland annat min vän Carle. Men trots att jag hade sjukt roligt så fick jag utegångsförbud vilket var mindre roligt.. Har bara mig själv att skylla haha... Tränade duktigt och mycket med Denise och mina ögonbryn smög fram i slutet av månaden. Inte ett sträck längre! Färgade håret en nyans ljusare eftersom jag ville ha tillbaka mitt blonda hår, skaffade akrylnaglar för första gången. Firade Alex student och planerade och packade inför Turkiet resan som startade i slutet av april.
 
Maj
 
Fortsatte mina dagar i Turkiet, åt glass, solade, badade, åt mer glass och mer mat osv.. Kom hem och invigde starbucks första gången tillsammans med Jennifer, Johanna och Nella. Fikade och lunchade i massor hela tiden!! Det var jättevarmt och vi stack ofta till stranden eller Carles pool efter skolan. Hade myskvällar vid utholmen med jordgubbar, melon, grillade marshmallows osv. Började räkna ner dagarna till skolan slutade och vi skulle slippa kaparen. Fick klasströjorna, hade skojfoto och jag och denise kämpade hårt för att se ut som avatarer haha. Körde mer och mer på små lockar/lite vågigt hår. Och sen får vi inte glömma att Justin släppte ännu en underbar låt!!
 
 
Juni
 
Köpte mina efterlängtade primeboots och hittade den perfekta jeansvästen. Bodde i de två under sommaren. Hanna gjorde mina avslutningsnaglar till balen. Hade kabaré i skolan, alla var jätteduktiga och det var jättekul att kolla på. Therese var sååå bra!! Hade avslutning och gick av plankan, hade bal som var lite sisådär men men. Fortsatte fika som en galning, speciellt på karma. Sandra hade en jätterolig fest, hade så sjuuukt kul där verkligen! Körde där på mina då nya leopard jeans och lita spikes. Sist men inte minst så gick jag och Johanna för att se Erik Hassle på Liseberg som var gryyym!!
 
 
 

Säger godnatt

Känner att min säng var väldigt inbjudande idag och tackar hemskt ja! Först lite serier och förberedelser inför er långt inlägg tills imorgon om hela mitt 2012, som jag gjorde förra året ungefär. Kul kul!! Imorgon ska jag också få träffa min efterlängtade bebis johannis. Can't wait!!!


Två nya navelpiercingar

Köpta på tribe där jag tog navelpiercingen, stjärnan kostade 95kr och buddhan kostade 120kr. Älskar dem!!


Nyår

Hej!

Förra inlägget skulle kommit upp för ett bra tag sen, hmm.. Skumt! Jaja nu ska jag dra hela mitt nyårssnack..

Jag och Denise åkte hem till Jennifer vid sex halv sju. Hade ju innan varit och solat samt fixat naglarna. Men vi åkte till Jennifer och så åt vi mat där sen började vi fixa oss. Vi hade det lite oklart om vart vi skulle dra för hade två alternativ och var som alltid lite oense. Men vi beslutade oss för att dra hem till Daniel så vi fick skjuts av min älskade morfar dit. Vi kom dit och hade det rätt kul. Roligare än väntat tillslut så det var kul! Sen vid tre gick jag och Denise hem till Viktor och sov där. Åkte hem på dagen sen och var såååå död som sagt..


Made my day

ÄNTLIGEN!!!!!


Uppe med tuppen idag

Sitter just nu i bilen på väg hem från Göteborg. Har precis tagit hål i öronen, jag och alla femåringar typ haha nej men till mitt försvar är det tredje gången.. Passar även på att köpa två nya navelpiercingar som jag kan visa för er sen. Love love. Än så länge får ni nöja er med att de resultatet på mina nyårsnaglar jag gjorde i måndags. Och på tal om nyår ska ni få ett inlägg om det senare. Puss på er så länge!


Död

Rätt död idag, skriver imorgon... Puss så länge, och hoppas alla hade en jättebra nyårsafton!!