BYANNIE -

Coming soon

Ber om ursäkt för att jag inte bloggat och främst för att jag inte sagt varför men det har hänt massor med personliga grejer så har valt att inte låta blogga för väljer helst att inte skriva allt för personligt u bloggen. Men jag kommer tillbaka 1 juli när jag har internet igen. Love


Alooooone

Hej!

Har jobbat från tolv till fem idag. Trodde det skulle vara en massa folk med tanke på att de flesta är lediga idag men det var faktiskt inte så farligt. Det varierade väldigt mycket. Nu ska jag i alla fall hem tillsammans med Charlie. Tanken var att vi skulle åka till honom för han börjar 06.45 på sitt jobb imorgon men så fick han reda på att mamma och pappa skulle göra oxfilé så ändrade han sig, haha... Är i alla fall jättetrött nu så ska lyssna på lite musik och njuta av min bussresa haha. Ni får en fin bild på min mat jag åt till lunch när jag hade rast, åt ensam, så hemskt haha.


Lång dag

Sitter äntligen på bussen på väg hem. Ska bli väldigt skönt eftersom jag haft en lite jobbig dag i skolan och sen direkt efter har jag jobbat. Det var dock väldigt lugnt på jobbet. Min kusin Calle tar för övrigt studenten idag, önskar verkligen att jag kunde varit med på hans studentmottagning men hade ju oturligt nog ett pass då. Så himla synd!! Ser massor med bilder på hela Facebook och instagram på folk som tar studenten. Blir så himla avundsjuk...


Hårförlängning

Godmorgon!

Har haft världens sämsta morgon än så länge typ. Börjar främst med att jag börjar skolan så himla tidigt så gick från Charlie strax innan sju och märkte att jag se ju faktiskt lite tidig så satt och väntade på bussen i typ 10 min men sen när bussen kommer så märker inte jag det utan sitter kvar i busskuren så ja då åker bara bussen. Fick därefter sitta och vänta ännu mer. Satt alltså på den där bänken i busskuren i FEMTIO MINUTER! Kunde sovit istället tycker man ju då... Jaja. Jag funderar så himla starkt på att skaffa hårförlängning igen efter jag kommit hem från Turkiet. Kollade på massa gamla bilder från september/oktober och åh va fint det var då! Kände mig så himla mycket mer fixad och så mycket finare hela tiden då. Får se hur jag gör för det är ju jobbet med håret som är lite utav det jobbiga. Sen tycker jag inte det håller sig så fint jättelänge heller utan kanske bara 3 månader. Sen höll ju mitt i kanske 6 månader men det var ju jätteslitet och jag hade typ tappat allt.. Vad tycker ni? Är det värt?


Hets

Hej!

Sitter återigen på bussen på väg in mot Kungsbacka. Ska handla mat med Charlie och hans mamma. Är ju lite av ett allergi barn så nu blir det att köpa lite soya mjölk osv haha. Blev lite hetsigt idag. Sprang typ till pendeln innan jag ens hade slutat. Var hemma vid tre och packade ihop lite grejer för sover hos Charlie inatt igen. Imorgon ska jag även jobba direkt efter skolan så blir lite hetsigt där med. Nej nu ska vi handla så uppdaterar senare, pussss (bild från i lördags)


Flyttar hemifrån typ


Sötaste ungen

Godmorgon!

Igår så kom Charlie och fippe förbi min skola när jag slutade så vi gick och fikade en liten stund sen så gick vi till Volt, den nya herr butiken i nordstan. Sen åkte vi hemåt. Jag och Charlie åkte hem till honom och åt grillat och glass med bär tillsammans med hans familj. Efter det kollade vi lite på tv samt pluggade. Jag och Charlie fastande vid alla gamla foton på han och hans familj. Alltså min pojkvän var ju världens sötaste unge! Hoppas han inte dödar mig nu hehe.


Bättre än Jensens?

Njaa lite ibland! Åt på Slimfood, ännu en gång. Inte sushi utan deras sallad. Så fräsch och man får peka på det man vill ha för 78kr. Så himla värt och sååå gott! Skulle kunna leva på det just nu. Är så sallad-galen helt plötsligt. Perfekt hämtmat. Nu sitter vi och kollar på Alice i underlandet på engelskan. Har bara msk kvar och sen slutar vi. Naaajs


En massa text och bilder

Godmorgon!

Nu år helgen slut och jag har internet på mobilen, så skönt! Har haft det fullt upp i helgen vilket har varit väldigt roligt. Kan börja med att berätta från torsdag. Jag, Charlie och hans familj åkte till Landvetter för att gå på studentmottagning. En kille som heter Niklas tog nämligen studenten. Vi var där från halv sex ungefär till senare mot kvällen. Jättetrevligt! Åkte hem till Charlie och sov där. Sen på fredagen så hade treorna på min skola student så vi var lediga. Därefter åkte jag in till Göteborg och mötte upp Miina, Febe och Matilda. Vi köpte massa gott och la oss i slottsskogen. Hur mysigt som helst! Sen åkte jag hem vid tre ungefär, eller ja jag åkte till Kungsbacka. Mötte upp Johanna så satte vi oss på tullen och snackade massor. Gick efter det till Gina tricot där Hanna jobbar så fick jag mina Victorias Secret grejer som hon köpt när hon varit i USA. Underbart!! Ni kan få se grejerna senare under veckan.

I lördags så solade jag och Charlie ett bra tag. Han som har så bra pigment ser ju ut som han varit utomlands. Så fuskigt... Vi låg i solen till tre ungefär. Sen åkte vi till Kungsbacka. Han skulle träffa sina kompisar och jag skulle fika med Fanny och Jennifer. Var dock rätt hungrig så blev en räksallad och sen fika hehe. Satt och snackade massor med dem, hade en hel del att ta igen! Sen vid 6/7 åkte jag hemåt. Skyndade mig som en galning. Hade en timma på mig att fixa mig inför Fridas fest så det blev lite sisådär men men. Jag hann i alla fall! Åkte till Frida tillsammans med Charlie, Andreas, Ludde och lite fler killar. Hade det jääättekul hemma hos Frida! Åkte hem vid två/tre ungefär. Var dock hemma vid fyra för det hände massa läskiga saker på bussen. Jaja läskigt var det i alla fall men det löste sig nog. Nu blir det väldigt mycket text här så bäst att jag slutar. Ger en applåd till er som orkat läsa ända ner hit haha.. Nu får ni massa bilder istället. Var förresten och shoppade lite grann i onsdags med mamma så ni ska få se lite grejer sen också.