BYANNIE -

min fina fina fina telefon

såhär snygg är min telefon, det suger...

you lose

hej!
har precis slutat för idag, ska nog hem till johanna nu hade jag tänkt mig. är ganska sur idag, med tanke på att min mobil som jag inte ens haft en månad (!!!!!!!) har gått sönder. Rebecca råkade typ tappa den så det är en stoor spricka på hela baksidan. Ganska surt faktiskt. Men men sånt som händer. Kan lägga upp en bild på den sen och visa hur den ser ut.
Men en sak är jag glad över och det är att jag äntligen fått träffa min älskade denise som varit ifrån mig i fyra dagar! känns dock som en evighet haha.
inga bilder på datorn men det får bli denna från i somras. Ida's bild. Åh fy vad jag saknar, både henne & sommaren..

oh hey i just love shoes

hej!


igår hade vi strömavbrott med tanke på den hemska stormen som var under kvällen. hade då ingen chans att blogga haha.. men medans det var strömavbrott målade jag naglarna, gjorde något jag inte riktigt brukar så får se hur länge de stannar.

idag har jag bara varit i skolan och när jag kom hem började jag plugga matte. hmm kul.
slänger in en bild på mina udda naglar och sen ska jag hoppa in i duschen. Ha de G!


jeansjacket

första bilden kommer från lookbook och de andra kommer från weheartit

my heart is freaking out

förlåt förlåt förlåt...

min vecka har bara gått till skolan, hade no prov i onsdags och ett musikprov i fredags. har tyvärr inte haft tid med bloggen då. hoppas ni förstår mig.
igår i alla fall så sov molly hos mig, vi hade jätte mysigt och bara snackade en hel del. deep talk på hög nivå haha.
när vi vaknade så gick vi ut och fotade, håller på med en ny bloggdesign till henne också.
nu väntar jag på att klara ska komma hit så ska hon sova här. hon räddar min kväll med storm kan jag bara säga haha.
min älskade vän.

gosigt

hej!


seg uppdatering idag men jag slutade fyra och när jag kom hem tog jag ett lååååångt bad med ansiktsmask och allt sånt härligt. snacka om att förgylla en måndag! sen har jag bara pluggat och ätit. har alltså inte hunnit med så mycket idag. så nu ska jag gossa ner mig i sängen och kolla på min älskade favorit, never say never.. Åh sjukt hur mycket kärlek jag har till den filmen. Sick.

på blogg.se's framsida har dem en annons om att vinna en kamera, och i'm in!


look right in my eyes


golden city

målade mina naglar lite fort igår, lite trött på mitt vanliga fransk manikyr.. det är liskom det ända jag har nu förtiden. dock tycker jag att det är såpass stilrent så därför blev det i princip samma grej nu. men bytte ut dem vita tipparna till guldigt glitter.

alla nagellack jag användt kommer från depend. dålig mobilbild hehe..

summer - alla bilder från weheartit

Helt sinnesjukt hur mycket jag saknar sommaren, har sån ångest! känns inte som om jag tog vara på den fullt ut detta året. Men hösten är bra, för då uppskattar man sommaren och våren lite mer hehe. Men SHIT va jag saknar! Och jag vill utomlands så fruktansvärt mycket. Snacka om jag blev glad när mamma berättade att vi åker till Turkiet i april/maj. U n d e r b a r t helt enkelt.

YEAH YEAH YEAH I'M.....15?

'
hej! har inte så jätte mycket att säga idag förrutom att jag nu är femton hehe.
jag har inte så mycket bilder att visa med tanke på att jag fick saker man inte kan ta kort på typ. haha.
mamma och pappa ska betala mitt moppekörkort, jag ska få välja en valfri moppehjälm & jag ska få ta navelpiercing. jätte nöjd, dock fick jag såklart lite saker som jag kan visa er imorgon if you want.
Nu sitter jag och mamma och kollar på film, mysigt mysigt!

i'm in pieces

hej!
igår lyckades jag bli sjuk så hade inte någon ork till att blogga. men idag är jag frisk som en..fisk? aja, idag åkte jag till skolan och sen efter de så åkte jag in till stan med ronja & hennes bästvän emilia. sen kom min älskade och otroligt saknade molle. vi tog en fika & hade ett rejält deep-talk om allt och alla. så skönt att få prata ut ibland.
jag kom hem vid sex och sen dess har jag i princip inte gjort någonting.. segt som satan eftersom det är fredag, men men. jag fyller ju faktiskt år imorgon.. WIHIIIIIIIIIII!!! överlycklig!
får bli min älskling på bild

JAG LEVER!!!

hej!
tänkte bara säga att jag lever och så.. hehe.
om jag säger det såhär, vi ska flytta. jag har varit på filminspelning. jag har varit på bio. städat som en galning. pluggat som en galning. hoppas ni förstår mig då! berättar om allt imorgon.
förresten, följ mig jätte gärna på instagram! där heter jag ''byannie''

Syskonkärlek

min ögonsten


svenska

godmorgon!
har precis haft en övning på svenska nationella. gick helt okej faktiskt. nu börjar vi igen kvart över tolv så vi har ganska lång rast. hur gött som helst! efter skolan idag ska jag och ronja åka in till stan och möta upp malin och stella för vi ska se på stellas avslutning på hennes dans typ. sen så ska eric saade vara där (!!!!!!!) kärlek på det!
nu ska jag leta upp lite fina bilder på justin som jag ska lägga över på min mobil hehe. lite tomt där alltså..
denna läckerbiten ska jag få se ikväll, wihoooo!!

a trouble that i can't hide

hej!
idag har jag gått i skolan som vanligt, vi hade ett prov som gick väldigt bra faktiskt. torsdagar är i vanliga fall hemska men idag var det faktiskt helt okej. sistra lektionen riktigt flöt på. jag och denise hade bakat igår så vi bjöd på det sista lektionen. sen redovisade alla en varsin kärleks film. jag valde min kära ''Something Borrowed'' som jag skrivit om tidigare.
Jusste, igår fick jag förresten en ny telefon. Tidig födelsedagspresent. Och satan va nöjd jag är! Har ju haft en lånemobil i typ 4 månader nu så nu fick jag en helt ny utav mamma och pappa. Innan låne telefonen hade jag en iPhone  3GS och nu fick jag en vit iPhone 4S, happyfaaaaaace!

flisan

tänkte slänga in ett snabbt inlägg om min bästavän Denise, eftersom hon tjatat sönder på mig om att jag har bloggat så dåligt dessa dagar. Haha sötnos, hon är med mig varje dag men vill ändå läsa min blogg.
Tänkte då säga att hon är den roligaste personen jag har träffat. Antingen älskar man henne eller så hatar man henne, och jag älskar henne såååå mycket. Finns ingen som lyser upp mina dagar som hon gör. Blond som hon är lägger hon alltid dem mest dummaste och roligaste kommentarerna. Ett skrattanfall om dagen sker alltid när jag är med henne. Har så galet mycket internskämt med den tjejen alltså.
Hon funderar på att börja blogga, visst borde hon? Jaaoo.

gästbloggning

godmorgon!
just nu kollar vi på nyheterna i klassrummet, något vi gör varje onsdag såhär på morgonen. Riktigt bra faktiskt, go start. idag är planerna att jag ska öva lite på so provet vi har imorgon och sen ska jag antagligen hem till denise och baka till klassen imorgon. Gott!
Jusste, jag gästbloggar förresten på Matildas blogg så länge hon har det gott i Egypten. Det roliga är att ibland är det nästan roligare att gästblogga hos någon än att blogga på sin egen blogg. I början i alla fall hehe.
mina favoriteeeeeeer, dem sitter på mina fötter idag. Kallt men snyggt! Skärpa på bilden? Ehm nja. Köpta? USA

baaaack

hej!
åh herregud så fullt upp jag har haft dessa dagar. ni kommer så småning om få veta varför, säger inget nu tyvärr hehe. Dem senaste dagarna har jag vart med mina kusiner, fanny och rebecca sov hos mig och vi träffade krall & andré. denise kom hem och jag sov hos henne och vi träffade andré. jag och denise stack till stan och köpte present till johanna. sen åkte jag hem till henne på kvällen och sen kom ellen, clara & ida. hur mysigt som helst, vi stack till hard rock och sen så sov jag hos johanna.
jag fick förresten ett par skiiiiiiiiiiiiit snygga shorts utav johanna eftersom hon varit i London. Gullig som hon är hade hon hittat dem perfekta shortsen och visste att jag skulle älska dem, och det hade hon rätt i!
Har även köpt lite saker som jag tänkte visa er.
shortsen fick jag somsagt utav världens bästa johanna, koftan kommer från bikbok, och de två topparna köptes på H&M. sen köpte jag en stickad beige tröja från gina och ett par byxor från bikbok som inte ville fastna på bild...

grattis johanna ♥

låter bilden tala för sig själv, men grattis till min fina älskling ♥

november?

känns som om tiden har gått hur fort som helst, jag menar jag fyller år om typ 18 dagar! wohooo!
har inte hunnit blogga men kan ta lite kort vad som hänt dem senaste tre dagarna.
söndag - åkte hem från rebecca tidigt för att städa rummet och invänta mina kära kusiner. dem kom fram vid halv tre och tja, vi gjorde dock inte så mycket. sen på kvällen kom krall & andré över en stund.
måndag - umgicks med mina kusiner, på kvällen gick gabbis på bus eller godis och satan va mycket godis hon fick ihop!
idag, tisdag - sjuk....