BYANNIE -

Nya jeans

 
Köpte dessa underbara jeans från Tara igår, letat som en galning efter dem i hela Göteborg men inte hittat dem i min storlek så igår när jag kom till kungsmässan så hittade jag dem. Lycka!! Tycker dem har perfekt färg verkligen, inte för mörka och inte för ljusa. Awsoooome! 399kr gick dem på, märket är som vanligt (de är dem ända jeansen som sitter bra på mig) dr.denim. Kärlek kärlek.

På pendeln

Hej!

Försökte blogga från appen flera gånger igår men det ville inte funka så får se om det funkar nu.. Var ju hos doktorn igår, han trodde jag var allergisk mot mjölkprotein så vi ska testa det. Alltså måste jag gå en hel månad utan att äta eller dricka något med mjölk i alls. Kommer inte bli lätt.. Fyfy! Efter doktorn åkte jag och pappa till kungsmässan och hämtade en jacka till Ronja som hon hade beställt. Sen blev det även inte saker till mig med, hittade mina efterlängtade byxor och har beställt ett par väldigt underbara skor wiiii!!! Har världens bästa pappi! Nu sitter jag i alla fall på pendeln på väg hem efter en dag i skolan. Ska vara med Charlie eftersom vi faktiskt har en månad tillsammans idag, hihi. Ska nog ut och äta med honom imorgon, så mysigt! Ni ska även få se mina byxor i helhet när jag kommer hem sen för har tagit kort på den och allt. Än så länge så får ni bara en liten sneakpeak.


Dagens

Godmorgon!

Har precis haft debatt plus hängt upp "konstverk" vid domkyrkan. Så nu ha jag inte så mycket kvar att göra på den här lektionen. Dock har vi en hel timma kvar att arbeta så får hitta på något att jobba med.. Ska till doktorn halv två också, ska äntligen ta reda på varför jag mår dåligt hela tiden! Skönt att få de uppklarat. Ska kolla lite i stan efter det med miina också. Hittade ju ingenting igår så ska försöka hitta lite grejer idag istället. Aja ni får en mini bild på vad jag har på mig idag. Tröja från lindex, byxor från Zara, skärp från Tessie, armband från btb samt mina Primeboots som inte syns på bild.


Godnattis

Tänkte bara säga godnatt, har så svårt för att blogga via telefonen för har tagit av alla mina naglar för ska göra om dem helt och jag kan inte skriva utan dem haha.. Har sånna mega problem verkligen! Nä men jag är galet trött och hade tänkt gå upp lite tidigare för att faktiskt fixa mig fint till skolan för en gångs skull. Har sätt så sliten ut det senaste så det är nästan synd om mig! Har försökt grejat med Johannas blogg också för hon skulle ha hjälp med att sätta in en header men förstår mig inte på hennes stilmall. Frustrerande.. Pratade med Charlie i en och en halv timma innan också men han somnade typ i telefonen. Mitt mongo det hehe... Nä nu ska jag också försöka sova, har även ont om bilder i mitt album så ni får en gammal egopic från Hemavan..


Så himla seg

Hej!

Slutade typ två men kom hem klockan sex. Gick runt i stan själv ett bra tag men hittade ingenting utav det jag skulle köpa. Så besviken... Somnade i några sekunder på pendeln också för blev så trött efter min runda haha. Men nu är jag i alla fall hemma, utan något köpt och dessutom dö hungrig. Maten är klar nu så got to goooo!


Escuela

Godmorgon!

Vaknade upp bredvid min favorit kille men eftersom jag börjar tidigare än honom så fick jag gå upp och fixa mig medan han låg och sov, buhu... Aja nu är jag i skolan i alla fall och ska snart ha lunch. Redan haft två lektioner och har bara en kvar efter lunchen. Då ska vi till röda sten och lyssna på en gatukonstnär. Himla intressent.. Nä nu ska jag fortsätta plugga matte, puss så länge!


Mongo på bild nedanför

 
Sitter just nu hemma och pluggar, äter samt väntar på Charlieeee.. Håller på att göra en tidning i skolan och det tar sån tid! Kul är det dock. Tänkte i alla fall att jag skulle berätta för er om min helg eftersom jag inte gjort det än! Sååå nu får ni läsa lite grann. 
 
I fredags så var jag ju med Denise, vi solade (eller hon solade), snackade och sedan åkte jag in till kungsbacka. Mötte upp Charlie och var inne i kungsbacka ett tag. Sen tog vi bussen hem till Charlie och så sov jag där. Sen på lördagen åkte jag hem vid ett typ om jag minns rätt. Mötte upp denise, solade, fixade oss och sen vid nio tiden tror jag det var så åkte vi hem till Oskar som fyllt år. Himla trevligt!! Fick skjuts hem av hans väldigt snälla mamma ända hem, så släppte hon av mig och Charlie hos mig och sen Denise hos sig. Sen igår då så var jag och Charlie bara hemma hela dagen och myste med hämtmat framför film och sånt gooos. Nä nu sk jag ta tag i mitt liv, puss på er så länge!

Monday outfit

Godmorgon!
 
Kom nästan precis till skolan, har dock snart lunch. Fisk står på menyn idag, inte min favorit.. Jaja. Idag har jag en rätt skön dag, bara engelska och media kommunikation kvar men har ett tal på engelskan som jag är lite nervöv över. Det får bara vara i en minut och vi får inte läsa från ett papper utan i så fall ha max typ 3 stödord. Hjääälp.. Hoppas det går bra i alla fall. Efter skolan ska jag nog hem och plugga, skulle egentligen ta tag i gymmandet igen men det är ju så svårt att ta tag i det på nytt liksom. Usch.. Ni får en dagens outfit av mig nu i varje fall.
 
 
 
Nylonstrumpbyxor från lindex, stövlar från hunter, tunika från Lise Sandahl, kofta från Ester Elenora, jacka från Raglady.

Ber om ursäkt

Ber om ursäkt för uruselt bloggande som jag haft på sistånde. Har verkligen börjat tröttnat på bloggandet vilket kanske märks. Vill dock inte sluta för bloggen är ju typ mitt liv haha.. Nej men jagska försöka förbättra mig, ska försöka lägga ner lite mer tid så det blir roligare för mig att blogga och roligare för er att läsa. Ta tag i mina outfitbilder igen, fler kollage och mer uppdatering. Får se hur det går för just nu ser det inte så ljust ut för bloggen men men. Imorgon uppdaterar jag i alla fall mer och berättar om hur helgen har varit och så vidare. Ni får en bild från arkivet så länge, puss och godnatt!
 

Kom igeeeen

Hatar fredagarnas lektioner, så sega så man dör! Först matte, sen svenska och sist samhäll, så tråkigt... Såååå tråkigt! Aja snart slutar vi i alla fall. Skönt det. Ska som sagt träffa Denise idag. Vi har så galet mycket att ta igen så det blir en riktigt redig tjejkväll ikväll. Längesen! Så bli jättemysigt. Jaja nu ska vi snart sluta, TGIF


Friday friday

Godmorgon!

Idag började min dag sisådär.. Vaknade 9 och min buss gick 08.45 så hade 13min tills jag var tvungen att gå till nästa buss.. Sååå mitt hår har jag inte hunnit göra något med, sminket är fläckigt och jaaa. Hårt liv haha! Skönt i alla fall att det är fredag. Har bamba om en kvart också, underbart! Inte hunnit ära frukost så är ju rätt hungrig nu. Har fått massa frågor om sminkvideos men jag är faktiskt rätt osäker på ifall jag vill göra det... Vad säger ni?


Puss pusss

Hej!

Var typ hemma halv sex från skolan idag så har varit rätt död och verkligen inte gjort något alls! Har sminkat mig bara för att det är kul, provat kläder, pratat med Denise och nu ska jag sova. Mys mys! Imorgon ska jag träffa Denise och jag saknar henne som en DÅRE! Varit ifrån henne i evigheter nu känns det som. Galet!! Vad vi gör imon får vi se. Men vi hittar alltid på något hon och jag. Slänger in en mongo bild hehe.


Jag lever jaa

Hej!

Igår så hade jag en jättekort dag, började 08.25 så då gick jag med sorg upp ur sängen medan Charlie fortfarande låg och sov. Han hade nämligen studiedag. Sen var jag hemma igen tolv så då gjorde jag frukost till honom. Var med honom hela dagen sen åkte vi till honom så sov jag där. Idag har jag gått i skolan som vanligt, inte gjort något speciellt eller jo, åkt skridskor! Rätt kul faktiskt haha.. Imon är det äntligen fredag. Så skööönt!!


Gosar till det

Höll på att somna på bussen flera gånger, dö trött!! Haha det märkte ni säkert på mitt förra inlägg "imorgon var jag med Charlie", så ful är jag haha.. Är i alla fall hemma nu och har ätit lite glass och nu kollar jag på the oc. Mysigt! Snart kommer Charlie hit igen också, ännu mysigare!! Funderar dock på att sova liiite grann för annars kommer jag sova när han är här istället. Hmm.. Aja nu ska jag kolla klart på the oc, uppdaterar senare. Pussss


Levande död

Hej!

Imorgon så var jag med Charlie hela dagen sen sov han hos mig. Därför jag inte bloggade. Idag började jag 08.25 och jag är fortfarande jätte trött från bussresan så känner mig helt död idag verkligen. Vill bara hem, sova och äta glass typ... Hur trött som helst!! Har sista lektionen för dagen nu i alla fall vilket känns skönt. Dock är den i en evighet, slutar halv tre och nu är klockan halv ett & vi har redan hållt på i en halv timma. Buhuuu... Aja nu ska våran lärare strax ha redovisning så nu måste jag fokusera. Uppdaterar senare, pussar!


Monday morning

Hej!

Somnade väl typ två igår, var hemma halv två. Så himla segt men skönt att äntligen vara hemma! Är även hemma från skolan idag... Så nu på morgonen har jag kollat på film och ätit lite frukost, är så sjukt trött. Vaknade tidigt också för hade en mardröm, usch usch... Hade tänkt att jag ska sola sen samt ta en dusch, känner mig säkert bättre då! Sen kommer min fina pojkvän hem till mig, saknar honom sååååå!!


Åka buss...

Heeeej!

Åkte fyra inatt och nu är klockan fyra på dagen... Usch orkar inte, vill verkligen bara hem! Försöker sova lite men det går inte, fastän jag är dö trött. Hmm.. 8 timmar kvar, hur ska jag stå ut haha. Tur att vi har skön buss i alla fall, hade det varit en vanlig buss hade jag ju dött. Tackar gudarna för arvingarbussen helt enkelt. Jaja jag orkar inte blogga, ledsen för det men är så trött... Och har inte mycket batteri kvar, buhu..


Melodifestivalen

Hej!

Har precis ätit taccos och nu börjar melodiefestivalen. Naaaajs! Inatt åker vi hem, kommer vara så död.. Åker typ 3/4 och resan tar ju en himla lång tid. Usch inte taggad. Vill hem direkt bara.. Sen har jag inte packat klart heller, usch usch uuuusch!! Jaja nu är första bidraget. Puss så länge!


Suddig After ski


Sista dagen

Godmorgon!

Idag är det sista dagen i Hemavan. Johanna har packat allt och jag har inte ens börjat. Typiskt mig att alltid vara sist och segast haha.. Är så sjukt trött idag, blev rätt sent igår. Var hemma hos Alex, Christopher och Oscar där även Calle var. Satt där ett bra tag, åkte nämligen dit direkt efter middagen. Himla trevligt! Sen gick vi hem, vi bor ju i stugan bredvid typ så det är rätt skönt. Sen när jag kom hem pratade jag med Charlie i typ en timma så somnade därefter ganska sent. Sen måste vi ju upp tidigt för att hinna med frukosten som stänger tio och nu kan jag verkligen inte somna om. Död... Jaja ni får två bilder på hur jag såg ut igår i alla fall.


Fredags middag

Hej!

Nu sitter vi på hotellet och ska äta middag. Blir lasagne idag, gottit! Vet inte riktigt vad vi ska göra efter middagen men det märker vi. Har på mig jättetråkiga kläder för övrigt, vit tshirt, mina dr denim ocean black, halsband och tråkigt platt hår. Så kommer snygga Johanna som kör på en svar tight klänning. Döööööö


Friday bitches

Godmorgon!

Idag är det fredag, har ni några planer inför idag? Själv så är jag faktiskt rätt glad för att det äntligen är After ski idag, längtat efter det! Börjar dock räkna ner timmarna nu, åker hem imorgon natt. Ska bli ganska skönt men vill inte tillbaka till skolan. Får nästan ångest när jag tänker på det.. Usch och fy och blä.. Slänger in två bilder från Johannas blogg, kolla in den för fler bilder! www.johannaadolfsso.blogg.se


Middag

Hej!

Sitter nu och äter middag på hotellet, äntligen god mat! Blev i alla fall en himla go dag i backen idag. Funderar på att dra till samma ställe imorgon igen faktiskt. Va himla mysigt! Sitter just nu bredvid Alex och han vill hälsa till mina läsare att han bor i gottskär, fyller 20 och är singel. Han tycker dessutom att intresserade tjejer kan kommentera i kommentarsfältet nedanför, han är öppen för alla förslag!


Valentines day

Godmorgon!

Alla hjärtans dag idag då, hur ska ni fira den? Man behöver ju faktiskt inte ha pojkvän/flickvän för att fira den menar jag! Jag i alla fall ska inte fira den idag, gjorde faktiskt det redan i fredags eftersom jag visste att jag skulle vara ifrån Charlie på den riktiga alla hjärtans dag. Kommer i alla fall tänka på honom extra mycket idag hehe. Fick i alla fall en fin liten present utav mamma och pappa idag. Så fint!! Alltid velat ha ett sånt.


Hälsning från oss


Dag tre

Hej!

Nu är vi klara efter en dag i backen. Var faktiskt rätt gött ute. Betydligt mycket "varmare" men det blåste dock mer idag. Men i alla fall, skönare väder än igår och i förrgår! Kom hem för kanske 40min sen eller nåt så nu har vi hunnit duscha. Ska fixa till oss lite för att sen gå ner till familjen janebrinks stuga. Mysigt mysigt! Hade typ behövt sova lite egentligen så jag är pigg tills ikväll men får väl pigga till mig på något annat sätt. Kan ju inte sova heeeela tiden hehe..


Nä vad gör vi

Hej, godmorgon eller nåt..

Idag är vi segare än vad vi var igår. Var nämligen snöat nu på morgonen. Usch!! Aja, vi har i alla fall än så länge hunnit med att äta frukost så en liten bit på vägen har vi kommit. Ska nu försöka få med Johanna ut i backen haha. Kan ju dock börja med att rycka upp mig själv och komma upp ur soffan, hmm... Nä här kan jag ju inte ligga hela dagen!


Myser med min sis


Äckligaste

Hej!

Var precis på middagen och fyfan va äckligt. Jag är verkligen INTE kräsen när det gäller mat men jag kunde verkligen inte äta detta... Det var vild fågel med anklever och potatispuré med tryffel. Så sjukt äckligt alltså! Nu sitter jag dock hemma i Ludde, Filip och Eriks stuga. Väntar på pizza, underbart! Bjussar på en bild på mig och ronjis. Sweet!


Johanna och hennes bvfa

Hej hej!

Är så sjukt trött och har ont i min mage.. Är verkligen jättetrött idag! Känner att bussresan kommer ifatt mig nu haha. Vi ska käka om tre timmar så funderar på att sova ett tag. Behöver lite energi. Blev inte heller mycket skidåkning idag, vill byta till bräda igen istället för det är så tråkigt med skidor.. Får se hur jag gör. Nä jag bjuder på en bild på Johanna och hennes nya bästis haha så ful!


Gosa goooosa

Hej!

Går rätt segt till i stugan just nu, ska försöka få på oss alla skidkläder. Dem tjatar lite på mig nu för jag är alltid segast. Hehe.. Åt typ precis frukost också så har ont i min mage för åt lite saker jag inte tål, så dumt så dumt.. Jaja idag ser min dag likadan ut som den gjorde igår så det är inte så jätteintressant. Åka skidor, äta lunch, åka skidor, åka hem, fixa sig, äta middag, ja likadant som igår hehe. Nä nu måste jag skynda mig för nu är snart alla klara och jag har inte ens börjar fixa mig. Känner att jag ligger rätt bra här i soffan...


At the hotel

Dagens rätt var då fisk, nej det gillar vi inte. Som tur var så kunde vi beställa in biff istället. Dock var det mjölk i såsen så har jätteont i magen nu.. Så dumt! Jaja, tanken med detta inlägg var att jag skulle lägga ut två bilder. Tyckte bilden på Johanna och Christopher blev himla fin!


Middag

Hej!

Nu ska vi på middag på hotellet, har på mig min paljett topp från Zara och Denise halsband samt svarta jeans. Sitter just nu hos familjen Janebrink i alla fall. Himla trevligt! Får se vad som händer efter middagen för övrigt. Hmm.. Lockat håret har jag också. Love it!


Hälsning från liften


Paus

Hej!

Har varit ute och åkt ett litet tag nu, så jäkla kallt så vi gick och värmde oss med lite varm choklad. Det är ju typ 25- och sol så det är lite kallt ute. Tur dock att solen värmer lite grann! Ska nog luncha om ett tag också. Är ju lite trött från resan igår så känner att vi kommer hålla oss till backarna i närheten idag. Jaja nu ska jag vara lite social och inte sitta och blogga hehe. Uppdaterar senare!


Måndag

Godmorgon!

Vi har varit igång hela morgonen nu faktiskt, åt först frukost på hotellet och nu har vi hyrt skidor samt pjäxor. Är huur taggad som helst på att få åka ut i backen!! Så nu ska jag på med mina skidkläder och ut. Hur fint väder som helst har vi också, synd bara att det är så hiiiimla kallt! Känner att mina naglar kommer ryka fort under den här veckan haha. Jaja nu måste jag sätta igång, pussar!


Äntligen framme

Japp nu är vi äntligen framme. Så sjukt död är jag. Sov ett bra tag i slutet också, från typ 10 till 3. Har himla ont i min mage också, hoppas innerligt att det går över tills imorgon. Upp hyfsat tidigt ska vi ju också, annars hinner vi inte med frukosten. Haha hårt liv. Nej men nu ska vi försöka få oss lite sömn, uppdaterar om några timmar. Puss på er (borde kanske säga godmorgon eftersom ni ser detta när ni vaknar typ hehe..)


Live

Hej!

Vi åkte ifrån Partille vid sju/åtta. Somnade rätt fort i bussen och sov till ett eller något. Är fortfarande hur trött som helst. Skönt på ett sätt eftersom det är enkelt att sova bort några timmar. Just nu kollar jag och Johanna på one tree hill i alla fall, vi har beslagtagit en skön soffa i bussen. Den minsta haha. Dock har vi hela rummet fullt med olika chips, helt okej det med! På bilden nedan ser ni bara en pytteliten del av alla chipsen. Kommer vi rulla av bussen sen eller? Japp japp, det kommer vi,


Nu drar viiii

Sammanlagt 8 väskor så åker jag och Johanna nu med Anki mot bussen som bär av till Hemavan klockan 7. Trött som ett mumintroll, ser ut som jag vet inte vad eftersom jag inte sovit något alls inatt, så ja.. Känns bra, eller ja, inte riktigt haha..


Finaste

Hej!

Igår när jag var så ledsen så kom Charlie hem till mig med glass (!!!) för att muntra upp mig och få mig på bättre humör. Finaste! Så nej det har inte hänt något mellan oss alls utan det är något annat som jag kanske tar upp i bloggen senare om det blir av. Charlie sov i alla fall hos mig inatt och imorse så gjorde jag amerikanska pannkakor till oss och sen nu för en timma sen eller något så åkte han hem. Kommer sakna honom och även Denise massor när jag är borta under lovet, buhu.. Jaja nu ska jag i alla fall in till stan med Johanna och köpa massa godis inför morgondagen, imon bär det ju nämligen av till Hemavan. Naaaaajs!


Ingen bra dag alls

Min dag blev lite sämre än väntat... Mötte upp Denise i stan en väldig snabbis innan hon skulle åka för hade köpt ett par örhängen till henne som förlåt present för att jag glömde bort att vi skulle ses igår. Och dååå berättade hon en sak som kommer förändra min vardag en hel del. Usch är jätteledsen verkligen. Så förlåt för dålig uppdatering men måste ha lite tid för mig själv just nu :(


Allergibarn

Godmorgon!

Har precis gjort lite frukost och väntar på att jag ska gå till bussen. Har samhällsprov idag och engelskaläxa. Usch... Längesen jag hade så mycket plugg haha. Slutar fyra idag vilket också är väldigt segt. Men men, får se det positivt och tänka att imorgon är det fredag och sen lov! Skönt det!! Tänkte bjuda på en bild på min underbara frukost som inte alls är så underbar. Laktosfri yoghurt, laktosfritt smör, glutenfritt bröd.. Livet leker haha.


Ledsen tjeeeej

Hej!

Efter skolan åkte jag till Kungsbacka och mötte upp Denise, Maja, charlie, Oskar & Filip på espresso house. Satt där ett litet tag. Dem hade redan suttit där rätt länge. Sen åkte jag och Charlie hem till mig, kollade film, myste osv. Men sen var han tvungen att åka hem, han skulle egentligen sovit här men blev inte så. Buhu... Jag som ville gosa med honom.. Jaja istället då så pluggar jag lite och äter melon, funkar det med! Haha not..


Jobbar...


Kallt

Godmorgon!

Fryser helt galet mycket idag och har magkatarr.. Mina händer är typ genomfrusna buhu.. Aja, har estetisk kommunikation nu. Haft det sen 08.20 och slutar 10.50, segaste någonsin!! Sitter och gör typ ingenting, ska skriva massa citat på post it lappar haha. Har idag på mig vita jeans (alldeles för tidigt men men), Jennifers tröja från bikbok och mina bruna Primeboots. Ska efter skolan träffa Charlie sen sover han hos mig, mysigt! Aja nu måste jag trots allt fortsätta med mina citat. Puss så länge!


Plugggggg

Hej!

Så fort jag kom hem satte jag mig vid datorn och började plugga. Segt men behövs.. Har en hel del grejer att göra klart innan sportlovet. Men men, hellre det än massa att göra under lovet! Får väl se det positivt liksom. Nä nu måste jag tillbaka till pluggandet.. In i min lilla bubbla igen, usch usch!


Gottit

Fotar i studion med miina, Rebecca och Elina. Dock bara jag och miina som fotar hehe. Köpte naturgodis och vitamin well innan, godaste som fiiiiinns! Nä nu ska vi fokusera på fotograferingen. Slutar halv tre, skööönt. Puss så länge


Tisdagar är nästan värre än måndagar..

Avskyr verkligen tisdagar, speciellt den här tisdagen.. Började med att bussen var försenad så missade pendeln, ont i magen har jag också. Och nu till det värsta, nu ska vi ha matteredovisning och jag är så dålig på matte så det känns inte bra hahaha. Inför klassen också, jippi! Ni för önska mig lycka till, försökte ta bilder innan men det gick inte bra så ni får en gammal bild från i söndags så länge. Nu måste jag tagga till redovisningen, wish me luck!


Inte bra idag....

Var på sjukhuset innan... Har ont i min mage och vet inte vart jag ska ta vägen. Tror jag kanske är gluten allergiker vilket vore extremt jobbigt eftersom jag redan är laktosintolerant. Usch... Ska tillbaka när jag kommer hem från Hemavan men jag har verkligen så ont i magen nu och orkar inte ens blogga. Usch!! Har matteredovisning imorgon men vill inte, buhu..


Godmorgon världen

Godmorgon!

Idag är det måndag för er som missat det, alltid lika segt... Vaknade dock bredvid min favorit kille så min måndag började ju bra i alla fall! Nu är jag snart i Göteborg, börjar halv elva vilket är rätt skönt. Ska till sjukhuset efter skolan och det är mindre skönt.. Har haft massa problem med magen och jag har gått ner så himla mycket i vikt så vi måste kolla vad som händer, läskigt!! Jaja har i alla fall på mig typ mjukiskläder idag, skönt!


Lyxar till det

Godmorgon!

Vaknade för en timma sen ungefär så har gjort lite frukost och mys. Ber även om ursäkt för att jag inte bloggade igår men mådde inte så bra men Denise och Johanna kom hem till mig senare mot kvällen och tog hand om mig. Vi gjorde fruktsallad och sen satt vi och snackade samt kollade på melodifestivalen som för övrigt sög.. Jaja förväntade mig inte så mycket. Nu väntar jag på att Charlie ska komma hem till mig, saknar honom en deeeel.. Nä nu måste jag faktiskt diska och plugga lite grann, uppdaterar senare. Puss på er! Bjuder på en bild på min frukost, gottit


Fredagsmys

Myser till det lite på lektionen med Rebecca och miina. Det är ju trots allt fredag hehe. Sen var det synd om oss för det fanns ingen efterrätt kvar till oss i bamba. Tur att Hemköp ligger typ överallt så vi kunde lyxa till det lite ändå hehe.


Klumpigaste vännen i världen

Har jag någon gång nämnt att jag har världens klumpigaste bästavän? Tror jag kanske glömt det! Sånna här sms är ett standard för mig att få, haha alltså Denise... Hon gör mina dagar med sina sms. Ger er lite smakprov på vad jag är van med att få haha dör..