BYANNIE -

Gårdagen

Hej!

Ber om ursäkt för usel uppdatering igår men men. Igår i alla fall så var jag hemma hos Jennifer först och fixade mig sen åkte vi till nenne vid sju. Hade jätte trevligt! Först åt alla vi tjejer mat, sen lekte lekar och sen kom alla killar. Mysigt mysigt! Stack vid tre typ, så vi var där väldigt länge faktiskt! Nu idag har jag inte gjort något alls, bara legat i sängen och kollar på one tree hill. Skönttt


Nästa: hem till Jennifer


Sitting in the sofaaa

Sitter i soffan, fortfarande.. Har precis ätit pizza med min madre och sen kom johanna och nu kollar vi på en film samt äter godis, vindruvor och annat gottit. Mysigt! Mina planer inför imorgon är att jag ska ut och springa först, sen ta det lite lugnt för att senare åka hem till jennifer med antagligen johanna och fixa oss. Ska nämligen hem till Nenne eftersom hon har fyllt år så vi ska fira henne. Ska sen sova hemma hos farfar och Malin, så snällt! Dem har precis byggt ett gästhus som mamma sa var jättefint. Perfektooo!!
 

Homeee

Hej!

Åkte hem direkt efter skolan och gjorde lite mat och sen tog jag en snabb springtur. Nu ligger jag i soffan och väntar på att Ronja ska komma hem så att jag och mamma kan gå och handla mat. Mys mys! Blev inte av att träffa Jennifer idag då hon hade annat planerat men ska antagligen fortfarande träffa Johanna. Är väldigt seg idag så skönt att jag inte ska ut i alla fall. Aja nu har jag 1% batteri kvar så det är ett under ifall det räcker till detta inlägget haha..


Fläta en fläta


Sur tjej hej

Åh va sur jag blir!! Skolmaten är sääämsta någonsin. Hade så jäkla bra mat på min förra skola men vad hände liksom? Har hört att maten här ska vara jättebra och allt men vi har fått fel mat hela veckan sen så får vi fryst fruktsallad? Haha va faaaan.. Sen så skulle jag ringa till tandläkaren så fick jag vänta hur länge som helst på att komma fram och när jag kom fram pratade hon så tyst så jag hörde inte vad hon sa. Orkar inte!!! Här är en glad Annie från turkiet haha


Todays

Godmorgon!

Känns som om att jag har haft världens längsta morgon typ. Vaknade sju och kunde inte somna om så har varit uppe i en och en halv timma redan. Skönt! Ska snart bege mig till bussen. Har ganska så go dag idag. Har bara matte, svenska och samhäll så det funkar. Sen är det ju fredag så vi får efterrätt efter lunchen, wohoo!! Idag har jag i alla fall på mig vita jeans, svart topp från gina och fake odd molly kofta från Ullared faktiskt. Mysigt mysigt..


Gosigt

Har precis gjort en fläta, tvättat bort sminket och suttit på mig mina pyamasshorts och en tröja. Nu ligger jag i sängen och kollar på mitt älskade one tree hill, så mysigt!
Imorgon är det som sagt fredag, börjar 10 och slutar tre. Skönt! Efter det ska jag in till stan med Jennifer och sen på kvällen ska jag ha myskväll med Johanna. Gos!! Nu ska jag fortsätta kolla på oth, puss på er!


Löshår!!!

Hej!

Kom hem för ett tag sen, så jäääkla nöjd med mitt hår!! Långt som bara den, kommer kunna göra så mycket fint med mitt hår nu. Så gaaalet värt pengarna.
Nu kollar jag på tv med min madre och padre samt äter lite gott. Måste plugga snart också, usch usch men imorgon är det fredag. Skönt!! Love life lalala


On my way

Hej!

Sitter just nu på bussen påväg till Hanna. Slutade jätte mycket tidigare så gick runt lite i stan eftersom jag inte skulle till Hanna förrän vid fyra. Hur taggad som helst på att sätta in håret nu!! Åh va glad jag är! Tar tydligen inte så lång tid heller för den delen så det är ju himla skönt. Vi har även börjar filma i skolan haha, det är jag inte så bra på så detta blir kul! Aja nu ska jag hoppa av bussen, pusss


Skolfoto jaaa

Godmorgon!

Har precis haft skolfoto. As chill dag idag, först skolfoto och sen film. Göööttt! Ska även gå tidigare eftersom jag sk till Hanna. Toppen! Skolfotot gick ju sådär då va.. Haha hemskt, hatar det. Har inte så mycket att säga just nu, ska snart gå in till klassrummet så uppdaterar senare. Pusssss på er

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2038211/images/2012/pic_50642d46e087c3107e6ca7b8.jpg" class="image">


Glader

Tänkte slänga in ett godnatt till er lite fort. Måste sova för var så trött imorse så råkade stänga av mitt alarm i sömnen vilket inte slutade jättebra.. Har precis tagit en dusch, har skolfoto imorgon. Jaa va kul! Eller inte haha.. Vet inte ens vad jag ska ha på mig men jaja big deal. Det allra allra bästa med imorgon är att jag ska sätta in mitt löshår!!!! Så glad så jag dör. Ska göra det hos Hanna. Beställde det för ett tag sen, 60cm, hjälp mig haha. Nä men det blir jättebra. Bara att klippa i värsta fall. Nä nu ska jag göra i ordning mig och sen sova. Slänger in på min ungefärliga längd på håret nu. Ni får bättre bild imorgon. Puss och Godnatt!


Min sommar i bilder

 
Gjorde ett stort kollage utav massa bilder från i somras som jag tänkte ha som bakgrund på min dator. Har med bilder från Turkiet resan, Thailand, Denise & Jennifers födelsedag, utekvällar, Norlie & KKV, Erik Hassle, balen, avslutningen, bio, fester, fikor, stranden, hemmakvällar osv osv. Ni ser ju själva! Saknar redan sommaren när jag ser alla dessa bilder. Usch, mår nästan dåligt haha. Here comes the winter!!

Jeffrey Campbell - skull


Hemma

Kom hem för typ en timma sen, haha så sur!! Hoppade av pendeln, gick till solhuset och märkte att jag glömt min plånbok i skolan.. Då var klockan tjugo över två så hade precis missat busen hem men tänkte att det gick en halv men nej det gjorde det inte utan den gick tio i plus 8 minuters försening haha skööönt! Nu är jag i alla fall hemma och har fått i mig lite mellanmål och nu kollar jag på, som vanligt, one tree hill. Myyss!


Målar lite, fiiiint


Morgon

Godmorgon!

Vaknade sju idag, jättebra Annie!! Not.. Skulle nämligen ta bussen 5 över sju, good girl. Sminkade mig på bussen, hann inte göra något med mitt hår och jag ser ut som fan haha men skitsamma vi slutar tidigare idag som tur är. Nu måste jag skynda mig till skolan, redan försenad!! Puss


Åh hjälp..

När jag hade kollat klart på Hollywood fruar märkte jag att mitt hår inte var så jätte fräscht så var tvungen att ta en snabb dusch eftersom jag faktiskt måste sova tidigt med tanke på att jag börjar tidigt imorgon. Det värsta är att jag AVSKYR att sova med blött hår, vet att jag vaknar upp med jätte lockigt och konstigt hår.. Så önska mig lycka till imorgon, lär ju inte hinna platta allt haha.. Redan börjar locka sig liiite grann, föd övrigt kan ni ju ignorera den skeva lampskärmen i bakgrunden hahaha.


Vill haaa

 
Huuuur snygga är inte byxorna? Så sjukt snyggt med just det möstret just nu. Provade dem på bilden men satt väl lite sisådär på mig.. Synd! Dem kommer i alla fall från Zara, tröjan från gina tricot, smycken från stylebytyra, kängor från jeffrey campbell (give meeee) och pumps från nelly. Looove!!!

Trött tjej

Hej!

Kom hem vid fyra, så otroligt trött.. Började ju tidigt idag så kan vara därför. Åkte till kungsbacka efter skolan och solade en kvart som ni såg. Himla skönt! Dock har jag oturligt nog kanske fått pigment fläckar efter jag var i thailand och detta i ansiktet. Inte så bra.. Funderar faktiskt på att testa spraytan, hörde att dem hade en jättebra här hemma i onsala. Kostar i längden mindre än att sola solarium också för den delen. Baall! Åkte hem efter det, pluggade och sen kollade lite på one tree hill. Vill för övrigt också börjat gymma snart igen.. Snart så! Nu väntar jag på att halv åtta hos mig ska börja och sen att svenska hollywood fruar ska börja. Veckans höjdpunkt typ haha..
 

16 minuter


Hahahahaha dör

Hahaha Elina gjorde en asball fläta på Emilia men åh vad jag skrattade hahahaha så kul hahaha


In school

Hej, godmorgon eller nåt haha..

Sitter just nu i bamba, lite smått sur för det stod att vi skulle få ungspannkaka men nej då får vi köttfärssås med spaghetti.. Hhaha vilka problems.. Aja har bara en lektion kvar nu. Skönt!! Ska dra mig nu men bjuder på en bild från våran fotodag vi hade för ett tag sen. Vi var klara så vi lekte lite haha, höjdrädd som jag är.. Aja här är miina och jag i alla fall!


Niiice johanna

Johanna har fixar sina naglar hos Hanna idag, visst blev dem snygga?! Snodde bilden från Johannas blogg, www.johannaadolfsso.blogg.se


Mys med familia

 
Sitter i soffan med mamma, pappa och Ronja. Precis kollat på x-factor och ätit lite mat. Hade velat lägga mig i sängen och kollat på film men min tv vill inte riktigt tillåta det.. Suck.. Ska upp rätt tidigt imorgon också. Börjar nämligen tjugo över åtta så tar bussen klockan sju. Oskönt. Aja finns inte så mycket att göra, det är dock värt det med tanke på att jag faktiskt älskar min skola. Thumbs up!

Bäst

Hej!

Pappa kom och hämtade mig efter skolan, underbart! Åkte hem och pluggade och kollade på one tre hill. Tvingade pappa att köpa hem lite kesella till mig. Har varit såååå emot det för har bara smakat på den naturella vilket jag inte alls gillade. Men sen har Johanna sagt att hon alltid äter kesella hallon så var liiite frestad till att prova och åh va god den var!! Smakar som hallon yoghurt typ, grym!


Dagens

Hej hej!

Började halv elva idag, skööönt. Hade svenska och nu har jag lunch. Jag, Rebecca & miina gick hem till henne och och åt. Ska ha engelska om en kvart och vi är fortfarande hos miina så får skynda oss lite. Tänkt i alla fall visa ett halv kasst collage på min outfit. Har på mig min standard tunika från tessie, tröja från fav, skor från converse och armband från Thailand.


Vila i frid


Gooottt


Yesterday

Godmorgon!

Igår så kollade jag ju på ronjas fotbollsmatch. Dem vann med 3-0, jätte duktiga! Sen åkte jag hem och somnade i soffan sådär sex timmar.. När jag vaknade fick jag dock skynda mig upp, äta, fixa mig och lite sånt för att sen ta bussen till natalie. Jag, Jennifer, Natalie & Victoria var där ett tag men sen åkte vi till sandoff vid 9 tiden. Var helt okej faktiskt. Var inte så sugen på att gå ut igår så var lite trött.. Stack vid tolv, det var så himla mycket folk där så man blev verkligen förvirrad haha.. Aja nu ska jag gå upp och få i mig lite frukost. Pusss


Fotboll

Hej!

Igår var jag hemma hos Viktor ett tag. Jag och Johanna åkte dit med Moa och fredrica. Mysigt! Dock så bestämde vi oss för att åka hem till Jacob efter ett tag. Men då åkte jag med Jennifer och Natalie, trevligt! Tog ett stopp på donken som ni såg. Sov hemma hos Jacob med Jennifer, Natalie, Henke, theo och Hampus. Åkte hem med nio bussen men bestämde mig för att åka med mamma för att kolla på ronjas fotbollmatch. Segt för jag fattar ingenting men hon är duktig min lilla ängel!


Skedigt


Hos Jacob!

Nu är vi hemma hos Jacob men den enda dynggoa här är ju Henrik Karlsson! Langar en bild på honom så ni mina kära bloggläsare får se på ren perfektion


Tar ett stopp på donken


Godnatttt

Har precis lagt mig i sängen och måste sova snart för att orka med morgondagen. Först skola, sen ska jag gå runt själv lite i stan. Hade tänkt köpa en tröja som jag kollat på eftersom jag inte hann med det idag. Ja gå runt lite helt enkelt och sen ska jag hem för att fixa mig och sen ska jag ut. Blir nog bra faktiskt! Så nu måste jag få mig lite sömn. Puss och godnatt!


Right now


Vill haaaa

Hej!

Slutade fyra idag vilket är sååå segt för kommer hem så himla sent vilket gör att man blir så trött. Åkte och handlade med mamma och pappa och sen när jag kom hem tog jag moppen i spö regnet för att hämta ut ett paket. Göött!! Ni får se vad det var senare. Var i stan med Rebecca imorse. Kollade runt lite, hittade ett linne som jag vill ha samt ett par byxor. Får kolla mer på det imorgon. Men slänger in en bild på ett par Uggs som jag heeemskt gärna vill ha, dem är galet inne nu i höst/vinter. Nice va?


Nyvaken

Godmorgon!

Ligger i sängen och har precis vaknat. Mådde huuur illa som helst igår men det verkar har gått över på natten som tur var. Låg i soffan heeeela dagen igår för jag hade så ont i magen. Usch!! Men men, idag börjar jag halv elva. Ska ha basket idag på idrotten för övrigt. Alltid lika kul när man är 1,56cm hahaha.. Jaja nu ska jag upp och se ifall mina svarta jeans har torkat. Mamma tvättade äntligen dem igår, är dem fortfarande blöta dör jag eller nåt. Alla mina byxor är liksom i tvätten så får gå med shorts eller något annars haha. Wish me luck!


Firar mitt hjärta

Hej!

Jag och mina tjejer satte oss på Jensens idag för att fira Rebecca idag. Lite vardagslyx sådär. Hade nämligen en och en halvtimmas lunchrast så varför inte tänkte vi haha. Jobbat med varna och kalla färger idag första timmarna och sen resten så har vi arbetat i studion med produktfotografering. Hur kul som helst! Men är trött som jag vet inte vad så ska hem och sova och kolla på oth, love life!


Presenter, bilder osv






 
Lite bilder från idag när vi firade mamma. Fikade med mamma, pappa, ronja, farmor och Bengt. Mamma fick jättefina blommor utav farmor och Bengt (ser ni på den fjärde bilden) och mormor och morfar hade skickat blommor (som ni ser på tredje bilden). På dem tre sista bilderna ser ni vad jag köpte till henne idag. Den första bilden visar ett armband från "Bijoux by Us" som är från mig, ronja och pappa. På den andra bilden ser ni en Michael Kors clutch. Den gör sig inte så rättvis på bilden då "spännet" är guldigt. Den är också från alla i familjen. Däremot är sjalen på sista bilden från bara mig och ronja, och den kommer ifrån Ester Elenora. Fint fint!

Hjääälp

Hej!

Usch vilken dag.. Vaknade 10 minuter innan bussen skulle gå så skyndade på mig kläder och spraaaang ut till bussen. Fick sminka mig och greja på pendeln istället. Jobbigt haha. Sen efter jag slutade så åkte jag till ronjas skola och då åkte vi in till kungsbacka för att köpa födelsedags present till min älskade mamma som fyller år idag! Looove you. Nu är vi på g hem i alla fall, skönt det.


Baby

Hej!

Förlåt för seg uppdatering idag men det är måndag!! Okej bra ursäkt haha.. Idag började jag i alla fall halv elva, kom hem strax innan fem och la mig i soffan. Mycket mer har jag faktiskt inte gjort idag. Tröstat min älskade lillasyster som var väldigt ledsen. Sjukt vilka "vänner" hon har. Aldrig varit med om så elaka små tjejer.. Däremot har hon himla gulliga riktiga vänner som kommer ända hit för att trösta henne. Så söta!


Jensens

Hej!

Sitter just nu på pendeln på väg hem. Har varit på Jensens med Jennifer. Så galet gott! Åt deras lunchbiff och sen gick vi till starbucks för favoriten, frapuccino. Bäst! Nu ska jag i alla fall hem och sen ta en snabb tur till Denise för har massa grejer där som jag behöver. Myyyys


Godmorgon..

Hej!

Jag, Jennifer, Ida, Emma, nenne och Emelie var hemma hos Johanna igår ett tag. Efter vi varit där ett tag så stack jag, Johanna, Emma, Emelie och nenne till en kille som hette sebastian. Var där ett tag och sen drog jag och Johanna hem till henne och sov där. Har så gaaaaalet ont i mina fötter, har sår på hela fötterna eftersom jag klantigt nog inte hade strumpor på mig.. Aja nu är jag i alla fall hemma och har precis tagit en dusch så nu ligger jag och kollar på one tree Hill. Myyyys!


I göteborg

Hej!

Vaknade runt tio idag, sen gick jag upp och kollade på one tree hill ett bra tag. Sen tog jag tag i mitt liv och fixade mig för att åka in till Göteborg med Johanna för hon skulle kolla på en klänning och jag skulle köpa en liten parfym. Nu är vi dock på väg hem. Har inte så mycket planerat för ikväll men hör av mig. Puss så länge! Här ser ni förresten lite utav mina naglar också.


Trött och hungrig tjej hälsar godnatt

Kom hem från Johanna för ett tag sen. Var där med henne, Jennifer och Ida. Hade jätte mysigt, kollade på film, pratade, åt lite grönsaker med dipp (kunde dock inte tugga pga tänderna..) och vi tänkte även bada jacuzzi men näää.. Haha alla hade suttit på sig bikini och så kommer Johanna på att vi inte kunde bada för vattnet skulle tömmas och jacuzzin skulle göras rent. Så på med kläderna igen då liksom haha. Gick i alla fall hem tolv, pratade i telefon och nu ska jag sova. Hoppas på att jag kan äta mer imorgon, börjar redan tröttna på yoghurt och soppa haha..


Mer om tandställningen

Var någon som undrade lite om varför jag skaffade tandställning så tänkte ta det nu. Jag fick inte betala för min tandställning utan jag fick den. Sååå mycket fel på mina tänder har jag inte men tydligen tillräckligt för att faktiskt få tandställningen. Jag har själv sagt att jag mår dåligt över mina tänder, speciellt min huggtand som sitter framför de andra tänderna. Sen måste mina framtänder flyttas bak och jag har hyfsat mycket överbett som kan fixas. Jag ska även få tandställning på under tänderna, som är mycket "sämre" än de övre tänderna. Kan medge att jag inte har stora fel på mina ränder men som sagt, hade dem inte haft fel på sig hade jag inte fått den. Right?


Tandställning

Godmorgon!

Fick min tandställning igår och gjorde mina naglar. Känns lite konstigt med tandställningen, har lite svårt med att äta men det gör inte ont alls annars. Valde dem som kostade 1500kr eftersom det inte alls syns lika mycket. Visst blev det ändå bra? Aja, nu sitter jag i bilen med Jennifer och mamma. Jag ska till läkaren nu på morgonen och sen till tandläkaren igen. Har inställd sista lektion idag så slutar tidigare, skönt!!


Whaaat?

Godmorgon!

Försökte blogga hela dagen igår men inläggen kom inte fram överhuvudtaget såg jag nu.. Typiskt! Aja, var i alla fall hemma hos Denise igår. Jag, Johanna & Jennifer. Vi åt mat och Denise mamma var så söt och hade gjort fruktsallad och chokladpudding! Hade på mig, nylonstrumbyxor, en jättesnygg klänning från Zara som jag snodde av Johanna och skinnjacka samt mina nyaste Jeffrey. Sen gick vi hem till alex och var där till typ 9 sen åkte vi till indparken som hölls på mingel. Hade faktiskt riktigt roligt igår! Mindre kul idag, varför lär ni märka senare.. Aja nu ska jag gå upp och äta frukost. Puss


Usch

Kollade precis på svenska Hollywood fruar med min mammi, haha gunilla är verkligen sorglig. Usch!! Sen för övrigt så har jag jätteont i magen för råkade äta lite glass innan. Inte så bra när man är allergiskt mot laktos.. Ser fram emot morgondagen faktiskt, blir en riktig "lill-lördag" för mig. Har fotomaraton hela dagen imorgon så det blir riktigt gött, slutar tre och då åker jag hem till Denise med Jennifer och Johanna. Fixar oss tillsammans och sen ska vi hem till Alex en liten stund med massa annat folk. Sen mot kvällen drar vi oss in till Kungsbacka för insparksfest på mingel. Kommer nog bli rätt kul! Aja nu ska jag sova, pussss


Hahahahah


Skön springtur..

Hej!
 
Slutade skolan tidigare idag så kom hem vid tre typ vilket var väldigt skönt! Åkte hem och bestämde mig för att ta en springtur. Men mitt i allt började det spöööö regna haha, var helt dyngsur verkligen. Hela jag var verkligen blöt, mitt hår, min tjocktröja, mina byxor och mina skor var nog värst. Men helt ärligt var det rätt skönt faktiskt. Tog en dusch direkt när jag kom hem, kokade nudlar och nu sitter jag i soffan och kollar på OTH, kärlek!! 
 
Tänkte bjuda på ett skolarbete från idag, skulle ha med en totalbild, en helbild, halvbild, närbild och en extrem närbild. Samt rubrik och text i en bild, vad tycker ni om den?
 

Godmorgon

Godmorgon!

Börjar halv nio idag så är uppe tidigt. Ska alldeles strax gå till busshållplatsen så kommer Emilia och hennes pappa och hämtar upp mig så får vi som omväxling skjuts in. Skönt! Vi har faktiskt en ganska go dag idag, förutom matten men men. Har i alla fall på mig vita jeans, blå abercrombie & fitch tröja och primeboots.


Jag är bäst ändå

Hej!

Åkte som sagt hem till Jennifer direkt efter skolan med mina två älsklings killar ben and jerrys. Ibland är jag nästan bäst i världen haha. Nä men efter jag lämnat en ben and jerrys åkte jag hem och sen gick jag hem till Johanna. Längesen jag träffade henne nu så det var riktigt mysigt! Pratade en hel del. Sen gick jag hem och nu sitter jag och kollar på film med min kära familj, så mysigt!


Åka pendeltåååg

Hej!

Har precis suttit mig på pendeln hem. Slutade halv fyra idag, lite segt. Sen var det äcklig mat för övrigt så åt bara potatismos och sallad.. Lagom hungrig nu haha. Ska åka hem till Jennifer sen, hon är sjuk så ska åka och muntra upp henne med lite glass. Snällt va? Kan dock inte stanna där så länge, måste en och plugga och även springa. Skööönt!


Hälsar godnatt

Kom precis hem från Samuel, var där med Jennifer och Denise. Även Alex, Oscar, Tobbe och Henke var där. Vi kollade på film, x factor och pratade. Mysigt var det i alla fall! Nu ligger jag och Jennifer i sängen och ska sova, skola imorgon. Kuul! Aja händer en hel del denna veckan, roliga och mindre roliga saker... Kommer hända någonting på torsdag som ni inte är beredda på haha, kan ni gissa vad?


Style by Louise

Nikon D3000 • Tamron SP AF 90mm f/2.8 Macro 
 
Köpte detta fina armband för ett tag sen utav en tjej som heter Louise. Hon gör verkligen suuuper fina smycken! Halsband, armband, örhängen osv.. Hur fina som helst verkligen, inte så dyra heller för den delen. Kolla in hennes instagram, "Stylebylouise_smycken" eller hennes facebook "Stylebylouise Smycken". 

Town

Hej!

Ska alldeles strax bege mig mot bussen. Ska till kungsmässan med Jennifer för att faktiskt kolla på jackan från h&m. Kollar just nu på one tree hill för att fördriva lite tid. Bäääst! Har på mig jeans från gina, linne från Gina, skärp från tessie, skinjacka från Lindex och skor från minnetonka. Har förresten gått ner tre kilo!!! Överlycklig. För er som inte vet har jag gått upp tio kilo efter jag började ta mina ppiller. Så nu har jag slutat med dem, äter inget godis och äter mindre mål om dagen samt är ute och springer. Det gör resultat! Och detta på bara två veckor, proud!!


Lyx VS budget

 
Har ju en rock n blue jacka, fast en rosa. Vill jätte gärna ha en blå också så hittade jag en liknande på H&M, Denise hade en sån och den var jätte snygg på! Nackdelen med rock n blue jackan är att den är ganska tung och tjock, sen att det är riktig mocka så man kan inte tvätta den utan att det kanske händer något. Fördelen är ju att den är mer figursydd och såklart mer "välgjord". Fördelen med jackan från H&M är att den är lätt, mycket mjukare så man kan röra sig bättre i den och så vidare. Nackdelen är ju såklart att den kanske inte är lika snygg som rock n blue jackan. Rock n blue jackan kostar 1249kr och jackan från H&M är från 399kr.

Tre fina nya skor



 
Fick hem dem två första nu idag, kääärlek!!! Dock är jeffrey skorna liite stora så får se ifall jag säljer dem eller behåller dem. Minnetonka skorna är en aning mörkare i verkligheten också för den delen. Haha jag och skor, kan ju säga att jag hittat ett par extremt snygga jeffrey lita igen. Måste ha deeem!!

Morniiing

Godmorgon!

Igår så åkte jag och Jennifer hem till Denise sen åkte vi hem till mig för att fixa oss. Vi tog bussen hem till någon Viktor men det var inte så kul där så Alex kom och hämta oss så åkte vi till en kille som heter Tobbe. Där hade vi mycket roligare! Där var i alla fall folk vi känner om man säger så. Åkte hem vid två eller nåt och somnade till favoriten lol. Nu har vi bara hunnit äta frukost och kollar på lol, igen haha.. Har inga bilder så skönhet in en bild på finasteee


Jag är en björn och och det är kallt


Sooorry

Dålig bloggning men somnade sju igår. Konstigt! Hur tidigt som helst, var jätte trött igår. Kom hem halv sex liksom.. Idag slutade jag elva så det var hur skönt som helst. Åkte hem till miina och sen tog jag bussen hem med Denise. Ska träffa henne och Jennifer senare. Ska även hem till Jennifer snart för att äta där med hennes familj, mysigt!


Negativa med Göteborg...

Godmorgon!

Igår sov Jennifer hos mig, har sovmorgon idag och vi har inte träffats sen i lördags så att tvungen att träffa henne nu. Idag har jag på mig vita jeans, vit tunika, skärp och Johannas rock n blue fransjacka. Älskar den!! Fick hem ett par skor igår också, blev dock lite besviken för vill att mina minnetonka ska komma snart.. Jaja. Ni anar heller inte hur mycket jag saknar alla mina kompisar där hemma. Känns som att jag inte träffar någon på jätte länge och saknar mina killkompisar hur mycket som helst.. Det negativa med att gå "själv" i Göteborg,..


Run bitch run


Onsdag

Godmorgon!

Ska alldeles strax bege mig till bussen. Börjar halv nio idag typ.. Kan heller inte skriva utan stavar fel på allting så detta inlägget kommer ta typ en kvart att skriva haha. Tog nämligen bort mina naglar igår kväll usch va hemskt haha. Måste låta dem vila lite tills onsdag nästa vecka då jag ska till Hanna. Skönt!! Har i alla fall på mig tunika från tessie, poncho från gina, nylonstrumbyxor, skinjacka från Lindex och bruna Primeboots.


Mindfuck haha


At miinas


Godmorgon

Godmorgon!

Börjar tjugo över åtta idag så är uppe tidigt. Dock hade jag nästan kunnat sova en stund till för blev klar nästan en halv timma innan bussen skulle gå så har typ fått fördriva tiden. Därefter att jag till och med hinner blogga hemma haha, bloggar jag på morgonen blir det ju alltid på bussen eller busshållplatsen. Aja, idag har jag på mig svarta jeans, odd molly blus, skinjacka från lindex (päls från juicy), bruna Primeboots och smycken.


Good girl

Sååå skönt! Tog tag i springandet och tog en lätt runda på nästan 3,5km och sen när jag kom hem körde jag lite styrka. Jätte skönt verkligen! Älskar att springa nu när det det börjar bli lite svalare ute. Dock fick jag typ tusen flugor i ögonen när jag sprang haha..


Ända jag äter haha

Hej!

Hade en jätte skön dag i skolan, först svenska, sen lunch, engelska och sen media och då gör vi bara kollage. Faktiskt kul med tanke på att vi jobbar i photoshop. Så skönt att känna att man har valt helt rätt linje och bara gör roliga saker med personer med samma intresse. Looove it!! Kom i alla fall hem vid halv fem och sen dess har jag bara kollat på one tree hill. Funderar på att ta tag i mitt liv och dra ut för att springa men det gäller ju bara att komma igång nu när jag är frisk. Borde även ta tag i mina mat vanor haha, det ända jag äter nu för tiden är varma mackor. Till frukost, lunch, mellanmål och middag haha..


Dagens

Godmorgon!

Sitter just nu på busshållplatsen och väntar på bussen, ganska logiskt haha. Börjar halv elva idag vilket är himla skönt! Har på mig tröja från tessie, byxor från bikbok, smycken från stylebylouise (ska visa er dem senare), skinjacka från Lindex och Primeboots. Slutar typ halv fyra eller något idag, inte helt säker men aja. Har tre lektioner idag vilket är hyfsat skönt. Jaja nu ska jag lyssna på musik och vara lite social i bussen. Pusss


Ny header

Kände att jag behövde lite förändring i bloggen. Orkar heller inte ha avancerade bloggdesigner för känner att det ska vara lätt att läsa en blogg. Det värsta jag vet är när ma måste vänta för att alla små saker ska ladda innan man kan läsa bloggen. Räcker med en enkel design för mig. Ändrade i alla fall från "glittertemat" till mer stjärnor och rymd. Vad tycker ni? Ändrade även menybilden och gjorde arkivet kortare. Alltså satte månaderna på rad bredvid varandra istället för över varandra. Niiiceee
 

Skön heeelg

Hej!

Ligger och kollar på one tree hill och har gjort det i princip hela dagen. Är sjukt trött och seg idag. Ser inte fram emot skolan imorgon. Har verkligen inte gjort något bra utav den här helgen haha. Säääämst! Ska snart hoppa in i duschen sen kommer mamma och pappa hem med mat och så ska vi kolla på film. Mysigt!


Någon som vill bli min kompis??


Hej Johanna, fin du e


Yesterday

Godmorgon!

Jag, Johanna och Jennifer har precis vaknat hemma hos Jennifer. Igår var vi hos en kille som heter Pontus. Det var jätte trevligt men ingen av oss var sådär jätte taggad på det men men. Vi åkte hem med tolvbussen, hände en huuuur läskig sak som helst men orkar inte ta det på bloggen. Vi hade i alla fall något att prata om när vi kom hem sen kan jag ju säga haha. När vi kom hem så åt vi lite, kollade på film och sen somna vi. Har inga speciella planer för idag så får se vad som händer. Puss så länge!