BYANNIE -

Draaar mig


Med mina två favvosar

Sitter och tjejsnackar med Jennifer och Johanna, har det allmänt mysigt och fixar lite fruktsallad. Uppdaterar senare! Puss


At jennifers

Hej!

Sitter just nu hemma hos Jennifer och vi har precis ätit. Blir en myskväll ikväll för oss. Skönt det! Jennifer är hur trött som helst för hon har bara sovit tre timmar stackaren.. Men nu ska vi i alla fall göra fruktsallad och cheesecake och sen ska vi på med massa film. Uppdaterar senare & slänger in en bild på mig i Jennifers klasströja. Naaajs


Detail

Godmorgon! Står och väntar på bussen just nu, börjar tio idag. Skönt! Kunde till och med gå till bussen idag, behövde alltså inte springa haha ännu skönare! Har på mig svarta jeans, grått linne, skärp från tessie, skinjacka och svarta Primeboots. Enkelt! Men satte på en pälskrage på skinjackan eftersom det blev lite för enkelt och tråkigt hehe. Men visst blev det fint?


Gosiga kinder

Usch blev typ deprimerad av rean idag, hittade en one teaspoon klänning som var HUR BILLIG SOM HELST, min storlek och allt. Men jag köpte den inte, varför? Vet inte!! Blir så sur när man gör sånna dumma saker.. Sen vill jag ha låga bruna primeboots men har inte råd haha, men köpte ett par mellanhöga svarta primeboots åt mamma i alla fall. Inte till, utan åt (!!!!). Sen åkte jag hem, trött som jag vet inte vad och imorgon ska jag unna mig en sovmorgon. Puss så länge!


Jensen's

Hej!

Sitter just nu på pendeln påväg till Kungsbacka. Raglady och tara har 20% på hela butiken så jag och Jennifer ska se ifall vi hittar något. Slutade i alla fall halv fyra tror jag det var, sen kom Jennifer in till Göteborg och mötte upp mig så gick vi och åt på jensen's. Sjukt god mat!!! Börjar dock känna att jag måste bli frisk så jag kan börja träna igen. Gått upp jättemycket i vikt utav allt skit jag stoppar i mig. Ätit på donken tre dagar i rad nu liksom. Goooott haha..


Sovmorgon

Godmorgon!

Sitter just nu på bussen på väg till skolan. Hade sovmorgon idag vilket var skönt. Hann duscha, äta riktig frukost hemma för en gångs skull haha och jag behövde inte springa till bussen heller. Götttt! Har på mig shorts från Molly bracken, tröja från fav, jacka från rock n blue och Primeboots. Har även en äckligt lång dag idag. Slutar typ fyra, orka!! Aja nu ska jag sätta i hörlurarna och njuta av denna underbara åktur, puss


Inte min dag

Hej!

Kom hem runt fem idag, trött som bara den. Höll på att somna på bussen ett tag. Hade så sjukt ont i fötterna efter skorna också, sen för övrigt så var pendeln inställd imorse så kom för sent, inte min dag idag haha. Nu ligger jag i alla fall i soffan och kollar på one tree hill, seg som satan och vill bara att maten ska bli klar. Ångrade mig med headern förresten så ska försöka hitta på något annat.


Dagensss

Godmorgon! Ska alldeles strax dra mig till bussen, så får bli ett kort inlägg. Kör på grå lång tröja från Zara, pälsväst från melrose, smycken från glitter, juicy, jetset, Thailand osv.. Och skor från bullboxer. Första gången jag använder dessa skor. Fina vaaa?


Standaaard

Slänger in ett standard godnatt-inlägg innan jag somnar. Börjar åtta imorgon igen, suck. Dock har vi en sjukt go dag! Först media i två timmar, sen lunch och sen estet i två timmar. Skööönt! Fick en fråga om vilket gymnasie och vilken linje jag går, har säkert svarat på den innan men i alla fall så är det NTI gymnasiet (södra hamngatan) och linjen är estet, media och estetik. För er som inte förstår så är linjen inriktad på foto, webbdesign, film, graf osv. Nu ska jag i alla fall sova, slänger in en bild från idag. Rebecca, Elina, miina & jag som inte var jätte taggade på regn..


header + bloggdesign på g

Hej!
 
Har fotat och gjort en header nu ikväll. Blir så sjukt uttråkad på kvällarna, speciellt när jag är sjuk. Får ju inte dra ut och springa, får inte gymma efter skolan och jag kan knappt träffa mina vänner eftersom vi alltid slutar olika tider. Suck. Jaja, sminkade mig ganska hårt til bloggdesignen i alla fall. Blir en svartvit design med lite inslag av rosa. Tjejigt och inte det minsta orginellt över huvudtaget men det funkar!
 

Göööödd

Hej!

Ska bli så himla skönt att få komma hem nu, gick upp jätte tidigt eftersom vi började 8.. Hade media första lektionen och då tog vi bara massa bilder i stan för jag ska göra fyra olika kollage. Sen hade vi matte, usch.. Sen efter lunchen fick vi i alla fall våra datorer, aaaas gött!! Fick även sluta en timma tidigare så de var perfekt. Sitter då just nu på pendeln, har en bit kvar innan jag är hemma men snart så!


hej hej


Säger godnatt

Tänkte bara säga godnatt innan jag sommar och även slänga in lite om vad jag gjort idag. Efter skolan så åkte jag till kungsmässan och köpte lite småsaker som behövdes. Sen efter det åkte jag hem, skjutsade Ronja till hennes träning och sen åkte jag hem till Jennifer för att hjälpa henne med pluggandet. Sen åkte jag tillbaka, hämtade Ronja och så hem. Inte gjort så mycket mer alltså. Börjar åtta imorgon så måste sova men jag skriver mer imon, pusss och godnatt!


Sjukaste

Helt sjukt hur långt och fint Minas hår är, första jag frågade henne var ifall det var löshår men nej.. Vissa har tur!!


Monday morning

Godmorgon!

Börjar halv elva idag och just nu sitter jag på pendeln. Gick upp sju, duschade, åt, fixade mig ja standard sakerna innan skolan. Har på mig min Lise Sandahl tunika, tjocktröja från gina, nylonstrumpbyxor och converse. Har heller ingen aning om när vi slutar idag men hoppas på att det är hyfsat tidigt i alla fall. Enligt Emilia ska vi även få våra datorer idag, hur bra?!?!


FET ÅNGEST


Babbel

Var ju inne i stan med Jennifer innan. Köpte leggins, en stickad sjal och en tröja (råkade..) mer hann jag inte med för vi skulle nämligen möta upp Johanna för en standard söndagsfika. Satte oss på karma och jag tog en hallonpaj. Vi snackade och hade det allmänt trevligt, sen tog vi bussen hem vid sju. Kom hem, kollade på film med min familj och nu har jag bäddat ner mig i sängen. Gosigt! Ser halvt fram emot en riktig skolvecka nu.. Förra veckan hade vi ju bara lära känna vecka typ. Men något jag längtar till är i alla fall att vi ska få våra datorer! Göööttt


Femte paret Jeffrey....

Hej!

Igår tog jag och Jennifer det jätte lugnt, kollade på film och åt godis osv. Skönt att få vila rösten lite också. Dock fick jag typ ett shopping-ryck igår och råkade beställa hem mitt femte par Jeffrey (inte lita denna gången!!) sen köpte jag en minnetonka väska också som går i samma färg som mina minnetonka skor. Niiice! Mina nya älsklingar ser ni på en halv bra bild, tog kort på datorn haha jättebra! Just nu sitter jag på bussen men Jennifer i alla fall, ska in till Kungsbacka för att köpa massa bra att ha saker, smink, nylonstrumbyxor, leggins, sjal osv osv..


Tyst som en mus.. Typ

Hej!

Kände att jag behövde en dag off från bloggen igår vilket var väldigt skönt. Igår så slutade jag skolan vid ett och då mötte jag upp Jennifer så åt vi mellanmål och sen stack vi till gymmet och var där ett bra tag. Sen åkte vi hem till mig, åt mat, fixade oss och sen åkte vi hem till en kille som heter Fredrik. Vi satt ute en hel del vilket inte var så bra eftersom jag redan var väldigt hes. Så idag när jag vaknade hade jag absolut ingen röst. Får vara väldigt tyst idag helt enkelt. Sitter just nu och kollar på one tree hill i soffan och äter godis, gottit!


Död

Tänkte slänga in ett sista inlägg för idag. Är helt död! Kom hem från skolan som om jag vore levande död och inte fick jag lägga mig i soffan och sova heller, nej, utan då blev det istället att fixa i ordning sig för att dra in till stan för en fila med bästis. Hade jättemysigt trots att jag både är trött och lite hängig. Är ju genom förkyld, igeeen.. Jaja nu ska jag äntligen få sova i alla fall puss pusss


Lycka med allt

Nu sitter jag på pendeln så nu är jag "snart" hemma. Stressade upp imorse och skyndade mig för att hinna med bussen till skolan. Sen när jag kom till skolan kände jag ju fortfarande ingen typ eftersom jag missade lära känna dagen igår. Oskönt. Åkte i alla fall med färjan över till brännö och där gjorde vi stumfilmer, fotade osv i grupparbeten. Lärde känna en aaaas skön tjej som heter Mina och även tre andra tjejer som heter Rebecka, Elina och Elvira. Sen var vi klara typ halv ett med var ju tvungna att vänta på färjan tillbaka som inte skulle komma förrän om två timmar.. Men men nu är jag på pendeln i alla fall. Tryckte i mig största mjukglassen någonsin innan men fick hu halva håret i glassen eftersom det blåste så mycket. Usch!!!!


Om the färja

Vill heeeeem!!!!!


Hud och hår

Fick en frågan om ifall jag kunde visa mina hud och hårprodukter och absolut kan jag det. Dock skrev denna söta tjej att hon tyckte att jag hade fint hår och fin hy (tackar så mycket) men det är väl egentligen det sista jag har med tanke på att jag inte alltid tagit hand om varken min hy eller mitt hår. Men i vilket fall som helst, ingen är ju perfekt. 
 
På första bilden ser ni mitt schampo som jag använder mig utav. Grejen är att jag får väääldigt lätt fett hår och det är himla vanligt bland ungdomar att få. Letade som bara den efter ett schampo som var MOT fett hår men fanns ju bara FÖR fett hår, tills jag slutlige hittade detta då. Finns det någon där ute med samma problem som mig så jag kan tillägga att skölja håret med schampot två gånger når du duschar. Sen tycker jag dock att det blir för torrt i själva längden på håret så jag använder lite balsam i endast den sista delen av håret. Absolut inte i hela för då har inte schampot hjälpt mycket. 
 
På andra bilden ser ni mitt volympuder som jag lever på. Använder det när jag tupperar luggen, har så svårt för att få volym i håret och detta hjälper verkligen mig. Sen är det väldigt torrt så håret blir inte fett utav det.
På tredje bilden ser ni min hårspray som jag också lever på haha.. Förrutom att det luktar väldigt gott så håller sig volymen jag får upp med hjälp av mitt puder. Blir liksom ett litet sammarbete mellan pudret och sprayen. 
 
Kan även tillägga att jag plattar mitt hår VARJE dag utan värmeskydd och jag har under ett år blonderat det hemma en gång, färgat det brunt för många gånger på kort tid (också hemma) sen bestämde jag mig för att bli blond igen så har slingat det tre gånger hos frisör. Därför borde mitt hår vara extremt tunnt, slitet och hur kort som helst men med tanke på att jag trots detta tar hand om mitt hår med schampo och produkter som passar mitt hår så har jag med tur klarat mig ändå.
 
 
Okej okej, min hud tar jag hand om hyfsat bra faktiskt. På morgonen tvättar jag ansiktet med kallt vatten för att även vakna upp lite. Sen använder jag mig utav Niveas ansiktsvatten innan jag sminkar mig. Så trots att jag har på mig puder och andra torra produkter känns huden fortfarande frisk och mjuk. 
 
På kvällen är jag VÄLDIGT nogrann med att tvätta bort mitt smink och det gör jag med Gunrys sminkborttagnings servetter. Har provat Niveas men tycker dem är sisådär. Det jag gillar med dessa är att dem är så återfuktande. Dem innehåller både rengöring och cremé vilket är grymt. Tar även bort vattenfast mascara väldigt enkelt. Sen innan jag lägger mig så lägger jag på en liiite fetare cremé. Just nu har jag ingen speciell för natt för tycker det just nu fugerar lika bra med Niveas aqua sensation trots att den är för dag. 
 
Nu har jag fått med i alla fall 80% tror jag haha, hoppas ni nöjer er! Har ni frågor så vet ni att ni kan ställa dem här så svarar jag så fort som möjligt. Pusss

Svar angående min jacka

 
Här får ni ett par tydligare bilder på min nya favoritjacka! Älskar den. Jag köpte den inne på Tara i Kungsmässan, men finns även i Göteborg samt inne på Raglady. Men för er som inte bor här i närheten kan ju bara googla på märket och se ifall ni hittar den någonstans. Märket heter ju då Rock 'N blue som ni ser :)

Beställt: Minnetonka

Tyckte lite synd om mig själv här hemma så bestämde mig för att beställa hem ett par mörkbruna Minnetonka skor. Så fina! Dock tar det lite tid att få hem dem för måste beställa dem till USA hem till min pappas kusin som sen skickar hem dem till mig. Jaja, det är värt det i alla fall! Tycker ni dem är fina?
 

Blev inte som jag ville..

Vaknade upp med värsta huvudvärken och mådde såå illa så jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Tvingade mig dock på kläder och smink, plattade håret och gick till bussen. Åkte till stationen men fattade att jag inte orkade så åkte hem istället. Hatar det för hade sätt ifram emot den här dagen eftersom man skulle få lära känna alla.. Daamn


Nighty

Ska upp tidigt imorgon, börjar nio men måste ta bussen som går 07.49.. Segt men får leva med det. Imorgon är det ännu en chill dag, först har vi fotografering. Vi ska hålla en namnlapp framför oss och så ska lärarna fota så dem sen kan plugga in alla våra namn. Sen efter deg ska vi bara lära känna alla i klassen. Ska bli riktigt roligt faktiskt!

I alla fall så var det en tjej som frågade mig om jag kunde lägga upp bilder på min garderob.. Jag har knappt någon garderob haha. Hälften av kläderna jag har är ihop tryckta inne i garderoben eftersom den är såååå liten (har ju flyttat till en sommarstuga) och resten av kläderna ligger på golvet.. Men snart ska vi bygga om och då får jag min walk-in-closet. Längtar!!


Som jag har längtat


Första skoldagen

Hej!

Orkar inte berätta så mycket idag för är mega trött men min första skoldag var faktiskt väldigt bra. Var inte alls nervös faktiskt! Fick ett skit bra schema dessutom. Slutade elva vilket var hur skönt som helst. Gick förbi en affär och råkade spontan köpa en tröja och sen mötte jag upp Jennifer i Kungsbacka efter hon slutade. Vi satte oss på tullen en liten stund med Ida, Emma och Moa. Sen gick vi och kollade i lite affärer. Köpte en jätte snygg tröja med nitar. Behöver fylla på min höst/vinter garderob nu hehe.. Slänger in en bild på mig och min nya tröja.


Uppe med tuppen

Fick kasta mig upp idag, äta frukost gott och fixa mig ännu fortare. Jennifer har nämligen precis slutat sin första skoldag så ska in och möta henne för en fika så får hon förbereda mig inför min morgondag haha.. Fick två frågor igår, en om vilken skola jag ska gå och en om varför jag börjar imorgon och alla andra idag. Jag ska börja på NTI-gymnasiet i Göteborg och som jag fattat det så börjar alla skolor i Göteborg nu på tisdag medan Kungsbacka kommuns alla skolor börjar idag.


Home

Kom precis hem från stan med denise. Lunchade/fikade och pratade massor massor massor! Jättemysigt var det. Sjukt varmt är det också så trodde nästan jag skulle dö på bussen dit. Kollade i lite affärer men hittade ingenting. Har heller ingen aning om vad jag ska göra ikväll med tanke på att alla börjar skolan imorgon haha. Jaja jag överlever!


Söndagsångest?

Nej faktiskt inte! Imorgon börjar alla skolan men jag börjar på tisdag. Känns så himla segt och tråkigt men men.

Igår så var jag hur trött som helst hela dagen. Jennifer kom hem till mig senare under dagen och vi beslutade oss för att hitta på något sista lördagen på lovet trots att vi var dödströtta. Vi åkte hem till min vän Viktor och var där till tolv typ och sen tog vi bussen hem till Jacob och var där en liten liten stund.


Söndagsångest?

Nej faktiskt inte! Imorgon börjar alla skolan men jag börjar på tisdag. Känns så himla segt och tråkigt men men.

Igår så var jag hur trött som helst hela dagen. Jennifer kom hem till mig senare under dagen och vi beslutade oss för att hitta på något sista lördagen på lovet trots att vi var dödströtta. Vi åkte hem till min vän Viktor och var där till tolv typ och sen tog vi bussen hem till Jacob och var där en liten liten stund.


Snack snack

Hej!
Förlåt för så dålig uppdatering nu det senaste men försöker ta vara på den sista tiden utav sommarlovet nu. Igår så åkte jag, Jennifer och Johanna hem till mig och kollade på film hela dagen. Sen kom Denise, Victoria, Hanna och Elin. Vi fixade oss hemma hos mig och hade det allmänt trevligt. Sen tog vi en buss hem till en kille som heter Philip. Hade dock inte jättekul där så jag, Jennifer och Elin tog en buss hem till Marcus istället. Sov där och kom hem nu så nu ligger jag och kollar på gossip girl, är sååååååå trött!!


Gårdagen

Godmorgon!

Blev lite fel i henkes gästinlägg haha, vi var inte hos någon Josefine utan vi var hos Jennifer som det stod på rubriken haha.. Jaja vi var alltså hos Jennifer igår. Först var det bara jag och Jennifer, vi år taccos, städade osv. Sen vid åtta kom nenne, johanna, ida, emma, elin och victoria. Satt ute och snackade och hade jätte mysigt. Sen senare mot kvällen kom det lite killar, satt bara och snackade, några badade osv. Mysigt mysigt! Hade på mig en söt svart klänning & mina lita spikes (eller min mammas heh)


Hos jennifer

Dags för henrik Karlsson att gästblogga igen, vi är just nu hos Josefine och det är rätt schysst här faktiskt, ni kan ta o hadé
XOXO Henrik karlsson


Godmorgon

Godmorgon! Vaknade för en timma sen för Jennifer hade suttit alarm på klockan 9. Blir en lagom intensiv morgon.. Först ska vi äta frukost och fixa oss, Jennifer ska även duscha och då ska ju hennes hår torka också haha.. Sen ska vi ta moppen till lollipop för att hämta ut Jennifers nya skor (ni får se bild sen) och sen måste vi åka hem till mig och ta bussen därifrån med tanke på att jag måste ha moppen sen när jag är hemma. Kommer ju ingen vart annars haha. Jaja det ordnar sig, himla fin dag det är idag förresten! Blir perfekt för våra planer inför kvällen, göööött!


Kaviar-nagellack

Hur snygga blev dem inte? Synd att jag bara kör akryl nuförtiden, älskar ju att måla och fixa naglar! Jaja testade i alla fall det så kallade kaviar lacket på Jennifers lösnaglar. Så himla ballt!!
Nu ligger vi i alla fall i soffan och deep-talkar om morgondagen. Suck.. Jaja, har i alla fall miley cyrus maraton samtidigt, så har än så länge kollar på the last song (första gången faktiskt) och nu kollar vi på favoriten LOL. Mys!


Work in progress


Gottskär

Var som sagt nere vid stranden tidigare idag med Jennifer men vi tröttnade efter ett tag och åkte hem till mig för att kolla på film. Nu lite senare tog vi moppen ner till gottskär och satte oss nere vid hamnen med en varsin glass. Så skönt väder se senaste så det är sjukt! Inte haft en ända dålig dag sen jag kom hem från Thailand. Underbart! Nu är jag dock hemma hos Jennifer, ska sova här inatt och imorgon ska upp tidigt till stan med Elin. Myysss!


On the beach


Bäääst


Göteborgskalaset

Drar mig in mot Göteborg med Jennifer och Johanna och möter upp fler tjejer. Ska nämligen in till göteborgskalaset för att bland annat se Norlie och KKV, grymt!! Här får ni se min nya jacka för övrigt. Visst är den snygg?!?!


På g hem

Hej!

Vaknade jättetidigt idag faktiskt. Redan vid typ halv åtta tror jag. Mina kusiner skulle åka hem till Västerås och jag skulle till tandläkaren vid halv elva. Fick reda på att jag både ska få tandställning i över och under käke. Kunde dock nästan förutspå det. Efter jag var hos tandläkaren åkte jag och mamma till kungsmässan och jag köpte ett par jeans, en mockajacka och ett par skor. Älskar min mamma!! Sen mötte jag upp Johanna på stationen och då tog vi en buss till vita sand men det var så dåligt väder så nu är vi på väg hem igen.


Middag med bästa

Förlåt för dålig uppdatering men idag har appen inte velat samarbeta med mig. Den har inte riktigt velat hjälpa mig med att logga in på bloggen, sämst! Aja imorse vaknade jag och Jennifer vid nio. Skyndade oss upp och tog tio bussen till Kungsbacka för jag var tvungen att göra en sak kvart över elva. Sen lunchade vi och åkte hem till Jennifer. Kollade på film och nu sitter vi hemma hos mig efter en tur runt onsala. Visade henne mitt gamla hus och vi gick ner till stranden och lite sånt mys. Nu har vi i alla fall gjort pannkakor, gottit! Sätter nog på en film sen eller nåt. Mina kusiner kommer dock hem snart så det blir väl fullt hus här igen..


Fullt hus

Hej! Åkte hem från Jennifer vid fyra/fem och städade mitt rum. Mina kusiner kom nämligen hem till oss idag så det är fullt hus i vårt lilla lilla hus haha. 9st är vi faktiskt. Var precis och köpte godis med hela gänget och nu väntar jag bara på att Jennifer ska höra utav sig så jag kan åka hem till henne för att sova där. Mysigt!


Goooottt


Gårdagen osv

Hej!

Igår så stack jag och Jennifer hem till Frida (inte oinbjudna för er som fått för er det haha) Aja, vi stack dit i alla fall och var där till typ ett sen tog vi två bussen hem. Det var rätt mysigt faktiskt. Vaknade vid halv nio idag och tog en dusch och sen köpte vi jordgubbar och vindruvor som vi tänkt gotta oss med ute i solen. Hur varmt som helst men ändå ligger jag med shorts, tunika och tjocktröja. Fel på mig? Haha jaa..


Svar till Filippa

Tröjan är köpt på Tessie inne i Göteborg och den kostar 199kr tror jag det var. Hoppas du hittar den! Pusss :)


Min besti

Jag älskar dig


Det bästa som finns

Är att veta EXAKT vart man har sina vänner. Eller i vissa fall "vänner".. Haha har man inte kontroll borde man inte gå runt och snacka om andra, lyd de rådet mina fina. Spelar ingen roll om man är sur på någon, säg aldrig något du lär ångra dagen efter. Allt kommer fram till dem du snackat om i slutändan. Nattiii


Hos Frida!

Heej bloggen, Henrik Karlsson som gästbloggar! Vi är hos Frida idag vilket är lite sådär halvdävet men vafan, det blir vad man gör det till! Vi hör lite senare, XOXO Henrik Karlsson


Mot stan

Nu drar vi oss in till kungsmässan en snabbis för jakt efter vita shorts. Vi tröttnade på solen efter typ fem timmar.. Tur att det är bra väder imorgon också! Här får ni även se bild på min nya tröja jag köpte igår, plus väskan. Visst är den snygg?!


Finaste mamma


Sååå underbart!!


PW

Godmorgon!

Jag och Jennifer gick upp klockan åtta och satte på oss träningskläder för en powerwalk såhär på morgonen. Var ute i ungefär 1 och en halv timma så nu ska vi äta frukost. Sjukt härligt väder ute också så att så fort vi ätit ska vi lägga oss ute i solen. Skööönt!!


Gottit med bästis


At jennifers

Hej!

Var ju inne i Göteborg ett bra tag. Hittade en tröja, ett skärp, nitar osv. Lite smått och gott helt enkelt! Vi köpte även hem massa frukt så nu ska vi göra fruktsallad och bada lite jacuzzi. Kalle och Adde kommer även hit snart. Ska bli så kul att träffa dem igen! Och ni anar inte hur glad jag blev över att få se Jennifer igen. Ååh vad jag saknat henne!! Har även planerat hela dagen med henne imorgon. Like always! Nu ska vi i alla fall göra i ordning våran fruktsallad. Kolla förresten va fint deras tal är i vardagsrummet, små lampor med hela familjens stjärntecken. Hur fint?!


Anledningen till varför jag älskar att blogga


Sneakpeak

Sitter på busshållplatsen just nu. Ska äntligen åka in till stan för att träffa min jennifer!! Som jag längtat. Kör på jeansshorts, vit tunika, päls poncho, converse med platå och min nya väska som ni ska få se snart. Här får ni en sneakpeak i alla fall. Orange? Yes!


Köpa frukost i mina nya skooor


Allmänt

Förlåt för så seg uppdatering! Kom hem från båten vid tre tror jag det var, och direkt efter tog jag en springtur på 5km. Underbart men varmt var det! När jag kom hem hann jag bara duscha och städa för sen kom min kusin Junie hit. Så himla kul att träffa henne igen, vi ses nästan aldrig eftersom hon bor en bra bit härifrån och nu ska hon till Australien i ett år eller vad det var, sjukt! Jätte skönt att få träffa henne igen i alla fall. Imorgon ska jag även äntligen få träffa Jennifer, och ÅÅH vad jag har saknat henne! Dö att båda två varit borta så länge. Åker aldrig igen utan henne!'


Drar ut

Med tanke på att vädret faktiskt är bra (!!!) så drar vi ut med båten en stund. Skönt som satan! Tagit med oss mackor och sånt så förhoppningsvis blir vi kvar här ute ett tag. Gooottt


Navelpiercing

Godmorgon!

Orkade verkligen inte blogga igår, var sååååå trött! Mobilen dog innan vi kom till Göteborg och orkade inte ens ladda den haha. Tänkte bara säga att det blev lite julafton här hemma när jag kom hem. Mina converse med platå hade kommit, fick en päls poncho och mina navelpiercingar hade kommit. Fick dock öööverflöd av navelpiercingar haha, tänkte lotta ut någon på bloggen. Skit söta är dem!!


Sverige!!

Mellanlandar i Stockholm.. Flyget går om en timma så är hemma om typ 2 och en halv timma. Känns så himla segt såhär i slutet och är så galet trött! Är ju van med att klockan borde vara tio på kvällen nu i alla fall. Sen sov jag inte alls mycket på flyget, blev massa film istället. Nu ska jag lyssna på musik och vänta på flyget till kära Göteborg. Puss


Hejdå Thailand :(

Uppdaterad så fort jag landat på svensk mark, pusss


Sista kvällen..

Hej! Efter vi hade packat klart så åkte vi till stan för att äta tillsammans nu sista kvällen. Blev restaurangen mamma mia igen. Så himla god mat! Efter det gick vi runt lite. Jag hittade faktiskt två navelpiercingar i sista sekund. Har letat efter massa innan men inte hittat några fina men äntligen! Ni får se bild på dem när jag kommer hem och lägger upp en riktigt inlägg om aaallt jag köpt här. Nu måste jag dock sova. Klockan är elva här och klockan fyra på morgonen ska jag upp.. Skönt att komma hem faktiskt. Slänger in en bild från idag.


Packat och klart

Blev fyra timmar vid tri trang, stranden vi var på igår ni vet. Sen när jag kom hem hoppade jag in i duschen och fixade mig. Sen var det bara till att börja packa.. Åkte ju hit med 21kg så var en aning nervös när jag packade klart och skulle väga väskan med tanke på att jag köpt en del haha. Men tur som jag har så vägde väskan 19kg och mitt handbagage precis 1kg! Så nu kan jag i alla fall andas haha..


Svar till Lisa

Ska sova nu hade jag tänkt, är jätte trött som vanligt och imorgon ska vi iväg tidigt igen så kan vara skönt att ha lite energi tills imorgon.. I alla fall så fick jag en fråga på bloggen om jag skulle kunna lägga ut alla grejer jag köpt under resan och absolut kan jag göra det! Kanske till och med kan skriva vart jag hittat allt osv ifall någon är intresserad? Kommentera gärna om hur ni vill ha det så ska jag sova nu, puss!


Hemmaaa

Hej! Kom hem för ett tag sen. Var i Phuket town på en jätte ball restaurang! Ser typ ut som tarzans koja, går inte riktigt att förklara men det var växter överallt och små trappor osv. Restaurangen hade börjat som en vanlig liten restaurang som det gick väldigt bra för, och när det gick så bra var dem tvungna att bygga ut så dem byggde en liten våning men dem var tvungna att fortsätta bygga ut så det blev ännu en liten våning och ja, små trappor överallt! Jätte mysigt. Det fanns bara thailändsk mat, typ som tapas. Smakade lite konstigt eftersom jag inte är van med RIKTIG thaimat. Men det var häftigt! Har bilder från restaurangen som ni ska få se sen. Slänger så länge upp en suddig mobilbild.


Hmm.. Gröna linser?


Watermelon

Hej! Kom precis upp från stranden, vi testade en ny strand idag som var mycket mindre än den vi alltid är på. Så himla mycket mysigare var den! Inga försäljare, inte alls mycket folk och dem hade en restaurang precis vid stranden. Köpte massa färsk frukt och sen lunchade vi där lite senare. Dock hade vi bestämd tid på att "våran chaufför" skulle hämta oss en viss tid och därför kunde vi inte vara där så länge. Åker dock dit imorgon igen som tur är. Nu ska jag och Erica dra oss mot poolen, har inget wifi där. Men jag uppdaterar senare, lovee


Fiskspa och godnatt

Hej! Tänkte slänga in ett inlägg nu innan jag somnar. Fiskspat som jag var på, satan va det kittlades! Mormor och Mattias kunde slappna av efter ett tag men jag och Erica tyckte det var omöjligt. Så fort man hade slappnat av började dem äta på ett nytt ställe där det kittlades ännu mer. Haha men resultatet blev hur bra som helst! Kul att prova på i alla fall. Är väldigt trött idag eftersom jag gick och la mig ganska sent igår så behöver sova ut inatt om jag ska orka med ännu en dag på stranden. Måste sola baksida nu, haha hatar det men det ser ju för roligt ut just nu. Jaja nu ska jag sova, natti!


Fiskspa, fyfan!!


Faijtas


Nya bikinin

Hej! Som jag skrev tidigare så var det väldigt klart och fint idag. Låg på stranden från elva till tre så har bränt mig på ansiktet igen.. Skönt! Klockan är strax fem så ska börja fixa i ordning mig för vi ska äta vid 6 som vanligt. Ska även testa på sånt fiskspa haha läskigt! Men det ska bli rätt skönt för kommer komma hem rätt tidigt idag eftersom vi är klara med all shopping. Aja nu måste jag föna håret och sätta på mig kläder. Puss så länge!


Thailändska ppiller.. Känns bra


Klart idag

Godmorgon! Här är klockan 11 och nu tänkte vi dra oss mot stranden. Helt blått på himlen idag, skööönt!! Köpte en ny bikini igår som jag kör på idag. Ni får se sen för nu har jag bråttom! Pusss


Men va? Hahahah

Vad händer med min profilbild?!?!


Stranden, poolen osv osv

Hej! Vaknade runt tio och då drog vi oss till stranden vid elva. Vi låg där till två ungefär, fick faktiskt lite färg i ansiktet! Men vågorna var så himla stora och sandiga så man ville inte bada, vilket blev jobbigt tillslut så vi drog till poolen istället och var där en stund. Nu har jag duschat och grejat lite och nu sitter vi och funderar på vad vi ska göra ikväll. Slänger upp en bild på min mat som jag åt igår, gottittt


Black and white

Hej! Vi åkte in till stan vid 6 ungefär, åkte till skräddaren och provade våra klänningar. Var perfekto så imorgon hämtar vi allting. Dock frågade vi dem ifall dem kunde sy upp en skinjacka (den som jag la ut innan!!) och jag visade bild. Så han sa att dem kunde göra det, dem var bara tvungna att skaffa brun päls. Såå nice! I så fall hinner den bli klar tills innan jag åker. Det bästa är även att den är figursydd till mig. Love!! Vi gick i alla fall och åt på Karlssons och sen gick vi runt i lite affärer. Köpte ett linne och ett läppstift, göttt. Aja nu måste jag sova. Ska till stranden tidigt imorgon. Puss!


Bilder från igår

På dem två första ser ni två bilder från elefantridningen, haha var ju typ livrädd.. Men det var mysigt! Sen den tredje bilden är tagen på The big Buddah, detta var självklart inte the big Buddah utan en mindre staty i guld. Den fjärde visar ett tempel i Charong. Sjukt fina! Har egentligen massa fler bilder men tar ju som sagt dö-lång tid.
 

Döööö va snygg

Vill så sjukt gärna ha Kenzas jacka som kommer ut nu i augusti. Så fruktansvärt snygg är den!!! Det värsta är då priset.. Suck.. Fatta va snygg den hade varit nu i höst, är den värd 3000kr? Ja, har jag 3000kr? Nej.. Fml
 

Snaaaaccckkk

Godmorgon! Gick upp vid elva och la mig vid poolen runt tolv men gick upp nu så låg där runt två timmar kanske. Så tråkigt att ligga där helt själv haha. Blev inte stranden idag vilket jag hade hoppats på, måste få sol dem här sista dagarna ju! Känns dock som att jag inte får mer färg, buhu.. Blir stranden imorgon istället i alla fall. Nu ska jag äta lite lunch, fläskfilé gryta. Som jag har längtat efter det!! Mormor och morfar gjorde nämligen alltid det när dem bodde i Sverige så det har jag saknat haha. Ska väl lägga mig vid poolen igen lite senare om jag orkar. Måste passa på så att säga. Puss så länge!


Natti

Tjoooo, har ägnat hela kvällen åt att spela kort och äta popcorn med Erica. Börjar bli standard här på kvällarna.. Aja, klockan är kvart i ett på natten så bör sova om jag ska orka med morgondagen. Ska dock bara ligga på stranden men det gäller ju att orka ta sig dit också haha.. Blir tvingad att sola baksida, hatar det!! Men men, ska inte klaga nu. Nu ska jag sova, pusss


Äntligen lite äkta shopping!!

Hej! Hittad så bra grejer idag, vi började med ett stopp på starbucks idag och där sålde dem även muggar. Överlycklig som jag blev så köpte jag mig min älskade mugg (ni ser på bild 1). Sen gick vi till Robinsons, typ tredje eller andra våningen i jungceylon. Underbart att gå där för dem har äkta märken men såå billigt! Köpte mig fler par trosor (bild 2) från Morgan. Sen så hittade vi converse så köpte mig ett par vita låga eftersom dem där hemma har snott mina vita höga, hmm.. Sen gick vi till största skoaffären. Satan vad jag hittat grejer där.. Hittade världens snyggaste klackar men dem kostade 1000 spänn så fick sorgset ställa tillbaka dem haha. Däremot blev det ett par söta ballerina skor i alla fall! Fick mig även köpt en aaaaas snygg väska men den ville inte vara med på bild hehe..


Död

Kom upp från poolen för ett tag sen, solen tog rätt bra idag. Sen gick jag tillbaka till rummet för mormor hade gjort lunch så jag åt och nu ligger jag i sängen död. Är jättetrött eftersom vi gick upp rätt tidigt och gjorde allt ganska impulsivt. Ikväll ska vi shoppa och äta på restaurang. Dagarna börjas räkna neråt nu..


Big buddah, elefantridning, tempel osv..

Hej! Känns så konstigt att sitta och skriva när ni i Sverige inte vaknat än, och jag har hunnit göra en hel del här borta redan. Åkte vid halv elva bort till massa elefanter så åkte vi runt på dem under typ en halvtimma, rätt läskigt faktiskt. Guppade en hel del och Erica höll på att trilla av hahaha.. Har tagit massa bilder som ni får se sen. Sitter nämligen just nu i bilen på väg hem. Efter vi varit hos elefanterna åkte vi vidare till Big Buddah. Hur ballt som helst! Vi var där en stund och sen åkte vi vidare till munkarnas tempel typ. Galet fina byggnader och jättefint överhuvudtaget. Dock är jag, samt alla andra, jättetrötta. Så blir att åka hem och lägga sig vid poolen ett tag nu..


Shoppat åt ronjis

Hej! Ska typ gå och lägga mig nu hade jag tänkt, kom hem vid halv tio. Köpte en keps till Ronja och en iphoneskal till mig. Dock sitter det på telefonen och just nu får jag inte av det så ni får se de senare. När jag kom hem poppade jag och Erica popcorn, satte oss på balkongen och spelade kort. Men mitt i allt blev jag attackerad av en as stor fluga eller nåt haha, ni ska få se bild på hur stor den faktiskt var sen. Kan ju bara lägga upp en bild åt gången. jaja nu ska jag ta och göra mina 100 dagliga situps och sen sova, pusspuss!


Favoritmaten


Mot stan...Igen

Ska snart sätta oss i en taxi och ta oss in till stan. Ska äta middag, gå till skräddaren och shoppa lite. Får se om jag hittar något. Har på mig min Lise Sandahl klänning, dock är den typ alldeles för tjock och varmt.. Nu skiner nämligen solen som satan! Aja nu ska vi dra oss, uppdaterar senare. Puss och hej!


Sjuk smyckesbutik

Här inne var jag typ en timma igår. Jääävlar va smycken haha, detta är väl typ halva butiken skulle man kunna säga. Helt galet! Hittade dock inte så mycket, blev ju typ blind när man var där inne!!


Lite bilder från stranden

Hej! Har precis kommit upp ifrån stranden, det var ganska molnigt och blåsigt idag. Tråkigt.. Därför låg bi bara vid stranden från elva till tre ungefär. Var varken skönt att bada eller sola idag. Köpte i alla fall en ring utav en kvinna som går runt på stranden, aa en försäljare typ. Vet inte hur många som går runt och säljer olika saker! Här får ni lite bilder från dagen i alla fall..